Where's the fish? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Where's the fish?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Where's the fish?    za 12 nov 2016 - 14:32

Butter pakte een klein muisje voor zichzelf en wierp een blik op de fresh-kill pile. Het viel hem op dat er weinig vissen tussen het andere prooi lagen. Misschien moest hij eens gaan vissen. En als hij genoeg prooi had gevangen kon hij ook weer eens in het water springen zodat hij even zijn zwem skills kon beoefenen, want dat was ook weer een hele tijd geleden. Zijn blik gleed om zich heen om te zien of er een warrior was die hij mee kon nemen, maar de meesten waren het camp al uit of waren naar hun nest gegaan om te rusten omdat ze mee waren geweest op de vroege patrol. Hm. Dan ging hij wel alleen. Misschien maar beter ook. Dan had hij wat rust om na te denken en kon hij zich beter concentreren. En was de kans dat hij prooi liet ontsnappen omdat een andere zijn mond nu toevallig niet kon houden kleiner. Hij was een goede jager en dat kon hij niet van iedereen zeggen. De grijze tom at zijn muis in snelle happen op, sprong op en rende toen in de richting van de uitgang van het camp. Het voelde heerlijk om de wind tegen zijn pels te voelen tijdens het rennen, hoewel het wel kouder en kouder begon te worden. Butter rende helemaal tot hij aan de Stream stond en voelde zijn flanken zwoegen omdat hij zo hard gerend had, maar voelde ook de spieren onder zijn schouders bewegen. Hij begon steeds sterker te worden en het feit dat hij het laatst met zijn Clan had op moeten nemen tegen die van WindClan droeg daar ook wel aan bij. Hij ging rustig zitten aan de waterkant, stak zijn pootje half in de lucht en keek met samengeknepen ogen toe tot er een vis voorbij zou zwemmen.

+ Eerste post voor Robinsong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Robinsong
Member

150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 20 (?) Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Robinsong
BerichtOnderwerp: Re: Where's the fish?    zo 13 nov 2016 - 16:07

Robinsong had 's ochtends vroeg het kamp al verlaten, voordat de andere warriors ook nog maar de kans hadden gekregen om op te staan. Zijn slapeloosheid begon erger te worden, maar Robin had er nog steeds geen moeite mee om zijn plichten te vervullen. Uit ervaring was gebleken dat de slaap sneller kwam na een dag hard werken dus hij had er totaal geen moeite mee om net even wat meer te doen dan de andere warriors.

Robinsong hurkte bij de stroom om wat te drinken. Hij had al een paar kleine prooien gevangen, en een eindje verderop tussen de wortels van een boom begraven. Hij gebruikte hetzelfde plekje wel vaker zodat hij de locatie van zijn vangsten niet vergat, en zichzelf ook enkele tripjes naar het kamp bespaarde. Een eindje verderop zag hij Butterpact zitten. Ze waren ongeveer even oud, en hun moeders waren close dus ze kenden elkaar wel redelijk goed. De andere kater leek heel geconcentreerd, en Robinsong kreeg een idee. Voorzichtig sloop hij bij de oever vandaan, en naar Butterpact toe. Met een grijns op zijn gezicht gaf hij de achterkant van Butter's kop een zetje zodat de andere kater eventjes met zijn kop onder water geduwd werd. Robinsong haalde zijn schouders op. "Je was aan een bad toe."


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Where's the fish?    zo 27 nov 2016 - 19:54

Butterpact keek met samengeknepen ogen toe hoe een vis naar boven zwom naar de oppervlakte en weer terug naar beneden ging. Het water rimpelde en Butterpact wachtte tot de vis naar hem toe zou komen. Zijn poot hield hij wat dichter naar de stroom toe en hij zorgde dat zijn schaduw hem niet verraadde. Echter toen hij toe wilde slaan voelde hij dat hij een zetje kreeg en kon zijn poten nog net op tijd op de grond zetten waarmee hij voorkwam dat hij in de stroom kukelde, maar zijn hoofd ging wel even onder water en de vis verdween. Butterpact’s nagels waren al uit hun hulzen geschoten om de kat die verantwoordelijk was even te laten herinneren met wie hij had voorhad, maar trok zijn klauwen weer in toen hij zag dat het Robinsong was. Het was de zoon van zijn leader en ook waarschijnlijk één van de weinige katten die niet bepaald een hekel aan hem had. Butterpact was zich er van bewust dat niet iedereen in RiverClan hem moest, maar dat was ook zeker wederzijds. Robinsong was één van de weinigen wiens aanwezigheid hij wel kon waarderen. ‘Jij niet dan, vuile stinkzak,’ snauwde hij naar de tom, maar een grijns kwam algauw om zijn lippen. Hij hief zich op zijn poten en liet zich kameraadschappelijk tegen de tom vallen. Hij hield zijn poten even tegen diens schouders aan en deed net alsof hij de tom ging bijten. ‘Als ik voor de rest van de middag geen vis meer vang mag jij het verklaren aan je moeder, hoor,’ sprak hij tegen de tom. ‘Stomme tom,’ mopperde hij zogenaamd beledigd verder. ‘Je moet mij echt altijd hebben, hè?’ Vervolgens keek hij de tom liefjes aan, maar verschoof vervolgens zijn lichaam en gaf de tom een zet zodat hij hopelijk in het water zou vallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where's the fish?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: