Let me help 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let me help

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowdrop
StarClan
Let me help Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Let me help   Let me help Icon_minitimema 4 jul 2016 - 9:36


Met kalme passen wandelde ze de nursery uit. Silverkit trippelde meteen achter haar aan, zijn tweekleurige oogjes stonden speels en nieuwsgierig. "Ga maar spelen en wees voorzichtig, ok schat?" zei ze nadat ze hem een likje gaf. Hij was al redelijk goed hersteld van het ongeluk... Ze keek hem na, aangezien hij terug de nursery binnen rende. Hij ging vast met Tinkerkit of Ravenkit spelen. Hij had hem vaak bij die twee gezien. Ook bij Chivypaw was hij vaak te vinden. Ze haalde diep adem en zuchtte even. Met kalme passen wandelde ze naar het midden van hat kamp en keek ze even rond. Ze voelde zich de laatste tijd beter, qua lichaam. Ze voelde zich niet meteen zwaar en ook haar hele uiterlijk was niet meer zo verschrikkelijk als eerst.. Daarom schraapte ze even haar keel. "Uhm... Ik zou graag mee willen gaan op jacht... Zou dat kunnen?" ze slikte even en staarde kalm naar de grond. "Ik kan eventueel helpen bij het landjagen," zei ze, duidelijk doelend op het feit dat de vis aan het minderen was... Sigh. Ze kon evengoed dan een pootje helpen bij het clanleven. Silver moest immers nog wat herstellen aangezien hij mankte en een enorme schrik voor de rivier had ontwikkeld... Sigh...

-Open


Let me help RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorgelion
Member
Let me help DPKsfdL
Freedje
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Gorgelion
BerichtOnderwerp: Re: Let me help   Let me help Icon_minitimedi 5 jul 2016 - 19:00

Met een lichte grijns keek Gorgelion naar de kwade Warrior die zijn poot nijdig uit het vies hoopje darmen probeerde te halen. Gorgelion had gisteren gezien hoe één van de Warrior’s irritant deed tegen zijn broertje en had het gelijk aangepakt. Hij had die ochtend een muis aan flarden gescheurd, gewacht tot de Warrior naar buiten zou komen en het hoopje darmen voor de ingang van de Den gelegd. Natuurlijk had de Warrior geen oog voor de grond en was hij recht in Gorgelion’s val gelopen. Aangezien Gorgelion zijn naam door het kamp had horen schallen kon hij wel aannemen dat hij op heterdaad betrapt was door de kater, maar het maakte hem niet zo veel uit. Nu zou hij toch eerst naar de rivier moeten om de darmen weg te spoelen voordat hij kon gaan jagen. En als hij veel pech had zou hij katten tegenkomen die aan het jagen waren en boos op hem werden omdat hij zijn poten schoon maakte in water waar zij aan het jagen waren. Het maakte Gorgelion allemaal niet uit, want hij had zijn wraak genomen en de kater zou hopelijk nog wat meer pech hebben. Opgewekt zijnde liep de kater naar het midden van het kamp toe en wilde zich net ontfermen over een prooi toen hij de stem hoorde van een poes. Hij keek op en grijnsde toen hij de poes zag waar hij al vrij veel over had gehoord. De ThunderClan-geur viel niet echt te missen. ‘Alleen RiverClanners hebben de potentie om te jagen in deze territory,’ zei hij met een arrogante stem en hij deed zijn kopje omhoog, maar barstte toen in lachen uit en tikte vriendelijk haar schouder aan. ‘Grapje,’ zei hij met een knipoogje. ‘Natuurlijk mag je mee!’ Hij tikte haar nogmaals met zijn staartpunt op haar schouder aan, maar deze keer om haar mee te leiden. ‘Deze kant op,’ zei hij. ‘En aangenaam kennis te maken trouwens. Mijn naam is Gorgelion. Oftewel de knapste kater van de RiverClan.’ Hij lachte en begon te rennen. Ze zou wel volgen.

OOC: Ik kon het topic voor Gorgelion x Snowdrop niet meer vinden dus ik dacht dan reageer ik hier gewoon :3


Let me help NAKZQL7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redweasel
Member
Let me help PxYi9Mt
Ravel lover
73
Actief
Wicked

CAT'S PROFILE
Age: ♃ 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Redweasel
BerichtOnderwerp: Re: Let me help   Let me help Icon_minitimedi 5 jul 2016 - 19:12


Redweasel lag nog steeds in een deuk. Hij gierde van het lachen en hield met zijn zwarte poten zijn ook eveneens zwarte buik vast. De warrior spuwde wat zand uit en keek hem woest aan. Daarna riep hij de naam van zijn broer en nog wat verwensingen. Hij kon er niets aan doen, maar hij was beginnen huilen. Toen hij zag hoe zijn broer een poes aan het versieren was moest hij natuurlijk mee. Duh, zijn broer en een poes... dat werd nog lachen. Hij sprong meteen naar broederlief die was begonnen met rennen. De stommerd. "Humm... de bijna knapste kater. Want de knapste ben ik!" Hij gaf de poes een vette knipoog terwijl hij naast haar rende. Zijn broer liep voor hem, maar het had hem ook kunnen zijn, want jaja ze waren identiek.


Ask us no questions and we’ll tell you no lies .
Let me help P5Xi7AD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Let me help Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Let me help   Let me help Icon_minitimevr 8 jul 2016 - 11:43


Al snel leek iemand het woord op zich te nemen over haar opmerking, haar voorstel eigenlijk. ‘Alleen RiverClanners hebben de potentie om te jagen in deze territory,’ Klonk er en even trok ze kalm met haar oren... Well, was zij niet van een clan die meer gericht was op landjagen? Uhm... ‘Grapje,’ Oh... Ze glimlachte even kalm naar de kater. Opnieuw, een anagename Riverclanner om tegen te praten. Het barstte er schijnbaar van. Ze kon er maar niet uitkomen, maar toch was het zo. ‘Natuurlijk mag je mee!’ Ze knikte even kalm, een glans van jonge energie scheen in haar ogen waarna ze achter de kater sprong. ‘Deze kant op,’ Klonk er van de gitzwarte kater. Hehe. ‘En aangenaam kennis te maken trouwens. Mijn naam is Gorgelion. Oftewel de knapste kater van de RiverClan.’ Ze knikte even lachend. "Snowdrop," stelde ze zich even kalm voor. Toen er opeens een tweede kat ten tonele kwam keek ze even schuin, ze duizelde ervan. Waaaat??? "Humm... de bijna knapste kater. Want de knapste ben ik!" ze knipperde... "Wow... dat noem ik nog eens een tweeling," zei ze oprecht verbaasd. Damn.


Let me help RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let me help
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: