I saw an angel; of that I'm sure [oogjes openen!] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I saw an angel; of that I'm sure [oogjes openen!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I saw an angel; of that I'm sure [oogjes openen!] BBTakD
Bunny
1074
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Amberstorm
BerichtOnderwerp: I saw an angel; of that I'm sure [oogjes openen!]   I saw an angel; of that I'm sure [oogjes openen!] Icon_minitimedi 12 jul 2016 - 16:16

Het zonlicht scheen door haar gesloten oogleden. De jonge kitten kneep ze nog wat harder toe en draaide zich om, zodat het licht op haar rugje viel. Amberkit geeuwde even. Ze was net wakker geworden na een namiddag dutje, en de zon was nu aan het ondergaan - ze had de hele namiddag geslapen, maar dat had ze natuurlijk nog niet echt door. En het was ook niet alsof de kitten veel meer deed dan eten en slapen.. Ze was nog wat te jong om echt te spelen met haar siblings, zeker aangezien haar oogjes nog toe zaten. Maar vandaag voelden ze anders - ze voelden.. Minder toe. Was dat zelfs mogelijk? Heel voorzichtig deed het jonge poesje één van haar kittenblauwe oogjes open, en kneep hem bijna meteen weer toe. Zo fel - veel te fel. Maar Amberkit kon best koppig zijn, dat had haar moeder ongetwijfeld al gemerkt. Ze probeerde opnieuw. Langzaamaan begon haar oogje te wennen aan het felle licht, ook al was dat licht niet zo fel binnen in de nursery al buiten op de open plek. De lichtbruine tabby geeuwde nog een keertje, lichtjes, en probeerde nu ook haar andere oogje te openen - voorzichtig. Ze knipperde nog een paar keer om haar kittenblauwe oogjes laten wennen aan het licht. Wauw, alles was zo groot! Ze keek verwonderd om zich heen. Op twee weken was de jonge kitten ietwat aan de late kant om haar oogjes te openen, maar het was het toch echt wel waard! Nieuwsgierig keek ze naast haar, en voor de eerste keer zag ze haar twee broertjes, en haar eigen tabby pootjes, en de vacht van haar moeder die er bijna identiek aan die van haar uitzag - wat was alles mooi!

OPEN!
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I saw an angel; of that I'm sure [oogjes openen!]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: