Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Deputy Benoeming; Lies and broken bonds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Butterstar
River Queen
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 20:33

Ze had hier goed over na moeten denken en het had haar wakker gehouden maar ze wist dat ze een deputy moest benoemen voor de tijd om was en Starclan's wens overschreden zou worden. De patrols waren terug gekomen beide zonder nieuws. Zowel de honden als het lichaam van Future waren niet gevonden waardoor Butter geen afscheid had kunnen nemen en het viel haar zwaar. Maar ze had wel de tijd gehad om te beslissen, ondanks Nightstream's waarschuwing en argwanende woorden wist ze het toch zeker.

En zo stapte ze dus in stilte naar haar spreekplaats en sprong bovenop de door water glad geschuurde rots. "Laat iedereen die zijn of haar eigen prooi kan vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Haar stem was duidelijk ook al trilde ze een klein beetje voor ze even diep adem haalde. "Futuresong is niet meer gevonden en we moeten er van uitgaan dat ze overleden is als een held voor haar clan. Ze laat een lege plaats achter, niet alleen in ons hart maar ook in de clan. We hebben een nieuwe deputy nodig." Haar donkerblauwe ogen gevuld met verdriet staarde over de katten om haar heen. Ze wist het niet meer en met dit verlies was ze nog meer aangeslagen dan ze eerder had laten zien. Hij had haar zo veel geholpen deze afgelopen maanden. Door haar angsten en het mindere vertrouwen in Futuresong.. Hij was de juiste keuze. Tenminste. Zo geloofde zij dat op dit moment. "Criedwolves zal Riverclan's nieuwe deputy zijn!"


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luvon
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds A3ms8i
Bunny
132
Actief
Show you what my determination has still left for you to get back to.

CAT'S PROFILE
Age: RIP (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Luvon
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 21:10

Toen hij eindelijk alleen was, had hij het niet kunnen helpen om een brede grijns op zijn gezicht te laten verschijnen. Alles leek ineens zo soepel te gaan, perfect volgens plan. Futuresong was nu waar ze hoorde, ontnomen van een rang die ze toch niet verdiende. Ergens was hij lichtelijk verbaasd geweest dat iedereen klakkeloos aan had genomen dat zijn verhaal waar was geweest, maar hij had de goedgelovigheid van de Clan op dit moment zeker gewaardeerd. Alleen Nightstream had getwijfeld, maar dat was maar één kat onder de velen die hem wel geloofden. En onder die vele katten viel ook zijn dochter, Butterstar. Ze was ongetwijfeld aan het rouwen, maar op dit moment stond ze ook tegenover een lastige beslissing: voor de volgende High Moon moest er een nieuwe Deputy komen. En Luvon had een bijzonder goed voorgevoel.

Toen hij zich het kamp in bewoog, zette hij weer een expressie op zijn gezicht die aantoonde hoe verschrikkelijk hij het vond om hun Deputy te hebben verloren. Hij was ongetwijfeld een bijzonder goede acteur. Op de top van de High Rock stond zijn dochter, die de Clan bij elkaar roep voor een mededeling. De patrouille had Futuresong niet kunnen vinden. Luvon had het zo gespeeld dat hij er de afgelopen tijd altijd voor Butterstar was geweest. Hij had zich bewezen als een goede Warrior, een loyaal Clanlid. Het was geen moeilijke keuze. "Criedwolves zal Riverclan's nieuwe deputy zijn!" hoorde hij toen, en even kon hij een grijns niet onderdrukken. Vervolgens toverde hij snel weer een glans van weemoed op zijn gezicht. Hij stapte op zijn dochter af, nog steeds met een melancholische houding. Hij voegde zich bij zijn dochter op de rots. "Bedankt voor je vertrouwen, Butterstar," zei hij standvastig. Aan het uitzicht vanaf de High Rock kon hij wel wennen.  


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds VrRGpLq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 21:46

Haar gehele gewicht was steunend op Panthergrowl, hij had er voor gezorgd dat zij een nacht nog kon blijven rusten en warm worden. Dit zorgde voor sympathie voor de kater, en het gaf haar ook nog eens een warm gevoel in haar borstkas. Deze deed echter een Starclans verschrikkelijke pijn, en het werd er ook niet makkelijker op dat haar rechter achterpoot in de lucht moest hangen. Elke keer als ze inademde voelde het alsof ze weer viel, weer alles verbrijzelde. Ging deze pijn ooit voorbij?

Met veel moeite kwam ze door de kamp ingang en zag ze al Luvon en Butterstar staan. Alles wat ze wilde was die kater in elkaar rammen maar daarentegen viel ze neer, en wat deed dat pijn. Zo'n verschrikkeijk veel pijn. "But-" Begon ze en moest even diep inademen, wat haar dicht deed knijpen met haar ogen. Zoveel pijn. "Butter..." Ze fronste naar haar vriendin en nam nog alle kracht om wat anders te zeggen. "Luvon... Waterval... Gegooid." En met dit vielen haar ogen dicht, flauwgevallen door de pijn. Ze moest het weten. Ze moest weten dat zij gelijk had gehad. Luvon was geen goede kater.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 21:55

Ze voelde zich iet wat ongemkkelijk maar aan de andere kant ook goed het moment dat de rode kater naar wie ze haar hele leven opgekeken had naast haar stond. Hij had haar altijd beschermd en het beste met haar voor gehad. Hoe pijnlijk de dood van haar moeder dan ook voor hem geweest was. Hij zou een goede deputy zijn al zou hij nooit het gat in haar hart wat Futuresong achtergelaten had invullen.

Geritsel bij de kampingang liet haar even opkijken en ze trok met haar oren. Als eerste wist ze de geur van Panthergrowl te plaatsen maarr de geur die hij mee droeg.. Was dat.. Haar ogen schoten wijd open de grijze kattin ziend en het feit dat ze nog leefde en sprong direct naar haar toe zichzelf tegen Future aan drukkend. "Hey hey blijf bij mij." Fluisterde ze nog voor ze zwakke woorde hoorden die haar misselijk maakte. Langzaam draaide ze haar kop terug starend naar haar vader. "Gegooid.." Beaamde ze langzaam de woorden van Futuresong terwijl ongeloof plaats maakte voor woede in haar ogen. "Vader.." Haar stem begon te trillen terwijl ze naar hem toe stapte. "Wat is er gebeurd..


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 22:06

Ze hadden de honden niet meer terug gevonden en waren dus enigszins opgelucht weer terug gekeerd naar het Camp. Onderweg kwamen ze al tot de ontdekking dat de zoekpatrouille voor het lichaam helaas niet geslaagd was. Wat van elkaar af waren de katten weer naar binnen gegaan en Lynxfang had vlug het nieuws bij Butterstar gemeld. Daarna had hij haar alleen gelaten, zodat ze kon uitrusten. Hij was toen maar in het Camp gebleven, om samen met de anderen te kunnen rouwen. Lynxfang wou net een hap nemen van de muis die hij had uitgekozen toen Butterstar's stem hem deed opkijken. Een nieuwe deputy. Nu al. Het leek veel te vroeg, maar dat viel mee gezien de wetten. Hij liet de muis liggen en ging samen met de andere katten verzamelen. Butterstar vertelde het nieuws wat hij al wist en de meeste waarschijnlijk wel, maar wat toch goed was om te beseffen. Daarna, het moment waarop de meesten toch wel op zaten te wachten, sprak ze de woorden uit waarvan Lynxfang wist dat ze die liever niet had uitgesproken. De naam die volgde was eigenlijk niet raar. Toch, ergens zat het hem niet lekker. Criedwolves was verdwenen en opeens weer teruggekomen. Misschien had hij zich nu weer bewezen, toch kon Lynxfang hem niet helemaal vertrouwen. Net toen het gejuich wou beginnen was er opeens commotie bij de ingang. Lynxfang keek opzij en geloofde zijn ogen niet. Panthergrowl kwam binnen en op hem leunde zij. Futuresong. Meteen sprong hij op en rende naar ze toe. Ze leefde nog. Maar hoe? Hij ging aan de andere kant staan en hielp Panthergrowl, intussen kwam Butterstar ook al helpen. . Hij moest een flink eind met haar gelopen hebben. Futuresong begon te praten, moeilijk, langzaam. ''Hou vol''zei hij zachtjes, haar aanmoedigend. Waarschijnlijk had Panthergrowl dat al de hele reis gedaan."Luvon... Waterval... Gegooid." kwam eruit. Daarna stortte ze in een, flauwgevallen. Wat? Lynxfang keek naar Criedwolves en Butterstar en toen weer terug naar Futuresong. ''Fairfath, kom alstublieft hier!'' Butterstar liep naar haar vader toe, niet meer trots op hem of welk gevoel ze dan ook eerst had. Lynxfang ging liggen zodat Futuresong tegen hem aan lag. Ze was zwaargewond, maar hij zag haar borstkas nog steeds op en neer gaan. Daar ging hij zijn ogen niet meer van afhouden, hij wou haar in de gaten houden. ''Waar heb je haar gevonden?''vroeg hij Panthergrowl. Hun normaal gesproken vijandigheid aan de kant zettend.


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luvon
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds A3ms8i
Bunny
132
Actief
Show you what my determination has still left for you to get back to.

CAT'S PROFILE
Age: RIP (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Luvon
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimeza 20 aug 2016 - 23:10

Hij wilde zich baden in de glorie van zijn nieuwe positie, maar zijn euforie was van korte duur. Hij werd gealarmeerd door twee grijze gedaanten die zichzelf door de ingang van het kamp werkten. Zijn ogen werden groot, dat mormel hoorde dood te zijn. Hij vervloekte zichzelf zachtjes, waarom had hij ook niet gecheckt of de val haar wel echt gedood had? Zijn groene ogen flitsten van Futuresong naar Butterstar. Het was wel duidelijk dat zijn situatie gecompromitteerd was. De flamepoint poes snelde naar de voormalig Deputy om deze te sussen. Luvon bleef op de High Rock staan met een gigantische frons op zijn gezicht. Er was geen twijfel aan mogelijk dat Futuresong haar bek open zou trekken. De grijze poes begon te stamelen, onsamenhangend, maar genoeg om haar te kunnen begrijpen. Vervolgens kwamen de beschuldigende blikken. Zijn dochter kwam op hem afgestapt - het was wel duidelijk dat ze woedend was - en vroeg om antwoorden. Hij slikte, viel terug op waar hij goed in was; manipulatie. "Je gelooft haar toch niet?" sprak hij, zwaar beledigd. Hij keek zijn dochter doordringend aan. Hoe kon ze deze kattin boven hem stellen? "Butterbell, ik ben je vader. Futuresong... ze liegt, ze is duidelijk in de war. Ze heeft me nooit een kans willen geven. Je laat haar toch niet tussen ons komen?" Zijn stem klonk vast, zelfverzekerd. Hij was niet van plan om weer van zijn dochter te moeten scheiden.


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds VrRGpLq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimezo 21 aug 2016 - 0:41


Chivypaw had haar hoofd gebogen. Als kleine kit (in haar hart) had ze het nog niet echt goed begrepen, maar nu viel het haar zwaar. Ze begreep niet echt dat Futuresong nooit meer zou terugkomen. Het leek alsof ze elk moment kon binnenwandelen. Haar blauwe blik gleed naar Luvon. Ze weigerde hem Criedwolves te noemen, om een of andere reden. Luvon werd de nieuwe deputy. Luvonstar. Bleh. Maar toen als bij wonder. Poef. Haar vader stond daar en zij stond daar met open mond te gapen naar hem. Haar redder in nood. Fairfaith was met de gewonde van Twolegs bezig dus ze riep haar apprentice bij haar. Chivypaw luisterde aandachtig naar wat Futuresong nodig had. Ze kreeg een mengsel van twee geplette papaverzaadjes en pap van wilgenschors. Dat moest ze tot een bal rollen en dan wikkelen in het blad van een frambozenstruik. Ze kreeg voor de zekerheid nog een geel bloemetje erbij, voor wonden en breuken sneller te helen. Als laatste smeerde ze er nog heidenectar op. Uitgewisseld met Windclan. Met het bundeltje liep ze snel op Futuresong af. De pap was vloeibaar en ze met voorzichtigheid smeerde ze het over de mond van de poes. Hopelijk ging ze in haar bewusteloosheid het oplikken. Het zou zeker de ergste pijn verzachtten, daarna kon ze de rest innemen waardoor ze snel weer beter zou worden. Nu ja snel... Een val in de waterfall is niet niets.

Tag: Futuresong


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds DPKsfdL
hannah
417
Actief
Everything is awesome

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Whirlpool
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimema 22 aug 2016 - 14:32

Het verlies van iemand gaf nooit een fijn gevoel, verdriet om je heen en een nare lege ruimte. Maar zijn moeder begon weer te spreken, iets wat betekende dat zij een keuze had gemaakt. Zou hij het zijn? Hij had het bloed, toch? Vol spanning luisterde hij naar wat ze allemaal te zeggen had, en toen hij de naam hoorde vulde trots hem. Zijn familie was nu echt geweldig! Met grote ogen staarde hij naar Luvon waardoor hij het geluid bij de ingang kort negeerde, maar wel moest omkijken toen hij de geuren rook. Was het haar lichaam? Het- het bewoog! En het sprak ook nog! Stokstijf bleef hij op zijn plek staan, was dit allemaal echt?


We look for stranger things
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds ZDBIjof
'cause that's just who we are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimema 22 aug 2016 - 15:38

Het was heel grimmig in het kamp, de dood van Futuresong leek een enorme impact op iedereen gemaakt te hebben. Dat was volkomen begrijpelijk. Smokegaze zelf had er ook moeite mee en hij voelde zich zelfs schuldig over hoe hij haar de laatste tijd behandeld had. Hij had haar beschuldigd van de dood op een Windclanner. Moorden was gewoonweg iets wat hij enorm verachtte. Het was dan ook geen vreemde reactie geweest van Smoke. Maar toch. Futuresong song was vroeger wel een soort vriendin geweest van hem, in ieder geval iemand waar hij het wel goed mee had kunnen vinden. Het liefst had Smokegaze het gewoon willen oplossen en er voor willen zorgen dat het weer goed was. En wat moest een Windclan warrige hem nou boeien? Het was geen clangenoot, al bleef het moord. En hij geloofde dan weer in; "wie instaat is om iemand te vermoorden kan iedereen vermoorden," vandaar dat het hem zo bezig had gehouden. En dan nog was het altijd maar een vermoeden geweest, een heel sterk vermoeden omdat heel veel er op wees; gedrag van anderen, Futuresong's eigen veranderde gedrag... Maar wat als hij fout had gezeten? Hij schudde de gedachte weg toen Butterstar aankondigde een nieuwe deputy te kiezen. Wie zou het zijn? Zijn eerste vermoede was Panthergrowl. Maar tot zijn grote verbazing werd het Criedwolves. Hoe kon ze daarvoor kiezen? Smokegaze stond op om protest re geven. Dit kon toch niet? Criedwolves had de clan al eens verlaten en was er nog niet zo lang!
Toen gebeurde wat niemand verwachtte. Futuresong kwam het kamp binnen, steunend op Panthergrowl. Ze zag er gehavend en vermoeid uit. Net als Lynxfang ging ook Smokegaze naar haar toe om te helpen. Even later ook Butterstar. De woorden die Futuresong gooide over Luvon, waterval en gooien, waren zeer onheilspellend en meteen wierp Smokegaze een duistere blik op Criedwolves. Butterstar vroeg naar uitleg en Luvon zei dat ze loog en nog wat dingen. Hoe zeker ze ook werden uitgesproken geloofde Smokegaze Futuresong en niet de nieuwe deputy van Riverclan.


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds YeIsY95
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aspenpaw
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aspenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimema 22 aug 2016 - 15:51


Het was allemaal zo abrupt geweest en Aspenpaw kon het nog steeds niet helemaal bevatten. Futeresong dood? Enkele dagen hiervoor had ze nog een leuk gesprek gehad met de Riverclan deputy. Hij mocht haar wel. Ze was vriendelijk en begrijpend geweest. Maar nu was ze er niet meer. Criedwolves had gezegd dat ze moedig was gestorven. Aspenpaw realiseerde maar weer hoe snel het leven beëindigd kon worden, hoe plotseling iemand er nog was en het volgende moment niet meer. Nu kon Futeresong jagen in Starclan. Hij hoopte dat ze het daar naar haar zin had.
Butterstar riep de clan bijeen. Hij wist meteen dat het ging om een nieuwe deputy. De Warrior Code eiste immers een nieuwe deputy voor maanhoog als de vorige was overleden. Aspenpaw ging aan de rand van de menigte zitten met zijn kopje verdrietig naar beneden gebogen. Hij wist dat het moest gebeuren, maar toch zat er een zwart randje om deze mededeling heen. Criedwolves? Hij zag een grote, rode kater naast Butterstar verschijnen. Hij was oud en waarschijnlijk vol ervaring. Hij zou vast een goede opvolger zijn, hij vertrouwde Butterstar erop dat ze een goede keuze had gemaakt.
Totdat plotseling het onwerkelijke gebeurde. Iedereen zijn koppen draaide naar de ingang toen er geluid ontstond en zo ook hij. En daar stond ze, Futeresong, weliswaar meer dood dan levend, maar ze was er. Hoe kon dat? Hij stond perplex te kijken naar het schouwspel daar voor hem gebeurde. Verschillende warriors haasten zich naar de grijze poes. Hij zag haar mond bewegen, maar kon de woorden die uit haar bek vormden niet verstaan. Maar als snel hoorde hij het woord "gegooid" door heel de menigte gaan. Huh, hoe dan? Aspenpaw begreep er niets meer van en keek verward van Futeresong naar Butterstar en weer naar Criedwolves. Wat gebeurde er?


Those who dream by night, in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity...  
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds XCYEFTC
But the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dream with open eyes, to make it possible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softlake
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds ZClP3kL
Beertje
21
Actief
$

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons $
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Softlake
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimema 22 aug 2016 - 16:41

De siamese kater was zo teleurgesteld geweest toen ze niets hadden gevonden. Hij vond het echt heel erg. Futuresong was nog zo jong. Hij was 78 en hij voelde zich nog een lekker kippetje. "Laat iedereen die zijn of haar eigen prooi kan vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Softlake keek op. Butterstar had gekozen. Hij keek niet verbaasd toen het Criedwolves bleek te zijn. Waar hij wel verbaasd van op keek waren de twee grijze katten. Hij snelde er meteen op af. Buttestar stem klonk bijna woest en die van Luvon dwingend. De kater moest een sis onderdrukken. Een gevecht tussen hem en Luvon zou hij nooit overleven. "Alles oké?" Hij keek van Panthergrowl naar Futuresong, naar de kleine medicine cat apprentice die al was gearriveerd.

+ Panthergrowl


Starring at a soft lake
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Poyopoyo_kansatsu_nikki_by_gingerspine-d4lo9de
Bo2
73
Actief
The only heaven I'll be sent to is when I'm alone with you

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Bitterball
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimema 22 aug 2016 - 19:02

Toen zijn vaders naam uitgesproken werd als de nieuwe deputy van Riverclan voelde Bitter een blok in zijn keel. Al wat hij zijn hele leven lang wou was houden van zijn vader. Maar met een vader die niet van hem hielt leek dat een droom die nooit uit zou komen. En in deze positie zou zijn vader alleen maar meer met zijn enige nog levende dochter omgaan. Sinds hij terug was hadden ze nauwelijks twee woorden gewisseld of tenminste zo voelde het dan voor hem. Wat had hij misdaan..
Echter werd de kater opgeschrokken uit zijn depressieve gedachtengang toen de geur van Futuresong over het kamp stroomde en de kater hief snel zijn hoofd op de zachte woorden opvangend en staarde naar zijn vader. Grommend duwde hij even zijn nagels in de grond bij de woorden. Hij kende zijn vader. Hoe weinig contact ze dan ook hadden hij kende hem. En op dit moment zag hij door hem heen. De verontwaardiging. Zo sprak hij nooit tegen Butter. Dit was een leugen. Hij stond te liegen..
Direct duwde de rode kater zichzelf naar voren en zette een poot voor Aspenpaw, zijn apprentice, om hem uit een mogelijke vuurlinie te houden en liet zijn staart op de rug van de zwart witte kater rusten voor zijn ogen naar Butterstar schoten. "Hij staat te liegen Butter!" De normaal stille kater verhief zijn stem nu harder dan ooit tevoren en ontblootte zijn nagels klaar om zijn vader op te vangen mocht de oudere kater zich op hem storten uit woede.


Bitterball
What will you leave behind?
Oh we all still die


Bedankt Maaike en Juul voor dit prachtige setje jullie zijn mijn alles. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimema 22 aug 2016 - 19:17

Er leek een rode waas van woede te ontstaan voor haar ogen terwijl meer katten zich snelde naar Futuresong. Ze had hem vertrouwd. Had hoop gehad dat ze eindelijk closer zouden kunnen zijn. Had hem zelfs haar rechterhand gemaakt zojuist wetende, denkende, dat hij het beste voor had met haar clan. Maar nu stond hij vanaf haar spreekplaats te schreeuwen dat haar Futuresong loog. En vervolgens de harde duidelijke stem van haar broer er over heen dat haar vader loog. Het duizelde voor haar ogen en ze moest diep adem halen om haar eigen poten terug te vinden voor haar hoofd omhoog schoot en ze haar tanden ontblootte. "Riverclan heeft maar een deputy. En dat is Futuresong. En iedereen die haar iets aan durft te doen." Ze ontblootte haar nagels en duwde die de grond in tranen brandend in haar ogen. "Zal Riverclan's wraak proeven."" Sissend schoot ze naar voren en zette zichzelf zo hard mogelijk af om over de rots te springen en haar vaders pels vast te grijpen met haar nagels en tanden om hem van de rots af te sleuren.
Onstabiel kwam ze door het gewicht van de enorme kater ten val op haar schouder en duwde zichzelf grommend overeind haar staart vel zwiepend in teken dat de andere om haar heen afstand moesten houden. Dit was tussen haar en hem.


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 0SIru32
Beer drunk
31
Actief
How daaaaare
you

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Slivercoarse
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 10:25

Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 4757808


Well, put it this way. If it rains, you'll be the first to know.
Slivercoarse was gaan zitten in de ere kring. Ofcourse want hij was een gerespecteerd warrior. Hij keek omhoog naar Butterstar. Die benoemde Criedwolves als deputy. Ergens had hij het wel verwacht. Cried was groot, sterk en bewees nu al een jaar zijn loyaliteit. Sliver kon dat niet. Hij bleef op dit moment loyaal aan Butterstar omdat zij het voor het zeggen had, bleek de rosse kater sterker te zijn, schaarde hij zich mooi aan zijn kant. De witte kater keek iedereen een tikje hooghartig aan. Hij voelde niet echt veel toen Futuresong weer terug was, hij had de poes altijd zwak gevonden. Midden in de ere kring zat Criedwolves en nu ook Butterstar. Sliver schuifelde iets naar achter. Moest Butterstar aan het winnen zijn, zou hij haar kiezen en andersom. "Zoon!" Hij moest zien dat Slithercoax die keuze ook zou maken.


5 3 7
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds CibDP2Y
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 11:16

Silvercloud was direct de nursery uit gestapt toen Butterstar de clan bijeen riep. Ze wist wat er zou komen. Nu Futeresong dood was, moest er een nieuwe deputy komen. Ze fronste bij die gedachte. Het was vreemd om iemand dood te verklaren als je het lichaam van de kat zelf niet gezien had. Toch had Silver er zich deels bij neergelegd. Ze was niet achterdochtig geweest naar Criedwolves, zeker niet omdat hij nu een jaar in de clan zat. Ondanks dat hij hier een jaar, terug, in de clan zat, fronste ze even toen Butterstar hém benoemde tot deputy. Er waren zoveel katten die zich dag in, dag uit bewezen hadden als loyale warrior. Even liet ze haar blik naar de grond gaan. Als dit Butterstar's keuze was, dan was het zo. Ze liet haar blik terug naar de leader gaan toen er bekende stem over de kampplaats klonk. Haar oren schoten naar voren toen ze Panthergrowl en Futeresong in haar ooghoek opving. Panthergrowl! Haar oogjes werden wat groter. Futeresong leefde nog! Haar vacht ging direct recht staan, alert op wat er komen zou. Butterstar was duidelijk op haar tenen getrapt toen ze doorhad dat haar vader had staan liegen, dat hij haar verraden had en daarmee ook de clan verraden had. Haar ogen gleden direct in haar nek. "Verrader!" siste ze. Ondanks dat Butterstar haar eerder gestraft had, zag ze haar nog steeds als een goede vriendin. Als het mis ging, zou ze zich bemoeien, of ze nu wou of niet.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 11:36

Hij kon er echt niet tegen dat het niet gelukt was. Dat ze Futuresongs lichaam niet hadden gevonden en Panthergrowl ook niet hadden gezien. Die twee konden toch niet in het niets verdwenen zijn? Of was Panthergrowl ook van de waterval gevallen in zijn zoektocht. Hij hoopte echt van niet. Zijn verhouding met die kater was niet heel sterk, maar hij haatte hem ook niet meer. Hij gunde hem al helemaal niet zo’n dood. Hij keek op toen Butterstar op de rots sprong. Ze had haar keuze blijkbaar gemaakt en hij was bang voor haar antwoord. Even ging zijn blik naar zijn opa, want hij kon bijna wel raden wat de keuze van zijn tante zou zijn. Hij kende haar al zijn hele leven en ze was als een moeder voor hem geweest toen Lovefeather naar StarClan was gegaan. Vaak kon hij wel ongeveer bedenken wat er in haar kop omging, maar hij vertrouwde Criedwolves niet. Hij was een rogue geweest dus dan had hij zeker al geen stapje voor bij Creamyfrost. Daarnaast kon hij er niet bij waarom hij hun in de eerste plaats in de steek had gelaten, daar kon hij echt niet bij. Dat deed je gewoon niet. Toch rolden de woorden over haar lippen en liet hij de lucht die hij ingehouden had door zijn longen ontsnappen. Ze had het gezegd en nu was er geen weg maar terug, tenminste dat dacht hij. Totdat er opeens rumoer ontstond bij de kampdoorgang en ook hij die kant op keek. Toen ging alles plots heel snel.
Voordat hij het goed en wel doorhad sprong Butterstar boven op Criedwolves. Nee, dit mocht niet. Dit kon niet. Dit was gewoon een domme nachtmerrie, wel eentje die hij nog nooit had gehad. Dat kwam niet vaak voor. Hij kwam in beweging en rende op zijn tante en opa af, vlak langs Aspenpaw en zijn oom. Butterstar had haar woede onder controle moeten houden, dit bracht enkel maar narigheid. Dat was wat er door zijn kop schoot, maar hij was niet van plan om stilletjes toe te blijven kijken. Die zwerfkat moest het kamp uit, zijn opa was enkel een vuile leugenaar. Toen zwiepte Butterstar met haar staart en kwam hij tot stilstand. Zijn borstkas ging hevig op en neer terwijl zijn lichtblauwe ogen fonkelden. Haar commando was duidelijk, maar zijn gevoel zei heel iets anders. Toch bleef hij staan, omdat zei gebood dat te doen.I'm hunting with StarClan
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Giphy
✮ Draco Malfoy
72
Actief
✮ My father will hear about this!

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Slithercoax
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 20:05


De jonge, trotse kater nam plaats achter zijn vader. Deze zat naast de oudere warriors van de Clan, degenen met het meeste ervaring, en zou nog wel eens een goede kans kunnen maken om deputy te worden. Slither had zijn kop hoog opgeheven, zijn houding fiers. Als zijn vader eenmaal aan het hoofd was, zou hij later ook een hoge rang krijgen. Echter werd de naam van Criedwolves genoemd, en de bek van de kater zakte lichtjes open. Wat? Het was niet zo dat Criedwolves geen goede warrior was, maar meer dat zijn vader een veel betere was.
Echter bleef Criedwolves niet lang deputy. De oude deputy, Futuresong, keerde terug na deze dood geacht was. Een frons verscheen op de knappe kater zijn gezicht, en hij keek wat verward naar het tafereel dat voor hem afspeelde. Hij snapte zeer goed dat door de enkele woorden die ze gezegd had, er een hele commotie ontstond. Criedwolves had haar de waterval ingeduwd? Dat was niet wat hij verwacht had, al wist hij inderdaad wel dat hij geen goede keus als deputy geweest was.
Toen Slither geroepen werd door zijn vader, keek hij weg van de nu vechtende leidster en keek vragend in de blauwe ogen van Slivercoarse. "Ja, vader?" beantwoordde hij netjes. Zijn respect voor zijn vader was uiterst groot.


All we do is drive - all we do is think about the feelings that we hide - all we do is sit in silence waiting for a sign -sick and full of pride - all we do is drive - we walk as tall as the skyline - and we have roots like the trees - you should f*ck me tonight - let's pretend we're in love - i'm only human - don't put your blame on me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 22:32

Het was allemaal plotseling één grote chaos in zijn leven geworden. Waar hij eerst bezig was geweest om zijn ambities te vervullen en grootse plannen aan het maken was in zijn hoofd, stond hij opeens te luisteren naar een kater die hun vertelde dat Futuresong, zijn moeder, dood was. Daarna kondigde Butterstar opeens aan dat zijn moeder er officieel niet meer was en dat de kater, Criedwolves genaamd, de nieuwe Deputy zou worden. Butterpaw’s klauwen klauwden zich hopeloos in de grond terwijl achter zijn ogen tranen brandden. Tranen die hij natuurlijk nooit liet zien aan zijn Clangenoten omdat hij niet zwak over wilde komen. Zijn staart sloeg met een kwade zwiep heen en weer alsof hij niet kon geloven dat Butterstar het zo gemakkelijk opgaf en geloofde wat die kater allemaal zei. Butterpaw kon het niet geloven. Hij kon niet geloven dat zijn eigen moeder door zoiets simpels gedood was. Hij kon niet geloven dat de machtige Deputy van RiverClan weg was, kon niet geloven dat zijn grote droom om samen RiverClan te leiden in as op was gegaan. En dat deze verschrikkelijke kater, die het lef had om in zijn gezicht te liegen – want dat moest het wel zijn: één grote, misselijke leugen – over de dood van zijn moeder. Butterpaw kon het nog minder bevatten dat zijn moeder daar opeens stond. Opeens kwam ze het kamp binnengewandeld alsof Criedwolves’ woorden niets waren. Er schoot blijdschap en verwarring tegelijkertijd door hem heen, maar hij had geen tijd. Hij had geen tijd om zijn emoties onder controle proberen te houden. Hij moest eerst naar zijn moeder gaan en kijken of alles goed was met haar. ‘Mam!’ bracht hij uit toen ze omviel en hij rende naar haar toe, maar het was al niet meer nodig. Chivypaw was bij haar. Butterpaw maakte met een klein respectvol knikje plaats voor haar, maar drukte zijn neus in de vacht van zijn moeder en legde beschermend zijn staart om haar heen. Zijn tanden ontblootte hij woedend naar de kater. ‘Verrader!’ schreeuwde hij kwaad. ‘Ze moesten je doden!’ En schijnbaar zou daar werk van gemaakt worden, want opeens sprong Butterstar op Luvon af. Het gesprek tussen de twee witte katers ontging hem helemaal en zijn vacht ging de lucht in. Hij richtte zijn blik daarna op Chivypaw. ‘Denk je dat ze snel weer bij bewustzijn zal zijn?’ Hij haalde diep adem. ‘Denk je dat ze het haalt?’ Hij ging staan en zette zijn lichaam dwars voor Futuresong zodat, als Luvon haar zou proberen aan te vallen, hij eerst tegen hém zou botsen. Zijn tanden ontblootten zich en woest keek hij naar Luvon. Hij zweerde dat als Butterstar geen order had gegeven dat hij de kater allang zou proberen te doden.

Tag: Futuresong & Chivypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 0SIru32
Beer drunk
31
Actief
How daaaaare
you

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Slivercoarse
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 22:54

Deputy Benoeming; Lies and broken bonds 4757808


Well, put it this way. If it rains, you'll be the first to know.
De kater bekeek het gevecht. Zijn liefde voor zijn zoon was enorm. Hij toonde het niet, soms ook niet aan zijn zoon zelf, maar hij voelde het wel. Ook al was hij niet te vertrouwen en was hij alleen maar uit op die goede air, hij kon altijd vertrouwd worden door Slither. Als hij moest kiezen tussen in het goede blaadje staan en zijn familie, dan was de keuze duidelijk. Zijn ijsblauwe ogen maakten even oogcontact met hem. "Houd je klaar voor erbij te springen." Slivercoarse had zijn zoon geleerd waar je loyaliteit moest liggen; bij de sterkste. Op dit moment leek Butterstar te winnen.


Had ik een mooie 1000-post getypt over hoe knap ie was -.- druk ik op kruisje~


5 3 7
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds CibDP2Y
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luvon
Member
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds A3ms8i
Bunny
132
Actief
Show you what my determination has still left for you to get back to.

CAT'S PROFILE
Age: RIP (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Luvon
BerichtOnderwerp: Re: Deputy Benoeming; Lies and broken bonds   Deputy Benoeming; Lies and broken bonds Icon_minitimewo 24 aug 2016 - 15:36

De sfeer in de menigte sloeg met de aankomst van Futuresong in één keer om. Wat eerst rouw en lichte trots was, was nu wantrouwen en vijandigheid. Hij voelde de blik van elke kat in de Clan op hem en Butterstar gericht worden. Het was wel duidelijk dat niemand nu nog voor zijn toneelstukje zou gaan vallen. De blik van de kater werd hard, alert. Het was wel duidelijk dat de klok tikte en hij nu op zijn hoede moest zijn. In een vijandiger gebied kon hij zich op dit moment niet begeven. Het was sowieso al een verloren zaak, hij wist dat de volledige Clan zich tegen hem zou keren. Hij hoorde verschillende stemmen roepen: 'Leugenaar, verrader'. Het had ze nog redelijk lang geduurd om te realiseren dat dat zijn ware aard was. Het luidste was echter de stem van zijn dochter, die hem zei dat Riverclan maar één deputy had. Hij fronste, de enige expressie die hij op dit moment aan kon nemen. Voor hij iets terug kon zeggen, voelde hij het gewicht van Butter op zijn lichaam. Samen tuimelden ze van de High Rock, niet bepaald een zachte landing. Hij siste tussen zijn tanden door en krabbelde overeind. Hij wilde zijn dochter geen pijn doen, ondanks alles. "Jíj liet een rogue in je Clan. Jíj koos die rogue als Deputy. Laat niemand je vertellen dat dit niet jouw schuld is," gromde hij naar haar. Hij twijfelde er niet aan dat ze beter af waren geweest met hem als leider. Hij stond in gevechtshouding, maar was niet van plan om aan te vallen. Tenzij er iemand tussen kwam die niet zijn dochter was.


Deputy Benoeming; Lies and broken bonds VrRGpLq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Deputy Benoeming; Lies and broken bonds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: