[Search Inner] So where did she go? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Search Inner] So where did she go?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16453
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: [Search Inner] So where did she go?   do 3 nov 2016 - 21:08

Zijn patrol leek redelijk klaar om te vertrekken, they better, dit was niet zomaar een patrol maar eentje die met emoties gepaard ging. Al een tijdje hadden ze niets van Inner gehoord, en tot nu toe had geen enkele patrol iets opgeleverd. Tall begon ongerust te worden maar liet het niet merken aan wie naar hem keek, tot Inner terug was - want ze zou terugkomen - moest hij het heft in handen nemen en de clan leiden. Tot nu toe ging hem dat nog prima af, iedereen was verenigd in het zoeken naar de verloren Leader, dat maakte dat iedereen ook zijn best deed niemand voor de voeten te lopen. Samen een doel hebben was belangrijk, maar Tall had zo gehoopt dat het een ander doel was dan dat ze nu hadden. Het onheilspellende gevoel in zijn maag wilde maar niet weg, en het begon hem vanbinnenuit op te vreten.

Special Patrol 1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy

Cynthia
1488
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: Re: [Search Inner] So where did she go?   do 3 nov 2016 - 21:54

Innerstar was nu al een tijdje vermist, nadat ze niet was teruggekomen van het gevecht met Windclan. Elke patrol die naar haar op zoek was geweest had geen sporen kunnen vinden, maar toch hoopte hij dat ze deze keer wel wat zouden vinden. De kans was klein, dat wist hij, maar dat nam niet weg dat hij niet op zou geven. Hij stond dan ook al klaar om te vertrekken met de patrouille hopelijk zouden ze deze keer wel wat vinden en dan ook het liefste Innerstar zelf. Het was niet alsof Tallshadow alles niet goed overnam, maar toch waren de gevolgen te merken van dat Innerstar er niet was. Het was toch iets dat iedereen aanging tenslotte en het was niet niks dat een leader al voor een langere tijd afwezig was. Het zou dan ook belangrijk zijn dat ze haar zouden vinden en hij wilde dan ook blijven geloven dat ze Innerstar nog zouden gaan vinden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Runningwolf
BerichtOnderwerp: Re: [Search Inner] So where did she go?   do 10 nov 2016 - 0:11

Hoelanger de zwarte ShadowClan leidster zoek bleef, hoe ongeruster Runningpaw werd. Het gebeurde niet elke dag dat er opeens een kat verdween, laat staan een leider. Er waren rumors dat ze de benen nam, maar Running weigerde die ook echt te geloven. Daarom had hij zich ook aangemeld voor een tweede search-patrol naar Innerstar, de kans was klein dat ze werd gevonden maar hij was er nog steeds. Elke keer dat de apprentice naar zijn mentor keek vroeg hij zich wel af of die wel het aankon om binnenkort misschien met Tallstar te worden aangesproken?

- flut, ik moet nodig slapen uwuh e ' s    s o    b a d    b u t    h e    d o e s    i t    s o    w e l l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16453
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: [Search Inner] So where did she go?   ma 14 nov 2016 - 21:41

Het was duidelijk dat ook zijn mede patrolgenoten zich zorgen maakten, en ergens deed dat Tall goed. Geen enkel idee werd gegeven dat iemand de poes niet had gemogen, en Inner verdiende niet anders. Als ze er eenmaal weer was zou hij haar vertellen hoe goed iedereen zich ingezet had. "Let op haar geur, haar vachtkleur, haar manier van lopen, alles," Mauwde hij de katten toe, en knikte terwijl ze vertrokken. Ze zou gevonden worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Search Inner] So where did she go?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: