Warming up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Warming up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Larksong
Member

Cynthia
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Warming up   zo 11 sep 2016 - 18:07

De grijze kater klom uit de rivier nadat hij naar de overkant was gezwommen. Er was namelijk niet echt een andere manier om anders naar de zonnerotsen te geraken tenzij je door Thunderclan territorium wilde. Het maakte hem echter niks uit, omdat zijn vacht toch snel zou opdrogen met deze warme temperaturen. Hij liep dan ook snel van de rivier weg en richting de rotsen, om zo op eentje te klimmen. Hij legde zijn lichaam neer en sloot voor een moment zijn ogen om de warmte van de zon zijn vacht binnen te laten dringen. Het zou op deze manier zeker niet lang duren voor zijn vacht droog zou zijn.

[Eerste post Spellbound]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lorelei
36
Actief
Have I been good? Have I been strong?

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons✧
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Spellbound
BerichtOnderwerp: Re: Warming up   di 13 sep 2016 - 16:11In een zilveren flits schepte de poes nog een vis op de kant. Het jagen ging goed vandaag, ze was trots op haar stapeltje, zeker omdat ze bij een onstuimig stukje was gaan jagen. Spellbound liet haar ogen naar de lucht glijden. de lucht was strakblauw met genoeg zon. Door haar lange vacht was dit een beetje hinderlijk, maar er was prooi in overvloed en het was fijn om in het water te zijn. Ze keek naar de overkant, naar de zonnerotsen. Het was vast heerlijk daar. Ze keerde zich terug naar haar stapeltje, net op tijd om een plotse opspatting al haar vis mee te sleuren, terug de rivier in. Ze werd niet boos, ze ging niet schelden of schoppen, dat deed Spell niet. Ze zuchtte enkel diep. Geweldig. Ach, nu ze toch niet meer terug hoefde naar het kamp, kon ze net zo goed gelijk naar de zonnerotsen gaan. De poes liep naar een kalmer stuk, en liet zich erin glijden. Ja, het was inderdaad heerlijk. Ze zwom met gemak naar de overkant, en hees zich de oever op. Ietwat verbaast zag ze dat iemand anders hetzelfde idee had gehad. "Hey, Larksong" Groette ze hem.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larksong
Member

Cynthia
143
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: Warming up   di 13 sep 2016 - 17:49

Doordat hij zijn ogen had gesloten had hij de poes niet aan zien komen, maar hij hoorde wel dat iemand dichter naar hem toekwam. Hij opende zijn ogen dan ook bij het horen van zijn eigen naam en liet zijn blik vallen op Spellbound. Hij had geweten dat hij waarschijnlijk niet de enige zou zijn die hier van de zon zou willen genieten, maar het zou niet verkeerd geweest zijn om nog even alleen te zijn. "Spellbound." Begroette hij haar terug. "Ook hier om van de zon te genieten?" Besloot hij te vragen. Het leek hem het meest logische antwoord, maar wie weet was ze hier om een andere reden. Hij zou het zeker niet verkeerd vinden om wat gezelschap te hebben, wie weet had ze nog wat interessants te vertellen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Warming up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: