{KittenSearch!} The family gets bigger! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {KittenSearch!} The family gets bigger!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: {KittenSearch!} The family gets bigger!   zo 16 okt 2016 - 22:16


Lurkingshade x Roughflower
Lurkingshade en Roughflower zijn klaar om papa en mama te worden. Hun relatie is stabiel, ze zijn gek op elkaar en ze willen hun liefde uitbreiden door een gezin te worden! De dekking moet nog plaats vinden, maar dat zal niet lang meer duren, dan is het een kwestie van wachten tot ze geboren worden! Daarom is het nu tijd om een kitten search te openen.

Over de mama:
Roughflower is een lieve, eigenwijze poes. Ze heeft een doorzettingsvermogen van hier tot tokio en gaat voor haar geliefden door het vuur. Ze is verantwoordelijk, maar staat niet bloedserieus in het leven. Ze is een echte levensgenieter, vrolijk en enthousiast. Verder is ze wel duidelijk in wat ze vind en wilt en is ze heel eerlijk.
Looks: Ze heeft een korte, ruige vacht. Haar vacht heeft een cyperse patroon, die duidelijk is op haar kop, poten en staart. Het is iets minder duidelijk op haar flanken. Ze heeft "duimpjes" aan haar poten en verder een normale bouw, misschien iets aan de kleine kant. Haar ogen zijn helder, licht blauw. Maar er is ook iets met haar ogen aan de hand; Roughflower is namelijk slechtziend. Alles ziet ze in een was, wat een belemmering is voor haar, maar tot nu toe heeft ze het tegen bijna iedereen geheim gehouden.
Over de papa:
Lurkingshade is een kater die maar weinig emoties laat blijken. Soms lijkt hij het wel alsof het leven hem totaal niet boeit, dat niks hem interesseert. Toch is hij heel beschermend naar zijn geliefden. Hij, daarentegen, is zeker wel serieus. Het is Roughflower die hem heeft geholpen iets te ontdooien. Verder is Lurkingshade een slimme kater, hard en duidelijk en op zichzelf.
Looks: Ook Lurkingshade is niet de grootste kater. Zijn vacht is zwart met wit, meer wit dan zwart en zijn vacht is kort. De ogen van Lurkingshade zijn grasgroen en verder is zijn bouw klein, maar verder ook prima in verhouding.

Het zal leuk zijn als de kittens wat van hun ouders hebben, maar helemaal zwart is ook mogelijk, gezien de oma en moeder van Roughflower (Innerstar & Fawnstep). Alle tabby kleuren zijn mogelijk, grijs, bruin en rood (Haar vader Ashdrizzle is grijns/zilver en haar opa, Flamepath is rood). De ouders van van Lurkingshade waren bruin/tabby (Thrushdive) & wit (Snowynight). Helemaal wit is dus ook mogelijk. En verder is zwart-wit zelf mogelijk, maar dat is vanzelfsprekend.

Veel succes met het maken van een aanmelding!

Groetjes,
Bo2 (Lurkingshade) & Nath (Roughflower).


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 8:52

Oh wat leuk! Ik ga dit zeker volgen. (;
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 9:54

Oke misschien dat ik ga proberen een aanmelding te schrijven. Heb in ieder geval een naam in gedachten.. :") (ruwe versie begint hieronder ga later alles bijwerken etc.)

Name Tenderkit
Reason Prefix Als een kleine, smalle kitten komt ze ter wereld. Ze is niet bepaald zwak maar wel bijzonder kwetsbaar.
Future Names Tenderpaw, Tenderlight

...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 10:54» general
name » rosekit
former names » //
future names » rosepaw - rose???
meaning 'rose' » rose ofwel roos. ze krijgt haar naam vanwege, toen ze geboren werd, haar zachte en tedere lichaampje dat in eerste instantie niet direct met actie begon, maar toch uiteindelijk de moed had om naar het warme lichaam van haar moeder te gaan om daar te drinken.

or

name » deerkit
former names » //
future names » deerpaw - deer???
meaning 'deer' » deer ofwel hert. ze wordt vernoemd naar fawnstep. 'fawn' betekend namelijk reekalf, en is dus letterlijk een jong hertje. waarom ze vernoemd wordt mogen jullie zelf verzinnen! c:

gender » she-cat
age » 0 moons
sexuality » bi
birhtplace » shadowclancamp/territory
season of birth » leaffall/leafbare
based on » swallowpaw (van iro, maar was vroeger mn hoofdaccount c': )

» clan and relationships
clan » shadowclan
leader » innerstar
deputy » tallshadow
medicine cat » acefray
mentor  » //
apprentices  » //
parents » lurkingshade(dad) & roughflower(mom)
siblings » unknown
aunts and uncles » winddancer, ivywing, emberspark, dawnpaw & woodpaw (dad's side)
slatefur, aurorasky, hailpaw (mom's side)
half aunts and uncles » crescentpaw, rainpaw, heavepaw, flintpaw, sorrelkit & swankit (both sides) bitterpaw, reedpaw greypaw & nightpaw (dad's side) trushkit, magpiekit & starlingkit (mom's side)
grandparents  » thrushdive & snowynight (dad's side) ashdrizzle & fawnstep (mom's side)

» appearance
rosekit is een redelijk klein gebouwde poes, en ziet er kwetsbaar uit. maar achter haar 'schattige' uiterlijk zit een heleboel pit en intelligentie. de katten die rose niet kennen zullen dus vaak haar onderschatten, maar rose zal meestal een woord klaar hebben.
rose heeft een korte, rossige vacht met een zwak tabby patroon. ze is erg trots op haar vachtje en zal er dus ook haar uiterste best voor doen om het altijd netjes en glimmend te houden. haar ogen zijn in haar eerste moons blauw/groen, maar later zullen haar ogen een groene kleur krijgen.

or

deerkit is een tuxedo kitten, en heeft dus een zwart-witte vacht. ze lijkt daardoor erg veel op lurkingshade, haar vader. maar haar mooie, blauwe ogen heeft ze van haar moederskant geërfd. deer is erg trots op haar vacht en zal het dan ook koste wat kost netjes houden. verder is haar bouw een erg nadelend kenmerk aan haar, aangezien ze redelijk klein is en er kwetsbaar uitziet. deer vindt dat erg vervelend, maar leert er op den duur mee omgaan.


» personality
likes » dingen weten » de baas zijn » haar ouders
dislikes » katten die vinden dat ze schattig is » andere bazige katten » siblings(?)

ze is, ondanks haar kwetsbare uiterlijk, een poes die stevig in haar schoenen staat. wanneer haar iets niet lukt, gaat ze zo lang door totdat het gelukt is. ze is een poes die  erg nieuwsgierig is naar verschillende dingen. ze zal dus ook snel dingen gaan doen die niet de bedoeling zijn, en kan dus, ook vanwege haar grote mond, snel in de problemen komen. maar dom is ze niet! ze erg intelligent, en ze weet zich vaak uit benarde situaties te praten. ze luistert amper naar anderen. ze is erg eigenwijs, en gaat snel haar eigen weg. je zou best kunnen zeggen dat ze daardoor absoluut niet in een clanleven past, maar dat is ook weer niet zo. ze is alleen een leiderstypetje, is graag de baas tegenover anderen, maar op zich kan ze wel goed samenwerken. ondanks dat ze vindt dat ze alles kan, moet ze nog veel leren. zo komt ze er op den duur wel achter dat ze soms wél moet luisteren naar anderen. ook neemt ze graag risico's. zonder risico's is het leven saai, niet waar? verder is ze een echte avonturier, en gaat er graag op uit. Ze is verder ook erg ambitieus, en zal dus ook ontzettend veel haar best doen om één van de beste warriors te zijn. ook is het zo, omdat ze eigenwijs, ambitieus en avontuurlijk is, maar boven alles graag risico's neemt een echte doorzetter. heeft ze een doel? dan zal ze het halen. niets staat haar in de weg. zelfs als ze eventjes één, of misschien twee regeltjes moet breken.

verder laat ik de rpg haar gang gaan!

» skills and attributes
skills » van o, naar v, naar g, naar u.
strength » g
defense » g
speed » v
stamina » u
intelligence » g

extra »
swimming » o
climbing » v
sight » g
hearing » g
smell » v

attributes »
leadership » g
herb knowledge » o
hunting » u
survival » v
dit is wss wanneer ze warrior wordt. heb het alleen even opgeschreven zodat je wat beter kan zien wat haar sterktes en zwaktes ongeveer zijn.

» motivation
yo! ik ben nynke, en rpg zo'n 2 jaar alweer. c: maar goed, we hebben het niet over mij, maar ik zal jullie vertellen waarom ik nou deze aanmelding hier neergezet heb. in mijn noobtijd werden de kittens zowel van trushdive x snowynight als die van ashdrizzle x fawnstep gekozen. ik als noob had natuurlijk echt een slechte aanmelding gemaakt, maar ik heb wel altijd de kittens van t x s en a x f gevolgd! roughflower heeft echt een super leuk karakter, en als moeder lijkt ze me echt fantastisch. lurkingshade heb ik niet zo veel meegemaakt, maar dat kwam op den duur ook omdat ik gewoon geen shadowclanaccount had, en daardoor steeds minder in het gebied van shadowclan zat te rondneuzen. echter ben ik nog steeds van mening dat, naast bloodclan en thunderclan, shadowclan één van de leukste clans is. daardoor komt deze ks echt ideaal! ik heb een tijdje terug swallowpaw weggegeven omdat ik een beetje met haar vastgelopen was sinds ze depressief was geworden, en ik al een verhaallijn voor d'r gemaakt had om naar bloodclan te gaan. maar heb daar nooit echt iets mee gedaan tbh. toch wil ik nog is een karakter bespelen die een klein beetje hetzelfde karakter heeft als swallow, en rose/deer kan me daar goed mee helpen! ik merkte namelijk dat ik het ontzettend leuk vond om een bazig karakter te bespelen, en ja, rose/deer wordt echt wel zo'n bazig typje. maar ik weet van mezelf dat ik me nooit echt goed aan karakterbeschrijvingen kan houden, en dat ik het allerliefst de rpg de gang laat gaan. ik had eerst de naam rose gekozen, maar kon mezelf toch niet echt in de naam en het bijbehorende uiterlijk vinden. ook vond ik een super schattig kittenplaatje die ik heel graag wilde gaan gebruiken! daarom heb ik ook nog een tweede optie neergezet, namelijk deerkit, die behalve de naam en het uiterlijk precies hetzelfde is als rose. ik heb o n t z e t t e n d   veel inspiratie voor rose/deer, omdat ik atm geen bazig karakter meer heb, en omdat ik haar nu al geweldig vind! verder heb ik het altijd leuk gevonden om karakters vanaf hun geboorte te bespelen, omdat je echt een ontwikkeling in de karakters kunt zien. rose/deer vind ik ook gewoon zo'n typische shadowclanner, en het lijkt me bovendien geweldig om deel te nemen in die veel te grote familie. c':
heel veel succes met kiezen, bo en nath!setje rose!:
 

setje deer!:
 
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c


Laatst aangepast door Snowpaw. op vr 4 nov 2016 - 8:28; in totaal 17 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2601
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 16:54

OMG
Ik wacht hier al drie eeuwigheden op jaaaa <'3
Je kunt een aanmelding van mij verwachten hoor, ik weet al wat ik ga doen >D


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 17:10
"She wants to see the world."::General::

Name: Starlingkit
Future Names: Starlingwhisper
Meaning:
Starling = Spreew
Wisper = Gefluister
Meaning for the parents:
Overal vielen er bruine gekleurde blaadjes naar beneden, het was koud alleen nog niet de koudste dag in het jaar. Je kon het getik van de bladeren die tegen elkaar botsen horen door de stevige wind, in een nest van het nursery vind je een klein bolletje bruine vacht naast haar moeder met dezelfde bruine gestreepte vacht. Toen bedacht de jonge moeder Rough een naam door de bruine kleur van de kittens haar vacht wat leek op een soort vogel, een vogel genaamd Starling.

Oké dat was mijn hele korte inleiding voor haar naam, al kan haar naam veel meer redenen hebben waarom je haar zo zou noemen. Natuurlijk de eerste door haar donkere bruine vacht, ze draagt dezelfde kleur als een Spreeuw doet. Al kunnen spreeuwen best veel doen, je kan bijvoorbeeld haar naam geven doordat er een spreeuw op een tak zit te zingen om een vrouwtje aan te lokken. Al kan je ook haar naam geven door haar lengte, want ze is niet gigantisch groot. Bijvoorbeeld dat ze als kitten even groot was als ze opgerold zijn als een spreeuw. Al kan het mooie gezang haar deze naam geven en zelfs de kleur van de bladeren kunnen haar naam geven, al is er nog meer wat haar deze naam kan geven want wat als je het woord uitelkaar haalt?
Star = Staat voor een leider, al staat het ook voor moed en het geloof van Starclan. Al staat een ster ook als iedere voorouder die is gestorven, hierdoor kan haar naam dus met Star beginnen en eindigen met -Ling.
Ling = Kan als een bewoner staan, al kan het ook als een soort geluid staan. Al betekenen de woorden beiden wel wat, wat ik dus ook erg interessant vind daarom deze naam.
Gender Female
Clan: Shadowclan
Former Rank: -
Rank: Kitten
Future Rank: Apprentice//?Med apprentice?//Young Warrior//Warrior//?Med. Cat?//Senior Warrior//?Deputy?//?Leader?//?Queen?//?Elder?//
Bloodline: 100% SC
Parents: Lurk X Rough
Sibs: ?


"In a new life we would smile."

::Outside::

Eyes: Geel
Fur: Tabby bruin
Fur lenght: Kortharig
Nose: Roze
Claws: Middelmatig
Teeths: Lang
Built Keywords: Klein//Lange staart//Spitse neus//Middellange poten//Middellange oren
Built long:
::Klein::
Starling is een kleine kattin, ze valt net kleiner als de andere katten van de Clan. Hierdoor kan ze gemakkelijker langs alle katten glippen tijdens een vergadering, al heeft ze wel minder kracht als de andere katten en wordt ze gemakkelijk aan de kant geduwd door haar lengte. Al heeft ze grotere ouders vind ze het niet erg om de kleinste te zijn want het brengt ook voordelen met zich mee, al zijn het er niet zo veel kan ze er wel mee overweg. Ze vind het ook handig in grotere gevechten met meerdere katten, zodat ze langs iedereen langs kan glippen en toch kleine klappen kan geven.

::Lange staart::
Een lange staart is gemaakt om evenwicht te houden op kleine delen van een tak, dit valt in haar voordeel. Helemaal omdat ze graag dagen in haar eentje doorbrengt, hiermee kan ze vlug zich voortbewegen en makkelijk op haar vierpoten landen dan andere katten. Al gebruikt ze het ook voor de sier, al zal het niet altijd in haar voordeel zijn. Ze zou bijvoorbeeld makkelijker over haar staart kunnen struikelen, al gebruikt ze haar staart ook voor afleiding voor gevechten.

::Spitse neus::
Starling heeft eigenlijk een spitse neus, hierdoor kan ze goed het verschil tussen geuren halen en vlug een geur onderscheppen uit een gebied. Al zal het niet altijd in haar voordeel zijn als een geur te veel overneemt van de andere geuren, hierdoor zou ze in verwarring kunnen raken. Al is het ook een pijnlijke plek om geraakt te worden, ook zal het vaak in haar voordeel vallen. Het ligt er maar aan in welke situatie ze is en of het nodig is.

::Middellange poten::
Haar poten zijn als elke kat middelgroot vergeleken haar lichaam, ze is kleiner dan haar mede Clanners dus je zal haar poten moeten vergelijken met haar lichaam en hiermee kom je op middellange poten uit. Hiermee kan ze zoal elke Shadowclan kat gewoon sprinten maar niet zo hard lopen als een echte Windclanner, al is ze geen Windclanner zullen haar poten gewoon goed zijn. Hier zijn geen voordelen en nadelen aan.

::Middellange oren::
Starling heeft eigenlijk middellange oren, dit brengt geen voordelen of nadelen. Al heeft het gewoon de normale capaciteit om iets te kunnen verstaan, dus dat zal gewoon normaal zijn. Het is vaak zo als het groter is dat het ook beter is, al is dat soms ook niet zo, al zal zij het niet erg vinden. Zij zal op vele punten gewoon een normale krijger worden in de toekomst, al zullen haar oren haar daarmee wel helpen.

Skills:

Zonder punten:

Kitten (+0)
Strength: 1
Defense: 1
Speed: 1
Stamina: 1
Intelligence: 1

Apprentice (+2)
Strength: 3
Defense: 4
Speed: 1
Stamina: 1
Intelligence: 1

Young Warrior (+5)
Strength: 4
Defense: 5
Speed: 2
Stamina: 2
Intelligence: 2

Warrior (+8)
Strength: 5
Defense: 6
Speed: 3
Stamina: 3
Intelligence: 3

Senior Warrior (+10)
Strength: 6
Defense: 7
Speed: 4
Stamina: 4
Intelligence: 4

Elder (keep 3)
Strength: 4
Defense: 5
Speed: 2
Stamina: 2
Intelligence: 2

Met punten:

Kitten (+0)
Strength: 1
Defense: 1
Speed: 1
Stamina: 1
Intelligence: 1

Apprentice (+2)
Strength: 3
Defense: 4
Speed: 1
Stamina: 1
Intelligence: 1 + 2

Young Warrior (+5)
Strength: 4
Defense: 5
Speed: 2
Stamina: 2
Intelligence: 3 + 3

Warrior (+8)
Strength: 5
Defense: 6 + 3
Speed: 3
Stamina: 3
Intelligence: 7

Senior Warrior (+10)
Strength: 6
Defense: 10
Speed: 4
Stamina: 4 + 2
Intelligence: 8

Elder (keep 3)
Strength: 4
Defense: 5
Speed: 2
Stamina: 2
Intelligence: 2


"Inside of you shall find a brand new reality."

::Inside::

Likes: Spanning//Drama//Gezelschap//Familie//Vrijheid//Kleuren
Dislikes: Regen//Gevangenschap//Donkeren dagen//Moord//
Character Keywords:
Koppig//Rustig//Haar eigenweg//Aardig//Vriendelijk//Begripvol//Doorzettingsvermogen
//leergierig//Slim//Serieus//Vrolijk//Loyaal//Onderzoekend//Harteloos
Character Recap:
"Do you tear you're self apart?"
Deze jonge kattin is eigenlijk een kat die graag onderzoekend is, vast aan een standpunt en geen gevoel wilt tonen. Ze wilt vast zitten aan haar eigen weg en haar doel, alles wilt ze haar eigen weg doen. Zij is gemaakt van staal als je het zo bekijkt, al is ze begripvol en begrijpt ze wel andere gemakkelijk. Ze is instaat om haar leven voor een ander te geven, al probeert ze ook andere te ondersteunen en met andere katten om te leren gaan. Al wilt deze spreeuw vrij zijn ter wel ze eigenlijk vast zit aan haar taken en haar Clan maar natuurlijk ook aan haar regels, al lijkt het soms voor haar dat ze moet kiezen tussen haar vrijheid en haar loyaliteit. Dit maakt haar hard, al maken vele dingen haar in het leven hard. Zij neemt veel letterlijk en heeft hierdoor weinig humor, al wilt deze kitten ook wel gezelschap hebben. Al is ze enorm slim en zal vaak onderzoekend naar een zaak gaan kijken, ze is in dit geval moeilijk te begrijpen. Ze zal niet zomaar gaan spelen met de andere kittens, ze heeft namelijk enorm veel vragen wat haar aan het denken laat.

"I have a cold mind and cold paws, it feels like sometimes if I didn't exist anymore."
Nadat ze steeds ouder wordt zal ze harder zijn, haar gevoelens weg laten duiken. Al zal ze nog steeds zichzelf blijven zal ze minder met andere omgaan, al zal ze wel aardig zijn en haar vriendelijkheid tonen aan andere. Al wilt ze het liefst meer tijd met haar familie door brengen dan alleen met de katten die om zich heen zwerven in de Clan, ze laat een kil gevoel achter. Al kan ze ook wel praten met anderen en neemt ze ook de tijd om naar hun te luisteren, al is ze enorm koppig. Als iemand in nood is zal ze geen waarschuwing of versterking roepen, ze zal er op af gaan en ze met haar eigen klauwen neer halen. Hierdoor staat ze roekeloos in haar leven, al zal ze vaak andere keuzes maken dan andere hadden voorgesteld. Ze luistert niet graag naar anderen als ze haar commanderen om iets te doen, ze wilt eigenlijk haar ouders trots op haar laten maken al wilt ze hun ook niet teleurstellen waardoor ze vaak tegen haar eigen zin in moet rammen.

"The world I live become colder and colder."
"Then I saw light from the sun, the sun what shines to a new life."
Al zal ze als krijger zijn meer open staan voor andere opties, al zal ze vaak als een loner gezien worden. Na een latere tijd staat ze zelfs klaar voor wraak en zal ze zelfs een kat kunnen vermoorden om haar eisen te stellen, altijd heeft ze het erg gevonden al zal ze er altijd voor open staan. Al zal ze naar haar Clangenoten meer sociaal worden, vaker met hun een gesprek voeren. Langzaam ziet ze het licht van het leven, ze gaat wat vaker om met andere katten en probeert ze ook ze helpen. Al zal ze nooit echt in staat zijn om een apprentice te trainen, ze heeft er moeite mee. Al zal ze het proberen, zoals haar moeder altijd gedaan had. Ze vechten als of haar leven er vanaf hangt, ze zal alles geven. Alles, al zal ze steeds van binnen meer en meer hartelozer worden... Of niet?...

Attributes:
Leadership: 4
Herb knowledge: 0
Hunting: 4
Survival: 4

"You're the answer to birds whisper in the dark."

::Motivation::
Uiteindelijk ben je daar, aan het einden van het lezen van een aanmelding. Een aanmelding waarover jij een mening hebt, een aanmelding die ergens een draai aan geeft. Dit was de mijne, hierover heb je een mening. Je vind het leuk, of helemaal niet. Het valt tegen, het valt niet tegen. Het is saai, te veel herhaald of het was juist leuk en gaf spanning. Ik stel je hierbij voor dit is Starling, wat eigenlijk als een onschuldige kitten begint. Al komt ze uit als een kat wat harteloos uit bloeit, ze wilt vrij zijn al zit ze vast en uiteindelijk weten we niet wat er veder gaat van worden. Mijn naam is Derpje, leuk om jullie te leren kennen xD Ik zit al erg lang in de RPG al ben ik niet zo'n fan van poezen karakters te bespelen. Al wil ik dat wel graag leren en weten hoe ik dat moet doen, dus probeer ik het steeds vaker opnieuw. Hier is dus Starling, deze keer ga ik er aan vast zitten tot het einde. Ik heb haar uitgewerkt wat me enorm lang heeft geduurd, ik heb er namelijk twee dagen alleen maar aan gewerkt. Al wil ik zeker zeggen dat ik het nestje van deze twee katten echt geweldig vind, hoe hun karakters uiteindelijk tot een liefde heeft veroorzaakt. Hoe de relatie veder gaat dat weet niemand, al had ik het altijd wel willen weten en kom ik ook ooit achter. Jullie zijn eigenlijk mijn antwoord dat vogels fluisteren in het duisternis of ja dat ik me hiervoor heb aangemeld, jullie zijn allebei actieve personen en beiden enorm aardig! Geweldig in de RPG enz. Al wil ik me vooral aanmelden omdat ik altijd wel graag een vrouwen karakter goed wilde bespelen, tot nu toe zijn ze allemaal verkeerd gegaan. Silence, het account wat ik nu heb is als het waren ook in de soep gelopen. Dus hierbij hoop ik dat ik weer een kans krijg, om dit uit te testen en het weer eens van een andere kant te bekijken. Al zal ik me aan Starling vast houden zelfs in minder goede tijden, helemaal nu!


"And then I forget who I was and who I Always was ment to be."
Laatst aangepast door Astralkit~ op zo 23 okt 2016 - 15:36; in totaal 24 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2601
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 17:13


*Lurkingspark*
*Algemeen*
Dit is kit. Ze zit nu nog veilig in haar moeders buik. Ze heeft een zwart-witte vacht en groene ogen. Haar naam heeft ze dan ook gekregen naar haar vader, omdat ze zo hard op hem lijkt - en ook omdat ze, net zoals hij deed als kitten, niet meteen begint te drinken als ze geboren wordt maar lijkt af te wachten. Dat is best ironisch, gezien haar karakter later.. Van haar karakter komt immers ook haar achtervoegsel, spark. Samen met haar voorvoegsel slaat dit eigenlijk op het feit dat ze niet opgeeft - hoe erg de situatie ook lijkt, ze zal altijd blijven doorgaan, er blijft altijd een sprankel hoop in haar achter. Dit zal zeer belangrijk zijn later in haar leven.

*Familie*
Lurkingkit heeft een grote familie. Haar ouders zijn Roughflower en Lurkingshade. Aan haar moeders kant heeft ze haar grootouders Fawnstep en Ashdrizzle en haar overgrootouders Innerstar en Flamepath. Haar moeder heeft ook heel wat siblings. Langs haar vaders kant heeft ze haar grootouders Thrushdive en Snowynight en haar overgrootouders Shrewstar en Wolftail. Ze is dus verwant aan twee verschillende leiders, samen met nog vele andere katten! Buiten haar ooms en tantes heeft ze immers nog vele andere familie; de broers en zussen van haar grootouders en hun kittens, om maar iets op te noemen. Soms is het moeilijk te onthouden wie ook alweer familie is, maar ze zijn natuurlijk een clan en iedereen is familie van iedereen in Shadowclan.

*Uiterlijk*
Lurkingkit is een kleine zwart-witte poes. Ze is lenig en niet echt sierlijk of gespierd, maar meer pezig. Ze heeft groene ogen. Later zal dat echter veranderen; haar pupil zal verwijden en wit en mistig worden. Lurkingkit word namelijk blind rond haar 12 manen, al zal het al beginnen rond de tijd dat ze apprentice word. De maan voor ze normaal gezien warrior zou worden (op zo'n 11 manen dus), verhuist ze naar de elders den.

*Innerlijk*
Lurkingkit is redelijk normaal als kitten. Ze is meestal vrolijk en speelt graag met haar nestgenootjes en met de andere kittens. Ze is nieuwsgierig, soms wat opstandig, maar vooral erg koppig. Ze geeft niet op, maakt niet uit wat het is. Ze geeft niet graag toe wanneer ze het fout heeft en ze accepteert geen hulp. Dat is tamelijk ironisch misschien, omdat ze zelf wel zeer hulpvaardig is. Als ze iemand ziet die hulp nodig heeft, dan zal ze die altijd proberen te helpen. Lurkingkit is niet altijd de snuggerste, en gecombineerd met haar hulpvaardige en koppige karakter kan dat soms grappige situaties geven. In haar apprentice- en eldertijd (sinds ze nooit warrior zal worden) zal ze altijd vrolijk blijven lijken, al knaagt haar blindheid aan haar. Ondanks dat probeert ze nog steeds te helpen waar ze kan, en ze accepteert nog altijd geen hulp - of ze daardoor nu tegen een boom loopt of in een plas valt, het maakt haar niet uit. (zoals altijd wordt dit veel meer uitgewerkt, en misschien zelfs wat verandert, in de RPG!)

*Motivatie*
Hey! Ik ben Bunny, maar dat had je waarschijnlijk al door. Al sinds ik zag dat Roughflower en Lurkingshade samen waren heb ik gewacht en gepland voor dit moment. Ik had Lurkingkit al helemaal uitgewerkt in mijn hoofd, en ik ben zo blij dat ik haar eindelijk mooi kan uitschrijven. Ik heb zo veel zin om haar te mogen bespelen <'3
Het idee om haar blind te maken kwam eigenlijk uit het gesprek dat Rough en Lurkie hadden, waarin Lurkie zei dat hij persoonlijk naar Starclan zou gaan als er iets mis zou zijn met de kittens. Ik wou haar echter niet van bij de geboorte blind maken, maar eerder langzaam blind laten worden; misschien wat zoals Roughflower, maar dan veel sneller (sinds ze nooit warrior zal worden). Ze zal blijven ontkennen dat ze niets meer ziet; ook al is het duidelijk aan haar witte, mistige ogen.
Ik ben helemaal klaar om haar aan te maken en meteen te gaan posten xD Neem niet te lang om te beslissen hee ;3 (just kidding, take as long as you need~)
-Bunny uit
Laatst aangepast door Winddancer op do 20 okt 2016 - 16:38; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 19:25

Wat leuk dat er al zoveel animo is! Ik ben hartstikke benieuwd <3


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2601
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 20:42

Mijn aanmelding is in ieder geval al af (nja, buiten de spelfouten dan) dus die kan je al helemaal gaan analyseren ;3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Karbonkel
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 20:51

Oeh, dit klinkt interessant! Ik ga er eventjes mee aan de slag ;D


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   ma 17 okt 2016 - 21:30

Mijn aanmelding wordt ook lang zodra ik er tijd in kan steken. Goed in steken bedoel ik haha.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heartattack
StarClan
San or Wolfie
807
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   di 18 okt 2016 - 14:13

Misschien komt hier ietss
'Heartattack'

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Karbonkel
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   di 18 okt 2016 - 15:36

Eveningspirit

GENERAL
NAME: Eveningkit (Eveningpaw, Eveningspirit)
GENDER: She-cat
AGE: 0 moons
PLACE OF BIRTH: Shadowclan nursery

FAMILY AND CLAN
CLAN: Shadowclan
BLOODLINE: 100% Shadowclan
PARENTS: Lurkingshade and Roughflower
SIBLINGS: Unknown

OUTSIDE
Eveningkit is qua lengte en bouw niet anders dan andere poezen. Toch is ze aardig lenig en is haar snelheid haar kracht. Haar lichaam is bedekt met een korte en ruige ravenzwarte vacht. De kattin heeft twee lichtblauwe ogen die schraal in contrast staan met haar donkere vachtkleur.

INSIDE
Ambitieus – IJdel – Perfectionist – Sociaal – Vriendelijk – Controlfreak – Eigenwijs
Eveningkit is een vrij eigenwijze en ijdele dame die niet op haar mondje is gevallen. Ze is eerlijk en is niet bang om haar mening te geven. Als ze iets voor ogen heeft dan zal ze dat krijgen/behalen, no matter what. Ze is een echte doorzetter en erg ambitieus, maar houdt graag de touwtjes in handen. Alles moet gaan precies zoals zij het voor ogen heeft en alle details moeten tot in de puntjes perfect zijn. Over het algemeen is ze goed met anderen en is ze erg sociaal. Echter wil haar eigenwijze en perfectionistische karakter nog wel eens in de weg zitten.

SKILLS
Vijf sterren is het hoogst
Speed: ****
Stamina: ***
Fighting: ***
Hunting: ****
Swimming: *
Climbing: ***
Fishing: *
Social: ****

MOTIVATION
Een aantal maanden geleden heb ik mij hier aangemeld met mijn eerste account Flintpaw en daar heb ik tot nu toe zeker geen spijt van. Ben nu alleen wel toe aan iets meer uitdaging en ben daarom naast mijn huidige account op zoek naar een ander account met een geheel ander karakter. Met name hierom lijk dit mij een mooie kans om met een gaaf en nieuw karakter te beginnen bij het begin.
Laatst aangepast door Flintpaw. op do 20 okt 2016 - 22:04; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   di 18 okt 2016 - 16:32

'YOU MAKE ME SO HAPPY I'M GONNA CRY!'


wip


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3673
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   di 18 okt 2016 - 16:59

Het maakt heel blij om zoveel animo hiervoor te zien <3

Ik kom even de fancy vader tonen~ Als je meer over hem wilt weten kan je hier *klik* even kijken voor meer info~


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   di 18 okt 2016 - 21:52Hedgehog
Web
Adder

Choose Adder


Adderkit is vernoemd naar Winddancer en ook gewoon de adders. Rough zal de naam aan haar geven omdat de glibberige, maar taaie kitten haar deed denken aan het moment dat ze met haar vriendin een adder zat te eten. Het vrolijke snoetje is ook een van de redenen, die deed mama aan haar beste vriendin denken. Mama geeft de naam.

Choose Hedgehog


Hedgehog is vernoemd naar haar stekelige vacht. Dat is nog niet te zien, maar wanneer Lurking haar schoon likt staat de vacht al snel recht overeind, als een egeltje. Het is duidelijk dat ze deze eigenschap van haar moeder heeft geërfd. Papa geeft de naam.


Choose Web


Webkit kreeg haar naam door de kleine spikkeltjes rond haar snuit. Die waren net iets donkerder wit. Ook kan Web verwijzen naar het zwarte streepje op haar kop en omdat Webkit beter ter oren komt dan Stripekit. Webkit kan als derde ook nog verwijzen naar haar witte vachtje. Mama/papa geeft de naam.

Choose Hergeneral

Gender ♦ Poesje
Age ♦ In mama's buikje
Current rank ♦ Kitten
Future ranks ♦ Apprentice, Warrior (Leader), Elder
Gender preference ♦ Male

home

Clan ♦ Shadowclan
Leader ♦ Innerstar
Deputy ♦ Tallshadow
Medicine cat ♦ Acefray
Medicine cat apprentice ♦ Bitterpaw

family

Mother ♦ Roughflower
Father ♦ Lurkingshade
Sister(s) ♦ ???
Brother(s) ♦ ???
Grandparents ♂ ♦ Ashdrizzle & Trushdive
Grandparents ♀ ♦ Fawnstep & Snowynight

inside

Likes
Dislikes

Kitten/Warrior
Smart ♦ Clean ♦ Explicit ♦ Curious ♦ Quiet ♦ Crafty ♦ Humble ♦ Fighter ♦ Frolic

Smart ♦ Deze kitten is een slimme kitten. Ze is goed in raden van gedachten en houd van geheugenspelletjes. Het witte katje heeft snel iets door. Lurkingshade.
Clean ♦ Het beestje maakt niet graag haar pootjes vuil. Ze zal er niets op tegen hebben om vuil te worden, maar ze zal het met tegenzin ondergaan. Ze een net katje, ondanks haar stekelige vacht. Lurkingshade.
Explicit ♦ Als ze iets wil zeggen, zegt ze het ook. Het kan haar in problemen brengen, maar meestal is ze listig genoeg om daar om heen te kunnen. Ze is dus erg duidelijk en vrijwel niet schaamteloos. Roughflower.
Curious ♦ Zoals elke andere kitten wil zij ook graag de wereld ontdekken. Hoewel ze dat meer met haar ogen zal doen dan met haar poten. Ze neemt snel dingen in haar op en stelt er  zich een heleboel vragen. Snowynight.
Quiet ♦ Het katje is rustig en observeert je graag met een glimlachje. Een ondeugend glimlachje. Ze raakt niet snel overhit of boos, maar blijft eerder rustig. Aurynight.
Crafty ♦ Er zijn vele vertalingen voor 'crafty', maar degene die het meeste bij haar passen zijn: leep, slinks en doordringend. Ze heeft je snel door en werkt berekenend. Flamepath.
Humble ♦ Ze is nederig slash loyaal tegenover haar familie en clan. Haar hart is vredelievend maar mysterieus. Dat maakt haar vaak niet berekenbaar, toch is een duidelijk kenmerk van haar dat ze altijd behulpzaam is. Slatefur.
Fighter ♦ Deze vrolijke, stille kitten is een echt vechtersbaasje. Ze valt alles aan wat beweegt en of geluid maakt. Door haar observerende karakter is ze al op jonge leeftijd een efficiënte vechter. Innerstar.
Frolic ♦ Zeker in haar kittentijd is ze erg dartel. Ze heeft altijd die ondeugende lach en die mysterieuze blik in haar ogen. Nooit stapt ze met het verkeerde been uit bed. Roughflower.

Information ♦ Het lijkt wel alsof ze geen enkele karaktertrek van haarzelf heeft, maar natuurlijk heeft ze dat. Ik heb er gewoon eventjes bij gezet van wie ze het zou kunnen hebben. Samen maakt haar dat ... haar!

Based on ♦ Lady Galadriel (LOTR)

outside

Build ♦ Klein van postuur, maar breed geblokt.
Fur Color ♦ Wit en zwart
Fur Length ♦ Kort en stekelig
Fur Patern ♦ Egaal wit, met een klein zwart streepje op haar kop
Pawpads and nose ♦ Roze
Eyes ♦ Lichtblauw
Extra ♦ Ze heeft de 'duimpjes' geërfd.

Information ♦ Haar kleine postuur heeft ze natuurlijk van beide ouders. Hoewel het ook kon dat ze de grote bouw van haar opa's en oma's erfde en misschien de generatie daarvoor wel. Toch is ze een kleintje. Ze heeft meer wit in haar vacht dat zwart en dat heeft ze natuurlijk van haar vader. Het stekelige haar heeft ze dan weer van haar mama. Ook de duimpjes en de oogjes heeft mama doorgegeven.

Setje:
 

warrior skills

UGNO - Uitstekend - Goed - Net voldoende - Onvoldoende
Hunting ♦ Goed
Fighting ♦ Uitstekend
Swimming ♦ Onvoldoende
Running ♦ Goed
Climbing ♦ Net voldoende

Strength ♦ Uitstekend
Stamina ♦ Net voldoende
Speed ♦ Goed
Aglity ♦ Goed

Intelligence ♦ Uitstekend
Social ♦ Goed

motivation

Name ♦ Beertje
Age ♦ 16 jaar (20/11 - 17 jaar)
RPG years ♦ 5 jaar
Populair accounts ♦ Chivypaw, ...

Soms heb je behoefte nodig aan iets nieuws, iets dat je nog nooit hebt geprobeerd. Iets dat ook spannend voor jouw is. Iets dat er uit ziet als een witte kitten met een zwart kenmerk.

Ik ben dus Beertje en ik heb echt heel lang gewacht op dit hier. Ik heb al van mei nood aan iets nieuws. Iets helemaal anders en wat ik nog nooit heb geprobeerd. Nestjes aanmelden natuurlijk wel c: maar niet de kittensoort. Wat voor soort kitten is ze? Geen idee, ik weet het ook nog niet. Maar ze is een heel nieuwe creatie. Al mijn vorige accounts waren rustig en lief of brutaal en verward. Ik heb ook een account gehad dat totaal ontspoort was of eentje dat alleen maar woede voelde, maar zij is helemaal anders. Ze is mysterieus en dat maakt mijn motivatie extra hoog. Waarom? Ik kan doen wat ik wil. Ik kan overal wat karaktertrekjes pikken van iedereen omdat heel SC geterroriseerd wordt door Shrew- en Innerkitties. Met haar mysterieuze karakter kan ik ook heel geheimzinnig denken over hoe het nu moet gaan, maar ook het leukste. Wat ik het allerliefste doe: gewoon doen wat ik wil. Daarom heb ik zo veel inspiratie en is het een goede keuze om mij te kiezen. Ook nog iets over mijzelf: ik zit hier al 4 jaar en ik ken geen gêne meer al ben ik nog beleefd vind ik xD

[/size]


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 


Laatst aangepast door Chivypaw op ma 24 okt 2016 - 21:09; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heartattack
StarClan
San or Wolfie
807
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   wo 19 okt 2016 - 14:40

Ghostkit
•”It's easier to dismiss ghosts in the daylight.''
General

Name: Ghostkit~Ghostpaw~Ghostwish
Meaning of name: Ghost heeft haar naam gekregen omdat toen ze geboren was haar vacht helemaal wit was en zelfs gloeide? of was dat toch de zon?(of maanlight) Hoe dan ook is dat niet de enige reden waar ze haar 'Ghostkit' hebben genoemd. Toen Ghost geboren werd dachten haar ouders namelijk dat ze dood was. De kleine kitten bewoog niet ademde niet, ze haalde het uitendelijk natuurlijk wel. Net op het nippertje.

Why wish?: Ghost gelooft sterk in Starclan, ze praat ook graag met ze en vindt iedereen die niet in starclan vind raar. Ghost neemt zich dan ook voor om de woord van Starsclan te verspreiden.

Gender: Female
Age: Unborn
Birthseason:Leaf-fall~Leaf-bare

Family&Clan
Mother: Roughflower
Father: Lurkingshade
Bloodline: 100% Schadowclan
Clan: Schadowclan
Leader:Innerstar
Deputy: Tallschadow
Med-cat:Acefray
Med-cat app: Bitterpaw

Apprence:
Ghost is een kleine kattin, kleiner dan andere poezen. Allemaal dankzij het feit dat ze het zwakste van het nestje is en maar net uit de dood ontsnapte en dat genetisch iets met haar helemaal mis ging . Ghost is in haar Apprentice jaren al helemaal uitgegroeid, erg strek staat deze poes niet op haar poten ze heeft last van evenwicht problemen waardoor ze vaak haar evenwicht verliest en duizelig is. Hoedan ook is Ghost geen lelijke poes, haar lichaam is slank en haar vacht glanzend en zacht. Over haar vacht gesproken, Ghost is voornamelijk wit al zou ze op haar hoofd van grijs hebben. Net als een groot deel van haar rug en staart. Ghosts ogen zijn gif geel, haar neus en pads zalm roze haar. De lengte van haar vacht is halflang.

Foto:
 

Personality:
Hoe kan ik Ghost nou het beste omschrijven? Nou ten eerste is ze echt een schatje! ze is lief tegen iedereen die ze tegen komt, of die gene het nou goed bedoelt of niet. Ghost gelooft dat iedereen een goedde kat kan zijn als ze maar in hun zelf geloven. Iets wat Ghost altijd zou doen geloven in anderen, want ze vindt zelf eigenlijk helemaal niet zo geweldig. Ghost heeft al erg vroeg in haar leven last van onzekerheid, daarom zet ze altijd anderen boven zich zelf. Maar natuurlijk staat haar clan ook boven aan haar lijstje, Ghost wil heel graag nuttig zijn voor haar clan en is daarom altijd op weg. Haar grooste droom is om med-cat te worden, maar er is een probleem. Ghost is bang voor bloed en med-cats heben dagelijks te maken met bloed, daarom twijfelt Ghost heel erg of ze zich ooit over haar angst kan zetten en med-cat kan worden, dat is als Starclan haar aanwijst voor die rang. Over starclan gesproken, Ghost is helemaal gek van ze. Ze gelooft er sterk en praat ok dagelijks met ze, deze poes zou het nooit in haar hoofd halen om Starclan's regels te breken. Zo slim is de kattin wel, wat ook echt zo is! Ghost is niet dom, ze heeft een geweldig geheugen en haar brein is ook haar sterkste wapen. Ghost vergeet nooit wat, ze leert graag en is niet bang om andere lastig te vallen erover. Ghost is ook echt een doorzettertje, als ze iets wil gaat ze er helemaal voor en zou niet opgeven voordat het lukt. Ze wil haar familie geen schande toen doen, ze is helemaal weg van haar familie en zou altijd haar best doen om ze te beschermen en helpen. Veder is Ghost ook erg nieuwsgierig en speels iets wat ze zelfs in haar warrior jaren nog bezit. Even in het algemeen: Ghost is een lieve aardige maar wat onzekere kattin die altijd voor haar clan en haar familie klaar staat. Haar geloof voor starclan is sterk en iets wat ze nooit zou loslaten.

Skills:: Zes is het hoogst
Hunting: ***
Fighting: **
Social: ****
See: ***
Smell: ***
Hearing: ****

Voorbeeld post:
 Me
Naam: San(ne)
Leeftijd: 14
Beloof je actief te blijven?: Zeker<3
Motivatie?: Tja waar moet ik beginnen? xD ten eerste vind ik Lurk en Rough gewoon twee geweldige katten! Hoe ze bespeeld worden gewoon <3 En voor mij is het wel een tijdje gelden dat ik een kitten heb bespeeld. Wat ik wel erg jammer vind want het is zo leuk, ik vindt het zoiezo het leukst om een kat helemaal van af kitten te bespelen dan boem; warrior. Het is voor mij ook het makkelijkste om actief te blijven als de familie dat natuurlijk ook is, en het zou voor mij ook een grote eer zijn. Plus wil ik een keer echt een vast clan account, plus is ghost wel makkelijk voor mij om te bespelen. Want ze is half gebaseerd op mij ^^ Het lijkt mij gewoon weer super leuk om een kitten te bespelen in een super cool nestje als dit.
797 WORDS || COMPANY
'Heartattack'

#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2965
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   wo 19 okt 2016 - 21:27


Tenderlight

Geborgen en veilig. Dat was Tenderkit in de buik van zijn moeder. Een sterke, doorzettende kattin. Een kattin die ondanks haar toenemende handicap toch kittens op zal voedden. Kittens die later misschien de toekomst van Shadowclan zullen worden. De eerlijke en sterke kattin is precies het toonbeeld dat de kleine kittens kunnen gebruiken om sterke, eerlijke en doorzettende Warriors te worden. De vader Lurkingshade is juist een kater van weinig emoties, maar toch ook een kat waar de jonge kittens tegenop kunnen kijken. Een ander voorbeeld, kortom een evenwichtig gezin. Een gezin dat door Starclan gehoord werd in de kittenwens. Een van de mogelijke kittens is Tenderkit.

Name Tenderkit
De naam wordt door een van de ouders of beide ouders gekozen omdat Tenderkit een exact evenbeeld lijkt te zijn van Roughflower. Zijn prachtige kortharige bruine gestreepte vachtje komt overduidelijk van zijn moeder. In tegenstelling tot zijn moeder is zijn vacht echter wel zacht en glad en past dezelfde naam als zijn moeder natuurlijk niet bij hem. Vandaar Tenderkit, hetzelfde uiterlijk een tegengestelde naam.
De naam Tenderkit is dus afgeleid van Roughflower. Het ruige bezit de kleine kitten niet. In plaats daarvan is hij erg tenger en breekbaar bij de geboorte. Zijn vacht is kort, glad en zacht, staat zelfs bij de geboorte nauwelijks overeind en zal altijd goed handelbaar blijven.
Hij is zo klein dat hij bijna teer lijkt. Alsof elk briesje hem om zal kunnen blazen. Hoe klein en zwak het ook is. Dit zwakke uiterlijke kenmerk zorgt ervoor dat hij Teder/Teer/Gevoelig als voorvoegsel krijgt.
De naam heeft meerdere vertalingen en ook de laatste vertaling. Gevoelig past bij de kleine kitten. Hij is een gevoelig kittentje. Dat blijkt wanneer zijn emoties voor het eerst door hemzelf worden opgemerkt. Zo is hij voor sommige dingen haast over gevoelig al zijn er ook voldoende momenten waarop hij net zijn vader is. Een stille teruggetrokken kitten die weinig zegt en geen verbinding lijkt te zoeken met sommige katten en onprettig uit de hoek kan komen voor sommige clangenoten.
Of een eigen reden.


Future Names Tenderpaw, Tenderlight
De Apprentice naam heeft natuurlijk geen uitleg nodig. Het is een standaard achtervoegsel voor een Apprentice en aangezien hij dat sowieso zal worden hoort die naam tussen het rijtje te staan.
Als Warrior zal hij Tenderlight gaan heten. Een naam die ook weer meerdere betekenissen draagt. Ook is het achtervoegsel een tegengestelde van een van zijn ouders namen. Namelijk die van Lurkingshade, zijn vader. Eigenlijk is zijn hele naam afgeleid van beide ouders namen. Het voorvoegsel is het tegengestelde van Roughflower en het achtervoegsel het tegengestelde van Lurkingshade.
Zijn achtervoegsel dat licht betekend staat voor haar positieve kijk in de wereld. Een die hij heeft overgenomen van zijn moeder en overigens ook geïnspireerd is door zijn vader die voor de familie ook door het vuur zal gaan. De liefde die ze hem hebben geleerd zorgt ervoor dat hij zelf als een evenwichtige kater opgroeid. Tederlicht, zal als betekenis ook zwak licht kunnen zijn. Dat zwakke verwijst naar zijn ergens zwakkere gezondheid. Het is echter geen handicap. Meer over deze gebrekige gezondheid wordt straks verder besproken.


Gender Tom-cat, Mannelijk
Age Nog niet geboren
Current Rank Kitten
Past Ranks
Future Ranks Apprentice, Young Warrior, Warrior, Senior Warrior, Deputy, Leader, Medicine-Cat Apprentice, Medicine-Cat
Season Born


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   do 20 okt 2016 - 20:28

Wat een leuke aanmeldingen al!


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

2815
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {KittenSearch!} The family gets bigger!   za 22 okt 2016 - 17:31
P A N D A K I T


General

Name: Pandakit

Panda heeft haar naam te danken aan haar zwart-wit gevlekte vachtje.
Future names: Pandapaw - bear? - star?

Bear verwijst naar haar nogal ruige en strijdlustige karakter.

Rank: kit
Future ranks: apprentice - warrior - elder? - deputy? - leader? - med. cat apprentice? - med. cat?
Gender: Female
Parents: Roughflower x Lurkingshade
Clan: Shadowclan

Outside

Nose & Paw pads: zwart
Eye color: blauw
Fur color: zwart-wit

Net zoals haar ouders, heeft Panda een eerder kleine gestalte, kleiner dan de meeste andere kittens. Ze is wel erg snel, voor een shadowclanner. Haar zwart-witte vachtpatroon is duidelijk aan haar vader te danken, terwijl ze Roughflower's helder blauwe ogen heeft overgenomen.

Avatar:
 

Inside

Pandakit heeft altijd het gevoel dat ze overal de beste in moet zijn, vooral vechten. Als er ook maar één iemand beter is dan zij, is het een schande. Ze speelt ook altijd zeer ruig en is niet bang om haar klauwtjes te gebruiken, wat er voor zal zorgen dat ze slechts een zeer gering aantal speelvrienden zal hebben. Ook heeft ze niet te veel aandacht voor het welzijn van andere kittens. Als ze pijn lijden is het niet haar schuld. Zij hadden maar voorzichtiger moeten zijn. Ze is dus ook niet erg populair bij de meeste queens. Panda heeft ook een stiekeme afkeer voor katten met een hogere rang dan haar. Behalve Lurking en Rough. Want die hoge rang betekend dat ze haar bevelen mogen geven, wat dus betekend dat ze 'belangrijker', en dus 'beter' zijn dan haar. Ze is dus eerder het jaloerse type. Ze zal echter deze gevoelens nooit aan iemand toegeven, aangezien ze daar te trots voor is. Hoogmoed is echter een zeer overgewaardeerd iets. Ze overschat zichzelf snel, wat haar in haar apprentice tijd wel eens in nare situaties kan brengen. Panda wil ook graag dat haar ouders trots op haar zijn. Dit is een van de twee redenen waarom ze overal de beste in wil zijn. Ze hunkert naar hun aandacht en goedkeuring, al is ze slim genoeg om hier niet direct naar te vragen. Waarom hunkert ze zoveel naar hun aandacht? Vraag je je misschien af. Wel, dit komt dus doordat Panda een redelijk dominante kitten is, een echt leiderstype. En ze moet haar ouders 'delen'. Daarbij was ze altijd een zeer sterke kitten, waardoor het leek dat ze minder aandacht nodig had dan haar siblings. Maar kleine Panda heeft het feit dat ze minder aandacht leek te krijgen zeer slecht geïnterpreteerd, ze begon immers negatief over zichzelf te denken. Dit minderwaardigheidscomplex is ook de oorzaak van veel van haar andere karaktereigenschappen. Ze voelt de nood om voor het minderwaardige gevoel te 'compenseren', en laat zichzelf dus geloven dat ze beter is dan de rest, vandaar haar hoogmoed. Dit is ook de andere reden waarom ze de beste wilt zijn. Je kan je toch immers niet écht beter voelen als je dat ook niet bent? Panda zal ook stiekem haatgevoelens naar haar siblings toe koesteren. Als zij er immers niet waren geweest, had zij al de aandacht van haar ouders gekregen. Al voelt Panda zich soms wel schuldig omdat ze zo negatief over hen denkt, en zij er niet echt veel aan kunnen doen.

Omdat ze altijd de beste wil zijn, kan ze er niet tegen als iemand een groter ego lijkt te hebben dan zij. Panda kent twee oplossingen voor dit probleem. 1. Het uitvechten met de kitten in kwestie om zo aan te tonen dat ze beter kan vechten. Panda gaat over naar optie twee wanneer één geen effect lijkt te hebben, of de kitten in kwestie niet met haar wil 'spelen'. 2. Gemeen doen. Al redelijk jong zal Panda begrijpen dat woorden pijn kunnen doen, en dit dus in haar voordeel gebruiken. Als ze zich niet beter kan voelen dan iemand anders, zorgt Panda er wel voor dat die persoon zich minder goed voelt dan zij.

Vrienden maken is niet echt Panda's sterkste kant, waardoor ze zich soms wel eens een beetje eenzaam voelt, wat dan weer bijdraagt aan de vicieuze cirkel die haar minderwaardigheidscomplex is. Ze kan zich best redden op haar eentje, maar ze voelt zich snel verlaten en is dus zeer gehecht aan iedereen die ze haar vriend noemt, Panda is ook zeer loyaal aan de weinige vrienden die ze heeft. Ze zal makkelijk hun kant kiezen en hen verdedigen in ruzies.

Likes: haar ouders, de beste zijn, haar vrienden, goed kunnen vechten
Dislikes: alleen zijn, haar siblings (de gevoelens die ze voor haar siblings heeft, kunnen nog veranderen, al zal ze sowieso negatieve gevoelens naar hen toe koesteren)

Apprentice

wordt uitgewerkt in de RPG

Warrior

wordt uitgewerkt in de RPG

Motivation

Oké, jullie hebben misschien opgemerkt dat ik Panda helemaal overhoop heb gegooid :'3 Enkel haar prefix en uiterlijk zijn hetzelfde gebleven^^' Ik heb mijn vorige aanmelding dus veel herlezen, en besloten dat ik me toch niet helemaal kon vinden in hoe Panda eerst was. En ik denk dat ik weet waarom. De oude Panda was gewoon een verzameling karaktereigenschappen, en er is niets mis met je acc's zo in elkaar te zetten, maar ik vind het ook leuk als je de invloed van de omgeving op je personage te zien, het geeft gewoon al zo veel ideeën. Het is leuk om meer uitleg te kunnen geven dan 'Panda is gewoon zo'. Daarbij wilde ik al een tijdje een 'pest-account', maar ik ben ook van mening dat ik de personages die ik bespeel goed moet begrijpen. En daarom ben ik op zoek gegaan naar een 'reden' voor Panda om een pester te zijn. En eindelijk ben ik tevreden met haar :3 Genoeg over Panda, zij is immers niet de enige reden waarom ik een kitten in dit nestje wil bespelen. De andere redenen zijn natuurlijk Lurking en Rough<3 Ze zijn een fantastisch stel en hun topics zijn altijd leuk om te lezen. Dus kortom; ik wil graag met Panda posten, Lurking & Rough zijn awesome en ik zal mijn best doen om zo actief mogelijk te zijn, al kan ik niet beloven dat schooldit toe zal laten :l
Hoe dan ook, veel succes met kiezen, c: ik weet dat het sowieso een fantastisch nestje word^^

tnx Bunny :3
Stuff:
 Laatst aangepast door Mazerunner op za 29 okt 2016 - 0:37; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{KittenSearch!} The family gets bigger!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 7Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: