Roundtable Rival 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Roundtable Rival

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Robinsong
Member
Roundtable Rival Tumblr_nszhqkVF4j1srbywso1_500
Bob
150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Robinsong
BerichtOnderwerp: Roundtable Rival   Roundtable Rival Icon_minitimeza 5 nov 2016 - 18:51

Tegen de tijd dat Robinpaw het kamp binnen kwam lopen was de zon al onder, en stond de maan al aan de hemel. Bij de ingang groette hij de kat die op wacht stond voordat hij verder liep naar de prooistapel. De gestreepte apprentice hield twee dikke waterratten in zijn bek, en het kostte hem redelijk wat moeite om ze niet te latten vallen.

De rest van de clan liep natuurlijk al, en snel koos Robinpaw iets van de prooistapel om het in de beschutting van de apprentice den op te eten. Voor de herfst van het nog een behagelijk warme avond, en dat maakte Robinpaw's nachtelijke jachten een stuk makkelijker. De kater had vaak last van slapeloosheid, en dat probleem werd vanzelf opgelost als hij zichzelf overdag zo erg uitputte dat hij 's avonds zijn ogen niet meer open kon houden. Niet de gezondste manier om er mee om te gaan, maar het werkte meestal. Vannacht helaas niet.

Eerste post voor Rosepaw


Roundtable Rival 289zz20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
Roundtable Rival K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: Roundtable Rival   Roundtable Rival Icon_minitimeza 5 nov 2016 - 19:25

De geur van bloed zorgde ervoor dat de poes uit haar slaap ontwaakte, haar blauwe ogen keken de Den door opzoek naar de oorzaak. Die ze al snel vond; Ronbinpaw. De poes zuchtte, werd zie hierdoor wakker? kon hij niet lekker buiten eten? Ze had de Apprentice den wel graag schoon. Rose stapte uit haar nest en tikte de kater ruw aan, 'Kun je alsjeblieft zo aardig zijn om buiten te gaan eten?' het was niet echt een vraag, want als hij niet zelf weg ging zou ze hem persoonlijk weg dragen. Ze kon toch niet slapen zo? ze was een lichte slaper oke? van de kleinste geluiden en geuren werd ze al wakker, plus het was ook het verre van netjes. Als hij honger had kon hij ook buiten eten, het was niet super koud en er was geen hond in het kamp te vinden. Dus de excuus ' ik wil rustig eten' kon hij niet gebruiken. Wat als iedereen even zijn eten mee naar binnen nam? binnen no-time was het een rotzooi en zolang zij hier nog lag ging dat niet gebeuren, punt.


Roundtable Rival 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Robinsong
Member
Roundtable Rival Tumblr_nszhqkVF4j1srbywso1_500
Bob
150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Robinsong
BerichtOnderwerp: Re: Roundtable Rival   Roundtable Rival Icon_minitimedi 8 nov 2016 - 18:57

OOC: Robin zat eigenlijk naast de den

De kater keek traag op toen hij bijna omvergeduwd werd, en was niet verbaas om Rosepaw te zien staan. De poes stond niet bekend als erg subtiel. 'Kun je alsjeblieft zo aardig zijn om buiten te gaan eten?' Zei ze niet al te vriendelijk aangezien hij het niet bepaald een vraag kon noemen. Ondanks zijn vermoeidheid kon hij nog net een vriendelijk glimlach op zijn gezicht toveren. "Maar natuurlijk." Antwoordde de kater.

Vanaf zijn plekje op de drempel van de den schoof Robinpaw zijn maaltijd een paar centimeter op zodat het buiten de den lag. "Zo beter?" Sommige katten hadden overal last van, maar als dit Rosepaw een plezier zou doen óf alleen nog maar meer zou irriteren vond hij het wel allemaal best.


Roundtable Rival 289zz20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Roundtable Rival
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: