Adventure! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Adventure!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Alderkit
Member

Hannanaaaas c:
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Adventure!   za 10 sep 2016 - 19:36

Gefascineerd staarde de grijze poes naar de uitgang die haar naar de buitenwereld zou leiden. Vele vreemde geuren kwamen haar tegemoet en wekten haar nieuwsgierigheid. Zou ze? Alderkit wist maar al te goed dat ze niet buiten hoorde te gaan, maar ook voelde ze de verveling die elke dag in het kamp met zich mee leek te brengen. Alles leek elke dag gewoon hetzelfde te zijn, alsof ze dezelfde dag weer opnieuw en opnieuw beleefde zonder een duidelijk einde zicht. De grijze kitten keek een laatste keer om zich heen, stapte naar buiten en keek verwonderd om zich heen.

eerst Amberpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member

Bo3
3126
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Adventure!   za 10 sep 2016 - 19:44

Amberpaw zag de kitten de nursery uitkomen en verwonderd om zich heen kijken. Hij grinnikte en dacht aan een van zijn eerste herrinderingen, zijn vader die hem en zijn moeder verliet, daar werd hij weer minder blij van. Hij stapte op de kitten af "hey, ehm Alderkit was het toch?" Vroeg hij, hij keek naar haar, voor een kitten was ze niet klein meer. Het kon hooguit twee manen duren voordat zij leerling werd, ongeveer dezelfde tijd die het zou duren totdat hij Warrior werd. Deze grijze kitten zou misschien wel in dezelfde ceremonie tot leerling benoemt worden als hij tot warrior.
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alderkit
Member

Hannanaaaas c:
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Adventure!   zo 11 sep 2016 - 12:45

"hey, ehm Alderkit was het toch?" Nee! niet te geloven hoe snel ze betrapt was. "Ja", antwoordde ze, terwijl ze de rosse apprentice nors aankeek. "En nee, ik heb geen zin om terug naar het camp te gaan, ik verveel me er echt dood", miauwde ze, terwijl er zich op de een of andere manier een nog norsere uitdrukking op haar gezicht vormde. Konden ze haar ook maar niet even plezier laten hebben?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member

Bo3
3126
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Adventure!   zo 11 sep 2016 - 12:51

De kitten zei dat ze niet terug het kamp in wilde. "Dat begrijp ik" zei Amberpaw simpel, "je wilde na vier manen iets anders zien dan de nursery of niet?" Vroeg hij. "We zouden kunnen vragen of je naar buiten mag, of we gaan gewoon" zei grijnzend, hij wist hoe de kitten zich moest voelen. De hele dag niks anders zien dan de nursery, toen hij geboren werd was hij nog met zijn ouders aan het ronddwalen maar toen zijn moeder terug naar het kamp ging moest hij oppeens in de nursery blijven. Iets wat hij echt gehaat had.
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Adventure!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: