Once in a lifetime 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Once in a lifetime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Once in a lifetime   wo 5 okt 2016 - 18:50

De laatste tijd was het zo vreselijk druk geweest. Zodra ze de rang Medicine Cat Apprentice had gekregen werd ze bedolven onder het werk en de verantwoordelijkheden. En erg vond ze het niet eens. Het was beter dan dat ze dagen niets zat de doen buiten pogingen tot jagen omdat haar mentor haar niet kon trainen. De drukte had echter ook nadelen met zich meegebracht. Ze had Jaypaw al een tijdje niet meer echt kunnen spreken en dat vond ze wel jammer. De kater was al enkele moons haar steun en toeverlaat. Ze wist dat ze op hem kon rekenen en daarom wilde ze gewoon nog een keer rustig praten. Het was inmiddels avond geworden en de hemel begon langzaam een gele kleur te krijgen door het ondergaan van de zon. Ze had met de kater afgesproken dat ze naar de Owltree zouden gaan deze avond om even rustig te kunnen praten. Haar trainingen waren eerder afgelopen dan verwacht dus was ze eerder aangekomen dan Jaypaw. Rustig nam ze plaats voor de boom en sloeg haar pluizige staart rond haar poten.

[&Jaypaw]


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   di 11 okt 2016 - 17:59

Met een geconcentreerde blik deed Jaypaw de vechttechniek na die de oudere Warrior hem probeerde te leren en snorde toen hij hoorde dat de Warrior hem complimenteerde. Ze waren momenteel bezig met een paar vechttechnieken te leren en hij moest zeggen dat hij deze keer best wel bij een goede groep was ingedeeld: tot dusver had geen enkele Apprentice een opmerking gemaakt over zijn afkomst en de Warrior waar ze vechttraining van kregen was erg goed in uitleggen. Ook was hij geduldig als je een keer een foutje maakte, maar verwachtte wel van de Apprentice’s dat ze goed hun best deden. Jaypaw kende natuurlijk al een hoop vechttechnieken dankzij zijn huidige mentor, maar hij wilde altijd bij leren. Zijn poten prikkelden nerveus bij het idee dat hij een nieuwe mentor zou krijgen en dat deze hem een totaal andere training zou geven of totaal andere verwachtingen had. En dan had hij natuurlijk nog zijn final assesment die er sowieso aan zat te komen. Hij zou sowieso binnenkort wel meerdere opdrachten moeten doen om te bewijzen dat hij weldegelijk een Warrior kon worden. Hij werd nerveus bij het idee dat zijn Warriorschap op zich zou wachten juist omdat zijn mentor ziek was geworden. Dan zou hij misschien nog harder gepest worden omdat hij niet alleen het buitenbeentje was, maar ook nog eens later Warrior werd. Hij hield in zijn kopje Rousepaw die misschien ook pas binnen een paar moons haar Warriornaam zou krijgen. Hij was niet alleen. Hij was blij om haar in de Clan te hebben: ze waren tot nu toe elkaars steun en toeverlaat geweest en Jaypaw kon zich geen betere vriendin inbeelden als zij. De kater gaf een knikje naar de Warrior toen deze sprak dat hij mocht gaan en dat hij had goed had gedaan. Hij liep snel in de richting van de Owltree en zag Rousepaw daar al staan. Al iets vrolijker dan daarnet trippelde hij op de poes af en begroette haar door zijn neusje tegen de hare te drukken. ‘Wat is er?’ vroeg hij plagerig. ‘Omdat je opeens een hoge rang hebt gekregen heb je geen tijd meer voor me?’ In zijn ogen sprak het boekdelen dat hij haar enkel plaagde. Ze wist heus wel dat hij het alleen maar leuk vond voor haar.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   wo 12 okt 2016 - 18:31

Zo extreem lang hoefde ze niet te wachten voor de zilvere kater naar haar toe kwam lopen. Automatisch verscheen er een glimlach op Rousepaw's kop. De twee katten drukte hun neuzen tegen elkaar de drukken. ‘Wat is er?’ De plagerige toon van de kater zorgde er voor dat ze hem kort met samengeknepen oogjes aan keek. Natuurlijk ook uit puur plagen. ‘Omdat je opeens een hoge rang hebt gekregen heb je geen tijd meer voor me?’ Vervolgde de kater met zijn geplaag. Al zat het deze keer wel heel erg dicht op de waarheid. Rousepaw zuchtte zacht voor ze haar blauwe ogen op zilvertabby richtte. "Nouja eigenlijk wel, alles is zo druk nu ik deze rang heb en jij binnen een paar moons Warrior word. En ik wilde gewoon even met je praten, good old times you know?" De kattin haalde haar schouders op na haar woorden. Dat was het eigenlijk wel. Gewoon even rustig met elkaar kunnen praten en misschien wat gaan doen. Meer vroeg ze niet.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   ma 17 okt 2016 - 15:56

Jaypaw keek naar Rousepaw. Nee. Nee oh nee oh nee. Hij had het als een grapje bedoeld! Natuurlijk was het weer typisch Rousepaw om eerst plagend terug te reageren, maar dan opeens heel serieus te worden alsof ze dacht dat hij boos was op haar omdat ze minder tijd voor hem vrij had. Om heel eerlijk te zijn miste hij hun mooie tijden samen wel en wilde hij soms wel dat ze wat meer tijd voor hem had, maar hij kon ook wel begrijpen dat een rang zoals diegene die zij had heel veel van haar vergde en was dan ook niet boos op haar dat ze haar tijd verdeelde over haar rang en haar vrije tijd besteedde met uit te rusten. Hij wist al van te voren toen ze aangewezen werd voor de hoge rang dat ze moeite ging hebben om haar tijd te verdelen en misschien lag het ook wel deels aan hem omdat hij haar niet vaak genoeg aanklampte in het kamp. Als hij haar eens niks zag doen zou hij gewoon wat prooi voor haar neus droppen en haar praktisch dwingen om samen te tongen. ‘Oh, Rousepaw,’ snorde hij. ‘Ik weet toch dat je het druk hebt? Daar hoef je jezelf echt niet voor te verontschuldigen, hoor.’ Hij gaf haar een lik over haar oor. Hopelijk zou hij haar ooit joinen met een hoge rang als Deputy of als leader. Hij had er wel eens aan gedacht om haar als Deputy aan te wijzen wanneer hij leader werd, maar StarClan een ander pad voor haar had gekozen ging dat natuurlijk niet meer. ‘Het leven bij mij is nog altijd hetzelfde,’ zei hij met een glimlach, maar hij kon het niet laten om zijn staart met een gefrustreerde zwiep heen en weer te laten gaan. ‘Op de één of andere manier hebben twee Apprentice’s het voor elkaar gekregen om een kwart van de Apprentice’s Den tegen me op te stoken. En drie Warrior’s werden gisteren boos op me omdat ik één van hun had aangevallen tijdens een trainingssessie met uitgestoken klauwen. Dus zoals je ziet gaat mijn leven geweldig.’ Hij rolde met zijn ogen en keek gefrustreerd zijnde naar de grond. ‘Maar genoeg over mij,’ dwong hij het onderwerp af. ‘Hoe gaat het met jou?’
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   di 25 okt 2016 - 18:58

‘Oh, Rousepaw,’ zei de kater snorrend tegen haar. ‘Ik weet toch dat je het druk hebt? Daar hoef je jezelf echt niet voor te verontschuldigen, hoor.’ Vervolgde Jaypaw waarna hij een lik over haar oor gaf. De kattin zwaaide al zuchtend een keer met haar staart. ‘Het leven bij mij is nog altijd hetzelfde,’ vertelde de kater haar. Ondanks dat er een glimlach op zijn kop stond viel de geïrriteerd zwaaiende staart haar in de ogen. ‘Op de één of andere manier hebben twee Apprentice’s het voor elkaar gekregen om een kwart van de Apprentice’s Den tegen me op te stoken. En drie Warrior’s werden gisteren boos op me omdat ik één van hun had aangevallen tijdens een trainingssessie met uitgestoken klauwen. Dus zoals je ziet gaat mijn leven geweldig.’ Dat hij het haar zelfstandig vertelde vond ze wel fijn. Het was niet echt makkelijk om er om te gaan vragen terwijl het dubbel haar taak was. Niet alleen als Medicine Cat Apprentice maar ook als zijn vriend was zij aangewezen om er voor te zorgen dat het goed met hem ging. ‘Maar genoeg over mij,’ zei de kater waardoor er een frons op haar kop verscheen. ‘Hoe gaat het met jou?’ Mooi niet dat dit ging lukken. Met haar pluizige staart gaf ze een tikje op de kop van Jaypaw. Vervolgens keek ze hem met een brutale blik in haar ogen recht aan. "Not happening", zei de kattin op een serieuze manier. Ze ging recht voor hem zitten voor ze opnieuw sprak. "Waarom hebben ze dat gedaan? Waarom gaan die andere katten met hun mee en niet met jou? Heb je enig idee of ze er een reden voor hebben of niet? Wie zijn het? Mag ik me er mee bemoeien?" Een waterval aan vragen kreeg de kater over zich heen. Dit onderwerp ging ze echt niet zomaar af doen. Mooi niet.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   zo 6 nov 2016 - 19:10

Hij onderdrukte een zachte zucht toen hij haar houding zag. Rousepaw ging dit onderwerp niet gauw laten liggen. Hij kon haar geen ongelijk geven. Als zij in dezelfde situatie had gezeten als hij had hij ook gereageerd en was hij ook doorgegaan. Hij wilde echter voor geen goud medicine cat apprentice zijn. Wat had hij daar nu aan? Een paar kruiden kennen en met StarClan kunnen communiceren? Alsof StarClan dat zou willen. De enige reden dat de apprentices hem bleven pesten en zijn Clan zowat tegen hem leek te zijn was omdat StarClan er niks aan deed. StarClan vond dat hij gestraft moest worden omdat zijn vader een BloodClanner was. Hij zou het nooit ver schoppen in de Clan omdat StarClan hem nooit zou willen erkennen als een warrior. Zou Silverstar hem warrior maken als de tijd rijp was? Hij wilde dat hij het aan Rousepaw kon vragen, maar deze kon onmogelijk communiceren over boodschappen die ze van StarClan kreeg en bovendien wilde Jaypaw de she-cat niet het idee geven dat hij enkel vrienden met haar was geworden daarom. Dat argument werd eigenlijk sowieso ontkracht omdat ze al goede vrienden waren voordat ze medicine cat apprentice werd, maar goed. Het was maar dat ze onthield dat hun vriendschap voor hem echt was. ‘Ik haat jou,’ klaagde hij, maar de fonkeling in zijn ogen zei dat hij dat natuurlijk niet meende en hij moest toch wel even lachen toen hij haar waterval aan woorden hoorde. ‘Chill,’ zei hij eerst, maar besloot daarna wel om haar vragen te beantwoorden. Anders zou ze hem toch niet laten rusten. Hij zag haar er nog voor aan om hem midden in de nacht te wekken en apart te nemen om over zijn problemen te praten. Op dat vlak was Rousepaw echt wel een schatje. Zijn pels werd warm door die gedachten en snel verwierp hij het onderwerp. ‘Rouse,’ sprak hij zuchtend. ‘Ik denk dat je de meerderheid van die vragen zelf wel kunt beantwoorden, niet? Ze gaan er zo makkelijk in mee omdat ik een vader heb die in BloodClan zit. Ik denk dat de warriors vooral bang zijn dat ik op mijn vader ga lijken.’ Hij keek even moeilijk naar de grond. ‘Het is gewoon soms zo moeilijk te onderdrukken,’ sprak hij klagelijk. ‘Als ik vecht met iemand dan verlies ik de controle gewoon over mezelf en voordat ik het doorheb, heb ik mijn nagels al uitgestoken. Het is niet dat ik ze opzettelijk pijn wil doen of zo, het is gewoon dat ik mezelf niet altijd onder controle heb en soms mijn vader inbeeld die dan voor me staat. Als ik dat dan probeer uit te leggen geloven ze me niet. Ik denk dat ze het zelfs als een extra argument zie om mij te vergelijken met mijn vader, wie dat dan ook mag zijn.’ Dat laatste mompelde hij. ‘En nee, jij mag je er niet mee bemoeien,’ sprak hij streng. ‘Je bent een medicine cat. Die moeten zich buiten dat soort dingen houden. Dus mooi niet dat je je erin gaat mengen. Dat sta ik niet toe.’
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   di 29 nov 2016 - 20:55

‘Ik haat jou,’ klaagde Jaypaw. Het was dat Rousepaw wist dat hij dat niet zo bedoelde en dat er een kleine twinkeling in zijn ogen te zien was. ‘Chill,’ reageerde de zilvertabby op haar vragen. Zachtjes zuchtte de kattin voor ze haar ogen op de kater richtte. Hij wilde dat ze zich er niet zo veel zorgen over zou maken maar dat zou ze toch wel doen. Zo zat ze nou eenmaal in elkaar. ‘Rouse,’ begon de kater zuchtend. ‘Ik denk dat je de meerderheid van die vragen zelf wel kunt beantwoorden, niet? Ze gaan er zo makkelijk in mee omdat ik een vader heb die in BloodClan zit. Ik denk dat de warriors vooral bang zijn dat ik op mijn vader ga lijken.’ Na die woorden zuchtte Rousepaw nogmaals. Andere katten leken simpelweg niet te begrijpen dat Jaypaw echt niets kwaads in de zin had. Ze kende de kater al haar hele leven en nog niet een keer had ze iets kwaadaardigs kunnen spotten. ‘Het is gewoon soms zo moeilijk te onderdrukken. Als ik vecht met iemand dan verlies ik de controle gewoon over mezelf en voordat ik het doorheb, heb ik mijn nagels al uitgestoken. Het is niet dat ik ze opzettelijk pijn wil doen of zo, het is gewoon dat ik mezelf niet altijd onder controle heb en soms mijn vader inbeeld die dan voor me staat. Als ik dat dan probeer uit te leggen geloven ze me niet. Ik denk dat ze het zelfs als een extra argument zie om mij te vergelijken met mijn vader, wie dat dan ook mag zijn.’ Zijn toon ging van klagend naar mompelend en Rousepaw kon niets anders dan medelijden met hem hebben. Hij verdiende het echt niet dat katten zo tegen hem deden. ‘En nee, jij mag je er niet mee bemoeien,’ zei Jaypaw met een strenge toon in zijn stem. Rousepaw blies haar wangen vol lucht zodat ze eekhoornwangetjes kreeg. Het zorgde voor een wat brutale en 'boze' uitdrukking. ‘Je bent een medicine cat. Die moeten zich buiten dat soort dingen houden. Dus mooi niet dat je je erin gaat mengen. Dat sta ik niet toe.’ Na die woorden schudde Rousepaw opnieuw haar kop. "Nee, dan juist wel. Ik moet er voor zorgen dat het met iedereen goed gaat en als jij niet lekker in je vel zit moet ik er voor zorgen dat je dat wel komt. Bovendien ben ik je vriend. Dan is het toch duidelijk dat ik me er mee wil en ga bemoeien als ik de kans krijg?"


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   za 10 dec 2016 - 20:35

Jaypaw grinnikte toen ze haar wangen vol blies zodat ze er uitzag als een eekhoorn die te veel voedsel in zijn bek had of een muis die een noot in zijn bek had gepropt. ‘Schattig hoor,’ zei hij plagerig en hij gaf een lik over haar wang zodat ze moeite had om haar wangen zo te houden. Daarna tilde hij zijn pootje op en porde in de richting van haar andere wang zodat ze haar act al helemaal niet vol kon houden. Hij snorde zachtjes. Hij kende deze she-cat nu al zijn hele leven. Bij haar voelde hij zich vertrouwd. En hoewel hij het leuk vond dat ze haar eigen draai had gevonden, vond hij het wel lichtelijk jammer dat ze nu een ander pad bewandelde dan hijzelf. Het liefste was hij samen met haar warrior geworden en nu samen met haar gaan jagen, maar hij wist dat haar talenten en haar interesse daar niet lagen. En dus zou hij haar ook nooit pushen om zoiets te doen, hoewel hij het wel een pluspunt zou vinden als Mistgaze Rousepaw ook een paar vechttechnieken zou aanleren. Voor zover dat natuurlijk zou gaan met haar verwonding. Of verminking. Ook een souvenir van de BloodClan. Hij hoopte dat Mistgaze niet constant herinnerd werd aan wat er gebeurd was telkens als ze naar hem keek, hoopte dat de she-cat hem niet verantwoordelijk hield zoals een paar anderen. ‘Rousepaw,’ begon hij vriendelijk. ‘Hoe graag je het ook zou willen, je kunt niet iedereen blij maken en verzorgen. Soms moet je een grens stellen voor jezelf en accepteren dat je het beste hebt gedaan wat je kon. En soms moet je accepteren dat sommige katten zelfs geen hulp willen of nodig hebben.’ Hij weigerde nog altijd om de she-cat zich hierin te laten mengen. Hij nam een stapje naar voren en liet zijn kopje tegen de hare rusten. ‘Maar ik vind het lief dat je je zo om me bekommert,’ snorde hij. ‘Ik ben echt blij dat jij mijn beste vriendin bent. Ik zou niet weten wat ik zonder je moest.’ Nee, hij kon en wilde zich niet voorstellen hoe zijn leven er uit zou zien zonder Rousepaw. Zij maakte alles soms zo veel dragelijker. Hij slikte en keek Rousepaw met een lichtelijk verontruste blik aan. ‘Zou… Zou Mistgaze me schuldig houden voor wat er met haar gebeurd is? Als één kat iets vervelends heeft overgehouden aan de tijd dat de BloodClan ThunderClan overnam dan is het dat wel.’ Hij keek naar de grond.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   vr 23 dec 2016 - 8:37


‘Schattig hoor,’ reageerde Jaypaw op een plagerige toon. Dat zorgde er voor dat ze nog net iets meer lucht in haar wangen blies. De lik die de kater over haar wang gaf zorgde dat ze minstens een derde van de lucht weer uitblies. Toen hij met zijn poot tegen haar andere wang porde blies de kattin vrijwillig de rest van de lucht uit. ‘Rousepaw,’ begon Jaypaw op een rustige en vriendelijke toon. ‘Hoe graag je het ook zou willen, je kunt niet iedereen blij maken en verzorgen. Soms moet je een grens stellen voor jezelf en accepteren dat je het beste hebt gedaan wat je kon. En soms moet je accepteren dat sommige katten zelfs geen hulp willen of nodig hebben.’ Dat had ze al lang zien aankomen. Jaypaw wilde haar het liefst buiten alle problemen houden. Maar ze had de rang die ze had niet zonder reden. Het was haar goed recht om zich er mee te bemoeien zodra het om het welzijn van de anderen ging. Net toen ze haar bek wilde openen om haar bezwaren uit te spreken zette de kater een stap naar voren en liet zijn kop tegen de hare rusten. ‘Maar ik vind het lief dat je je zo om me bekommert,’ snorde de kater. Als hij het zo lief vond, waarom liet hij haar dan niet gewoon doen? Dit was toch ook grotendeels haar eigen keuze? ‘Ik ben echt blij dat jij mijn beste vriendin bent. Ik zou niet weten wat ik zonder je moest.’ Zachtjes snorde Rousepaw. Ze kende elkaar al zo lang en hadden elkaar door zware tijden geholpen. Bij haar waren de ergste al voor bij maar bij hem leek het enkel erger te worden. Ze zou hem hoe dan ook blijven steunen net zoals hij dat bij haar had gedaan. De kater slikte en keek haar met een verontruste blik aan. Vragend keek Rousepaw terug. ‘Zou… Zou Mistgaze me schuldig houden voor wat er met haar gebeurd is? Als één kat iets vervelends heeft overgehouden aan de tijd dat de BloodClan ThunderClan overnam dan is het dat wel.’ Zachtjes schudde de zilvertabby haar kop. "Ik heb het er nooit met haar over gehad maar ben er zeker van dat dat niet het geval is. Jij kan daar niets aan doen en hey dan zou ik daar ook schulden aan hebben."


arouse the fire within


Laatst aangepast door Rousepaw op wo 4 jan 2017 - 18:21; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   di 3 jan 2017 - 15:01

Hoewel hij het vreselijk irritant vond om zijn zwaktes zo bloot te leggen naar een andere kat toe, vond hij het toch fijn dat hij over dit soort dingen kon praten met zijn beste vriendin. Het was immers niet alsof er andere katten waren waarmee hij over dit soort dingen kon babbelen. Hij hoopte dat als hij warrior zou worden dat hij wat meer vrienden zou maken met de rest. Hij hoopte dat hij tegen dan het grootste schuldgevoel en het irritante gevoel dat hij elke dag voelde van zich af had geschoven. Hij wist dat een deel van zijn Clan hem altijd wel zou blijven aankijken voor wat er met de BloodClan was gebeurd, maar hoopte dat de meesten zich op een dag overal overheen konden zetten en hem gewoon als een deel van hun zouden accepteren. Of dat hij zoiets loyaals en heldhaftig voor de Clan zou doen dat ze hem wel moesten geloven en vertrouwen. Hij wist dat hij aan Rousepaw niets meer hoefde te bewijzen en daar was hij blij voor. Hij glimlachte zwakjes naar Rousepaw toen ze hem geruststelde. ‘Jij hebt toch nergens schuld aan,’ mauwde hij. ‘Jij bent kei onschuldig.’ Plagerig gaf hij haar een zetje. Hij vond het niet leuk als ze het alsmaar over vervelende dingen hadden. Ze had een nieuwe rang en ze zagen elkaar daardoor nauwelijks. De momenten die ze bij elkaar waren, moesten ze koesteren. En dus hief hij zich op zijn achterpoten zodat hij boven haar uittorende en gaf haar een plagerige zet. ‘Nu snap ik ook waarom het vechten je niet goed afging de hele tijd,’ zei hij plagerig tegen haar. ‘Stiekem wilde StarClan je gewoon helemaal klaar hebben voor de rang die ze voor jou hadden weggelegd. Maar zelfs StarClan kan het niet helpen dat je zo’n kluns bent met vechten.’ En lachend gaf hij haar nogmaals een zetje. Daarna duwde hij vol affectie zijn neus tegen haar wang aan. ‘Nee hoor,’ sprak hij zachtjes. ‘Ik ben echt blij voor je dat je die rang hebt gekregen. Nu heb ik een soort van beschermengel als ik weer eens wat dom doe.’ En grijnzend hield hij zijn kopje wat meer naar achteren om haar aan te kijken.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   wo 4 jan 2017 - 18:20

‘Jij hebt toch nergens schuld aan,’ reageerde de kater met een zacht glimlachje. ‘Jij bent kei onschuldig.’ Rousepaw kreeg een klein duwtje van de kater. Ze kon het hem blijven vertellen maar hij zou het er nooit mee eens zijn. Hij kon er niets aan doen Bloodclan bloed te hebben. Zij had wel schuld aan de dood van haar mentor. Als ze niet zo idioot was geweest om dat gevecht in te springen zonder te kunnen vechten was het misschien allemaal anders gelopen. Jaypaw ging op zijn achterpoten staan om haar vervolgens opnieuw een zetje te geven. ‘Nu snap ik ook waarom het vechten je niet goed afging de hele tijd,’ plaagde de kater haar. "Ey!" Riep ze speels terug als teken dat ze het er toch niet helemaal mee eens was. Ja okay, ze was vreselijk maar goed. ‘Stiekem wilde StarClan je gewoon helemaal klaar hebben voor de rang die ze voor jou hadden weggelegd. Maar zelfs StarClan kan het niet helpen dat je zo’n kluns bent met vechten.’ Ergens klonk dat wel logisch. Of Starclan had gewoon zo veel medelijden met haar falen dat ze besloten haar een rang te geven die ze wel goed kon uitvoeren. Het volgende duwtje zag ze aankomen, op het zelfde moment duwde ze dan ook terug. Jaypaw drukte zijn kop in haar vacht. ‘Nee hoor,’ begon de kater op een zachte toon. ‘Ik ben echt blij voor je dat je die rang hebt gekregen. Nu heb ik een soort van beschermengel als ik weer eens wat dom doe.’ Op die woorden moest ze grinniken en dat werd erger toen ze de grijns op Jaypaw's kop zag. "Sukkel," zei ze met een speelse glimlach. Rousepaw gaf de kater een snelle kopstoot onder zijn kin waarna ze zich omdraaide en als een speer wegrende. "Catch me if you can!" Soms waren van die kinderachtige spelletjes net wat je nodig had om op te vrolijken.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   ma 9 jan 2017 - 20:13

Het duwtje dat Rousepaw gaf was niet bepaald hard te noemen en Jaypaw had dan ook geen enkele moeite om op zijn poten te blijven staan. Hij keek haar aan alsof hij diep beledigd was, maar in werkelijkheid vond hij het juist grappig dat ze hem terug duwde. Hij vond het leuk om speels te doen tegen haar en vond het des te leuker als ze daarop reageerde. Dat herinnerde hem weer een beetje terug aan moment dat ze nog kittens waren. Ze hadden elkaar uiteraard ontmoet in de nursery en het had direct wel goed tussen hun geklikt. Hij ontblootte zijn tanden zogenaamd dreigend toen ze hem een sukkel noemde en hij deed net alsof hij haar ging aanvallen, maar rolde vervolgens met zijn ogen naar haar. ‘Jij bent hier de sukkel,’ mauwde hij grijnzend. Hij had echter niet zien aankomen dat ze hem een kleine kopstoot onder zijn kin zou geven en hoewel het niet echt hard was of zo, klapten zijn kaken toch dicht. Hij keek haar met een zogenaamde geïrriteerde blik aan. ‘You’re going down!’ En met een strijdkreet kwam hij vervolgens naar haar toe gerend. Ondanks het feit dat zij een ander pad bewandelde nu en ze niet veel training kreeg om warrior te worden, was ze toch wel snel. Jaypaw dacht zelfs dat hun snelheid gelijk opging. Des te leuker om achter elkaar aan te zitten. Om haar te verwarren bewoog hij eerst naar de ene boom en daarna naar een andere. In plaats van dat hij een andere boom koos, hij weer terug naar waar hij zich eerst verborgen had. Daarna rende hij naar haar toe en sprong terwijl hij op haar rug mikte.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   wo 25 jan 2017 - 17:37

‘You’re going down!’ reageerde de kater waarna hij met een strijdkreet achter haar aan gerend kwam. Jaypaw begon tussen de bomen door te zigzaggen terwijl de kattin slalommend door rende. Na enkele vossenlengtes had ze al wel door dat Jaypaw niet meer achter haar aan kwam en ergens toch wel een tikkeltje ongerust trippelde ze terug. De tabby was nergens meer te zien. Ze stak haar neus de lucht in en opende haar bekje om alle geuren goed binnen te laten komen. Achter zich hoorde ze geritsel waardoor er een grijnsje op haar kop verscheen. Geduldig wachtte ze af alsof ze het niet door had en op het moment dat ze iets hoorde dat als een afzet klonk kwam ze in beweging. De poten aan haar rechter kant trok ze in en ze zette zo hard als ze kon met haar linker poten af. Op die manier schoof ze zichzelf half vallend zijwaarts en kon Jaypaw's sprong net ontwijken. Nu lag ze echter plat op haar zij dus rolde ze zich snel over haar rug terug naar haar poten. "Mis!" riep ze waarna ze haar tong uitstak en opnieuw van hem weg rende. De zacht tintelende pijn in haar schouder negeerde ze, schaafwondjes kwamen later. Bovendien had ze het zelf veroorzaakt.

[Jay's avatar en Rouse's signature matchen]


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   za 11 feb 2017 - 19:16

Jaypaw voelde opwinding door zich heengaan toen hij merkte dat ze hem niet in de gaten leek te hebben. Maar dat leek hij verkeerd te hebben gedacht, want plotseling dook ze weg en voorkwam ze echt nog maar net dat hij haar raakte. Hij belandde op de grond en schoof een eindje door. Zijn ogen keken haar teleurgesteld zijnde aan. Hij wilde gebruik maken van het feit dat ze op haar rug lag, maar ze kwam weer snel overeind en hij had zijn kans gemist. ‘Dadelijk valt je tong nog eens uit je bek!’ riep hij haar plagend na. Hij zette zich af zodat hij de bladeren onder zich voelde bewegen en rende weer in de richting van haar. Hij moest een andere tactiek nemen als hij haar wilde hebben. Hij keek naar de bomen die zich vlak voor hem bevonden. Hoewel hij geen kei in klimmen was, was hij er ook weer niet zo vreselijk in. Bovendien zou het Rousepaw best wel eens kunnen desoriënteren als ze deze keer écht niks meer hoorde. En dus koos de tom een boom uit die een beetje uit de richting lag zodat ze hem niet direct zou kunnen zien als ze terug zou rennen en sprong tegen de boom aan. Hij zette zijn klauwen in de bast en begon lichtelijk omhoog te klimmen. Niet te ver, want hij wilde de klap niet te pijnlijk maken als hij haar zou raken. Ze was al een eind vooruit gerend, dus hij moest even haar aandacht hebben. ‘Rousepaw!’ riep hij met een harde kreet alsof een heel leger ShadowClanner achter hem aanzat. ‘Help!’ Toen hij meende pootstappen te horen, wachtte hij tot ze dichtbij genoeg waren. Daarna sprong hij en mikte hij, opnieuw, op haar rug. Deze keer had hij haar zeker weten wel!


OOC: Nu niet meer gnagnagna
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   do 16 feb 2017 - 11:28

‘Dadelijk valt je tong nog eens uit je bek!’ riep Jaypaw haar na voordat hij achter haar aan kwam. Ze waren ongeveer even snel dus zo lang ze hem voor bleef was ze veilig. Het moment dat hij haar echt te pakken zou krijgen was het voor haar over. ‘Rousepaw!’ Geschrokken stond de kattin stil. Ze had gemerkt dat de pootstappen achter haar waren verdwenen en rekende op een verrassingsaanval. Niet op een plotselinge kreet. ‘Help!’ Rousepaw draaide in haar sporen en rende terug in de richting van de kreten. Waar was hij? Wat was er aan de hand? Lichte paniek tolde in haar hoofd tot ze plotseling poten op haar rug voelde. Wat gebeurde er? Wacht eens even... Jaypaw. Rousepaw liet zich door haar poten zakken en sloot haar ogen. Ze probeerde zich zo ontspannen mogelijk te houden. Net alsof ze was flauwgevallen. Ze had inmiddels een erg goed idee gekregen van hoe dat er uit moest zien door haar nieuwe rang. Eens kijken hoe hij hier op zou reageren.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   do 23 feb 2017 - 19:54

Jaypaw kon het niet laten om lichtelijk te grijnzen toen hij paniek zag bij zijn beste vriendin. Hij had wel verwacht dat hij haar te pakken zou krijgen, maar hij had niet gedacht dat ze ook letterlijk in paniek zou raken. Sinds ze haar nieuwe rank had gekregen, was dat een stuk minder geworden en kon ze haar emoties een stuk beter beheersen. Vroeger was ze gewoon een te nieuwsgierige she-cat die haar neus in zaken stak waar zij ze niet moest steken. Hij was op dat vlak een beetje terughoudender, dus op dat vlak vulden ze elkaar wel perfect aan. Hij hield zijn klauwen in terwijl hij toch grip op haar probeerde te vinden, maar plotseling zakte ze door haar poten en viel hij alsnog op de grond. De klap was natuurlijk niet hard omdat hij op de bosgrond terechtkwam, maar toch schrok hij wel even. En dan vooral om het feit dat haar spieren opeens zo slap waren geworden dat het er niet op leek dat zij ze expres had laten verslappen. Nee, het leek alsof ze flauw was gevallen. En inderdaad. Hij ging kijken bij haar en merkte dat ze totaal niet bewoog en dat haar ogen dicht waren. ‘Rousepaw?’ Ergens in zijn achterhoofd hield hij dat dit mogelijk kon zijn om hem terug te pakken, maar dat bereikte zijn brein niet echt op dit moment. Zijn beste vriendin lag immers met gesloten ogen en zacht rijzende flanken naast hem. ‘Rouse?’ Hij ging dichter naar haar toe en drukte zijn neusje tegen de hare aan. Paniek schoot door hem heen toen ze niet reageerde en snel draaide hij zijn kopje. Er was niemand in de buurt. Hij moest haar naar het camp dragen. En dus begon hij al moeite te doen om haar op zijn rug te krijgen door door zijn poten te zakken en onder haar door te klimmen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   ma 27 feb 2017 - 16:39

‘Rousepaw?’ De kattin moest haar best doen om niet met haar oren te bewegen bij het horen van haar naam. ‘Rouse?’ Niet. Reageren. Het bleek moeilijker dan verwacht toen Jaypaw ook nog eens met zijn neus de hare aantikte. Ze kreeg het gelukkig nog wel voor elkaar om stil te blijven liggen. Ze moest nogmaals haar best doen om niet te bewegen toen de kater onder haar door begon te klimmen om haar zo op zijn rug te krijgen. Zo onopvallend mogelijk verplaatste ze haar gewicht waardoor ze langzaam van zijn rug af begon te glijden. De klap die ze vervolgens met haar kop op de grond maakte zou zeker een bult veroorzaken. Dit was misschien niet het slimste deel van haar plan en maakte het ook niet makkelijker om zo stil te blijven liggen. Al was het natuurlijk wel enorm leuk om te doen en grappig om te 'zien' hoe Jaypaw reageerde.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   do 23 maa 2017 - 21:35

Het was verrassend dat Rousepaw niet echt heel erg zwaar was om te dragen. Hij zou denken dat een kattenlijf die ongeveer even groot was als het zijne – hoewel hij net iets groter was dan haar – wel wat zou wegen, maar dat bleek nogal mee te vallen. Helaas had hij haar niet al te goed opgepakt, want plotseling viel ze weer van zijn rug en belandde op de grond. De klap die dat maakte zou het er waarschijnlijk niet beter op maken en Jaypaw onderdrukte een paniekaanval. De tom was zijn manier van logisch redeneren echt totaal kwijt en had dan ook niet in de gaten dat zijn beste vriendin een grap met hem uithaalde. Hij drukte bezorgd zijnde zijn neusje tegen haar oor, maar wist dat dit niet veel ging helpen. ‘Rousepaw, word wakker,’ mauwde hij smekend en hij begon likjes te geven over haar hele gezicht. Hij schudde haar met zijn poot en, in een laatste poging om haar toch nog wakker te krijgen, begon haar te kietelen met zijn staart tegen haar buik aan.


Laatst aangepast door Jayflame op do 20 apr 2017 - 20:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
941
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

284 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   ma 27 maa 2017 - 15:25

Er hing even een stilte. Of hij had door dat ze hem voor de gek hield of hij begon nu echt nog verder in paniek te raken. Er werd tegen haar oor geduwd maar de kattin gaf geen kik. ‘Rousepaw, word wakker,’ zei Jaypaw met een smekende toon in zijn stem. Ze kreeg kleine likjes over haar kop. Hij begon ondertussen wanhopig te worden. De kater schudde haar even op en neer met zijn poot waarna ze voor een moment geen aanraking meer van hem voelde. Wat? Was hij haar nu aan het kietelen? Ze wist in ieder geval dat ze Jaypaw niet alleen bij een dode kat moest laten omdat dat voor een behoorlijk beschamend geheel zou zorgen. Lang zou ze dit gekietel niet uit kunnen houden. Ze moest wat doen. Met een snelle beweging klemde ze haar kaken, natuurlijk niet te hard, om de staart van de kater. Vanuit het complete stil liggen naar zijn zachte staart in haar grijnzende bek. Eens zien of hij hier van zou schrikken en hoe hij verder zou reageren.

[Suddenly Rouse became Rout for a moment there]


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
302
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once in a lifetime   do 20 apr 2017 - 21:02

Verbeeldde hij het zich nu of merkte hij echt een reactie op bij haar? Hij keek haar onderzoekend aan, maar werd plotseling afgeleid door haar bek die zijn staart vastgreep. Hij had de beweging niet eens gezien, voelde enkel haar tanden om zijn staart. Het deed niet eens zeer. Net alsof ze zelf de druk van haar kaken controleerde of zo. Net alsof ze zelf de druk controleerde… Zijn kop draaide zich met een ruk opzij en hij keek haar strak aan. Haar ogen waren gesloten, maar hij zag dat haar mondhoeken omhoog waren gegaan. En dat was heus niet zomaar. Hij hield haar voor de gek. Dat kon niet anders. Anders zou ze zo echt niet reageren. Ze kon niet van een bewusteloze positie weer naar eentje gaan waarbij ze volledig de controle had. Ze was hem gewoon aan het jennen en hij had het niet doorgehad. Maar wacht maar, haar zou hij nog wel eens te pakken krijgen. Maar voor nu zou hij het spelletje verder spelen. Of toch zo ongeveer. Hij grinnikte, draaide zich om en begon haar vervolgens te overladen met likjes. ‘Rousepaw,’ zei hij op zijn meest wanhopige toon die hij had. ‘Ga alsjeblieft niet dood. Ik heb je nodig in mijn leven.’ Hij kon zijn toneelspel echter niet lang volhouden, want na zijn likjes volgde meteen een harde zet in haar zij. ‘Akelige kat die dat je er bent. Ik dacht echt dat je iets kreeg of zo en was echt in alle staten. En ja, ik weet dat je me zit te jennen, Rousepaw. Ik mag er misschien wel zo uitzien, maar ik ben echt niet zo dom, hoor.’ Hij grinnikte en begon met zijn staart te bewegen zodat het haar gehemelte zou kietelen en ze hem los zou laten. Stomme kat. Maar hij hield wel van haar, hoor.


OOC: Blame it on them names tho. Ze lijken allebei ook kei hard op elkaar xD
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Once in a lifetime
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Owltree-
Ga naar: