No care in the world 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 No care in the world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistpaw'
Member

Kip
128
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mistpaw'
BerichtOnderwerp: No care in the world   ma 22 aug 2016 - 11:16

Het was nu een paar dagen terug dat ze hier was beland. Deze plaats was een stuk kouder en voelde veel minder veilig dan waar ze eerder was geweest, maar ze kreeg genoeg warmte en liefde van haar moeder. Helaas voor haar, zaten haar oogjes nog strak dicht. Dat weerhield haar zich er echter niet van om toch erop uit te willen gaan. Deze keer leek ze ook nog het geluk te hebben dat haar moeder sliep, of althans, dat dacht ze. Zonder zicht was het lastig zoiets te bemerken, ze wist alleen dat ze een beetje van haar weg kon kruipen en dat was genoeg. De jonge Mistkit kroop wat verder totdat ze tegen iets zachts opbotste, beledigd piepte ze naar hetgeen dat in haar weg stond.

-Eerste post Amberkit!Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
1036
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: No care in the world   di 23 aug 2016 - 20:12

De kitten was haar nest uitgeslopen (haar broertjes en haar moeder leken het toch niet gemerkt te hebben) en was gaan kijken naar het andere nestje kittens dat er pas recent bijgekomen. Haar neefjes en nichtjes, of dat hadden ze haar toch verteld. Misschien kon ze hier eindelijk een vriendinnetje maken, iemand die als zusje zou zijn voor haar. Amberkit keek naar de kleine kittens. Ze waren zo klein, kleiner nog dan haar, en ze hadden allemaal stuk voor stuk hun oogjes nog toe. De jonge kitten was teleurgesteld. Hoe moesten ze haar zien en met haar spelen als ze hun oogjes nog toe hadden? Ze gniffelde eventjes toen één van de kittens tegen haar sibling op botste en zette nog een stapje dichterbij. "Hallo?", piepte ze, hopend op een reactie.
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistpaw'
Member

Kip
128
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mistpaw'
BerichtOnderwerp: Re: No care in the world   vr 26 aug 2016 - 16:19

Er klonk gemiauwd van een bepaalde kant en als een reactie daarop piepte de jonge kitten schel terug. Ze stak haar kopje in de lucht, maar het rook niet als een van haar siblings, of als mama. Nee, maar toch ook wel een klein beetje bekend? Hoe kon dat nu weer? De grijze kitten besloot op ontdekkingstocht te gaan naar dit vreemde ding. Lopen kon ze nog niet echt, dus klauterde ze noga wankel richting de bron van het geluid toe. Gezien haar ogen nog niet open waren en haar neus amper werkte, had ze niet precies ingeschat waar de bron was. Voordat ze het wist botste ze tegen iets zachts aan en verloor haar evenwicht, waardoor ze naar achteren rolde. Een zacht kreetje van schrik verliet haar mond en gedesoriënteerd bleef ze liggen.Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
15
Actief
''Who says we have to grow up?''

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Willowkit.
BerichtOnderwerp: Re: No care in the world   zo 4 sep 2016 - 15:19

Grow up?
Who said anything about
growing up?
Willowkit keek vanuit haar nest toe hoe een kitten van Brindleleaf naar een net geboren kitten van Mousewish liep. ''Hallo?'' Piepte de oudere kitten, waarschijnlijk denkend dat er een reactie kwam. ''Ik denk niet dat het kan praten.'' Klonk de hoge stem van Willowkit vanuit haar slaapplek. Mama lag te slapen dus sprong ze zachtjes uit het warme nest. ''Ik ben Willowkit.'' Piepte ze, met een beetje een toon alsof ze vol van zichzelf was. Ze vond zichzelf namelijk ook wel cool. ''Jij bent Amberkit, toch?''
thank you Sarah!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No care in the world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: