Memory loss [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Memory loss [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Volepaw
Member

Yanthe
341
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Volepaw
BerichtOnderwerp: Memory loss [open]   ma 27 jun 2016 - 17:00

Jaja, de eerste dag was aangebroken. Volepaw was vandaag voor de allereerste keer alleen op pad gegaan om te gaan jagen. Ze had tijdens de laatste training haar eerste prooi gevangen, dus nu kon ze op pad gaan om te oefenen en zelf prooi te vangen voor de clan. Het het lang geduurd omdat haar geheugen haar soms in de steek liet. Haar mentor zei iets en even later was ze het weer helemaal vergeten. Dat was altijd al een probleem bij haar geweest. Volepaw was op zoek naar prooi en zakte door haar pootjes toen ze iets hoorde ritselen. Haar blik was strak gefocust op een kleine veldmuis die verborgen zat in het gras. Haar aandacht was volledig gericht op de muis, totdat ze even knipperde met haar ogen en een frons op haar snoet verscheen. Ze ging terug recht staan en de muis glipte tussen haar poten weg. Wat was ik nu aan het doen? Ze draaide zich om en keek het muisje achterna, waarna haar blik naar de beek ging. Drinken. Ze was waarschijnlijk op zoek naar de beek. Een opgewekte glimlach verscheen op de jonge poes haar snoetje, waarna ze naar het water toe trippelde en met haar voorpoten in het water ging staan om wat water op te likken.


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.


Just kєєp swimming:
 

Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

victoria
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ravendream
BerichtOnderwerp: Re: Memory loss [open]   do 11 aug 2016 - 15:17

Nightmare keek geamuseerd toe hoe de jonge leerling zich liet zakken om wat water te drinken. De poes hat besloten na een lange wandeling langs de grens van het territorium wat te gaan drinken en had toen de jonge leerling blij naar het water zien trippelen. Blij spinnend trippelde Nightmare naar de jonge poes toe om haar vriendelijk te begroeten. Nog iets kunnen vangen?
                  Ravendream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Memory loss [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: