Nighttime (Gorgelion) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nighttime (Gorgelion)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nighttime (Gorgelion) Nq47wm
Melissa
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Peregrinepaw
BerichtOnderwerp: Nighttime (Gorgelion)   Nighttime (Gorgelion) Icon_minitimezo 3 jul 2016 - 16:28


Voorzichtig stapte de kleine kitten de nursery uit. Het was donker, enkel de kleine sterren boven hem gaven licht. Een koele wind ging kort door zijn dunne vacht. Peregrine keek snel om zich heen. Alles was rustig en stil, hij was de enige die buiten was. Gelukkig maar. Al een tijdje hoopte hij even alleen te zijn maar het was druk in de nursery en zijn broertje zat daar ook nog steeds. Hoewel hij zijn zus eerder niet begreep over Ravenkit snapte hij nu ook waarom zij hem onaardig vond. Peregrine was nog steeds boos over wat er laatst gebeurde, toen Ravenkit hem in het water duwde en vervolgens zo vreemd deed.

Toen de kleine kitten plotseling geritsel hoorde keek hij meteen weer om zich heen. Hij wist niet zeker of hij 's nachts buiten mocht zijn, maar eigenlijk maakte dat hem ook weinig uit. Hij was totaal niet bang voor straf of problemen. Toen hij niemand kon zien richtte hij zijn ogen weer op het gebied voor hem. Zijn blik ging al snel naar het water wat het territorium van het kamp scheidde. Hij wilde het zo graag, als eerste van alle kittens die grens over steken en kijken wat er achter lag, op avontuur gaan. De verleiding was zo groot... Perergrinekit zuchtte en keek weer om zich heen. Hij wilde zo graag, en er was nu niemand die hem tegen kon houden. Er klonk nog een zucht waarna de kitten op stond. Er zou toch niemand achter komen.

Plotseling klonk er weer geritsel. Peregrine draaide zich meteen om, zijn hard begon sneller te kloppen. Straks was het een Warrior die in de gaten had wat hij wilde doen of die hem straf wilde geven voor het buiten zijn rond deze tijd. Toen vielen zijn ogen op een gedaante in de verte, een Warrior... De kitten probeerde zijn gezichtsuitdrukking zo normaal mogelijk te houden zodat hij minder verdacht leek.

(Gorgelion)


PEREGRINE


(c) ELRIC


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorgelion
Member
Nighttime (Gorgelion) DPKsfdL
Freedje
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Gorgelion
BerichtOnderwerp: Re: Nighttime (Gorgelion)   Nighttime (Gorgelion) Icon_minitimedi 5 jul 2016 - 19:19

Gorgelion zuchtte overdreven toen hij een nieuwe pijnsteek door zijn poten voelde gaan en hij merkte dat de katten waarmee hij op patrol was kwaad naar hem omkeken. Daarop slaakte de kater doodleuk nog een overdreven zucht en hij hoorde opgeluchte zuchten toen ze het kamp binnen kwamen. Het was hem niet direct duidelijk of dat kwam omdat ze het kamp binnen kwamen na zo’n lange patrol of dat het kwam omdat ze van hem af wilden zijn, maar hij koos voor zijn eigen ego te strelen dat het was omdat ze het kamp binnenkwamen na een lange tocht. De meeste Warrior’s gingen al direct slapen, maar Gorgelion barstte van de honger en ging gauw naar de prooistapel om nog wat te eten. Hij had enkel deze ochtend gegeten en de leader van hun patrol had gezegd dat hij mocht eten zodra ze terug kwamen in het kamp. De leader zou die woorden waarschijnlijk niet gezegd hebben als hij had geweten hoe Gorgelion zich ging gedragen vlak voordat ze op patrol zouden gaan, maar dat kon de zwarte kater vrij weinig schelen. Gorgelion wilde net gaan eten toen hij iets hoorde en hij draaide zijn kopje. Zijn oortjes bewogen geamuseerd toen hij een kitten verlangend naar het territory zag kijken. Toch wisten die kleins kits dondersgoed dat ze zich niet mochten wagen in het kamp en zeker niet na middernacht. En dus besloot Gorgelion om, hoe kinderachtig hij dan ook was, een grapje uit te halen. Hij deed zijn ogen dicht zodat de kitten enkel zijn figuur kon onderscheiden. Toen begon hij op een voorzichtige manier naar de kitten toe te sluipen, er voor zorgend dat zijn zwarte pels goed verborgen bleef in de schaduw waardoor het leek alsof een schaduw op de kitten af kwam. En toen, vlak voordat hij bij de kitten stond, opende hij zijn gele ogen. ‘Boe,’ fluisterde hij. ‘Ik ben de boze kitten geest. Ik ben recht uit StarClan gekomen om stoute kits te straffen.’


Nighttime (Gorgelion) NAKZQL7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nighttime (Gorgelion)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: