You see, But you do not observe {Charly} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 You see, But you do not observe {Charly}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Esmaralda
Member

Meike~
38
Actief
luv me please? ^o^

CAT'S PROFILE
Age: 3 years
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Esmaralda
BerichtOnderwerp: You see, But you do not observe {Charly}   ma 4 jul 2016 - 18:34

De zilveren poes stakkerde verveeld door de twolegplaats. Ze was verveeld, en benieuwd hoe het hier met katten zat. Ze wist dat de twolegs katten hadden, en ze wou weten hoe het met ze ging. Deze katten schenen het niet erg te vinden, en werden verzorgd door twolgegs. Esmaralda verwonderde zich over het feit dat katten dat zouden willen, maar ja, je had ook nog de clans. Ze snapte niet hoe katten konden geloven dat gestorven voorouders ze aanwijzingen gaven. Alsof een blikseminslag zoiets zou betekenen. De clankatten hadden een steekje los in hun koppen, dat was zeker. Maar deze 'Kittypets' hadden ook iets raars. Wie leefde er nou vrijwillig in huis met een twoleg? Nou ja, zij dus. Terwijl Esmaralda met elegante stappen over de stenen liep keek ze nieuwsgierig rond, naar haar omgeving. Helaas keek haar omgeving ook naar haar. Al blaffend rende een grote hond op haar af, zijn scherpe tanden ontbloot. Haar staart werd dik, en blazend zette ze een paar stappen achteruit. Toen ze merkte dat er geen twoleg aan de hond zat, zette ze het op een rennen.

Zacht hijgend stopte ze, en keek ze om de hoek waar ze net langs was gerend. Het grote beest leek haar niet te zijn gevolgd, en met een zucht zat ze neer. Terwijl ze haar omgeving bestudeerde kwam ze er achter dat er een kat zat. Een zeer wollige kat. Als het zou regenen zou die arme kat te zwaar zijn om te lopen. Bij dat idee grinnikte ze een beetje, en vrolijk keek ze hem aan. 'Yo, Ben jij een kittypet?' Ze was benieuwd naar de kittypet manier van leven, naar hun gebruiken en geloven. En naar hun doen en gedrag. Misschien zou ze iets van deze kat kunnen leren? Aan de andere kant, Kittypets hadden slecht ontwikkelde zintuigen. Misschien ook onontwikkelde hersens? Zouden ze kunnen denken? Misschien waren ze wel een soort lege hulsels die elke dag hetzelfde deden! Nieuwsgierig keek ze de wollige kat aan, nieuwsgierig naar zijn reactie.


It appears We've crowned the wrong fool,

The only fool I see here, Is you.
Theme / Voice
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You see, But you do not observe {Charly}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: