Let's dance! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's dance!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Let's dance! AvZtEDB
The A Doc
252
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Silvervine
BerichtOnderwerp: Let's dance!   Let's dance! Icon_minitimema 20 jun 2016, 20:24


Hij knipperde even. Goed... Wat had... die poes ook alweer gedaan... Was het iets... Nee... Hoe noemde ze het... Uh... Hij knipperde enkele keren met zijn blauwe oogjes en kneep ze toen toe. Het was al een dag ofzo geleden dat het was gebeurd en hij leek nu al wat betere controle te hebben over zijn pootjes. Met een wiebelige stap naar voren draaide hij wat... maar die actie was nog ietsje teveel gevraagd van hem... Hij viel dan ook om en kreunde even zachtjes waarna een gefrustreerd gepiep aan zijn lippen ontglipte. Ongelofelijk! Hij slikte even en strekte zich wat. Hij lag nu immers op zijn rugje, waardoor zijn pootjes in de lucht waren en hij amper iets kon doen. Hij rolde ietsje en belande op zijn zij, waardoor hij zijn poten wat tegen de grond kon zetten en zich lichtjes weer overeind kon werken. Hij piepte even zelfzeker en keek lichtjes op. yas!

- Peregrinekit


HE HAS A SENSE OF WONDER

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's dance! Nq47wm
Melissa
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Peregrinepaw
BerichtOnderwerp: Re: Let's dance!   Let's dance! Icon_minitimewo 22 jun 2016, 15:27


Wat nieuwsgierig staarde de 5 maanden oude kitten naar het grijze hoopje vacht dat wat verderop in het kamp rond kroop. Waarschijnlijk was het een kitten van Snowdrop, een poes uit Thunderclan die hier tijdelijk verbleef. Hij begreep er weinig van, waarom die Thunderclan poes hier met haar kittens leefde. Maar eigenlijk kon het hem ook weinig schelen. Voor hem waren Tdr uit andere clans ook gewoon katten. Eigenlijk begreep hij ook niet waarom er verschil in zat. Ze waren toch gewoon allemaal hetzelfde?  

Een zacht gekreun bracht zijn aandacht weer terug bij de kleine grijze kitten. Kennelijk was de kitten omgevallen, zijn pootjes waren nog te zwak om hem echt in balans te houden. Kort twijfelde Peregrine, zou hij wat doen om te helpen of zou hij wachten? Na enkele seconden vond hij het te lang duren. Hij stond op en liep naar het grijze hoopje vacht. Toen hij naast de kitten stond bleek het niet meer nodig te zijn. Hij had zich al omgedraaid. Er klonken wat zelfverzekerde piepjes en door die geluidjes verscheen er een glimlachje rond Peregrine’s lippen. Hoewel hij weinig met hele jonge kittens had, vond hij deze wel leuk. "Hey," zei hij zachtjes om de aandacht van het katertje te trekken.


PEREGRINE


(c) ELRIC


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's dance! AvZtEDB
The A Doc
252
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Silvervine
BerichtOnderwerp: Re: Let's dance!   Let's dance! Icon_minitimema 27 jun 2016, 17:56


De zelfzekerheid bleef van zijn lippen komen in een vloed van piepjes. Zijn houding straalde het ook gewoon uit en hij was er enorm blij om natuurlijk. Hij kon best wel netjes blijven rechtstaan natuurlijk, daar had hij niemand voor nodig! MWahaha! Overwinning was vo- "Hey," Waah. Hij liet een licht geschrokken piepje horen en tuimelde zo naar voren op zijn neus. Met een lichte piep van schok en pijn duwde hij zich moeizaam op zijn rug. Zijn nog blauwe oogjes, die toch lichtjes van kleur aan het veranderen waren, keken even naar de nieuwe kitten... En het was stil voor een tijdje... Zijn blik stond neutraal, met een beetje onzekerheid in de achtergrond van zijn ogen... Maar toen piepte hij blij en begon hij wat te trappelen in de lucht met zijn kleine pootjes. Hallo daar!


HE HAS A SENSE OF WONDER

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's dance! Nq47wm
Melissa
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Peregrinepaw
BerichtOnderwerp: Re: Let's dance!   Let's dance! Icon_minitimewo 29 jun 2016, 15:44


"Hey," zei hij zachtjes terwijl hij naar het kleine katertje keek. er klonk een geschrokken piepje, hij had het duidelijk niet verwacht. Vervolgens tuimelde hij voorover en viel op op zijn neus. Er klonk weer een piep."Gaat het?" Vroeg Peregrine weer zachtjes terwijl hij dichterbij kwam. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat hij de kleine kitten pijn deed of liet schrikken. Uiteindelijk wist de kitten zichzelf op zijn rug te duwen. Peregrine stond inmiddels over hem heen gebogen. De blauwe oogjes staarde hem aan met een neutrale blik. Kort bleef de kitten zo liggen, helemaal stil. Tot hij plotseling weer piepte en vrolijk met zijn pootjes trappelde. Er klonk een zucht van opluchting. Dan had hij de kitten toch niet zo laten schrikken of pijn gedaan."Ik dacht even dat ik je pijn had gedaan of had laten schrikken," zei hij hard op terwijl hij even om zich heen keek. Hij wist dat er ook veel katten waren die hem niet mochten en hoopte dan ook dat deze ook zagen dat er niets aan de hand was.


PEREGRINE


(c) ELRIC


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's dance! AvZtEDB
The A Doc
252
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Silvervine
BerichtOnderwerp: Re: Let's dance!   Let's dance! Icon_minitimema 04 jul 2016, 10:37


"Gaat het?" De kleine, grijze kitten keek even naar hem. Hij kende deze woorden wel, hij had het al een keer gehoord en ook gewoon in de nursery ging het vaak voorbij als iets. Hij glimlachte echter en piepte instemmend. Hij wist niet echt wat voor antwoord hier moest op gegeven worden, maar hij gaf er gewoon zijn dagelijkse, wel bekende piep op. Hij kon nog niet praten en het leek erop dat de jonge Silverkit er nog even over zou doen voordat hij zijn eerste woordjes zou zeggen. "Ik dacht even dat ik je pijn had gedaan of had laten schrikken," Hij knipperde en hield vragend zijn kopje schuin. Een piep van vraag en verwarring kwam van zijn lipjes af, maar al snel glimlachte hij terug en grinnikte hij even, gevolgd door het katertje die speels ging staan en even nieuwsgierig naar de ander keek. Hm?


HE HAS A SENSE OF WONDER

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's dance!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: