Shivers [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shivers [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shivers [open] FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Shivers [open]   Shivers [open] Icon_minitimedi 4 okt 2016 - 15:05

De Sunningrocks. Eigenlijk wel zijn favoriete plek in het hele Riverclan territorium. Soms was hij bang dat Thunderclan weer zou besluiten om het gebied van hen af te nemen, dan zou hij zijn enige toevluchtsoord kwijt zijn. Het was niet vaak dat hij zich afzonderde naar dit bepaalde gebied, maar heel soms voelde hij toch de behoefte om alleen te zijn. Zijn moeder had het zoals altijd bijzonder druk met het helpen van Butterstar, het organiseren van patrouilles, trainingen en jachten en wat ze allemaal wel niet deed. Zijn broer was ondertussen Warrior geworden, eerder dan Breakingpaw, zoals Butterpact had voorspeld. Niet dat hij het heel erg vond, maar het was toch wel een beetje raar. Daarbij hadden de schijndood van zijn moeder en het verraad van Luvon hem behoorlijk laten schrikken. De kater sprong op één van de rotsen die al uren van tevoren door de zon was opgewarmd. Het gevoel dat hij had, bestempelde hij als eenzaamheid. Toen hij het eenmaal benoemd had, probeerde hij het van zich af te zetten. Ergens hoopte hij dat er iemand aan zou komen, dat hij niet langer alleen hoefde te zijn en weer even kon doen alsof het allemaal oké was.

- open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shivers [open] DPKsfdL
Jara
71
Actief
"When you've lost everything, all you have left is character"

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Willowpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Shivers [open]   Shivers [open] Icon_minitimema 24 okt 2016 - 14:06

Willowpaw liep door het ThunderClan bos, in gedachten verzonken. Net zoals elke andere dag voelde ze haar verdriet steken als een doorn in haar borst, en net zoals altijd dacht ze aan haar familie, die ze niet meer had. De stilte in het woud herinnerde haar aan het feit dat ze niet echt vrienden had, niet zoals de anderen. De poes was te verlegen om contact te maken moet iemand, laat staan zich in een groep te mengen. Zonder erbij na te denken leidden haar poten haar naar de Sunningrocks. Het was nu RiverClan territory, dus de tabby mocht er niet meer heen. Het maakte haar normaal niet heel veel uit, maar vandaag herinnerde ze zich de verhalen die haar vader er altijd over vertelde, over alle gevechten die er hadden plaatsgevonden, en hoe hij er altijd tot rust kwam. Nu was het de beurt van de RiverClanners om er tot rust te komen, wat Willowpaw niet heel erg vond. Zij hadden immers ook het recht op een lekker plekje. Gelukkig kon niemand haar gedachten lezen, want elke andere kat had zich toch behoorlijk moeten opwinden over het feit dat er een kat op zat, maar het maakte Willowpaw niet zo veel uit. Ze keek voorzichtig naar de kat. Een apprentice of jonge warrior, allebei had gekund. Hij was rond de 12 moons, en zag er niet al te bedreigend uit. De poes had de neiging om ernaartoe te lopen en in stilte bij hem te voegen, dan voelde ze zich niet meer zo eenzaam. Maar dat kon niet, het was nu RiverClan territory.

(Ik hoop dat ik niet te laat reageer XD)


Shivers [open] 35lgb3p

:Stamps:
 

:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shivers [open] FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Re: Shivers [open]   Shivers [open] Icon_minitimema 31 okt 2016 - 23:44

De zon warmde zijn vacht op en even leek alles weer helemaal oké. Wanneer hij genoot van de kleine dingen leek het leven helemaal zo slecht nog niet. Hij had voldoende eten in zijn maag, kreeg elke nacht een goede portie slaap en hij kon zich heerlijk recreëren in de zon en in het water. Hij geeuwde, werd lui van de warmte die hem als een warme deken leek te omringen. Ergens wilde hij dat hij hier altijd kon blijven. Lekker relaxen, terwijl zijn broer zich dood werkte voor die clan van hem. Als hij zo graag Deputy wilde worden, kon hij het krijgen. Kijken hoe leuk alles was als je hele leven bestond uit werk en verplichtingen. De kater opende langzaam zijn ogen, en deze vielen op een kat die een eindje van hem vandaan zat. Een kat van Thunderclan, een vrij jonge Apprentice. Hij glimlachte even naar haar, keek om zich heen om te checken of er iemand was. "Ik vertel het aan niemand als je op één van de rotsen gaat liggen," miauwde hij naar haar, luid genoeg zodat ze hem zou kunnen horen. Hij was geen vervelende klikspaan. Hij gunde iedereen zijn pleziertjes, want hij genoot er zelf met volle teugen van.

- Ik ben al lang blij dat iemand reageert omg c':
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shivers [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: