Outside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Outside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Longpaw
Member
Outside HNGucyB
Bo~
153
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Longpaw
BerichtOnderwerp: Outside   Outside Icon_minitimema 20 jun 2016 - 17:45

Longear
Kitten
ThunderClan
Just born
RiverClan camp
NOTES
Het had even geduurd, maar nadat zijn broertje Silverkit de nursery had verlaten, vond hij het ook een keer een leuk idee om naar buiten te gaan. Wiebelig en onhandig liep de kleine kater de nursery uit. Zijn oogjes waren nog niet al te lang open, maar lang genoeg om aan het meeste gewend te zijn. Daar ging het om, toch? Yeah. Hij keek met rustige ogen naar het kamp. Aha... Hij keek rond en begon verder van de nursery af te lopen. De enige die hem zou kunnen tegenhouden was Snowdrop, zijn moeder. Hij had ook wel opgemerkt dat de queens van RiverClan niet naar hen omkeken, maar precies waarom snapte hij niet. Ze leefden immers hier, toch? Zijn vachtje was dan ook een soort mix tussen de geur van ThunderClan van zijn moeder en de geur van RiverClan door zijn verblijf hier. Niet dat hij dat zelf snapte, maar wat verwachtte je van een jonge kitten? Toen er echter een insect voorbij vloog begon hij er achter aan te springen en begon hij zachtjes te piepen. Hij wilde dat insect vangen. Maar hij was nog gewoon te onstabiel en te wankelig om het insectje te vangen, maar hij probeerde het gewoon. De insect vloog echter het kamp uit, waardoor Long even knipperde en het insectje treurig na keek... Aw...
( © wyatt )


Properfur eerste post~!


Outside Longpa12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Properfur
Member
Outside DPKsfdL
Dorian
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Properfur
BerichtOnderwerp: Re: Outside   Outside Icon_minitimedi 21 jun 2016 - 23:25

Met trage passen slenterde hij rond in door het kamp. Elke andere kat hij hij tegen kwam liet hij voor gaan. Hij hield zijn staart laag en vervolgde zijn weg zo stilletjes als mogelijk zodat niemand last van hem zou hebben. Zo leek het eigenlijk net alsof hij er helemaal niet was. Dat hij net als zijn broer nooit zou zijn terug gekeerd. Nooit was er iemand geweest, op zijn broer na dan, die zich echt om hem had bekommerd. Dat had ook nooit gehoeven. Hij werd immers opgevoed door zijn oudere broer nu hun ouders dood waren. En dat die nu net alles veel beter kon, dat zei zo. Properfur zou het van zelf wel leren door de jaren heen. In het begin had de grijze kater nog erg zijn best gedaan om zijn broer bij te houden. Maar al snel was hij passief geworden. De kans dat hij op kon vallen naast zijn zo veel betere broer was namelijk zo klein dat hij het net zo goed kon laten. En dat ging hem prima af. Tot dat zijn broer plotseling niet meer terug was gekomen. Toen stond de grijze kater er plotseling alleen voor. Het nieuws had hem gebroken. Properfur vervloekte zich zelf er voor dat hij zo lui was geweest en niet eens had geprobeerd om een waardig warrior te worden. Want als hij dat wel gedaan zou hebben had hij zijn broer misschien nog kunnen redden. Een zacht gepiep haalde hem uit zijn gedachten. Properfur hield zijn pas in een keek om zich heen. Was hij toch zomaar richting de nursery gelopen! Properfur wilde rechtsomkeert maken om zo hier verder niemand tot last te toen zijn aandacht op een kleine kitten viel. Wat deed die daar zo alleen buiten de beschutten struiken? Voorzichtig naderde hij het katje. Het verbaasde hem dat de kitten naar TunderClan rook. Hoorde het hier niet thuis? Zo ja, hoe kwam het hier dan? Naja hoe dan ook het zou iniedergeval vast niet de bedoeling zijn dat dat kleintje hier zo alleen rond liep dacht hij. Hij kon het natuurlijk ook bij het verkeerde eind hebben. . . Twijfelachtig bleef hij op een afstandje staan kijken. Toen sloop hij uiteindelijk dan toch maar op zijn tenen naar de kitten toe. En vroeg met een zo vriendelijk en zacht mogelijke stem: "Hallo daar kleintje, wat doe jij hier zo buiten?" Hij hoopte uit alle macht dat de kitten niet bang van hem zou worden. Want in dat geval zou hij zich voor de zo veelste keer dankzij een misverstand in de problemen weten te werken.     


[center]Outside 5x8jfr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Longpaw
Member
Outside HNGucyB
Bo~
153
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Longpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside   Outside Icon_minitimewo 22 jun 2016 - 19:22

Longear
Kitten
ThunderClan
Just born
PLACE
NOTES
Hm... Het beestje was nu echt weg... Zo jammer... Maar ach, er was vast wel iets anders in de buurt om mee te spelen, toch? Toen hij echter een zachte stem hoorde, draaide hij zijn kopje voorzichtig om, om een RiverClan warrior te zien. Heh... Wat hij hier deed buiten? Hij knipperde even. "Ik wilde buiten kijken, net zoals Silverkit!" sprak hij vrolijk tegen de grijs-witte kater die voor hem was verschenen, ook al rook de kater nog steeds anders dan mama... en alle andere katten. Maar wist hij veel, hij was hier geboren. Hij wist nog niet eens dat hij uit een andere Clan kwam en wat Clans precies in hielden... Dus hoe moest hij hier nou kwaad in zien?
( © wyatt )Outside Longpa12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Properfur
Member
Outside DPKsfdL
Dorian
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Properfur
BerichtOnderwerp: Re: Outside   Outside Icon_minitimewo 22 jun 2016 - 20:58

Properfur twijfelde best veel in het dagelijks leven. Hij was nu eenmaal een twijfelaar. Maar deze keer twijfelde hij toch echt bijster veel. Op een of andere manier had deze kleine kitten hem geraakt. Nu er op het moment niemand anders bij het beestje in de buurt was voelde hij zich gelijk verantwoordelijk. Tegelijkertijd wilde hij geen dingen doen waar hij eigenlijk geen verstand van had. Properfur wist immers niet of de kitten naar buiten mocht. En zo ja hoe ver dan. Ook was het hem duidelijk geworden dat dit geen RiverClan kitten was maar een kitten van de TunderClan. Al deze dingen maakte de grijze kater ontzettend aan het twijfelen. Uiteindelijk besloot hij da toch maar om op z'n minst op de kitten te letten zolang er nog niemand anders in de buurt was. Hij zorgen dat het katje niet al te ver uit de buurt zou gaan en dat het niets zou overkomen. Hij ging er van uit dat men de kitten vanzelf wel zou gaan missen en hem zou gaan zoeken. Tot die tijd was het zijn taak om op de jonge kat te letten. Zachtjes naderde Properfur de kitten. Hij dacht even na over wat hij zou gaan zeggen en sprak toen zo zacht en vriendelijk mogelijk: "Hallo daar kleintje, wat doe jij hier zo buiten?" De kitten draaide zich naar hem om. Even kreeg hij een verwonderde blik toe geworpen. Logisch, je zag nu niet elke dag een RiverClan kater als TunderClan kitten zijnde. "Ik wilde buiten kijken, net zoals Silverkit!"Antwoordde de kitten vrolijk. Haast onbewust glimlachte hij om de openheid en vrolijkheid van de kitten. Het diertje was nog totaal puur. Alsof er geen kwade invloeden in deze gehele wereld bestonden. "Wat is het mooi buiten he?"Zei hij met een klein knikje richting de omgeving. De kitten had een mooie dag uitgekozen om de buitenwereld te verkennen. Het was warm, zonnig met slechts een klein koel briesje. Properfur ging in het gras zitten. Er van uitgaande dat ze hier nog wel even zouden zijn. "Ik heet Properfur trouwens, en jij bent?"Vroeg hij voorzichtig.  Hij vond het wel zo handig om de kitten met iets beters dan 'kleine jongen' aan te kunnen spreken.    


[center]Outside 5x8jfr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Longpaw
Member
Outside HNGucyB
Bo~
153
Actief
I lost my way inside the truth

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Longpaw
BerichtOnderwerp: Re: Outside   Outside Icon_minitimedo 23 jun 2016 - 21:19

De grijze kater begon te glimlachen, waardoor Long even knipperde. Hm? Had hij iets gezegd waardoor de kater moest glimlachen? Wel was hij blij dat de kater hem niet negeerde zoals de meeste katten, dat was namelijk niet fijn. "Wat is het mooi buiten he?" klonk er van de grijze kater af, waarop Long even rustig knikte en glimlachte naar de kater. Het was echt heel mooi! Zijn staart stond dan ook hoog in de lucht, niet uit hooghartigheid, maar meer enthousiast. "Ik heet Properfur trouwens, en jij bent?" Properfur.. Properfur... Hij knikte even begrijpelijk. "Longkit!" sprak hij met een glimlachje, waarna hij even na dacht. "Properfur!" herhaalde hij de naam even voor zichzelf, zodat hij zeker wist dat hij het goed uitsprak en dat het de goede naam was. Daar was niks mis mee, toch?


Outside Longpa12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Outside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: