THE DEPUTY IS DEAD 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 THE DEPUTY IS DEAD

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Luvon
Member
THE DEPUTY IS DEAD A3ms8i
Bunny
132
Actief
Show you what my determination has still left for you to get back to.

CAT'S PROFILE
Age: RIP (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Luvon
BerichtOnderwerp: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 0:02

Vervoling van dit topic!!

Zijn ogen brande en een grijns lag rond zijn lippen terwijl hij zijn weg terug baande naar het kamp. Hij was onderaan de waterval nog in het water gesprongen waardoor zijn vacht nog droop maar het liet hem koud. Hij had gedaan waar hij zo lang op had gewacht. Wat hij zo graag had willen doen. Futuresong was dood en hij was degene die haar nog zo hard had geprobeerd te redden. Zijn dochter zou breken, en hoewel het hem pijn deed dit zo te moeten doen was dit het beste voor zowel Butterstar als Riverclan. Hoewel hij van zijn dochter hielt was ze een sentimentele poes en zag ze niet wat Riverclan nodig had. Dat dit was wat Riverclan nodig had.

In stilte dook hij in het water rond de kampingang voor hij zichzelf door de tunnel heen wrikte en aan de andere kant zijn vacht uitschudde en het kamp rondkeek. "Iedereen!" Zijns stem klonk duidelijk en vol kracht terwijl zijn ogen gepijnigd stonden. "Ik heb vreselijk nieuws, iemand haal Butterstar.. Ze moet een nieuwe deputy kiezen." Hij slikte even en keek de geschrokken katten aan. "Futuresong is dood."

Hij wachtte even het protest af met zijn oren in zijn nek en zijn ogen vol verdriet. "Ik was te laat om haar te helpen. Ze leidde een groep van drie honden af die op weg waren naar het kamp. Ze was te snel voor ze en probeerde ze in de rivier boven de waterval te krijgen zodat de beesten naar hun dood zouden storten. Inplaats daarvan is Futuresong uitgegleden en zelf gevallen. Ik heb de honden nog weg kunnen jagen, maar was te laat om Futuresong te redden. Haar lichaam was onvindbaar. Ze zal met Starclan jagen vannacht." Met zijn ogen gesloten staarde hij omlaag pijn duidelijk in zijn hele lichaam.


THE DEPUTY IS DEAD VrRGpLq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
THE DEPUTY IS DEAD Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 0:20

De kater had vanmiddag een middag vrij genomen. Hij had zich de laatste tijd nogal in werk gestort, en wilde nu, sinds een hele lange tijd, eventjes na kunnen denken. In de ochtend was hij meegegaan op jachtpatrouille, en had hij meerdere prooien weten binnen te halen, wat een redelijke prestatie was voor deze tijden. Hij was verward. Verward over zijn situatie met Silvercloud en hem. Waren ze weer op normale terms? Of stak er nog iets tussen hen? Gisteren, met Chivy, had hij haar vergeven. Maar had zij hem vergeven?
Een lange tijd lag hij te piekeren, maar hij kon geen antwoord bedenken zonder de hulp van zijn partner. Hij had haar nodig, voor zowel nu als voor de rest van zijn leven. Het kamp begon steeds wat voller te lopen. Binnenkort zouden de meeste een prooi pakken en bij elkaar gaan zitten voor de sharing tongues. Enkelen begonnen zelfs al. Echter was de redelijk relaxte sfeer met één klap weg toen Criedwolves het kamp binnen kwam lopen. De kater was er nu al zeker een maan of 6, 7 en Panther vertrouwde hem, al was dit wel alleen omdat Butterstar er zo verzekerd van leek te zijn dat hij echt goed was voor hun Clan.
De woorden deden hem doen opschrikken. Futuresong... Dood? Zijn mond zakte lichtjes open. Hij had haar misschien niet al te graag gemogen - in het begin zelfs gehaat - maar de laatste tijd had hij het gevoel alsof de ruzie tussen hen was weggevaagd. Zijn ogen vergrootten zich en hij schudde zijn kop. De uitleg kwam zijn oren binnen, maar werd nauwelijks geregistreerd in zijn kop. Honden op hun territorium... Die verdomde twolegs. Het enige waar zij goed voor waren was als je op zoek ging naar dood en verderf. Hij gromde, waarbij hij zijn kaken tegelijkertijd strak op elkaar klemde. Hij rees overeind, en liep naar de rode kater toe. "Moeten we met een Search Patrol verder op zoek naar haar gaan? Of denk je -" de massieve kater haalde een diepe adem binnen, "Dat dat van geen nut zal zijn?" Hij probeerde zijn stem zo zakelijk mogelijk te houden, maar het was lastig om dit ook werkelijk te doen. Ze was hun Deputy, natuurlijk kwam dit als een klap aan. Hun Deputy geweest...

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Member
THE DEPUTY IS DEAD DPKsfdL
hannah
417
Actief
Everything is awesome

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Whirlpool
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 0:25

Verbaasd schoot zijn kop de lucht in toen zijn opa begon te spreken. Eh? Het was best mooi om te zien dat zijn familie zo sterk was en zo goed was in spreken voor een clan, waardoor hij zich wel een beetje trots voelde. Maar dit was voor het tot hem doordrong wat hij zei. D-dood? Zijn oortjes vielen plat bij het horen van het woord dat hij nooit leuk had gevonden... Dood. Met een frons luisterde hij verder, en het gaf hem toch wel een beetje klein beter gevoel om te weten dat ze een held gestorven was. Geschockt liep hij op Cried af voor hij even zijn kopje tegen zijn nek aan duwde. "Je hebt je best gedaan, opa." Knikte hij en liep weer een stuk naar achter om alles in zich op te nemen.


We look for stranger things
THE DEPUTY IS DEAD ZDBIjof
'cause that's just who we are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
THE DEPUTY IS DEAD Poyopoyo_kansatsu_nikki_by_gingerspine-d4lo9de
Bo2
73
Actief
The only heaven I'll be sent to is when I'm alone with you

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Bitterball
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 1:07


Zijn ogen stonden nog altijd wijd opengesperd naar zijn vader. De woorden die Criedwolves had uitgesproken hadden hem koud om zijn hart gegrepen en deze grip leek niet weg te zakken. Futuresong.. dood.. Ze was voor de oneffenheden tussen haar en zijn zus een van Butterstar's beste vrienden geweest. Die twee konden alles samen delen en nu was ze dood.. Zoekend staarde hij rond naar de flame point kat die hun clan leidde maar kon haar niet vinden. Had ze dit nieuws gehoord? Toen hij een stap naar voren deed om naar zijn vader toe te komen merkte hij pas hoe hij stond te trillen op zijn poten en hapte bijna naar adem. Toch hielt hij zich sterk en duwde zijn kop even in de zelfde rode vacht als Criedwolves droeg. "Je hebt gedaan wat je kon vader.. Starclan zal trots op u zijn." Mompelde hij pijn duidelijk hoorbaar in zijn woorden terwijl hij diep adem haalde en zijn kop naar Panthergrowl draaide. "Als vader haar niet kon vinden.. Vrees ik dat we haar lichaam nooit zullen begraven.."


Bitterball
What will you leave behind?
Oh we all still die


Bedankt Maaike en Juul voor dit prachtige setje jullie zijn mijn alles. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Member
THE DEPUTY IS DEAD Tumblr_n9dkbqql6I1qmew7go3_250
Loïs ❁
223
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 12:27

Ze was niet van slag door het nieuws.
Sterker nog, een fonkeling stond in haar ijsblauwe ogen. Haar houding was losjes. Het was duidelijk te zien dat haar opa gemaakt was voor het leiden van een groep, en met Futuresong uit de weg, zou hij dit waarschijnlijk ook gaan doen. Dan was hun familie aan de macht, zoals het hoorde. Hun familie was sterk en zij waren de rechtmatige leiders van RiverClan. Butterstar had haar plek al ingenomen, en nu zou Criedwolves dat ook doen. Hierna zou zij aan de macht komen, Criedwolves was haar mentor en wist dat ze slim was en zijn kennis droeg om de Clan te leiden.
Futuresong was haar voorbeeld geweest toen ze nog een kitten geweest was. Ze had zo erg naar haar opgekeken en zoveel liefde voor haar gehad. Echter was dit allemaal weggevaagd door Criedwolves. Hij was degene die steeds in haar gedachte kwam, die nu al haar respect kreeg, en voor wie ze alles zou doen. Ze had niet door dat hij haar in de palm van zijn hand had. Ze had niet door dat ze haast door hem bestuurt werd. En ze had niet door dat hij haar leven verpest had.


THE DEPUTY IS DEAD 16m7rjl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softlake
Member
THE DEPUTY IS DEAD ZClP3kL
Beertje
21
Actief
$

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons $
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Softlake
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 15:25


Een witte kater keek met toegeknepen ogen naar Luvon die, volgens hem toch, allemaal wartaal uitsloeg. Hij schudde zijn hoofd. Het drong niet echt door. "Moeten we met een Search Patrol verder op zoek naar haar gaan? Of denk je -" De ruis verdween uit zijn oren. Hij verstarde. Van overal klonk gejammer. Nee niet overal, het kwam uit zijn eigen mond. De meestal erg coole, super knappe kat (hij dus) schreeuwde het nu uit. Hij kreeg bijval van nog een paar katten. "Als vader haar niet kon vinden.. Vrees ik dat we haar lichaam nooit zullen begraven.." Hij boog zijn kop en zweeg. Er was geen lichaam, geen lichaam om mee te rouwen, om te begraven.


Starring at a soft lake


Laatst aangepast door Softlake op ma 15 aug 2016 - 21:06; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
THE DEPUTY IS DEAD XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 15:53

Haar wereld leek even te snel aan haar voorbij te zijn geschoten. Ze was weer een jonge kat, nog geen 6 manen oud opstarend naar haar vader die altijd zo groot en beschermend was geweest terwijl hij haar koud vertelde dat haar moeder nooit meer thuis zou komen. Ze was weg, voor altijd..

Futuresong.. Haar deputy. Haar beste vriendin. Ze hadden de laatste manen problemen gehad, ze hadden wat oneffenheden gehad maar nooit had ze verwacht dat ze het niet konden oplossen. Ze hadden gewoon tijd nodig om er uit te komen maar die tijd had Future niet meer.. Ze was nee.. Nee ze kon niet dood zijn.

Ongemerkt stond Butterstar te trillen op haar poten terwijl ze de ogen van de clan op zich voelde. Haar clan wou zeker horen wat haar antwoord hierop zou zijn, maar Butter had geen antwoord. Ze was verslagen van verdriet. Ze wist niet wat links of rechts was. Alles leek vervaagd in een blur aan emoties. Futuresong.. Futuresong was er niet meer. Haar blauwe ogen schoten wanhopig naar haar vader hopend dat hij zou vertellen dat het maar een grap was. Maar Butter was geen kitten meer en kon niet meer in dat soort dingen geloven. Futuresong was overleden en ze konden nieteens haar lichaam terug vinden om die te begraven. Haar beste vriendin had haar verlaten met ruzie en onzekerheid. Butter voelde zich ziek en liet haar kopje zakken. "Wie weet leeft ze nog.. Wie weet komt ze nog terug." Mompelde ze meer in zichzelf. Zou de Butter van vroeger ook zo gedacht hebben? Zou zij net zo als nu wanhopig vasthouden aan het geloof dat Future haar niet in de steek zou laten? Of zou ze direct een vervanger klaar hebben staan?

Een andere deputy uitkiezen leek een onmogelijke taak. Eentje die ze absoluut niet wou uitvoeren. Niet nu. Nee. Ze had tijd nodig. Tijd om te rouwen, tijd om te hopen. Op die ene kleine mogelijkheid dat Futuresong nog leefde. Haar niet in de steek liet.


THE DEPUTY IS DEAD Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightstream
StarClan
THE DEPUTY IS DEAD INMxLdb
WazBeer
175
Actief
Although I lost my mind, sir,
I think you lost yours quicker.

CAT'S PROFILE
Age: 110 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Nightstream
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 16:07


THE DEPUTY IS DEAD V7hIbG3
You can't run with the foxes

and yet hunt with the wolf

Haar oren spitste zich bij de eerste woorden die door het kamp galmde. Een al te bekende stem die ze uitspraken. Voor haar dan, voor het merendeel van de Clan was hij nog altijd een buitenstaander. Nightstream hield haar uitdrukking strak terwijl ze naar de uitleg van Criedwolves luisterde. Het was niet dat een verlies van haar Clan haar niets meer deed, ze had simpelweg geleerd om een ijskoude houding aan te nemen en te doen alsof. Hij was echter de laatste van wie ze zulke belangrijke gebeurtenissen zomaar aan zou nemen. Ze was kritisch, misschien meer dan ooit vanwege het besluit haar af te zetten als Medicine cat. Het enige wat ze had was haar verstand. Ze was altijd getraind om na te denken, om anderen te doorzien, niet om te vechten of te jagen. Haar ijsblauwe kijkers vernauwde zich terwijl ze haar blik op de rosse kater gevestigd hield. Misschien zocht ze overal iets achter, maar de kattin kon de herinnering van zijn vaarwel niet uit de kop schudden. Ook al was ze toen nog jong geweest, haar herinneringen waren altijd helder. Dat kon zowel bruikbaar zijn als pijnlijk. Ze hield wijselijk haar mond en luisterde naar wat anderen om haar heen mompelde en riepen. Eerst zien wat Butterstar deed. Eerst peilen wat haar reactie was.

Stilte. Dat was haar eerste reactie. De zilveren tabby had haar blik afgewend om haar leider kritisch aan te staren. Wachtend op iets. Het leek erop dat Butterstar toe gaf aan wat haar net verteld was. Ze zat niet dicht genoeg bij de Clanleidster om te kunnen horen wat ze mompelde, maar ze zag er verslagen uit. Haar hele houding drukte het uit. Nightstream snoof in zichzelf. Het was fout als Butter haar vader blindelings zou geloven. Op z'n minst moest er naar het lichaam gezocht worden. Ze had genoeg verraad meegemaakt, waarom zou dit het niet zijn?


(Ik heb toestemming om Night te laten twijfelen, omdat ze al wat ouder is en Luvon kende voor hij de Clan uit ging)


So we escape to our mistakes for they wait patiently for us.
THE DEPUTY IS DEAD A7od7uG
Oh, how they always wait for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
THE DEPUTY IS DEAD FRhjf3T
Blurryface
70
Actief
But I got you this rose
And I need to know
Will you let it die
Or let it grow?

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 16:37

De stem van Criedwolves liet haar geschrokken opstaren en de woorden die volgde lieten haar koud achter. Hun deputy dood? Maar Futuresong was nog maar harstikke jong geweest. Hoe kon ze nou dood zijn? Hoe konden honden dit aan doen. Intens verdriet leek haar even over te nemen terwijl ze in stilte bleef staan. Hier en daar kwamen woorden omhoog en snel draaide de bruine kattin haar kopje naar Panthergrowl en knikte instemmend voor Bitterball er overheen kwam die de woorden van Panther afsloeg. Er was zoveel gaande en ondertussen stond hun leader maar te staan alsof ze nieteens meer wist wie ze was. Het moest wel tragisch voor haar zijn. Ze was veel closer dan Shikra ooit geweest was met Futuresong. Ze voelde zich schuldig voor zich afvragen wie de nieuwe deputy zou worden aar dat was wel een vraag die gesteld moest worden. Wie weet. Misschien werd zij het wel?


anyone can dream through the night
but only some can dream with eyes wide
THE DEPUTY IS DEAD YphOXaW
they will proclaim you a fool
and it reminds you to do anything and everything to prove them a liar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
THE DEPUTY IS DEAD 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 17:58

Hij was net terug toen Criedwolves het kamp binnen kwam, roepend. Lynxfang keek verstoord op, wat was er aan de hand? Criedwolves ging verder, met een bericht dat je niet hoopte te horen. Futuresong was dood? Een nieuwe deputy? In deze tijden... Hij kende Futuresong niet al te goed en had ook zijn twijfels over haar gehad, maar in het einde had ze zijn vertrouwen weer gekregen. Nu was ze er niet meer, opeens. Lynxfang kwam naar voren en luisterde naar het verhaal van Criedwolves, die geen lichaam bij zich had. Het klonk vreemd, zo vreemd dat het wel waar moest zijn. Het verklaarde de afwezigheid van een lichaam en de plotse dood. Panthergrowl sprak de oudere kat aan, vragend of ze naar het lichaam moesten zoeken. Lynxfang keek opzij en zag dat Butterstar zich ook bij de katten had gevoed. Ze leek enorm geschrokken door het nieuws, niks zeggend. Future en zij waren natuurlijk goede vrienden geweest en dit kon nog wel een schok zijn. Achter hem sloeg Bitterball het idee om te gaan zoeken af. Lynxfang keek hun kant weer op, maar werd eigenlijk al bijna meteen weer Butterstar's kant opgetrokken doordat ze eindelijk sprak. Het was gemompel. Woorden van wanhoop. Hoop. Maar Lynxfang wist dat als Criedwolves de waarheid sprak en hun Deputy echt die val had gemaakt, dat er weinig hoop was. Misschien werd het tijd dat hij zelf ook zijn mond open deed. ''Als Futuresong die val heeft gemaakt, dan ben ik bang dat ze zich inderdaad bij de Starclan heeft gevoegd''zei hij tegen Butterstar en de rest. Toen draaide hij zich om naar Criedwolves. ''Hoe is het met de honden afgelopen? Hoe ver heb je ze weg kunnen jagen? Als ze nog in het gebied rondlopen moeten we eerst daar voor zorgen, voordat er nog meer doden vallen''Criedwolves had enkel gezegd dat hij ze nu weg had kunnen jagen, de kans dat ze terug kwamen was aanwezig en Lynxfang had zelf niet zoveel zin in die beesten in hun Territorium.


THE DEPUTY IS DEAD Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
StarClan
THE DEPUTY IS DEAD 1TVoVdB
Nath
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons~
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 19:21

Er was een hoop rumoer gaande en Ravenkit had het woordje, Futuresong is dood, al opgepikt. Hoe kon dat? De bijna zes moons jonge Ravenkit drong de nursery uit, de menigte in. Hij keek naar alle grote katten en toen naar de vader van Butterstar. Criedwolves. Ravenkit keek nieuwsgierig van kat naar kat. Hij voelde niet echt verdriet, meer nieuwsgierigheid. Er werden allemaal plannen uitgesproken en Ravenkit bleef van kat naar kat kijken. Toen ging hij zitten en zei tegen de dichtstbijzijnde kat; "Wie wordt de nieuwe deputy?" Met een bedenkelijke uitdrukking keek hij naar de anderen. Misschien werd zijn vader, Panthergrowl wel deputy! Die was geschikt! Hij wist het zeker. En dan, als Butterstar er ook niet meer zou zijn en zijn vader leider zou zijn, zou hij deputy worden. Hoe gaaf was dat!


THE DEPUTY IS DEAD Crow-on-a-branch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
THE DEPUTY IS DEAD 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimema 15 aug 2016 - 13:14

Hij was net terug van een jachtpatrouille, die hem zwaar was gevallen. Hij was geen jager, hij kon veel beter vissen. Toch had hij het voor elkaar gekregen om een waterrat te vangen en dat was al een hele opluchting. Hij legde de prooi op de prooistapel en draaide zich om net op het moment dat zijn opa het kamp binnen kwam. Zijn houding liet zijn spieren verstijven en liet een koude rilling over zijn rug lopen. Dat kon niet veel goeds betekenen. Hij wist nooit zo goed wat hij van de kater moest vinden. Hij was een rogue geweest en hij had nou eenmaal een hekel aan rogues. Toch was het zijn opa en Butterstar vertrouwde hem, dus wie was hij om dat in twijfel te trekken. Hij had zijn opa geaccepteerd maar een gezellig gesprekje zou hij nooit met hem aanknopen. Er was iets goed mis en dat bleek toen hij zijn bek open deed. Zijn ogen werden groot en er flikkerde kort verdriet in. Hij wist dat Futuresong niet helemaal eerlijk was geweest over bepaalde dingen, maar ze was een beste kattin. En niet onbelangrijk een hele goede vriendin van zijn tante. Meteen ging de blik in zijn lichtblauwe ogen opzoek naar Butterstar. Hij luisterde nog maar half naar de woorden die gesproken werden. Hij kwam overeind toen hij haar zag.
Meteen liep hij naar haar toe en drukte zich tegen haar aan. “Het spijt me zo.” Fluisterde hij zacht. Futuresong had dit niet verdiend en het ging net weer wat beter met Butterstar. De hele situatie maakte hem bang. Toch probeerde hij dat niet te laten merken terwijl hij haar een zacht maar toch wat dwingend onopgemerkt duwtje gaf. De Clan moest niet aan haar gaan twijfelen. Hij wist hoe zwaar het was, maar ze moest het doen. Hij zei verder niets, maar Butterstar zou vast wel begrijpen wat hij bedoelde. Hij wilde het niet hardop zeggen, maar de Clan had een nieuwe deputy nodig. Ze moest in ieder geval iets zeggen. De Clan gerust stellen voordat er nog meer onrust zou ontstaan. Even keek hij naar zijn opa, maar toen keek hij weer naar zijn tante.I'm hunting with StarClan
THE DEPUTY IS DEAD R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
THE DEPUTY IS DEAD XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimema 15 aug 2016 - 18:25

De vacht van haar neefje naast haar liet haar even iets te kalmeren en snel duwde ze haar hoofd weg in de dikke pels voor ze diep adem haalde. Ze wist dat hij er voor haar was. Maar dit was zwaarder gevallen dan zij ooit had gedacht dat ze zou voelen. Zonder Future.. Waar was ze. Zonder haar beste vriendin wat moest ze doen. Diep haalde ze adem en sloot haar emoties af zoals ze wel vaker deed in momenten van pijn en verlies. Het was een trucje dat ze van haar vader had geleerd en hoewel ze er enorm koud door leek wist ze dat het belangrijk was om te doen. Zeker als leader. "Ik wil een patrol opgesteld hebben Panthe.." De grijze pels van Panthergrowl verdween door de kampingang en even trok Butter met haar oren. Waar ging die heen? Ze schudde haar kop en draaide die weer bij. "Whirlpool, Softlake en Creamyfrost. Kunnen jullie zoeken naa haar lichaam. Breng jezelf niet in gevaar en kom terug voor maanhoog. Als jullie haar wel kunenn vinden maar niet bij het lichaam komen. Doe dan geen gekke dingen. En als jullie Panthergrowl zien neem hem mee." Koeltjes en vastberaden keek ze naar haar neef voor haar ogen naar haar vader gleden. "Vader, dank u voor het nog proberen. Kan u met Lynxfang en Rosepaw de honden vinden, en er voor zorgen dat deze van ons territorium verdwenen zijn?" Ondanks dat haar poten nog altijd trilde wist ze zichzelf iets te kalmeren. "Nightstream kunnen wij even spreken?" Ze was een van de oudste in de clan en daarnaast was ze Medicine Cat geweest. Fairfaith had het te druk met de gewonden door de twolegs en moest zich voorbereiden mochten ze wel het lichaam van Future vinden om deze voor te bereiden op begraven. Nightstream zou met haar kunnen beslissen wie een mogelijke nieuwe deputy zou zijn. Hoe veel pijn het ook deed. Ze moest er over na gaan denken.. "De rest.. Zorg ervoor dat dit nieuws iedereen bereikt maar laat het binnen de borders blijven. Ik wil niet dat een andere clan ook maar enig idee krijgt ons verlies te misbruiken." Zuchtend keek zze alle katten aan die er voor nu stonden de pijn duidelijk in haar ogen. "Vanaf maanhoog zal ik met of zonder Futuresong's lichaam hier wake houden op dat ze haar weg naar Starclan mag vinden. Ieder die wil mag zich bij mij voegen maar degene die sunrise patrol hebben, vergeet alsjeblieft niet te slapen en te eten." Met die woorden draaide ze haar hoofd iet wat schuddend bij en zwaaide met haar staart op dat Nightstream haar zou volgen.


THE DEPUTY IS DEAD Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Member
THE DEPUTY IS DEAD DPKsfdL
hannah
417
Actief
Everything is awesome

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Whirlpool
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimema 15 aug 2016 - 20:15

Het deed pijn om zijn moeder zo te zien. Zo'n pijn dat hij niet durfde op haar af te stappen, bang dat hij iets doms zou zeggen. En gelukkig had Creamyfrost daar wel de ballen voor. Daarom kon hij ook alleen maar van een afstand met een frons toekijken. Tot zijn naam genoemd werd. Gelijk stak hij zijn borst vooruit maar de frons bleef staan. Hij knikte naar d'r voor hij de andere twee aankeek, maar moest toen toch wel op haar af stappen om een kopje in haar nek te geven. "Het spijt me ma." Sprak hij voor hij omdraaide om al het kamp uit te lopen, hopend dat Creamyfrost en Softlake zouden volgen.


Let op! Het is niet de bedoeling dat deze drie haar vinden!


We look for stranger things
THE DEPUTY IS DEAD ZDBIjof
'cause that's just who we are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softlake
Member
THE DEPUTY IS DEAD ZClP3kL
Beertje
21
Actief
$

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons $
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Softlake
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimema 15 aug 2016 - 21:14

Hij keek nog steeds naar zijn witte poten toen de stem van Butterstar weer op klonk. Zijn oren kropen weer omhoog. Die had hij plat gelegd bij de woorden van Ravenkit. Met een sis had hij de kitten het zwijgen opgelegd. Brutaal ding. "Whirlpool, Softlake en Creamyfrost. Kunnen jullie zoeken naa haar lichaam. Breng jezelf niet in gevaar en kom terug voor maanhoog. Als jullie haar wel kunenn vinden maar niet bij het lichaam komen. Doe dan geen gekke dingen. En als jullie Panthergrowl zien neem hem mee." De grote, stevige kater knikte. Hij ging naast Whirlpool staan. Het moment van zwakte dat hij eventjes had was weggevaagd. "Het spijt me ma," hoorde hij het groentje miauwen voordat die wegliep. Met een paar grote passen had hij hem ingehaald.


Starring at a soft lake
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
THE DEPUTY IS DEAD 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimedi 16 aug 2016 - 14:19

Zijn tante duwde haar neus even in zijn vacht, voordat ze weer sprak. Ook zijn blik ging naar de kampuitgang toen Butterstar haar zin op de helft opeens afbrak. Hij fronste even, maar zei er verder niets over. Panthergrowl had er vast een goede reden voor, hij was de kater langzaamaan gaan vertrouwen. Hij vond hem nog steeds soms egoïstisch en ze zouden nooit beste vrienden worden, maar hij mocht hem wel. Hij knikte zijn tante even toe toen ze ook zijn naam noemde. “We zullen ons best doen Butterstar.” Toen wende hij zich van haar af en liep achter Whirlpool en Softlake aan. “Laten we haar vinden.” Zei hij toen hij ze had ingehaald. Hij keek even naar zijn neef en toen naar Softlake. Er lag een vastberaden blik in zijn lichtblauwe ogen. Ze moesten er toch voor kunnen zorgen dat Futuresong haar lichaam thuis kwam.

[Moeten wij een nieuw topic buiten het kamp?]  I'm hunting with StarClan
THE DEPUTY IS DEAD R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightstream
StarClan
THE DEPUTY IS DEAD INMxLdb
WazBeer
175
Actief
Although I lost my mind, sir,
I think you lost yours quicker.

CAT'S PROFILE
Age: 110 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Nightstream
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimedi 16 aug 2016 - 14:36


THE DEPUTY IS DEAD V7hIbG3
You can't run with the foxes

and yet hunt with the wolf

Eindelijk kwam er schot in de zaak. Butterstar leek door haar eerste moment van schok en verdriet heen te zijn gebroken. Ze begon warriors erop uit te sturen om te zoeken naar Futuresong's lichaam en om de honden voor goed te verjagen. De oud medicine cat voelde een lichte verbazing toen de Clanleidster haar vroeg of ze even konden spreken. Ze hadden haar afgezet, moest ze dan nu opeens raad geven in de zaak? Omdat ze ouder was dan de meeste hier in de Clan? Sinds wanneer werd haar woord nog gewaardeerd in de Clan? Of misschien was het simpelweg om haar erop te wijzen dat ze Criedwolves niet moest veroordelen. Eens de flame point klaar was met spreken, trippelde Nightstream met lichte passen naar haar toe en hield haar kop ietwat scheef. "Je wilde me spreken?" zei ze koeltjes. De berekenende blik was nog niet uit haar ogen verdwenen.So we escape to our mistakes for they wait patiently for us.
THE DEPUTY IS DEAD A7od7uG
Oh, how they always wait for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ringedkit
Member
THE DEPUTY IS DEAD DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ringedkit
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimewo 17 aug 2016 - 22:22Ringedkit

Een kleine seal point kitten keek verwonderd naar de camp-uitgang. Ooit zou hij groot genoeg zijn en daar door lopen. Nu was hij te klein. Te pluizig, maar hij vond het goed zo. Samen met Chimekit had hij het goed. Ringeds mondje zakte een beetje open. Daar was Criedwolves. Later wilde hij net zo groot en sterk zijn als hem. Dan zou hij trots door die camp-uitgang lopen. Net zoals hij deed. Het nieuws snapte hij niet, net zo min als de geschrokken reacties. Voor hem was dit één groot spel.


Bearpaw

Bearpaw liep achter de rode kater het camp binnen. Hij had een kleine vis in zijn mond en een muisje. Hij was een goede jager, maar door de twolegs had hij een hele dag moeten wachten op dat ene kleine visje in zijn bek. Hij liet echter verbaasd zijn prooi vallen toen hij het nieuws hoorde van de rode kater. WHAAAT!? Verward keek hij naar Creamyfrost. Die stond al bij zijn tante die erg aangeslagen leek. Bearpaw boog zijn kop. Nee toch?


Chivypaw

Er was heel veel tumult in het camp ontstaan. Ze had zich verveeld teruggetrokken. Waarschijnlijk weer een clan ceremonie. Nee dat kon niet, bij de volgende werden haar broertjes apprentice. Het was nog te vroeg. Toch een beetje nieuwsgierig stak ze haar kopje door de med cat den. 'Wie zou de nieuwe deputy worden?' Ze keek verbaasd naar de twee katten die fluisterend voorbij liepen. 'Geen idee, misschien ik wel?' Het paar lachte, maar het klonk niet van harte. Nieuwe deputy? Ze voegde zich bij de menigte. Een felrode kater viel meteen op. Hij zag er droevig uit, maar ook trots. Chivypaw snoof. Ze liep naar een random kat. Met haar zilveren pootje porde ze de kat. "Wat is er gebeurt?", fluisterde ze zachtjes.


What i have taught of my lips is to seal it with you
THE DEPUTY IS DEAD Ap8dpng
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
THE DEPUTY IS DEAD FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimewo 17 aug 2016 - 22:57

Behoorlijk relaxed gooide Breakingpaw zijn gevangen prooi van vandaag richting de prooistapel. Het was niet bijzonder veel, maar hij had ook niet bijzonder veel gedaan. Maximale opbrengst voor minimale inzet vond hij wel een acceptabel iets, vandaar dat er nu maar één regenboogforel extra op de prooistapel lag dan voorheen. Toch was hij behoorlijk tevreden met zichzelf. De jacht was heel makkelijk gegaan, kwaliteit boven kwantiteit. Hij keek nu al uit naar zijn welverdiende, warme nest. Zijn blauwe ogen werden echter automatisch naar de gigantische rode kater getrokken die nu het kamp binnen paradeerde. Luvon, of Criedwolves, of hoe hij zichzelf ook noemde. De jonge tabby had nooit echt de tijd genomen om een duidelijke mening te vormen over de kater. Hij had alle tijd genomen om van zijn jeugd te genieten, voor zolang dat nog kon.

En het was maar goed dat hij die tijd had genomen, want de boodschap die Luvon met zich meedroeg, was slecht nieuws. "Iedereen!" bulderde stem door het kamp. Breakingpaw spitste zijn oren nu toch, benieuwd naar het bericht. De woorden die erop volgden, deden zijn hart in een duizend stukken breken. Hij keek ongelovig in de richting van de rode kater. Dit kon niet waar zijn. Uitgegleden en dood gevallen, was het echt zo simpel? Hij staarde naar de rest, die zich om Criedwolves heen cirkelden en begonnen over het opzetten van een patrouille om het lichaam te vinden. Het lichaam. Alles ging ineens snel, een patrouille verliet het kamp, Butterstar stond te praten met Nightstream. En hij stond daar maar, te staren. Zijn moeder was zo ineens weg en er was niets dat hij had kunnen doen.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
StarClan
THE DEPUTY IS DEAD 1TVoVdB
Nath
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons~
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: THE DEPUTY IS DEAD   THE DEPUTY IS DEAD Icon_minitimevr 19 aug 2016 - 12:15

Butterstar leek enorm geschokt en door de sis van Softlake had Ravenkit zo het gevoel dat hij zijn vraag maar beter niet uit had moeten spreken. Ook zag hij zijn vader het kamp verlaten. Toen leek de leidster zich ineens weer te herpakken en begon te spreken, commando's uit te delen het de clan in beweging te brengen. Ravenkit keek even na en walgde er van dat hij nog geen apprentice was. Toch was hij wel al zo goed als zes manen. Er zou vast wel snel een ceremonie komen. Toen er een vraag werd gesteld, aan hem, keek hij verbaasd op. Het was Chivypaw. Ja, zij was wel al apprentice, medicine cat apprentice dan wel, maar goed. "Oh, nu kan je ineens wel normaal tegen me praten?" Merkte hij licht honend op. Hij zwaaide met zijn zwarte staartje en besloot zich als een warrior te gedragen door gewoon haar vraag te beantwoorden. "Futuresong is dood volgens Criedwolves én nu moet er een nieuwe deputy uitgekozen worden, wat Butterstar nog niet gedaan heeft," vertelde hij. Het kwam er misschien was nuchter uit voor de ernst van de woorden die hij uitsprak. Maar goed, zo goed had hij Futuresong dan ook niet gekend, ja, als de deputy van de clan, rond zien lopen en taken uit zien delen, maar persoonlijk gesproken? Nee.

TAG: Chivypaw


THE DEPUTY IS DEAD Crow-on-a-branch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
THE DEPUTY IS DEAD
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: