Clan Ceremonie 11-07 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clan Ceremonie 11-07

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Clan Ceremonie 11-07 XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Clan Ceremonie 11-07   Clan Ceremonie 11-07 Icon_minitimema 11 jul 2016 - 22:21


Met een gaap strekte de kortharige flamepoint zichzelf uit. Het voelde alsof ze tijden niet zo levend was geweest als nu op dit moment. Haar bloed leek door haar aderen te racen terwijl ze op haar rots sprong. Haar ogen stonden scherp terwijl ze haar clan bij elkaar riep en sloot haar ogen even genietend van de wind die aan haar vacht trok. Greenleaf stond voor de deur en met de twolegs aan de rivier moest er veel gebeuren. Maar et was een taak die Butterstar met alle liefde aannam. "Riverclan, ik heb besloten dat we voor nu niets kunnen doen aan de twolegs die onze vis stelen. Hoe moeilijk het dan ook is, we kunnen nu niet vissen zonder gevaar voor ons eigen leven. Daarom wil ik meerdere patrols opstellen om warriors en apprentices bij te trainen om op land te jagen. Wij hebben dan niet veel land maar het zal genoeg moeten zijn om op te overleven. Als Thunderclan, Shadowclan en die hazenvreters het kunnen moeten wij het ook wel kunnen!" Er was een trotse blik in haar ogen terwijl ze haar clan recht aankeek. Zij moesten ook wel begrijpen hoe moeilijk deze situatie was. "Ik wil graag wat warriors horen die vinden dat ze goed genoeg op droog land kunnen jagen zodat Futuresong en ik patrols kunnen opstellen." Strak staarde ze haar warriors aan voor ze even zuchtte. "Snowdrop zal binnenkort onze clan verlaten. Zij en haar kittens zijn genoeg aangesterkt om de tocht naar hun eigen huis te maken. We hebben jou en je kittens opgenomen toen je in het nauw zat. Ik hoop dat je onze gastvrijheid kan respecteren en niet spreekt over onze problemen met je geboorteclan. Je kittens zijn geboren op Riverclangrond en zijn beschermd door ons. Ze zijn familie voor ons. Verpest dit gevoel niet." Mompelde ze even een donkere blik in haar ogen die ze het liefst niet toonde aan Snowdrop maar ze stond hier nu niet als Snowdrop's vriendin ze moest haar gevoelens negeren en haar clan leiden. Dat was wat een leader inhielt.

"Dan zonder verder oponthoud zal ik overgaan op de apprentices nieuwe mentoren aangeven." Ze draaide haar kopje even bij en glimlachte zacht. "Cobrapaw, jouw mentor zal Outrage worden. Scarepaw jouw mentor is vanaf nu Flowpetal en Rovepaw, Littlewisp zal jou gaan trainen." Met een knikje naar de drie apprentices en hun drie gloednieuwe mentoren glimlachte ze en ging verder. "Gingerpaw, Smokegaze zal jou trainen, Royalpaw jouw mentor wordt Shikrawing en Ashpaw, Muntjacpaw zal jou begleiden tot je de leeftijd van een warrior bereikt hebt." Nogmaals knikte ze de apprentices en warriors toe en richtte zich op de twaalf die ze zojuist benoemd had. "Riverclan heeft een nood aan nieuwe warriors. Train hard en leer veel. Ik weet zeker dat jullie snel warrior zullen zijn." Met een knik naar de zes apprentices sprong ze van haar den af en rekte zichzelf uit. Er was een nieuwe zekerheid in haar ogen. Riverclan zou het probleem van de twolegs overleven en ze zouden laten zien hoe sterk ze waren en dat ze de rivier helemaal niet zo hard nodig hadden zoals de andere clans zo zwaar hoopte dat ze nodig hadden.

Mentoren - Apprentices:
Outrage - Cobrapaw
Flowpetal  - Scarepaw
Littlewisp - Rovepaw
Smokegaze - Gingerpaw
Shikrawing - Royalpaw
Muntjacpelt - Ashpaw,

(De mentoren die deze maand niet gekozen zijn worden uitgenodigd zich opnieuw aan te melden gezien er zeer waarschijnlijk nesten apprentices gaan worden volgende maand, alle mentoren zijn dan echt nodig! Ook degene die nu maar 1 apprentice gekregen hebben inplaats van 2 waar ze om vroegen, meld je gerust volgende maand weer aan!)

((Voor de patrols waar om gevraagd worden, meld je ook nog even aan in dit topic, een post alleen is heel fijn maar niet genoeg voor het overzicht: http://www.warriorcatsnl.com/t24494-riverclan-patrol#683754 ))


Clan Ceremonie 11-07 Qf6d0K3


Laatst aangepast door Butterstar op di 12 jul 2016 - 22:36; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clan Ceremonie 11-07 Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Clan Ceremonie 11-07   Clan Ceremonie 11-07 Icon_minitimema 11 jul 2016 - 22:55

De mededeling die door Butterstar gezegd werd - dat er meer op het land gejaagd moest worden - viel bij hem wel in de smaak. Hij jaagde sowieso liever dan dat hij viste; het laatste kostte immers veel geduld en dat had hij nou eenmaal niet. Toen ze dan ook vroeg of er katten waren die anderen konden leren hoe te jagen, ging hij iets rechter op zitten. Hij kon anderen wel het één en ander aanleren. Zijn mentor was hier immers ook in gespecialiseerd geweest en hij had zijn trucjes overgebracht naar Panther. Toen Butter echter begon over Snowdrop, snoof hij zachtjes en geïrriteerd. Hij had werkelijk niks met de kattin en was blij dat ze terug naar huis zou gaan binnenkort. Dat haar kittens 'familie' van de Clan was, liet hem zijn kop doen schudden. De kattin die voor hem stond leek niet veel op Butterstar, de trotse leidster die de eer van RiverClan hoog hield. Dit was meer een zwakke poes die teveel gevoelens bleek te hebben voor de ThunderClanner. Hij concentreerde zich niet al teveel op de apprentices die een mentor benoemd kregen, wist dat hij hier niet onder viel, dan had hij het wel gehoord. Hij kon zijn gedachtes niet wegzetten van het feit dat Butter misschien wel vriendschap voelde voor Snowdrop. Dat ging gewoon te ver.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Clan Ceremonie 11-07 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Clan Ceremonie 11-07   Clan Ceremonie 11-07 Icon_minitimedi 12 jul 2016 - 9:08

Hij zat op zijn gebruikelijke plekje. Niet te opvallend ergens in het midden, met zijn staart netjes rond zijn poten geslagen. Zijn crèmekleurige vacht glom in het zonlicht en liet een schittering achter in zijn lichtblauwe ogen. Er lag een ernstige frons in zijn voorhoofd, eentje die er bijna dagelijks instond. Als hij al niet worstelde met zichzelf, dan maakte hij zich wel zorgen om dingen die er om hem heen gebeurde. Zijn borstkas bewoog bij elke teug lucht die hij in zijn longen zoog. Vitaal was hij weer helemaal de oude en hij wist dat RiverClan hem nodig had, dat zijn familie hem nodig had. Toch twijfelde hij nog elke dag aan zichzelf, was hij er elk moment op verdacht dat hij niet te dicht bij papaverplanten in de buurt kwam. Hij zoog nogmaals zijn longen vol toen zijn tante op de rots sprong en begon te spreken. Woorden die hij verwacht had, maar waar hij enkel bedroefd van werd. Hij was geen landjager, alles behalve. Hij had in zijn hele leven maar enkele prooidieren gevangen, maar die kon hij bijna op twee poten tellen. Hij was een visser geen jager. Hij klemde zijn kaken op elkaar en veegde zijn staart een keer over de grond. Hij had geen keuze en hij ging zijn best doen, maar het bezorgde hem wel nog meer kopzorgen. Toen Butterstar klaar was kwam hij overeind en liep naar haar toe. “Tante, kan ik je zo eventjes spreken?” Het was een tijd geleden dat hij haar aangesproken had. Eigenlijk bijna niet meer sinds het voorval met Fairfaith.I'm hunting with StarClan
Clan Ceremonie 11-07 R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashpaw,
Member
Clan Ceremonie 11-07 DPKsfdL
Esther
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ashpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Clan Ceremonie 11-07   Clan Ceremonie 11-07 Icon_minitimedi 12 jul 2016 - 9:43

Ashpaw was helemaal blij. Ze had eindelijk een mentor. Ze liep naar voren opzoek naar haar nieuwe mentor. Ze vond dit best spannend om zo voor de clan te staan. Hoe zag haar mentor er eigenlijk uit. Argh lekker slim, dacht de jonge poes in zichzelf. Ze had ook geen zin om te roepen. Waarom kende ze niet zijn geur. Weetje dacht ze, ik blijf wel hier staan dan kan de kat mij wel vinden. Ashpaw huppelde wat heen en weer. "Waar ben je." Mompelde ze.


Miauw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clan Ceremonie 11-07
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: