Crashing hit a wall[Traintopic] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Crashing hit a wall[Traintopic]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Crashing hit a wall[Traintopic]   ma 15 aug 2016 - 14:19

Het was apart hoe een kat zelf de emoties niet voor zichzelf openstelde. Hoe hij zijn verstand op nul kon zetten en gewoon doodleuk door kon racen. Toch was er een grens, zelfs voor katten die hun emoties niet toelieten. Misschien juist voor die katten. Maar zolang Claw die grens nog niet bereikt had ging hij door. Stond hij dag in dag uit op, voerde al zijn taken uit en ging daarna opzoek naar Chawl. Hij sliep bijna niet en at weinig, net genoeg om overeind te blijven. Hij stapte zijn barn uit en keek om hem heen. Hij likte zijn gitzwarte vacht waar wat nieuwe bloedrode sneden in zichtbaar waren, die hij had opgelopen in zijn zoektocht naar zijn zoon. Toen liep hij door naar de young one’s tower en bulderde naar boven. “Joan!” Hij haalde zijn young one’s nooit op. Hij bulderde gewoon en wachtte totdat ze voor hem verschenen. Ook dit keer ging hij kalmpjes voor de tower zitten en wachtte op de jonge kattin.


[&Joan]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joan
Member

Bearrrry
43
Actief
After the game,
the king and the
pawn go into
the same box

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Joan
BerichtOnderwerp: Re: Crashing hit a wall[Traintopic]   di 23 aug 2016 - 18:33

Haar licht blauwe oogjes keken heen en weer. Vandaag werd ze opgehaald. Ze zat helemaal in elkaar gedoken. Joan was zwakker dan de andere young ones en het minst geliefd. De elite was haar familie en ze zou nooit uit zichzelf weg gaan, maar ze hoorde er ook niet. Alleen haar zus kon haar tot het uiterste drijven. Dan werd ze helemaal mental. “Joan!” Een angstige piep kwam uit haar mond. Nee hé. Ze bleef even verstijfd zitten, haalde toen diep adem en trippelde uit de den. Haar oren hingen naar beneden. Angstig. "Hwier-Hier ben ik."


Joan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Crashing hit a wall[Traintopic]   di 23 aug 2016 - 21:26

Joan was een angstige kattin, wat haar waarschijnlijk nog veel problemen zou opleveren. Hij zou proberen er nog wat van te maken en wie weet kon hij haar harden en klaarstomen voor het memberschap. Anders zou haar karakter er voor zorgen dat ze de vuile klusjes van anderen zou moeten opknappen, die kans zat er dik in. Je moest voor jezelf opkomen. “Dat is je geraden ook.” Bromde hij. “Meekomen.” Gebood hij voordat hij met grote passen het kamp uit sjouwde. Het interesseerde hem niet of ze hem bij zou houden, ze moest er maar voor zorgen dat ze hem bijhield.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crashing hit a wall[Traintopic]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: