After the Fallout 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 After the Fallout

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
After the Fallout DPKsfdL
Dee
18

CAT'S PROFILE
Age: 2 Manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Littlekit
BerichtOnderwerp: After the Fallout   After the Fallout Icon_minitimewo 5 okt 2016 - 19:45

De kitten keek met glazige ogen door het kamp heen. Het was een rare sensatie geweest, een soort doffe pijn, de eerste keer dat iemand haar vertelde dat ze geen moeder meer had. Bij haar geboorte was ze overleden, toen was de kitten natuurlijk nog te jong geweest om zoiets te kunnen begrijpen. Nu ze ouder werd, leek de realisatie met de dag harder te worden. Ze had geen moeder meer. Aan de ene kant was het moeilijk om iets te missen dat ze nooit echt had gehad, maar aan de andere kant was het ook weer een raar iets om alleen op te groeien. Ergens op deze aarde had ze een vader, maar die bleek niet in deze Clan te zitten. Nu werd ze gezoogd door een poes die ontzettend graag deed alsof ze haar moeder was, iets dat Littlekit niet op prijs stelde. Maar het was even niet anders. De Clan zag erop toe dat er voor haar gezorgd werd. Solidariteit, een abstract idee dat ze niet echt begreep.

- Chimekit eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chimepaw
Member
After the Fallout 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Re: After the Fallout   After the Fallout Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 20:06

Wat viel er eigenlijk allemaal te doen als Kitten? Vrij weinig als je er echt over nadacht. Je mocht het kamp niet uit dus alles moest er binnen gebeuren. Je kende na een tijdje de andere kittens allemaal wel een beetje. Je had alle spelletjes op alle mogelijke manieren gespeeld dus daar was ook niet zo veel meer aan. De verhalen van de Elders werden steeds minder interessant en ze vielen steeds meer in herhaling. Chimekit wandelde dat ook maar wat doelloos rond door het kamp toen haar grijze oogjes op een wit katje vielen. Vrolijk trippelde de bruine tabby op de andere kitten af. "Hey Littlekit!" begroette Chimekit de ander op een vrolijke toon. De witte kitten was een moon jonger dan haar en eigenlijk vond ze het wel leuk om een keer 'ervarener' te zijn dan een ander.


After the Fallout Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
After the Fallout DPKsfdL
Dee
18

CAT'S PROFILE
Age: 2 Manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Littlekit
BerichtOnderwerp: Re: After the Fallout   After the Fallout Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 23:59

Met haar mosgroene ogen hield ze de ingang van de Nursery scherp in de gaten. Ze had geen zin in een interventie van haar surrogaatmoeder, die haar weer ging pushen om te socialiseren terwijl ze daar duidelijk geen zin in had. Niet dat ze sociaal onbekwaam was, of dat ze een hekel had aan andere katten. Ze had gewoon het gevoel om wat tijd en ruimte nodig te hebben. Was dat nou zo raar? De kitten krulde haar magere staartje om haar witte lichaam, maar leek een seconde later haast weer op te schrikken door een onverwachte stem. Ze draaide zich om en staarde in de ogen van Chimekit, die ze op één of andere manier helemaal niet aan had zien komen. "Oh, hey, Chimekit," miauwde de jongere poes. Even keek ze om zich heen, zich afvragend of de silbings van de andere kitten ook in de buurt waren. Vervolgens liet ze een zucht ontsnappen. "Verveel jij je ook zo?"


After the Fallout Af4RtVo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chimepaw
Member
After the Fallout 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Re: After the Fallout   After the Fallout Icon_minitimewo 26 okt 2016 - 14:48

Er kwam een geschrokken reactie van de witte kitten. Oeps? "Oh, hey, Chimekit," begroette de kitten haar terug. Voor zo ver mogelijk volgde Chimekit de blik van de ander. Waarom keek Littlekit om zich heen? Ze zat toch hier en niet ergens anders? De ander had haar groene oogjes al open dus kon ze toch gewoon kijken? Met een vragende blik in haar grijze oogjes keek Chimekit naar de ander toen die zuchtte. "Verveel jij je ook zo?" Okay die vraag had ze na daarnet niet zien aankomen. "Jij ook? Wil je wat doen?"


After the Fallout Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
After the Fallout
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: