Life is though my darling - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Life is though my darling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1355
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Life is though my darling   di 29 nov 2016 - 14:01

Haar geur, haar vacht, haar woorden. Het was rustgevend en ze kon wel dagen zo bij Brat blijven zitten. Ze was altijd de koude en harteloze kattin geweest maar was ze gesmolten van warmte die Brat haar gaf. "It's all in your head love, your fine i promise. Im here" Een zucht rolde over haar lippen maar hield haar brede kop nog steeds tegen de schouder van de rode kattin. Waarom kon ze gewoon niet normaal zijn? Waarom kon ze het niet achter zich laten en samen met Brat goor altijd weggaan? Sweetheart trok haar kop terug maar legde hem snel weer op haar schouder toen ze dicht bij de kattin ging zitten. Haar vacht mengde die in die van haar wat haar een zenuwachtig maar ook een warm en goed gevoel gaf. "I wish I could be with you" Mompelde ze. Ze wou graag bij haar blijven.. maar ze kon het niet. Nu niet in iederegeval.
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Life is though my darling   za 3 dec 2016 - 22:58

De rode poes legde haar staart tegen de andere kattin aan terwijl haar blauwe ogen met een warme gloed over de vacht van de poes gleed. Ze keek even verbaasd op toen de poes haar hoofd van haar schouder haalde maar was niet verrast toen ze hem weer snel tegen haar aandrukte. "I wish I could be with you" mompelde ze toen. Brat zweeg alle soorten emoties en gevoelens gingen door haar heen, maar eentje die er uit sprong was...; warmte en vertrouwen. Iets wat ze in een lange tijd niet meer gevoeld had. 'You can, i will Always be here for you' sprak ze de poes rustgevend toe. 'Always'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1355
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Life is though my darling   za 3 dec 2016 - 23:56

Genietend sloot ze kort haar ogen terwijk ze Brats geur opsnoof. Het was een fijn gevoel om zo dichtbij haar te zijn, eindelijk is iemand die echt om haar gaf, die haar echt beschermde.. Brat krulde haar staart om die van haar wat Sweets vacht zachtjes liet prikkelen en vanbinnen liet gloeien. 'You can, i will Always be here for you' Haar woorden doordringende haar en met een diepe zucht groef ze haar snuit nog meer in de rode vacht van de kattin. "Always" Het bleef een lange tijd stil, geen woord werd er meer gesproken en het liefst bleef het ook zo voor haar. Toch wist de oudere warrior dat het tijd werd om te gaan en met een steek in haar hart trok ze zich weer terug van Brat. "I need to go" Fluisterde ze, haar staart nog steeds om die van haar gekruld wreef ze snel haar neusje tegen die van haar voor ze opstond en met een gebogen kop richting het kamp liep. "Bye.." Fluisterde ze en maakte nog een korte oogcontact voor ze de steegje omliep en in de verte verdween.-Topic uit ;w;
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Life is though my darling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: