Chasing the lies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Chasing the lies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowdrop
StarClan
Chasing the lies Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 21:54


Ja, ze staarde weer eens naar de rivier. Met elke seconde die voorbij ging, snoof ze even zachtjes... Tot het haar teveel werd en ze even binnensmonds gromde en niet anders kon doen dan even haar nagels te tonen. Ze hernam echter al snel haar deftige, vredelievende houding en haalde diep adem. ze moest even nadenken en alles op een rijtje zetten, niet zo gaan handelen. Het was allemaal niet nodig en toch... Ze jaagde zich er zo in op. Tenzij ze zich een paar leugens aan het wijs maken natuurlijk. In stilte slikte ze even waarna een zucht van haar lippen gleed en ze haar ogen sloot. Ze ging langzaam liggen, haar poten onder haar lichaam geplooid. Het was zo vroeg, de eerste patrouille moest nog vertrekken. Maar tja, hier in het Riverclankamp kon ze niet zo vast slapen. Het was een plek waar slapeloosheid een stevige greep op haar had... en ze kon er niks aan beginnen... echt niet... Wat was dit? Sigh...

-Severlight


Chasing the lies RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasing the lies RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 22:04

De mooie RiverClanner was vandaag wat vroeger opgestaan dan normaal. Kijk, ze had gister moeten jagen, en normaal vond ze dat niet zo'n probleem, maar... Het had gister dus echt, like, keihard geregend. En overal was het dus modderig. Raad een wat er nu helemaal vastgeplakt in haar vacht zat? Juist ja! En echt niet dat ze zich zó zou vertonen. Ze was knap, maar modder over je poten en onderbuik was gewoon niet aantrekkelijk en ze wilde niet afgestempeld worden als niet aantrekkelijk.
Dus stond ze eerder dan normaal op, en liep de den uit. Dan had ze tenminste alle ruimte om haar vacht aan te pakken en weer helemaal mooi glanzend te maken. Ze ging zitten, midden in het kamp, en begon aan de lange klus. Toen ze halverwege was, had ze het gevoel dat ze bekeken werd. Maar.. Er was toch helemaal niemand? Haar blik gleed kort over het kamp en landde toen op de ThunderClanner die opeens in hun Clan zat. Oh.
Ze vergrootte haar ogen lichtjes bij het beseffen dat die de hele tijd had gezien hoe oncharmant ze gezeten had om zichzelf schoon te maken. Sever kwam overeind en trippelde in nette pas naar haar toe. "Ha-lo," miauwde ze, goed articulerend, want de ander was wel van ThunderClan dus misschien was die minder intelligent. "Wat doe je eigenlijk hier? Ben jij niet van, like, een hele andere Clan? Ik bedoel, je kan je toch niet zomaar bij ons voegen, of wel?" ze viel gelijk met de deur in huis. Tja, zo was ze. Ze knipperde met haar prachtige blauwe ogen waarbij ze de oudere poes in zich opnam. Hmm... Die kon ook wel een make-over gebruiken zeg.


Chasing the lies 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Chasing the lies Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 22:17


Nee, het was haar niet opgevallen dat er nog een kat wakker was. Ze was het gewoon om Riverclanners om haar heen te hebben. Daarom merkte ze ook niet meteen toen de ander daar had gezeten... en uiteindelijk ook naar har toe was gekomen. Nja... Toen wel eigenlijk. De scherpe geur werd duidelijker en ze keek meteen op. Haar goudgele ogen even gericht op de jonge warrior die daar stond. "Ha-lo," zei ze. Wauw, die articuleerde haar woorden wel wat teveel. En tja, ergens wilde ze haar gaan corrigeren, maar aan de andere kant ook gewoon niet. Dus ze liet het maar varen voor wat het maar was. "Wat doe je eigenlijk hier? Ben jij niet van, like, een hele andere Clan? Ik bedoel, je kan je toch niet zomaar bij ons voegen, of wel?" Wow, de poes ging er echt geen doekjes om winden of wel dan? Blijkbaar niet. Ze wilde een antwoord weten en aan de manier waarop ze het bracht was het duidelijk dat ze het nu wilde weten... Ah tja... Hoe kwam het eigenlijk dat ze het niet wist? De hele clan wist het tot nu toe al... "Ik ben hier bevallen nadat Butterstar me heeft gered, ik ben hier om aan te sterken zodat ik terug kan keren naar mijn clan," zei ze. "Dus maak je maar geen zorgen, ik voeg me niet bij je clan," vervolgde ze clan. Ze had niet gezegd dat ze wel de keuze had... Maar... wat voor hell zou er dan uitbreken?


Chasing the lies RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasing the lies RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 22:27

Toen de kattin vertelde wat ze hier deed begonnen er toch wat belletjes te rinkelen. Righttt, was zei dat? Goh, dat had ze helemaal niet aan elkaar gekoppeld. "Oh, dat was jij? Duhh," miauwde ze toen en grinnikte zachtjes. "Weet je, ik dacht al; wat ziet ze eruit! Maar dat komt dus gewoon omdat je bent bevallen." Ze keek de ander met een serieuze blik aan, en meende ook alles van wat ze zei. Ze besefte niet dat ze de ander hier onzeker door kon maken of iets in die richting. Ze ging zitten en sloeg haar staart om haar poten. Er zat hier nog wat modder op, maar tja, ze was nu in gesprek, dan kon ze haar staart niet schoon gaan maken. "Ik dacht eerst dat het gewoon kwam omdat je wat ouder bent, weet je wel? Dan krijg je al die schoonheidsprobleempjes. Ik krijg die later niet, trouwens, want ik zorg goed voor mijn vacht. Modderbaden doen wonderen! Of gezichtsmaskertjes, je kan ze zo maken hoor. Je moet gewoon weten waar je de beste blaadjes kan vinden. De beste manier om ze fijn te krijgen is om door ze te kauwen, dan vermengen ze zich ook me vocht, snap je? Ik kan het je wel eens laten zien." ze praatte aan één stuk door, en keek de and
er hierbij uiterst serieus aan. Het was immers de waarheid.


Chasing the lies 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Chasing the lies Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 22:34


Het leek even te duren voordat de Riverclanner iets door begon te krijgen. De poes wachtte rustig af, ze wou immers eerst weten wat deze poes had te zeggen. "Oh, dat was jij? Duhh," zei ze waarna ze grinnikte. Nou tja... Welke andere Thunderclanner die vastzat in Riverclan zou er anders bevallen zijn? Wat... Ze knipperde even en schudde even haar schouders wat uit. Nee, ze moest zich er niet zo aan ergeren. "Weet je, ik dacht al; wat ziet ze eruit! Maar dat komt dus gewoon omdat je bent bevallen." Wacht wat? Ze knipperde enkele keren met haar ogen en slikte toe even langzaam. Blijkbaar hechte deze kattin waarde aan iets dat zo fragiel en nutteloos was in de wereld. Schoonheid. Ja, het was iets dat niet echt nuttig was... Dus zag ze er ook geen nut in. Of ze nu mooi of lelijk was, ze was wie ze was... En dat maakte haar uniek. Of het nu lelijk was of niet. "Ik dacht eerst dat het gewoon kwam omdat je wat ouder bent, weet je wel? Dan krijg je al die schoonheidsprobleempjes. Ik krijg die later niet, trouwens, want ik zorg goed voor mijn vacht. Modderbaden doen wonderen! Of gezichtsmaskertjes, je kan ze zo maken hoor. Je moet gewoon weten waar je de beste blaadjes kan vinden. De beste manier om ze fijn te krijgen is om door ze te kauwen, dan vermengen ze zich ook me vocht, snap je? Ik kan het je wel eens laten zien." Uh... Ze glimlachte even langzaam en knikte. "Oh ja, dat zou wel fijn zijn," zei de gevlekte poes even tegen de grijze kattin. Ze knipperde even en keek rond. "Ik hecht nooit echt veel waarde aan mijn uiterlijk," bekende ze kalm. "Maar tja, ieder zo zijn ding, niet?" vervolgde ze rustig. "De naam is Snowdrop," jep, dit ging alle kanten uit.


Chasing the lies RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasing the lies RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 23:47

Het duurde - in haar ogen - een tijdje voordat ze antwoord kreeg, en toen ze deze kreeg, was 't wat onzeker.
Ze glimlachte geruststellend, en knikte toen deze zei dat ze wel eens wilde zien hoe ze nou precies gezichtsmaskertjes kon maken. Kijk, daar kon ze haar nou mee helpen. Toen zei de ThunderClan kattin iets wat haar deed hoofdschudden. Uiterlijk kwam niet op haar nummer één? "Oh darling, it should. It really should. Innerlijk zie je niet als eerste, hm?" miauwde ze en knipperde een keer met haar ogen.
Toen de ThunderClanner zichzelf voorstelde, knikte ze. "Aangenaam, Snowdrop," miauwde ze en glimlachte. "Ik ben Severlight, maar je mag me Sever noemen," zei ze vriendelijk. "Weet je," begon ze toen en wees met haar poot op de poot van de ander. "Ik weet echt een heel goede manier om je nagels te slijpen. Weet je, je zou het zelfs kunnen noemen dat ik gespecialiseerd ben in nagels."


Chasing the lies 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Chasing the lies Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 13:18


De poes voor haar schudde haar hoofd even op wat ze had gezegd. Ja, ze had het niet echt anders verwacht om eerlijk te zijn. Ze glimlachte dan ook kalmpjes naar de grijze poes met de blauwe ogen. "Oh darling, it should. It really should. Innerlijk zie je niet als eerste, hm?" Oh tja... ja, dat was waar. Maar dan nog maakte het innerlijk de meeste indruk. Ze had inderdaad wat littekens her en der. En ja, in sommige opzichten ging ze meer de mannelijke kant op dan de vrouwelijk. Maar dan nog, ze was een pure kattin als het op karakter aankwam. Ze was een moederlijkk iemand... Ze had het moederinstinct zo diep in zich geworteld dat het deel van haar persoonlijkheid was gaan uitmaken. Nadat ze zich had voorgestelde, zei ze; "Aangenaam, Snowdrop," Klonk er van de pluizige poes. "Ik ben Severlight, maar je mag me Sever noemen," ze knikte even terwijl ze tevreden keek naar de poes.. "Weet je," Hm? "Ik weet echt een heel goede manier om je nagels te slijpen. Weet je, je zou het zelfs kunnen noemen dat ik gespecialiseerd ben in nagels." Oh. Ze knipperde enkele keren en knikte. "Dat klinkt best wel fijn eigenlijk." zei ze. "Klinkt ook vrij nuttig," ja, goe verzorgde nagels waren wel een prioriteit. "Kun je het me tonen?" dit was onder andere om dit gesprek levend te houden.


Chasing the lies RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasing the lies RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimedi 28 jun 2016 - 18:45

Snowdrop miauwde dat het best fijn klonk, nagels bijhouden, en Sever knikte. "Hmhm!" stemde ze hummend in en klakte kort met haar tong. Toen de ThunderClanner vroeg of ze het haar kon laten zien, keek ze kort nadenkend. "Hangt ervan af of de juiste spullen hier in het kamp rondslingeren," beantwoordde ze na een korte stilte waarin ze nagedacht had. Ze keek kort om zich heen, op zoek naar wat boomschors. Dat was immers het beste. Ze had wel eens wat gekken horen zeggen dat ze hun nagels aan steen slepen, maar dat was een ontzettend domme manier. Dan werden ze nooit mooi glad. En vervolgens zouden ze ook nog wat water nodig hebben, om hun nagels in te laten weken. Maar dat zou geen probleem worden, daar hadden ze immers genoeg van. En, als ze het zouden kunnen vinden, wat honing om ze te moisturizen. Maar dat was niet per sé nodig. Ze keek naar de kattin. "Als je wat boomschors kunt vinden, kunnen we in principe beginnen," vertelde ze haar en knipoogde.


Chasing the lies 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Chasing the lies Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimewo 29 jun 2016 - 14:17


"Hmhm!" Klonk er instemmend van de grijze poes. Vervolgens had zij gevraagd of het mogelijk was of ze het eens kon tonen. Tja, ze moest sociaal blijven handelen en niet terug in haar schulp kruipen. Nee, dat zou ze niet doen, dat wilde ze gewoon niet doen. Ze slikte even en wachtte af, de ander was duidelijk aan het nadenken... En dat zorgde voor een stilte, natuurlijk. Gelukkig was die van korte duur en ook niet al te ongemakkelijk. Snow haatte ongemakkelijke stiltes. Het maakte der nerveus en gewoon... Ze werd er geïrriteerd van. "Hangt ervan af of de juiste spullen hier in het kamp rondslingeren," De juiste spullen eh? Wat was dat dan allemaal? Snow zou er zich geen echte vragen bij stellen tot Severlight zelf zou zeggen wat het was. Ze zou vast wel daarbij een nuttige uitleg geven, althans dat verwachtte ze van de kattin. "Als je wat boomschors kunt vinden, kunnen we in principe beginnen," Klonk er van de grijze kattin en ze knikte even waarna ze overeind kwam en even rondkeek. Op het eilandje waar het kamp zich bevond stond wel een boom of drie vier... En aangezien ze zelf in een bos woonde, waren bomen totaal haar ding. Ze wandelde richting een en bestuurde de boom nauwkeurig waarna ze erin klauterde en iets los kreeg... Het stuk had los gehangen door wat katten die eraan hadden gezeten, dus het ervan halen was maar een klein werkje geweest. De grote kat wandelde terug met het stuk schors en legde het neer bij de poes. "Zo... Was maar een klein werkje," besloot ze even te zeggen. Tja, voor haar was het amper iets geweest om te doen.


Chasing the lies RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasing the lies RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimedo 30 jun 2016 - 16:00

Ze keek afwachtend naar de kattin, die naar een boom toeliep en hier op de één of andere manier in wist te klimmen. Haar mond zakte een klein beetje open ter verbazing. Dat had ze nog nooit iemand zien doen. Toen ze terug kwam lopen, had ze inderdaad wat boomschors in tussen haar tanden geklemd. Sever knipperde een aantal keer verrast, en schudde toen haar kop een keer van links naar rechts. "Wauw," miauwde ze impressed.
Ze glimlachte naar de ander, waarna ze ging zitten. "Goed, dan kunnen we nu best beginnen," miauwde ze en knikte richting Snowdrop. "Als je gaat liggen, doe ik het voor op je ene klauw, kan je het daarna zelf op de andere doen." vervolgde ze rustig.


Chasing the lies 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Chasing the lies Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Chasing the lies   Chasing the lies Icon_minitimedo 30 jun 2016 - 17:34


Er stond duidelijk verbazing in de ogen van Severlight. Nja, niet alle Riverclan katten konden alles zo geweldig. En klimmen was wel iets eigen aan de Thunderclan. Zo had Riverclan zwemmen en Windclan rennen... Wat Shadowclan nou precies had was haar wat ontgaan. Ze waren een beetje wat van alles, of niet dan? Hm... Ze dacht even kort na, terwijl haar blik nog steeds gericht was op de jonge poes. "Wauw," Klonk er en Snow grijnsde even kort. "Thunderclan trucje," knipoogde ze even. Ja, voor wat zij met de vissen konden, kon zij met een boom. Woopwoop~ De ander ging zitten en de oudere kattin volgde haar voorbeeld. "Goed, dan kunnen we nu best beginnen," zei de jonge, grijze poes tegen haar. "Als je gaat liggen, doe ik het voor op je ene klauw, kan je het daarna zelf op de andere doen." Ze knikte even en ging liggen zoals gevraagd werd waarna ze even een poot wat naar voren stak. "Dus eh... IS het pijnlijk?" probeerde ze even te vragen. Ze wist niet goed wat ze moest verwachten van dit of dat het zelfs veilig was. Hoe zat het met doornen tho? ... Ze moest er maar vertrouwen in hebben, of niet dan?


Chasing the lies RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chasing the lies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: