Tik-tok 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Tik-tok

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowdrop
StarClan

The A Doc
2730
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Tik-tok   za 25 jun 2016 - 21:46


De gevlekte poes keek even op toen ze een patrouille zag terugkeren. Haar kleine, jonge kits zaten buiten te spelen. De kleine Silverkit liep wiebelig rond, maar leek de leiding wat te hebben. Ze glimlachte verterend naar haar kits en stond even op om een lik te geven aan de oudste, Long, waarna ze even terug een stap nam en ging zitten. Natuurlijk hield ze een oogje op haar kits. Ze was een verantwoordelijke moeder... En geen enkele queen zou haar jonkies zomaar los laten lopen in een wildvreemde clan. Nou tja... Riverclan was niet echt vreemd gebied. Niet meer. Het was bekend geworden door de tijd heen. Ze was de tijd verloren in dit alles... Ze ging slapen en stond op... En een tijdje later herhaalde dat proces zich gewoon. Diep vanbinnen vroeg ze zich af of Silverstar haar wel mistte als hij niet kwam... En of Butterstar haar wel degelijk zou laten gaan. Niet dat ze bang was van Butter of dat ze het erg zou vinden om bij haar te blijven... Het was eerder dat ze haar clan en haar thuis mistte... Kortom haar alles... Haar geheel... Haar hart. Ja, ze wilde gewoon terug naar huis. Met een schuine blik naar de grond zuchtte de ex-deputy even waarna ze even half ging liggen, maar al snel haar blik terug richtte op der kittens... Tja...

-OceanheartSleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tik-tok
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: