Only we know {gz} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Only we know {gz}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Science 4 life ❤
48
Actief
You break me down, you build me up, believer. Pain! Let the bullets fly, oh let them rain. My life, my love, my drive, it came from... Pain! You made me a believer.

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Risingstorm
BerichtOnderwerp: Only we know {gz}   za 5 nov 2016 - 11:30


Hey daar!

Omdat ik een beetje droog kwam te staan qua inspi van chars die ik nu al had heb ik besloten eens wat anders en randoms te gaan doen. Risingpaw is een account die ik al een tijd geleden heb aangemaakt, maar die nu pas van de grond zal komen. En daarvoor zoek ik nog wat!

Rising is een geheime zoon van Snowdrop. Ja, je hoort het goed. Snow had nog een nestje voor haar huidige litter. Een van de kits van die litter was Rising. Hoe dan ook wilde de poes helemaal niet dat iemand erachter kwam dat ze nog kits had, aangezien ze halfclans zijn, en daarom heeft ze de clan iets anders wijs gemaakt.

Snowdrop is buiten het kamp bevallen samen met een andere queen die op dat moment zwanger was. Toen dit allemaal gebeurde was het gehele gebeuren van Bloodclan ook kinda bezig. Dit was de reden dat Snow zo nerveus was. Ze had lang getwijfeld om haar kits weg te doen, zelf aan twolegs ofzo te geven, maar ze deed het niet. In de plaats daarvan is deze andere poes ingevallen voor haar en heeft ze de twee kittens als de hare opgenomen.

Wat ik dus zoek is;

- 1 Bloodrelated sibling van Rising, ook een rechtstreekse kind van Snowdrop
- 1 Kit van de queen, die even oud is als Rising en de sib
{- Evt de queen}
{- Evt vader - SC kat}

Toen de kits van Snow dan ook ouder werden besloot ze uiteindelijk aan haar eigen kits, Rising en de ander, te vertellen dat zij hun moeder is. Maw de twee weten al dat Snow hun moeder is. Je kan zelf verwerken hoe je karakter daar evt mee kan omgaan.
Note: de rest van de clan weet niet dat Snow de moeder is van deze katten en dat heeft de gevlekte poes dus ook duidelijk gemaakt aan de kits, dat ze liever niet heeft dat de clan dit te weten komt.

Hopelijk is hier wat animo voor!

Mvg, Bo2


Don't you tell me what you think that I can be

I'm the one at the sail, I'm the master of my sea


Laatst aangepast door Risingpaw op zo 6 nov 2016 - 13:54; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   za 5 nov 2016 - 11:46

Awh hier wil ik mij wel voor aanmelden. Mag ik vragen welke vacht en oogkleuren mogelijk zijn voor Snowdrop's kittens uit dit nestje?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   za 5 nov 2016 - 12:02

De kleuren die mogelijk zijn zijn bruin, grijs en wit, daarvan zijn de patronen tabby, gevlekt en vlak mogelijk van Snows kant c:
Albino is ook mogelijk, ook roestkleurige tinten, samen met een point (haar zus is een flame-point) patroon. Maar zoals ik in haar vorige kitten search heb gezet, zullen deze kleuren niet zo snel voorkomen, maar ze zijn uiteraard wel mogelijk! (:
Oogkleuren mogelijk zijn blauw en geel van haar kant uit ^^

Als er geen vaderfiguur van SC mogelijk is zullen de kleuren wss gwn zo blijven en zal er niks bijkomen ^^

Ook voor extra info, even een klein overzicht van haar familie;

Older brother: Graveleap {TC - Bruine tabby}
Littermates: Owyn {BC - Former name Deadsoul - Vlak grijs} & Vidar {Rogue - Former name Wolfhunt - Vlak wit}
Younger sister: Dawnstripe {TC - flame-point}

Ouders zijn rip
En ofc Butterkit, Silverkit, Heronkit en Longkit als half sibs.

Hopelijk kan dit nog wat helpen (:


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   za 5 nov 2016 - 12:18

Dankjewel!
Ik ga een aanmelding hieronder schrijven. Give me a moment!FORLORNPAW
Verloren, alles is verloren. Alles gaat verloren of het nu seconden of dagen duurt. Alles heeft een einde, alles verliest. De een verliest een leven, de andere een partner of kitten. Het is altijd maar de tijd, een race tegen de eeuwige tikkende klok. Een die nooit over lijkt te gaan, die nooit voorbij is. Een race waarin de deelnemers, steeds sneller, sterker en dapperder moeten zijn. Maar wat als iemand geen geschikte deelnemer is. Wat als iemand al verloren is voordat diegene geboren is? Wat als.. als je naam Forlornpaw is....

Name Forlornpaw
Past Names Forlornkit, Divingkit
Future Names Forlornhope || Forlornwish || anders...
Snowdrop, een al wat oudere maar bekende Thunderclanpoes had haar eerste nestje verlaten toen duidelijk werd dat ze halfclans waren. Dit wist Forlornpaw in het begin van haar leven nog niet, toen ze nog de naam Divingkit droeg, toen ze nog door haar pleegmoeder gezoogd werd samen met de kater die ze haar broer zou noemen en hun andere sibling die uiteindelijk haar pleegsibling bleek te zijn. Risingkit en Divingkit, ze hadden twee tegenovergestelde namen, de een betekende opstaan en de andere duiken. Divingkit was dan ook in haar jongste kittenperiode een kitten die weg dook voor alle gevaren. Ze stond niet echt op voor zichzelf en zou verlegen genoemd kunnen worden. Echter is ze nu anders, hun échte moeder Snowdrop heeft hun verteld dat zij hun moeder is, dat ze een andere moeder hebben gekend hun hele leven. Dat ze hen verlaten heeft. Dit maakte dat Divingkit niet meer de vrolijke Divingkit was. Nee, ze werd somber, zonderde zich behoorlijk af en had enkel aandacht voor haar échte broer en enige nestgenoot Risingkit. Doordat ze de naam Divingkit niet meer wou dragen, immers was die naam een herinnering aan het oude, nam ze een nieuwe minder positieve naam aan. Forlornkit. Ze stond erop dat iedereen haar zo zou noemen, ze was Forlornkit ze was de kitten van een moeder die tegen haar gelogen had, ze was een kitten van een kattin die haar fouten niet onder ogen had willen zien. Ze was ondankbaar voor het leven dat haar op die manier geschonken was. Zodra ze Apprentices waren geworden wist ze niet wat ze met de nieuwe kennis aan moest, ze geloofde er niet meer in dat alles goed zou komen, alles goed zou blijven. Immers leefden ze niet in een sprookje, alles zou ooit verloren gaan. Alles wat haar lief was, alles dat ze kende. Snowdrop had haar moeder afgepakt, had zich nooit als moeder opgesteld en in plaats van blij te zijn met de waarheid, was ze woest. Dit resulteerde er in dat ze zich zorgvuldig uit de buurt van de kattin hield. Ondanks dat de kattin nu weer kittens had gekregen, kittens die wel puur Thunderclan waren en waarvan de wit gevlekte kattin wel hield. Ergens was Forlornpaw ook wel jarloers op hen, al zou ze dat nooit bekennen. Het enige wat ze wou was dat de tijd terug te draaien was, dat ze dit niet had hoeven weten. Want dat had ze gewoon haar leven kunnen leven, zonder dat deze kennis door haar hoofd zou spoken. Haar familie was enkel en alleen Risingpaw, de andere katten die haar familie zouden kunnen zijn, wou ze niet kennen. Bang dat ze weer verlaten zou worden door ze. Mede hierdoor heeft ze ook nog met niemand gesproken over het feit dat Snowdrop haar moeder is. Haar moeder had dat dan ook van haar en Risingpaw gevraagd, echter wil ze die kattin geen plezier doen. Nee, dit doet ze enkel omdat de waarheid, te pijnlijk is...
Gender Female || She-cat
Age 10 Moons
Sexuality Hetero
Birthplace Buiten in Thunderclan territorium
Season of Birth Leafbare
Rank Apprentice
Former Rank Kitten
Future Ranks Young Warrior - Warrior - Senior Warrior - Queen - Elder - Medicine Cat Apprentice - Medicine Cat - Deputy - Leader
Clan Thunderclan
Bloodline 50% Thunderclan || 50% Shadowclan

Mother Snowdrop
Father Onbekend
Brother Risingpaw
Half-sisters Heronkit || Butterkit†
Half-brothers Longkit || Silverkit
Uncles Graveleap || Vidar (Wolfhunt) || Owyn (Deadsoul)
Aunts Dawnstripe
Leader Silverstar
Deputy Zealspark
Medicine Cat Mistgaze
Medicine Cat Apprentice Rousepaw

Met zachte en soepele pootstappen liep Forlornpaw de Apprentice den weer in. Haar blauwe ogen vielen duidelijk op in het halve donker. Ze was weer bijna de hele nacht op gebleven en had rond geslopen in hun territorium. Ze sliep slecht al vanaf het moment dat Snowdrop het hun had verteld. Echter sprak ze er niet over, als er al katten waren met vragen over haar toch wel uitzonderlijke gedrag, wimpelde ze hen altijd weg. Het waren niet hun zaken, ze hoorden hun neus er gewoon uit te houden. Zijzelf zou zich wel redden, dat deed ze altijd al. Hoop, ja hoop was er niet meer, Starclan verdomde haar als ze hoop had voor iets in de toekomst. Ze had geen beeld om naar te leven, haar hele leven was immers een leugen geweest. Een leugen van een kattin waar ze tegenop had moeten kijken. Het was haar moeder geweest, die in Starclans naam niet eens had gedurft om voor haar schuld uit te komen. Haar kleine broertjes en zusjes wisten niet eens van haar bestaan af, hetzelfde goldt voor Risingpaw natuurlijk. Butterkit zou het misschien weten, zij zat nu in Starclan, op hun neer te kijken waarschijnlijk. Die kleine lucky bastards. Ze had niets met ze, wou ergens ook niets met ze te maken hebben. Haar koele blik gleed even naar haar broer, die lag nog lekker te pitten terwijl zij weer op zoek was gegaan naar haar vader. Ze wou haar vader spreken, misschien was er in Shadowclan wel een beter plek voor haar dan in Thunderclan. Kon ze deze clan nog wel haar thuis noemen of was het echter een lang vergane droom, een droom die zo vluchtig was geweest dat ze zich er niet aan vast had kunnen klemmen. Oh, wat zou ze zich er nog zo graag aan vast klemmen, zichzelf voor willen houden dat de kattin die voor hun gezorgd had hun moeder was. Wat had ze graag een normaal leven gehad, eentje waarbij ze geen geheimen op haar hart droeg, die niet de hare waren om te dragen. Misschien zou haar moeder ooit dapper genoeg zijn om hun als familie te willen zien, maar tot die tijd kon die beter uit de buurt blijven van haar en Risingpaw. Als het betekende dat ze haar klauwen moest gebruiken, zou ze dat zeker doen. Met liefde zelfs, haar haat was groot jegens de kattin die haar het leven had geschonken. Het leven had gegeven om haar daarna meteen te verlaten, dat terwijl ze nu ineens voor kittens kon zorgen, kittens waarvan de clan niet eens wist van wie ze waren, wie de vader was. Had haar moeder niet gewoon het geheim kunnen houden, hun afstamming? Immers wist ze zelfs niet eens wie de vader was, ze wist enkel dat ze gedeeltelijk Shadowclan was, dus zocht ze stiekem wel eens bij de grens rond of ze een kat kon vinden die haar vader zou kunnen zijn. Niet at ze hem aan zou spreken, enkel vervloekingen leken uit haar mond te kunnen stromen. Ze klonk nooit vriendelijk of zachtaardig. Haar stem was altijd hard, misschien wel een tikkeltje gewelddadig. Nee, ze zou niemand meer toelaten in de tijd die ze hier had, voordat ze Starclan bereikte. De tijd ging altijd te snel, oh zo snel. Ze wou de race tegen de klok niet meer spelen, ze zou wel zien waar het eindigde. Als ze maar niet iemand hoefde te verliezen waarvan ze hield, als Risingpaw maar bij haar zijde zou blijven staan....


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   za 5 nov 2016 - 17:36

Mijn aanmelding is af. Weet nog niet hoe ze er uit gaat zien, maar de rest staat er!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Science 4 life ❤
48
Actief
You break me down, you build me up, believer. Pain! Let the bullets fly, oh let them rain. My life, my love, my drive, it came from... Pain! You made me a believer.

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Risingstorm
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   zo 6 nov 2016 - 13:54

Ik accepteer Forlorn als sissie, maar dat had ik je al via pb laten weten (:

Ik zoek nog een adoptiesib! En bij voorkeur nog de poes die toen de queen was om de kits op te voeden <3


Don't you tell me what you think that I can be

I'm the one at the sail, I'm the master of my sea
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   zo 6 nov 2016 - 14:05

Haha, ja dat klopt :")
Dit wordt leuk!!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Butterfly
34
Actief
"And all of the sudden I felt really tired. Like the world had drained me, for everything that I had."

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Forlornhope
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   zo 6 nov 2016 - 14:09

Forlornpaw is hier!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:01

Er is een vader gekozen!

Dit is een Shadowclan kater met familie and all! Het enigste wat ik dus nog zoek is de adoptiemoeder met diens kindje (:


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Karbonkel
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Flintstrike
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:10

Misschien Flintpaw als kit van de queen?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:11

Vind ik goed!

Dan zoek ik enkel nog een queen die dus moeder zou zijn van Flintpaw en adoptiemoder van Rising en Forlorn ^^


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Harepaw
Member

dumbass
94
Actief
Using a crossbow
for making friends

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons }
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
.Harepaw
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:14

Ik heb een heel speciaal iemand voor je in de aanbieding
ik heb Joltspots een poes die absoluut geen poes wilt zijn. Ze kamp met niet zoveel problemen en depressies ofzo, maar er zijn 3 hoofdproblemen. Flint, Rising en Forlon (vooral Flint) laten haar steeds weer realiseren dat ze een poes is.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:15

Klinkt heel interessant en leuk tbh~ Als Flintpaw hiermee eens is vind ik het goed (:


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Karbonkel
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Flintstrike
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:16

I'm in! Leuk idee c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3295
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:17

Nice!!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:17

Okay dan heb ik alles~

Als ik vrijdag weer wifi heb zou ik heel graag een topic willen doen en dan laat ik ook de andere dingen aan iedereen weten ^^


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joltspots
Member

16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Joltspots
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:18

Yay c:• souvenir
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Butterfly
34
Actief
"And all of the sudden I felt really tired. Like the world had drained me, for everything that I had."

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Forlornhope
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:19

Top! Moet Joltspots niet iets ouder zijn als ze kittens heeft van 10 Moons?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joltspots
Member

16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Joltspots
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:20

Ze is tienermoeder• souvenir
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Butterfly
34
Actief
"And all of the sudden I felt really tired. Like the world had drained me, for everything that I had."

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Forlornhope
BerichtOnderwerp: Re: Only we know {gz}   ma 7 nov 2016 - 21:23

Ik las net 17 Moons staat nu 57 Moons. The wha happend?? :")
Tiener... Hmm... :")


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Only we know {gz}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: