Betrayed 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Betrayed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Musicvibe
Member

iro
428
Actief
"Life is like an icecream, enjoy it before it melts."

CAT'S PROFILE
Age: 38
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Musicvibe
BerichtOnderwerp: Betrayed   do 11 aug 2016 - 14:38

Met een grijns was hij achter een krekel aan het rennen. Hij was dan misschien oud, maar dat moest je niet stoppen van plezier beleven. Sommige katten waren zo grumpy, dat kon hij niet begrijpen. Hardop lachtte hij toen de krekel weg had zien te komen en ging hij even zitten. Hij was nu best diel het territorium in gelopen... Moest hij terug gaan? Misschien kon hij onderweg nog wat vangen... Maar het was nog niet zo laat. Uit het niets plofde hij neer en draaide op zijn rug, starend naar alle mooie wolken in de lucht. Het leven was zo mooi, en dank Starclan had hij nog even te gaan.

Only Silhouetteheart and Shark, daarna eventuele Windclan kattenMy mascot!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Aiméeeeeeee
1299
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 47 moons lost
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: Betrayed   vr 26 aug 2016 - 17:15

Zodra Silhouette Musicvibe het Camp zag verlaten was hij in de achtervolging gegaan. Natuurlijk niet te veel en halverwege ging hij alweer even de andere kant op. Hij kon nog steeds zien waar de andere naar toe ging en was van plan om later gewoon weer de geurspoor op te pakken. Eerst wou hij even jagen, als een excuus. Als hij met een bebloed konijn het Camp binnen kon lopen zou het misschien veel minder opvallen als hij zelf bebloed binnenkwam. Silhouette was het zat aan het worden om zich enkel als een wanhopige wannabe te gedragen. Ja, hij had de woorden, maar nog niet de daden. Het werd tijd dat hij eens een leven afnam. Het maakte hem helemaal niks uit wie op dit moment en het zien van een kat die alleen op pad ging had hem in beweging gebracht. Hij had geluk, want wat later bundelde al een levenloos konijnenlichaam uit zijn bek. Silhouette begroef het dier vlug en ging toen op pad. Zijn witte bef en borst waren rood gekleurd door het konijnenbloed, maar als het aan hem lag kwam er nog ander bloed bij. Na even te hebben gezocht was hij weer op juiste pad en zag de Warrior bezig verderop. Met iets achtervolgen? Hij zag niks van deze afstand, maar wat het ook was, Musicvibe gaf blijkbaar op en ging er maar bij liggen. Okay? Wel, dat was nu niet belangrijk. Straks kon die malloot in Starclan rondhuppelen. Rustig en bekwaam ging de tuxedo kat op de andere af. Hij wierp een schaduw over Musicvibe heen toen hij over hem heen ging staan. ''Lig je lekker?''


>These f*cking people always say the same old thing. But you can’t slay or conquer the king<  

>I’m from a nightmare but I’m living the dream <

old stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Betrayed   vr 26 aug 2016 - 19:24

Een licht grijnsje kwam om zijn lippen terwijl hij zichzelf zo laag mogelijk hield. Hij hoorde het geschreeuw van de WindClan cats: een boze ondertoon omdat ze hem kwijt waren geraakt. Toen ging één van de katten er van uit dat hij waarschijnlijk wel zo slim was geweest om het territory te verlaten en dat ze geen last meer van hem zouden hebben. Shark probeerde een valse lach in te houden. Soms waren die boskatten echt dom, zeg! Hij was hier in elk geval per ongeluk verzeild geraakt, ook al zou je dat niet van hem verwachten. Hij was op prooi aan het jagen en opeens was hij over hun grens gegaan. Shark was natuurlijk te nieuwsgierig geweest om direct weg te gaan en was een patrol tegengekomen. Na een korte woordenwisseling droegen twee Warrior’s hun Apprentice’s op om hem aan te vallen terwijl ze zelf al naar hem sprongen en Shark, die normaal gezien wel van een challenge hield, was snel weggerend. Ondanks dat de snelheden van de WindClan cats normaal gezien veel hoger lagen, had hij ze vrij makkelijk af kunnen schudden omdat één Apprentice lelijk gevallen was en er maar één achter hem aan was blijven rennen omdat de andere Apprentice zich rot schrok en de Warrior zich ontfermd had over de Apprentice, waarschijnlijk de mentor zijnde. En zo was Shark dus van de patrol afgekomen en zat hij momenteel verborgen in een bosje. Geïrriteerd sloeg hij met zijn poot naar een blad dat constant tegen zijn oor sloeg en schrok op toen hij Warrior’s zag naderen. De één ging liggen, de ander naderde. De manier waarop de andere Warrior over de ene ging staan deed hem denken dat er iets niet pluis was, dat ze geen vrienden waren of dat de Warrior geen goede bedoelingen had. Hij had eigenlijk weg willen gaan, maar toch bleef hij kijken, zijn ogen gericht op het duo.

OOC: Sorry voor het lange wachten, maar ik ging er van uit dat Silhouetteheart eerst zou posten en dat ik de postvolgorde af zou sluiten terwijl zij dacht dat ik eerst ging posten. Een klein misverstandje dus Wink


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Betrayed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: