Riverclan is on fire, your defence is terrified... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Riverclan is on fire, your defence is terrified...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashpool
Member
Chi
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Ashpool
BerichtOnderwerp: Riverclan is on fire, your defence is terrified...   do 30 jun 2016 - 20:33

Met geluidloze pootstappen baande de poes zich een weg naar de sunningrocks toe. Alhoewel het gebied nu al een tijdje aan Riverclan toebehoorde, alsnog voelde het voor haar niet aan als iets wat van hen was. Ze vond niet dat het een passend Riverclan territorium was, het voelde gewoon niet aan als 'thuis'. Alhoewel thuis voor haar Skyclan was, waar haar vader vroeger de leiding had. Een zachte zucht verliet haar bekje. Zou Duststar op haar neerkijken? Op haar en haar broertjes en zusjes? Even zwiepte Ashpool met haar staart van links naar rechts, haar vacht prikkende onder de gedachte dat iemand haar aan het bespieden was. "Wie is daar?" vroeg ze dus, haar stem luid en duidelijk, maar leeg. Er zat geen bevelende toon in, noch een ander gevoel dat indiceerde op leven in haar ziel. Ze voelde zich dan ook dood: alsof ze dag in, dag uit niets anders deed dan keer na keer hetzelfde. Jagen, eten en slapen. Niets veranderde. Haar leven bleef even grijs en kleurloos..


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan is on fire, your defence is terrified...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: