I wanna meet you,Pantherface. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I wanna meet you,Pantherface.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Speedpaw
Member

19

CAT'S PROFILE
Age: ~6 moons~
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: I wanna meet you,Pantherface.   za 13 aug 2011 - 23:37

{Ik weet dat mijn naam Speedpaw is.}

Speedkit, een bengal rosetted getekende kater van 5 manen, huppelde wat rond. Hij was niet zo'n type dat in zijn hol bleef zitten.Binnen enkele weken was hij 6 maand, en dus leerling. Hij wou nu al weten wie zijn Mentor zou worden, maar hij ging het niet vragen aan Hollystar. Stiekem hoopte hij dat Pantherface zijn Mentor zou worden, hij keek erg op naar de kater. Hij wou later ook zo'n machtige kater worden, een echte warrior. Speedkit bukte zich en zwiepte hard met zijn klein staartje. Toen een andere -bijna- leerling voorbij kwam, sprong hij naar voren en stote de kat omver. De jonge kat begon te blazen van het verschieten, maar het ging over naar een valse glimlach. Zo stoeide ze wat. Ze rolde de hele open plek over. Tot ze per ongeluk in de warriors den geraakte. Daar werden ze terug naar buiten gebracht. De jonge kat liep speels weg, en Speedpaw liep de jonge kat achterna. Opeens stopte de jonge kat en botste tegen Pantherface op. Speedkit had het te laat opgemerkt en botste tegen de jonge kat waarmee hij aan het stoeien was. De jonge kat keek met wijd open gesperde ogen naar boven. "Sorry Pantherface." Waarna Speedkit vervolgde. "Ja, het was niet de bedoeling. We hadden je niet opgemerkt." De jonge kat liep weg maar Speedpaw bleef nog even staan. En keek naar Pantherface. "Ik word bijna leerling. Weet jij al wie mijn Mentor zal worden? " Vroeg hij nieuwsgierig. "Eigenlijk hoop ik een beetje dat jij mijn Mentor word." Zei hij er vlak achterna. Zijn pootjes tintelde van opwinding. Speedkit ging zitten en legde zijn staart netjes over zijn poten. "Wil je me eens mee naar buiten nemen? Ik kan niet wachten." Zei hij ongeduldig, en keek Pantherface een beetje nieuwsgierig aan.

Pantherface


~Speedpaw~Foxpaw~Dragonpaw*~Moonkit~Poisonheart~Sylvie~
~catfight
I'm scratching at your door tonight
wrong start
you shouldn't break a kitten's heart.~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan

Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I wanna meet you,Pantherface.   zo 14 aug 2011 - 12:22

Pantherface liep rustig door het kamp. Het was een mooie dag en er was geen wolkje aan de lucht te zien, maar dat betekende nog niet dat het vandaag niet kon gaan regenen, maar waarschijnlijk zou het voorlopig droog blijven tot er wolken zouden verschijnen, ook al hoefden niet alle wolken bedreigend te zijn. Hij liep rustig door met zijn hoofd even naar de lucht geheven. Hij was blij dat het rustig was, maar er zou elke dag en elk moment iets kunnen gebeuren. Plotseling voelde hij dat iets tegen hem opbotste. Misschien was het toeval dat hij net die gedachte had, maar misschien ook niet. Hij boog zijn hoofd naar beneden en zag een kitten staan. Bijna oud genoeg om een apprentice te worden kon hij zien. "Ja, het was niet de bedoeling. We hadden je niet opgemerkt. Pantherface zag hoe één van de kittens wegliep, maar de ander bleef staan. "Ik word bijna leerling. Weet jij al wie mijn mentor zal worden?" Hoorde hij de kitten vragen. Hij keek de kitten aan en hij wilde al antwoord geven, maar de kitten zei alweer iets. "Eigenlijk hoop ik een beetje dat jij mijn mentor wordt." Hij keek de kitten aan. "Ik kan je niet vertellen wie je mentor wordt. Je moet maar gewoon afwachten en dan kom je er zelf achter wanneer je een apprentice wordt." Zei hij. "Wil je me eens mee naar buiten nemen? Ik kan niet wachten." Hoorde hij de kitten zeggen. Hij schudde zijn hoofd, hij wist nog wel hoe graag hij het als kitten wilde, maar elke kitten moest wachten tot hij of zij een apprentice zou worden, ook al waren er vaak kittens die het kamp al een keer uit waren gegaan voor ze een apprentice waren. Hij had het zelf ook gedaan, ook al had hij na die tijd wel spijt, want zijn moeder had net een kans om weer te gaan jagen gekregen en toen moest hij het weer verpesten. Dat was alleen al weer een tijdje geleden en nu maakte dat niks meer uit. "Je moet wachten tot je een apprentice bent voor je het kamp uit mag." Zei hij tegen de kitten. Hoe graag de kitten het ook zou willen, hij kon het gewoon niet toestaan. Hij keek naar de kitten en wachtte op zijn reactie, waarschijnlijk zou de kitten het nog een keer vragen, want de meeste kittens deden dat, maar hij kon het gewoon niet toestaan, want anders wilde straks elke kitten met hem hetbkamp uit en dat was nou net iets wat hij wilde voorkomen.Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Speedpaw
Member

19

CAT'S PROFILE
Age: ~6 moons~
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I wanna meet you,Pantherface.   ma 15 aug 2011 - 13:39

Met redenen mag hier een slotje op![Dit met overleg met Pantherface]~Speedpaw~Foxpaw~Dragonpaw*~Moonkit~Poisonheart~Sylvie~
~catfight
I'm scratching at your door tonight
wrong start
you shouldn't break a kitten's heart.~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollypaw
Member

Miss Psycho Unicorn
1192

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I wanna meet you,Pantherface.   ma 15 aug 2011 - 17:10

Oké, dan doen we er maar gauw een slotje op ^w^

- Slotje -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I wanna meet you,Pantherface.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: