Freedom? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Freedom?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lumina
Member

Yanthe
469
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
avatar
BerichtOnderwerp: Freedom?   do 13 okt 2016, 23:37

Er waren ondertussen enkele dagen gepasseerd, sinds Chawl bij haar was. De Bloodclan kitten had geweigerd om te eten en te drinken, waar Lumina hem ook niet tot verplichtte, maar het begon nu dus op te vallen. Ze wilde hem zo snel mogelijk uit haar huis. Zowel voor haar als voor hemzelf. Vandaag had ze haar huismensen ook goed in de gaten gehouden en ze had ervoor gezorgd dat ze hun aandacht afleidde toen er een raam werd geopend. Haar huismensen waren zo gefocust op andere dingen, dat ze niet door hadden gehad dat het raam open was blijven staan. Ze bleef haar vrolijke zelve zodat haar huismensen niets doorhadden en volgde hen naar de voordeur, waarna ze het huis verlieten. Chawl zijn deur stond sinds gisteren gewoon open, dus ze moest enkel nog maar naar hem toe gaan en hem het nieuws vertellen. Ze stapte naar de ruimte toe en stak haar kopje naar binnen. "Chawl?" Haar oortjes richtten zich naar voren, zoekend naar de zwarte kitten.

Voorlopig enkel voor Chawl!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1313
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Freedom?   vr 14 okt 2016, 09:38

Hij was uitgehongerd, waardoor zijn ribben duidelijk zichtbaar werden onder zijn pluizige kittenvacht. De twolegs hadden hem laatst wel een bakje met regenwater gebracht wat hij meteen opgedronken had. Zijn vochtgehalte in zijn lichaam was daarom weer redelijk op peil, maar hij weigerde dat kittypet voer te eten. Het rook niet zoals hij gewend was, hij vertrouwde het niet. Zijn standaard plekje was boven op de kast geworden. Buiten bereik van de hond en de twolegs. Hij kwam er alleen af als Lumina de enige in het twolegnest was en hij tilde daarom ook zijn kop op toe hij de deur hoorde dichtslaan. Zijn tweegekleurde ogen stonden wat dof. De honger maakte het misselijk en de omgeving bezorgde hem stress. Al met al niet goed voor zijn jonge lijf die eigenlijk alle energie nodig had om te groeien. Hij sprong van de kast toen ze zijn naam noemde. “Wat?” Snauwde hij. Hij was nog steeds kwaad op haar. Kwaad dat ze nog steeds haar belofte niet nagekomen was.Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lumina
Member

Yanthe
469
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Freedom?   ma 24 okt 2016, 20:51

Toen Chawl snauwde naar haar fronste ze even, waarna haar mondhoek kort de lucht in ging. "Vandaag is de dag," deelde ze mee en draaide zich, zonder verdere uitleg te geven. Ze liep de trap op, aangezien het raam dat open stond daar was. Ze konden langs het afdak van de tuin gaan. Lumina draaide haar kopje half om, om de jonge kater in de gaten te houden. Hij zag er alles behalve sterk uit. Hij was hier nu een 4 à 5-tal dagen en in al die tijd had hij niets gegeten. Ze fronste even bij die gedachten. Ze moest hem iets geven, voordat ze hem ging afzetten bij zijn groep. Straks dacht men nog dat ze hem expres uithongerde ofzo. Stel je voor. Bovenaan de trap bleef ze staan en draaide ze zich volledig om. Hij kon dan wel op de kast geraken, maar of hij zo'n hele trap op kon klimmen, was natuurlijk iets anders. De gedachten aan vrijheid zouden hem wel al wat energie geven, dat hoopte ze maar. Ze ging hem niet dat hele eind dragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1313
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Freedom?   wo 26 okt 2016, 12:13

Toen ze tegen hem sprak leek zijn houding toch ietsje te veranderen, al was hij nog steeds op zijn hoede. Vertelde ze hem wel de waarheid? Toch gaf het idee dat hij misschien weer naar huis kon hem een nieuwe boost. Hij staarde haar daarom ook een tijdje met grote ogen aan, voordat hij in beweging kwam. Hij liep achter haar aan en klom de eerste treden van de trap op. De eerste treden gingen nog wel, maar naarmate hij hoger klom begon hij steeds meer te hijgen. Zijn lijfje pompte zichtbaar om genoeg zuurstof in zijn aderen te krijgen. Hij klemde zijn kaken op elkaar en hees zichzelf de rest van de trap op. Echt niet dat hij zich nou liet kennen. Hij wilde naar huis, dolgraag zelfs. Hij wilde dit foxdung nest uit. Hij wilde bij die twolegs en die hond vandaan. Hij wilde naar Howl en stiekem zelfs wel een beetje naar zijn vader.  Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lumina
Member

Yanthe
469
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Freedom?   zo 06 nov 2016, 21:56

Het beklimmen van die trap was een hele opgave voor de zwarte kitten, dat zag Lumina ook wel, toch liet ze hem rustig doen. Ze ging hem niet pushen, wetend dat hij toch héél erg graag naar buiten wou. Die kracht en hoop die de kitten had, was toch wel sterk, zeer sterk. Nadat hij eenmaal boven was en ze beide door het raam wisten te klimmen en nadien wisten af te dalen bij een lager stuk van de garage, zette ze hun pad verder. Lumina liep voorop en hield in haar ooghoek de kitten in de gaten. Ze wilde hem wel helpen door hem even te dragen, maar wilde vermijden dat haar geur in de vacht van Chawl hing. Ze zorgde er dan maar voor dat ze niet te snel ging en dat ze een weg nam die veilig was voor hen beide. Lumina hield voor de rest van de weg haar mond en zorgde af en toe voor een pauze, om Chawl op adem te laten komen. Uiteindelijk kwam het park in zicht. Ze hield bij de laatste huizen, voor het park, halt en liet haar blik naar de zwarte kitten gaan. "Daar is het," mauwde ze en wenkte naar het park. Haar ogen bleven even hangen op de bank waar ze een jaar geleden nog bedreigd was door twee Elite katten. Zira en een zwarte kater waarvan ze diens naam niet meer wist. Ze trok even met haar oortjes en zette een stapje naar achteren. "Denk je dat je het vanaf hier alleen aan kan, sterke kitten?" mauwde ze zachtjes en haalde nu toch wel even haar mondhoek op. Ondanks alle stuggles, was ze toch blij geweest met de aanwezigheid van een andere kat in haar huis. Dat was toch helemaal anders dan een hond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1313
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Freedom?   ma 07 nov 2016, 12:21

Het was zwaar. Hij had geen brandstof in zijn lijf, omdat hij een tijd niet had gegeten. Sowieso was zo’n stuk zwaar voor zijn kleine lijf en zijn ondervoeding hielp niet mee. Al zijn energie zat al in het beklimmen van die trap. Toch klaagde hij niet. Ze bracht hem naar huis, dat was alles wat hij wilde. Gewoon naar huis. Soms stopte ze even en bleef hij hijgend staan, om vervolgens als hij weer wat op adem was verder te lopen. Hij zei niets en ook zij verbrak de stilte niet. Nou ja stilte, er waren genoeg geluiden op straat maar tussen hen hing een stilte. Het was echter geen vervelende stilte, hij vond het wel prima. Toen stond Lumina opnieuw stil en ook hij bleef staan, iets wat vragend opkijkend naar de kattin. Toen keek hij voor zich en zag het park. Niet dat hij dit gedeelte kende. Dit voorste gedeelte was niet te zien vanuit het kamp. Ze vroeg of hij het vanaf daar zelf kon en hij knikte meteen. Natuurlijk kon hij dat. Eigenlijk wilde hij snuiven, maar hij deed het niet. In plaats daarvan keek hij haar nogmaals aan. “Bedankt.” En toen liep hij verder zonder nog achterom te kijken. Het park in bij de kittypet vandaan.

[Topic uit]Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Freedom?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: