(KS) Dont fear the great fight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 (KS) Dont fear the great fight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Sanne
136
Actief
Hold fast to dreams for if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: (KS) Dont fear the great fight   za 12 nov 2016 - 23:18


We begaan allemaal wel eens fouten, maar zelden één zo groot als de komende fout van Fallow. Nu nog een jonge, onbezorgde, enigzins talentvolle apprentice maar daar komt snel verandering in. De volgende RiverClan ceremonie zal Fallowpaw veranderen naar Fallowsong en uiteraard is ze dolblij met deze verandering. Echter gaat het allemaal bergafwaarts vanaf dat moment. De Clans zijn in rep en roer, er zijn onheilspellende prophecies uitgekomen en niemand weet wat er komen gaat. Het zijn spannende en donkere tijden, katten zoeken steun bij elkaar.. Zo ook Fallow. Soms heb je niet alles in de hand en doe je domme dingen, dan kan één iets te gezellige avond je al snel de kop kosten.. Want ja, wie weerstaat nu een grote en sterke kater?
 
Fallowsong ontdekt niet veel later dat ze zwanger is. Van wie? Dat is de vraag.. Als je de komende tijd haar topics in de gaten houd ontdek je misschien wel wie de vader is van deze kittens! 
 
Ik (Sanne) en de speler van de vader (^^) zoeken twee kittens. Het worden uiteindelijk een kater en een poesje. De volgende vachtopties zijn mogelijk:
 
- Alle vachtlengtes
- De vachtkleuren grijs, bruin, rood

- Vachtpatronen effen en alle soorten tabby
- Oogkleur groen, geel, blauw, tweekleurig

 
De aanmeldingen zullen sluiten zodra de RiverClan ceremonie is aangemaakt (voor nu nog onbekend). Dan zal het topic tussen Fallow en de paps aangemaakt worden.


We hopen op leuke en creatieve aanmeldingen en zie ze dan ook graag tegemoet <3
 
Liefs,

Sanne en "hihaho"
Hint 1: Trek niet te snel conclusies..
Hint 2: De titel is een raadsel
Hint 3: De kittens worden half-clanIf you like Pina Colada's, and getting caught in the rain. If your not into yoga, if you have half a brain.
If you like making love at midnight, in the dunes on the cape. Then I'm the love that you've looked for,
Write to me and escape.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 12:42

aah, te veel leuke kittensearchs D:
misschien dat hier een aanmelding komt c':
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan

The A Doc
2730
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 13:16

Verwacht maar een aanmelding ^^Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 13:49


::General::

Name: Predatorkit//paw//plant
Meaning/Why:
Predator = Roofdier
Kit = Kitten
Paw = Poot
Plant = Plant

::Predator::
Naja is een roofdier, een roofdier zijn vaak erg sterk en moedig. Helemaal aan de kracht is het duidelijk te zien van zo'n beest maar ook jagen ze op andere dieren want anders hoe komen ze dan aan eten? Welke andere betekenis zou het nog kunnen hebben? Natuurlijk zijn katten ook roofdieren dus daarom deze naam? Nee, deze naam staat voor kracht die een roofdier in zich heeft. De kracht die de familie band heeft met elkaar, al is het ook voor de kracht die deze kitten met zich mee lijkt te dragen. Je kan bij een roofdier er vanuit gaan dat het een vos/das/kat/hond/Leeuw/Haai/Havik en nog vele andere dieren een roofdier zijn, maar waarom de naam. De kracht maar ook voor de zelfvertrouwen van de kittens, de moed en nog vele andere dingen. Vele roofdieren weten wat een pistool is en toch vallen sommige nog aan, dit is moed wat deze dieren tonen tegelijk tijd angst maar ook bescherming voor de andere beesten die er leven. Dus is dat woord slecht, nee niet echt. Het heeft vele betekenissen en het is best een leuk woord, maar wij mensen zijn ook roofdieren. Dus waarom er slecht vanuit gaan, ter wel het prachtige betekenissen heeft <3

Waarom zou het bij deze kitten passen: Door zijn massieve bouw en zijn dierlijke gedrag wat hij soms lijkt te vertonen, maar ook is deze kater een kat en dat behoord aan de roofdieren. Ook omdat vaak de prooidieren angstig zijn door de roofdieren en deze kater wekt op vele punten angst op bij andere katten, ligt dat bij zijn sprankelende oogkleuren als hij een prooi verscheurd?

::Plant::
Jup dat is een plant, wat is een predatorplant? Dat is een vleesetende plant, hebben jullie trek? Dat ding heeft namelijk altijd trek, de eerste beste vlieg eet de plant op en verteerd het langzaam tot het helemaal dood is en zijn buikje is gevoed. Maar waar voor staat dit achtervoegsel nog meer voor? Planten staan voor leven, energie en zuurstof. Al staan ze ook voor rust en kalmte, planten hebben vele betekenissen als het woord plant. Je hebt een power plant, dat is een soort energie generator maar je hebt ook meer. Al kan je ook naar de andere betekenissen kijken, planten houden namelijk ons allemaal in leven. Ze zorgen voor levensgebied en voor veel meer, planten zijn best bijzondere dingen. Al zou er nu een vraag zijn, waarom zou deze kitten naar een vleesetende plant worden genoemd? Mmmmh... Kan jij het raden?

Waarom zou Plant bij deze kat passen: Ach van aanzicht lijkt het een lieverd maar stiekem is hij erg gevaarlijk, een stille dood. Vooral ligt het aan zijn vecht stijl, een snelle stille dood. Hij heeft zijn klappen stil, hij houd zich stil tot hij de gene kan aanvallen. Tot prooidieren tot misschien wel katten.... Who knows..

Age: Unborn
Gender: Male
Bloodline: 50% RC 50% ?
Parents: Fallowsong X ??
Siblings: Me and some other one..
Rank: Kitten
Clan: Riverclan


::Uiterlijk::

Fur lenght:Kort harig
Fur: Wit, bruin en oranje vlekjes
Eyes: Geel en groen
Nose color: Zwart gekleurd
Nose lenght: Middellang
Paws: Roze aan de onderkant, boven kant gekleurd.
Tooths: Middellang
Claws: Langer dan bij een normale kat
Built:
Deze kat zou wat breder in bouw zijn, al zou hij kleiner zijn dan de normale lengte zal deze kat wel wat spieren bevatten. Al valt zijn lengte niet in zijn voordeel, hij zal soms niet letterlijk worden genomen door anderen. Dit zal hij niet zo geweldig fijn vinden, al lees je dat wel bij zijn karakter. Al zal de rest van zijn bouw wel meevallen, hij zal Vallen de oren en snoet onder middelmatig en de tanden en klauwen onder middelmatig-lang, hij is nog al massieve gebouwd. Al door zijn lengte en zijn korte vacht zal je het bijna niet merken dat hij best veel spieren heeft, veder zal deze kater wat slank zijn en een beetje aan voedsel tekort komen. Hij zal eigenlijk niet weten het verschil is tussen vol en niet vol te zitten in zijn buik, dus eet eigenlijk te weinig. Al zal de kater een lange staart hebben, hiermee kan hij zijn evenwicht behouden best makkelijk. Hij zal een best goede boomklimmer zijn, al heeft hij weinig van de Riverclan bouw. Hiermee kan hij moeilijk zwemmen, hij heeft daardoor best moeite om bij de Riverclan samenleving te komen. Hierdoor zal hij niet het water in gaan en zal hij omlopen, hij is namelijk enorm bang voor water.
Skills:
Basic States:

Kitten (+0)
Strength: 1
Defense: 1
Speed: 1
Stamina: 1
Intelligence: 1

Apprentice (+2)
Strength: 1
Defense: 3
Speed: 1
Stamina: 4
Intelligence: 1

Young Warrior (+5)
Strength: 2
Defense: 4
Speed: 2
Stamina: 5
Intelligence: 2

Warrior (+8)
Strength: 3
Defense: 5
Speed: 3
Stamina: 6
Intelligence: 3

Senior Warrior (+10)
Strength: 4
Defense: 6
Speed: 4
Stamina: 7
Intelligence: 4

Elder (keep 3)
Strength: 2
Defense: 4
Speed: 2
Stamina: 5
Intelligence: 2

States with points:

Kitten (+0)
Strength: 1
Defense: 1
Speed: 1
Stamina: 1
Intelligence: 1

Apprentice
Strength: 1
Defense: 3
Speed: 1
Stamina: 4
Intelligence: 1 + 3

Young Warrior (+5)
Strength: 2 + 3
Defense: 4
Speed: 2
Stamina: 5
Intelligence: 4

Warrior (+8)
Strength: 6 + 3
Defense: 5
Speed: 3
Stamina: 6
Intelligence: 5

Senior Warrior (+10)
Strength: 10
Defense: 6
Speed: 4
Stamina: 7
Intelligence: 6 + 2

Elder (keep 3)
Strength: 2
Defense: 4
Speed: 2
Stamina: 5
Intelligence: 2::Innerlijk::
Likes: Manipuleren//Plagen//Andere uitlokken//Zijn familie//Clan//Vechten//Bloed//Wonden//Pijn//Eenzaamheid//Nacht//
Dislikes: Regen//Water//Leugens//Helden//Dag//Gezelschap//Modder//
Character keys: Slim//Egoïstisch//Sadist//Manipulerend//Rustig//Kalmpjes//Zelfvertrouwen//Eigenwijs//Speels//Plagend//Eenzaam//Ongelovig//Zorgzaam//Bezorgd//Loyaal//Optimistisch//Hij maakt zijn eigen oplossingen voor problemen//Weet zich altijd uit problemen//Leergierig//Moedig//Durfal//Eerlijk
Character recap:


"There faces, there lies.. I should have known, that you are all just the same."

Deze kater wordt op sommige tijden verafschuwd door zijn naam, ogen en het spelen met andere kittens. Al lijken sommige katten te zien in hem hij is niet zoals de andere kittens. Spelen doet hij met kracht en klauwen met woeden en haat, zo lijkt het in ieder geval. Ook reageert hij anders en leert hij al erg vlug praten op een jonge leeftijd, hier is zijn leergierigheid wel in te bekennen. Lopen begin hij al snel aan, praten maar ook vechten en jagen. Al zal deze kater best egoïstisch zijn en zal best wel dat in herhaling leggen, je merkt het aan zijn gedrag maar naast dat hij erg aan zichzelf denkt is hij wel zorgzaam en snel bezorgd om zijn familie. Als kitten zal hij ook rustiger zijn als de rest, speels maar rustiger in zijn gedrag en reacties dit zal een beetje zorgen op wekken doordat als kittens ziek zijn ook vaak rustig zijn. Al is hij niet rustig om die reden, hij zal soms weleens zomaar achter iemand aan gaan. Lopen en besluipen, andere plagen en erg eigenwijs zijn. Hij wilt doen wat hij wilt en zal zijn eigenweg op gaan, niks houd hem tegen en daarom breek hij zoveel regels. Als hij apprentice wordt zal hij eigenlijk veel doen wat helemaal niet meer van toepassing gaat, hij verwond anderen en valt ze aan. Hij zal hierdoor sommige katten het angst op jagen, door zijn kracht en visie. Al zal dit nooit in zijn voordeel zitten, langzamere hand wordt hij best eenzaam. Toch vind hij in alles wel vrolijkheid, hij is daarin erg optimistisch. Altijd zal hij wel met een grimas of een glimlach lopen, altijd met dezelfde blik in zijn ogen. Tot hij de smaak van bloed proeft, dit zal hem hebzuchtig maken. De smaak bevalt hem, hiermee zal hij katten opjagen en verhalen verspreiden..

"Just the sound of you're voice, the sound of something doesn't change the fact that you're a killer"Al zal hij met zijn taak doorgaan, plannen bedenken. Tot katten er achter komen, dat hij door zijn eenzaamheid gek wordt. Door zijn diepe gevoelens geen rede meer weet, de bad guy uit hangt omdat hij niet anders weet hoe hij zijn gevoel moet uiten. Het verscheuren van andere katten om zijn gevoel diep van binnen te laten merken aan de anderen, hoe eenzaam hij was geworden door katten die hem hadden achtergelaten en angstig waren geworden. Alleen dit maakte alles erger, zijn pijnlijke gevoel van binnen zijn zal hem alleen maar leiden naar een pad waar hij nooit meer uit komt. Als kitten was hij vriendelijk behulpzaam en wilde hij er altijd zijn, al maakte hij door zijn indruk dat hij niet zijn klauwen kon in klappen angst. Dit komt ook omdat hij soms zich echt gedraagt als een kitten haalt speelt en rent achter dingen aan, al zal hij wel zijn andere kant tonen naar zijn familie toe maar ook zal hij op vele punten een grote sadist zijn maar tegen zijn familie zal hij ze geen haar aanraken. Tot er iets mee gebeurd, dan zal hij die kat opjagen achterna zitten voor het leven en het steeds meer duister en duister maken.

"My words become colder and colder, and rarely enough I like it..."

Character long:

"Everything is set and done."

::Slim::
Sinds dat jullie mijn Character recap hebben gelezen weten jullie wel ongeveer wat zijn karakter is, hij is erg slim en weet altijd een manier wat handig is of juist op dat moment goed te gebruiken. Als kitten deed hij altijd zijn best om meer te leren en te leren, alles ging uiteindelijk gemakkelijker en gemakkelijker zijn hoofd in. Hij snapte steeds makkelijker dingen, hij snapte de dingen in leven. Hij wist dat het leven een optie had, jagen, vechten, slapen en eten. Toch nam hij een ding in zich, hij wilde wat anders dan het normale ritme wetend dat zijn leven elke dag hetzelfde zou zijn. Dit gaf hem diep van binnen een psychopathische glimlach en een gevoel wat hem dat gevoel op wekte, een gevoel dat het een nutteloos leven zou zijn. Dit gaf hem een steeds dezelfde visuele cirkel, steeds de zelfde gedachtes en gevoel bij dat onderwerp. Helemaal bij het woord Clan brengt hem al tot kotsen, al zal hij steeds nieuwe manieren verzinnen om zichzelf omhoog te werken. Nieuwe ideeën te bedenken om zijn saaie leven wat beter te hebben, al zal hij het daarover nooit hebben. Hij weet hoe hij andere moet omkopen moet manipuleren en weet hoe katten in elkaar zitten, hij kan aan hun blikken zien wat ze hebben gedaan. Hij weet zichzelf altijd uit problemen te redden met zijn ideeën of juist te vluchten, zijn plannen verzint hij vaak uit het niets waaruit hij zich altijd wel eruit weet te babbelen of juist een leugen op speelt al liegt hij liever niet. Hij maakt zijn eigen oplossingen voor problemen kan je hieruit blijken, dat komt vaak door zijn creatieve ideeën en zijn in kijk op de wereld. Alleen is deze inkijk wel goed? Wie weet wat deze kat zich allemaal in zijn hoofd kan afspelen en wat er nog meer in zijn kopje kan gebeuren?

::Egoïstisch::
Deze kater vind het fijn om te horen als hij ergens goed in is en zegt het graag over zichzelf, helemaal vind hij het leuk om toe te geven dat hij knap en geweldig is. Al zal dit belemmerd worden door de angst die katten voor hem hebben, al houd hij van complimenten en geeft hij ze minder graag terug. Hij houd ervan om op zichzelf te zijn en aan zich zelf te denken, al denkt hij het liefst aan zijn familie. De katten waar hij voor geeft, de diepe gevoelens die hij heeft voor hun en anderen. Al zal hij nooit laten merken dat het hem zoveel boeit voor familie en andere katten in de Clan, al verbergt hij zijn gevoel en zal hij altijd het verbergen door een gevoel van egoïsme. Hij probeert daarmee eigenlijk anderen te laten zien dat hij het is en niet om andere geeft maar stiekem is hij niet zo egoïstisch wat andere denken en wat hier staat, eigenlijk doet hij liever dingen voor andere dan dat hij voor zichzelf doet alleen hij wilt niet laten zien dat hij zwak is. Al zou hij het altijd fijn vinden om over zichzelf op te scheppen en over zichzelf te praten al zou het hem ook boeien wat er in andermans leven gebeurt, dus eigenlijk is hij het wel maar ook weer niet.

::Sadist::
Nou hier komt zijn ding, hij is een enorme sadist. Hij vind het leuk om zichzelf en andere te pijnigen, hij krijgt dan een spanningsgevoel. Iets wat in hem opwekt dat hij het leuk vind, hij vind bloed lekker en houd ervan om gewoon andere te verscheuren en te zien hoe een harde pijn ze lijden. Hierdoor zal hij naar de medicijn kat den vaak gaan gewoon om te kijken hoe andere zich voelen en hoeveel pijn ze lijden, dit zal hem vaak een glimlach geven. Genieten van anders man lijd, genieten van stuk voor stuk delen open te scheuren. Dit is een gevoel van leed waar hij van houd, een gevoel wat hem door laat gaan met leven. Het gevoel van spanning, indruk en succes. Hij zal hiermee willen bewijzen dat hij de sterkste van zijn Clan is en het met trots overwinnen, dit zal hij met alles doen wat hij kan zelfs als hij het enige wat hij heeft aan de kant moet schuiven maar toch diep vanbinnen zal hij wel bezorgd zijn. Hij probeert echt van alles te doen als hun maar niet beschadigd worden, hij zal op vele punten ook zorgzaamheid tonen dat hij wel voor andere katten geeft. Maar ja, hij kent geen vrienden. Clangenoten vind hij als vijanden, wat hij nog als enigste heeft op deze koude wereld is zijn familie en helemaal als ze uitelkaar gescheurd worden maakt dit hem eigenlijk wel verdrietig. Al zou hij dit gevoel bijna niet uiten, staat het er ook niet bij de Character keys.

::Manipulerend::
Deze kater is eigenlijk een enorme manipulator, wat natuurlijk ook een vleesetende plant is. Door de geuren die de plant verspreid komen vliegen en andere insecten daarop af, hierdoor heeft hij zijn eten door een illusie op te zetten. Wat natuurlijk lijkt of het mooi in de mond valt ter wel het heel anders is als de werkelijkheid, deze kater heeft misschien geen geuren om katten naar zijn zin te maken maar wel wat anders. Hij heeft een zilveren tong en lijkt alles "lekkerder" te maken dan dat het is, hij probeert zijn tegenstanders af te leiden maar vaak aan een begin van een gevecht zal hij vaak weinig doen. Hij zal laten lijken dat hij aan het verliezen is, dat hij door de ander wordt over gehaald maar uiteindelijk zal hij hier het roofdier zijn. Al zal hij vele katten bij hun gevoel pakken, hun leven observeren en uiteindelijk hun overhalen door te spelen met hun gevoelens.. It sounds very very dark isn't it? Want hoe veder je leest hoe duister het wordt...

::Rustig/Kalmpjes::
Predator zal soms weleens dood lijken te zijn in zijn slaap, zijn adem is zo zacht dat zijn buikje amper op en neer beweegt. Zijn lichaam amper beweegt in zijn slaap, als of hij dood is. Al is eigenlijk deze kater gewoon zo rustig dat het soms lijkt dat hij heen is gegaan, al is het ook aan zijn reactie te horen. Als hij op een dood levend moment staat zal hij altijd rustig blijven en nooit stressen als er iets aan de hand is, hij zal altijd daarbij zichzelf bij elkaar te houden en natuurlijk ook andere katten om hem heen rustig te krijgen. Aan zijn stem zal hij ook vaak rustig klinken dan in zijn gedachten, net zoals zijn bewegingen zal hij vaak een kalme beweging maken wat katten minder vaak in zien. De meeste katten vallen aan en proberen de ander opzettelijk zo snel mogelijk in te maken, hij.. Hij zal gewoon wachten, tot hij de kat langzaam kan neerhalen via zijn gedachtes.

::Zelfvertrouwen::
Oké als deze kater eigenlijk vaak bezig is met zichzelf heeft hij ook een grote zelfvertrouwen, want ja hij zit vol met verrassingen. Hij geloofd altijd zijn pad, zijn doel waar hij op gericht is en weet 99% zeker dat het hem ook zou lukken ter wel het vaak voor andere het onmogelijk lijkt. Of het hem lukt, vogelen wel uit tijdens de RPG niet waar? Hier in is hij ook erg eigenwijs. Hij vertrouwd vooral zijn eigen gedachten en lijkt soms doof om naar andere te luisteren, hij zal soms weleens uit eigenwijsheid andere katten zomaar afwijzen omdat hij dit zelf wilt doen omdat hij er wel vertrouwen in heeft dat hij dit alles wel zelf kan. Maar is het ook zo?

::Speels::
Als een kitten maar ook later heeft hij altijd de nijging gehad om in elk spel, elk gevecht en uitdaging te winnen. Al zal deze kater niks anders willen dan spelen spelen spelen! Dit zal hem soms te diep in zijn kop springen en hiermee eigenlijk andere kittens//apprentices//warriors mee kunnen verwonden, hij zal niet meer weten dat dit pijn doet want hij haalt steeds de zelfde woorden in zijn kopje. Spelen, winnen, trotse ouders maar ook zal hij niet meer door hebben dat hij aan het spelen is. Hij zal verdwenen lijken van deze wereld, hij is er zo mee bezig is dat hij het niet meer weet en dit zal een grote reden zijn waarom hij van zijn zus(je) wordt weggehaald door de verwondingen die de kitten aan de andere aanbrengt. Hij is geboren met zijn klauwtjes uitgeklapt en heeft ze van zijn geboorten niet meer in kunnen klappen, door de groten en omdat hij er nooit aan gedacht had. Dit zal een angstige gedachten bij andere katten opwekken, zal dit spelen nog spelen zijn? Al heeft hij het goed bedoeld.. Gebeuren er toch dingen waardoor hij andere verwond.

::Plagend::
Nou sinds dat deze kater moeilijk met andere kan spelen zal dit oplopen tot iets anders, hij zal andere katten plagen. Uitlokken en gewoon kijken hoe ver ze kunnen, al vind hij het leuk om andere met hun gevoelens te pakken. Zal hij dat dus ook doen omdat hij het verschil niet meer weet tussen manipuleren, pijn doen en plagen. Dit zal slecht uitlopen, vooral op het uitlokken van anderen en grappen maken die eigenlijk bij andere katten pijn kunnen doen. Maar ook dit zal deze jonge kitten niet door hebben, want als hij niet kan spelen heeft hij alleen nog zijn stem en door zijn gedachtes zal hij best vaak zeggen wat hij denk en wat hij vind op een enge manier. Hierin zal hij ook niet gemogen worden in zijn Clan, en ergens gehaten worden. Hierdoor zal hij zich eenzaam voelen, hij wordt niet gemogen door zijn Clangenoten en wordt angstig gevonden. Katten nemen afstand, andere nemen afstand en misschien ook later zijn familie. Hierdoor begint deze kater steeds meer eenzame gedachtes te krijgen en uiteindelijk paranoïde te worden. Hij zal denken dat hij zich nog steeds moet bewijzen, zal meerdere katten naar de grond dringen en het plagen wordt langzaam gewoon gevechten en angsten voor katten wat hem diep vanbinnen pijn doen al zou niemand dat weten.. Niemand...

::Ongelovig::
Door deze eenzame gevoelens zal hij denken dat hij alleen voor beslissingen staat waar hij nog zelf niet klaar voor is, hij zal elke kat als zijn vijand zien en zal eigenlijk niemand willen geloven. Zijn naïeve tijd als kitten is helemaal verdwenen door angst, net zoals zijn vriendelijkheid. Als kitten probeerde hij altijd vriendelijk te zijn naar andere, hun te geloven. Tot het hem zou breken, andere namen afstand ter wel hij misschien wel een gewoon gesprek wilde starten. De nieuwe kittens werden vrolijk behandeld ter wel hij uiteindelijk een buiten beentje wordt van deze groep kittens, hij zal daardoor niemand meer geloven op hun woord. Hij zal daarom eigenlijk zich ook wegtrekken van de rest, eenzaam een hoekje opzoeken met een vreemde glimlach en tranen in zijn ogen?

::Loyaal::
Predator zal ook enorm loyaal zijn aan zijn familie, dat zijn de gene waar hij is opgegroeid. Waar hij gemaakt is, waar hij naar wilt luisteren en wilt helpen om hun veder te laten komen. Hij zal nooit en ook nooit zijn familieleden in de steek laten voor een Clan of juist iets anders, hierin heeft hij wel ergens een hart van goud hoeveel hij om zijn familie geeft. Maar zal hij dit laten merken? Nee, hij wilt niet zwak worden gezien. Al zou hij alles voor hun doen, zelfs als zijn eigen lichaam op in storten staat. Hij zal zich bezorgd laten voelen voor hun en zal ook zorgzaam voor hun zorgen, hij zal alles doen om ze in leven te houden want anders... Waarom is hij er dan? Zonder hun zal hij maar een lichaam zijn zonder ziel, zonder een denkend brein. Hij houd teveel van ze, maar laat en wilt het niet laten merken... (Al zou hij het op sommige punten wel moeten doen...)

::Optimistisch::
Why, is he smiling all day? Waarom glimlacht hij als het regent, nou eigenlijk bekijkt hij vele dingen aan de positieve kant. Hij haat misschien wel regen maar dat hoeft niet te betekenen dat hij moet mopperen of juist verdrietig hoeft te zijn, toch? Want ja je bent toch al nat weet je, je gaat er gewoon door heen, je kan namelijk ook een uur later drogen. Zijn gedachtes zijn op dat soort punten makkelijk, waarom katten wegkijken? Zal waarschijnlijk liggen aan de geur van een prooi ofzo. Hij zal altijd glimlachen maar als kitten zal hij eerst erg optimistisch zijn tot hij een beetje gek wordt en dan zal hij gewoon altijd een grimas op zijn gezicht hebben, wat katten en ook vele andere dieren maar gek vinden. Altijd glimlachen? Hoe zou jij dat vinden? En helemaal op de crazy manier? Ach maar als kitten zal hij erg optimistisch naar de wereld kijken, tot hij erachter komt hoe koud de wereld is..

::Leergierig::
Naja, je hebt gezien dat deze kater best slim is. Natuurlijk zullen sommige daarvan erg leergierig zijn, informatie verzamen en natuurlijk leren hoe iets moet. Hierin leert hij erg snel, sneller dan een normale kat. Hij hoeft maar iets interessants te zien en hij onthoud het voor de volgende keren, hij hoeft het maar één kat te zien die maar iets doet en hij kan het bijna precies na doen maar hij heeft daar wel veel oefening voor nodig en dat leert hij natuurlijk met liefde. Hierin zal hij eerder krijger worden als andere apprentices en zal hij zich ook vlugger bewijzen in dit soort dingen, al weet je dat hij graag de regels breekt. Dus hoelang zal hij hier leven, en hoelang niet? Want hij leert al snel de regels en wat hem spanning geeft, geeft hem een poging om bijvoorbeeld juist dat op te wekken door de Territoriums van andere Clans te belopen en natuurlijk zullen andere Clans dit vooral merken.

::Moedig/Durfal::
In mijn naam beschrijving die ik had gemaakt vind je het woord moed, wat is dat? Nouja durven om van je af te bijten, om in een gevaarlijk gevecht te springen ter wel je al weet dat je zal verliezen. Dat is moed, en natuurlijk heet je geen roofdier om niks. Right? Hij zal eigenlijk alles durven op uitdagingen zegt hij geen 'nee', hij zal altijd 'ja' zeggen wat hem best in problemen zou kunnen brengen. Hij is namelijk best een problemen stoker, dus hopelijk zal het geen ramp worden...

::Eerlijk::
Dit is het einde van zijn karakter geworden, zijn eerlijkheid. Hij liegt liever niet omdat hij het zelf wel haat, dus zal bijna altijd de waarheid spreken of er juist omheen praten als deze vragen hem niet bevallen. Al zal hij echt bijna op alles eerlijk zijn, vooral tegen zijn eigen Clangenoten en familie. Al soms kan een leugentje om eigen best wil geen kwaad, al zal hij dat heel zelden doen maar juist andere vragen stellen of juist ineens complimenten geven om ergens onderuit te komen.
Short:
Deze kitten zal eigenlijk na latere leeftijd het meeste krijgen, want elke kitten is vanaf het begin naïeve en speels maar ook vriendelijk, lief en onschuld. Hij zal dat ook vanaf het begin hebben alleen als ik dat alleen zou neer zetten zou elke kitten aanmelding bijna het zelfde zijn toch? Ik wilde de algemene beschrijving neer zetten zodat als dit gebeurd niet gaan schrikken. Want ik ga jullie niet alles verraden maar ook niet alles voor me houden, want ja dit is wat deze kitten uiteindelijk tot uitbroed. Altijd kan dit nog door de RPG veranderen, al wilde ik wel laten zien hoe deze kitten zal kunnen worden. Al zal dit voor beide ouders en door de familie stress op richten, natuurlijk dat hij als een kitten vrij rustig en stil is maar ook slim. Want hoe moet je aandacht krijgen van je ouders als ze je die op dat moment niet kunnen geven? Reden verzinnen natuurlijk.
"For the kills we wil make.."


::Motivation::
Me: Derpje
Age: 17 jaartjes
Rpg ervaring: Zit al heel lang in de RPG dus jaa.. Ik weet wel iets xD Of jaa hoop ik
Motivatie:
Uiteindelijk zijn we aan het einde gekomen van mijn enorme aanmelding, ik heb hier meer dan 2 dagen aan gewerkt. Al weet ik altijd dat het nooit precies af zou zijn, maar eerst. Hey, ik ben die Derpface die online komt. Alleen nooit gesignaleerd geweest op het algemene onzin topic, dus ja de meeste mensen zullen me niet echt kennen. Dus jaa, ik stel me gewoon even voor omdat ik heel stilletjes al enorm lang op WC aan het RPGen ben, maar ach wat mij bracht tot deze aanmelding was mijn vriendin en een geweldig karakter waar ik mijn hoofd niet af kon houden want ja ik vind creepy karakters altijd wel leuk. De rede hoef je niet te weten denk ik xD Want ja mijn vriendin zag deze aanmelding gelijk toen deze kwam en vroeg of we ons samen konden aanmelden en natuurlijk zei ik ja! Ik vond het idee van de geheimzinnige ouders altijd leuk en helemaal als het er één is xD Want ja raadsels oplossen doe ik met liefde, al vind ik deze erg moeilijk. Al kon ik dus geen nee zeggen om hier een aanmelding te maken, want ik vind Fallow echt een leuk karakter hebben! En een enorm mooie uiterlijk, al wilde ik mijn eigen draai aan mijn kitten aanmelding geven als dat niet erg is al is het wel mogelijk gelukkig. Maar ook het verhaal is cool, gewoon alles geheimzinnig te houden. Want je kan er vanuit gaan dat het halfclanners zijn right? Ze kunnen alle tabby soorten zijn dus de vader zal wel een tabby zijn, en een oranje vacht.... Want bruin en grijs kan Fallow in zich hebben maar oranje.... Mhhh... Al vind ik het idee echt vet wat je hebt, en elke keer hele vette hints geven wat sommige mensen een klein beetje dichter maakt tot de vader. Vind ik gewoon heel mooi gedaan <3333 Ook Fallows story is geweldig van een normale Riverclanner die best wel vervroegd kittens krijgt, wat ook best onverwacht is en best wel cool en heel interessant...

Nou ach, ook zat ik al de laatste tijd aan Predatorplanten te denken. Mijn moeder wilde de hele tijd cactussen, ter wel ik dan bij groenrijk naar zulke planten zat te kijken. Ik vind ze namelijk er echt vet uit zien <333 Ze zijn gemaakt als stille langzame doden, waarop ik mijn kittens vechtstijl op gebaseerd heb. Langzame stille doden xD Maar oké, ik vind die planten gewoon cool door hun uiterlijk en hun verhaal die ze erachter hebben natuurlijk. Al zal jij nu wel denken van waarop is dat karakter van de kitten gebaseerd want ja als je het nog niet door had ik had plaatjes uit een anime gebruikt om op de intro en de onderste os te plaatsen, nou daarop is de kitten op gebaseerd al natuurlijk met mijn eigen toevoeging die ik er bij heb natuurlijk! Het uiterlijk van deze aanmelding heeft me 2 uur geduurd, I don't know why? Maar ach, ik heb er gewoon random plaatjes ervan gemaakt. Ava, os en natuurlijk wat andere random intro plaatjes. Al vind ik het karakter waarop ik Predator heb gebaseerd heel vet, eigenlijk meer creepy dan vet maar jaaaaa... xD Just deal with it. Het valt wel mee, want ja ik heb wel creepyer dingen gezien. Al vond ik het echt leuk hoe hij werd gemaakt in de Anime. <3 Dus ja dit is al rede 3 van mijn motivatie en waarom ik me heb aangemeld.

Natuurlijk is de kitten mijn 4e reden, om de tijd die ik in dit ding heb gestoken is enorm lang en natuurlijk moet elke aanmelding speciaal zijn dus zorg ik ervoor dat ik mijn aanmelding best speciaal maak met iets ander te doen dan normaal. Een hele uiterlijk maken van een aanmelding dat best veel is, maar ook de grotere meanings en karakter er bij te zetten en karakter variatie. Al is deze kitten normaal als kitten, het zal gewoon hetzelfde zijn hoe elke kitten zal reageren. Al zal het langzaam zich terug trekken in de schaduwen doordat hij ze eigenlijk geen pijn wilt doen, al loopt het natuurlijk steeds slechter af met dit ding. Zijn story heb ik eigenlijk een beetje duister en verdrietig gemaakt, al weet ik niet wat alles in de RPG gaat veranderen want ja dat gebeurt toch altijd bij mij xD Alles veranderd vaak, de snelheid gaat vooruit of trager maar ook verhaallijn past aan. Al heb ik deze kitten al heel lang in mijn kop gehad en wil ik dit eigenlijk een speciaal iets maken.. Maar daar komen jullie wel later achter.

Ik hoop erg graag dat ik gekozen wordt, ik vind eigenlijk alle aanmeldingen die er staan echt vet! Mooi beschreven en echt leuk, dus ik zal wel begrijpen waarom jullie de mijne wel of niet kiezen. Al mag ik altijd hopen! Want ik wil echt graag aangenomen worden met deze kitten, maar ach niet altijd alles lukt. Al wens ik succes met kiezen en met de aanmeldingen! Want voor zo'n mooi nest moet eigenlijk iedereen zich aanmelden, ik vind het nestje echt te gek namelijk!

Dus ja, hier zijn we aan het einde. Ik wens iedereen veel succes!

Groetjes,
Derpje


Laatst aangepast door Astralkit~ op wo 16 nov 2016 - 7:22; in totaal 15 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 15:14

Is een witte poes ook mogelijk?

en btw hier komt iets <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewisp
Founder

Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 17:34

Super leuk dat er al zoveel animo voor is, en wacht maar als jullie weten wie de paps is vinden jullie het alleen nog maar leuker <3 

De titel is overigens ook een hint ^^
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 18:48


Snowystep

G E N E R A L
Current name: Snowykit
Why?: Snowy krijgt haar naam omdat ze een sneeuw witte vacht heeft- al zou later ook blijken dat ze een koude en kille poes is, die vaak alleen aan haar zelf lijkt te denken en liever alleen is dan in het gezelschap van andere.
Step staat voor de feit dat ze graag stappen zet; en dan bedoel ik niet stappen als in wandelen (of lopen) maar stappen in haar leven; Snowy wil altijd voor gaan en nooit bij een ding te lang stil staan daarom wil ze graag door groeien en steeds nieuwe hoofdstukken in haar leven openen.
Future names: Snowypaw - Snowystep- Snowystar?
Voice:
 
Only the bird.
Gender: Female
Clan: Riverclan
Based on: Beatrice from over the graden wall

F A M A L I Y
Mother: Fallowpaw/ Song
Father: Unknown
Sibling: Unkown
Other:///

C L A N
Leader: Butterstar ll I hope that you like me.
Deputy: Futuresong ll I going to be like you...one day.
Med-cat: Nightstream ll Better take good care of everyone.
Med-cat apprentice: Chivypaw ll I geuss you'r important to?O U T S I D E
Coat: White
Eyes: Green-Yellow
Fur length: Long
Built: Big and wide
Nose&pads: Pink
In het lang; In het begin zou je niet denken dat Snowy een grote poes zou worden; eigenlijk helemaal niet want als kitten is ze best klein dun en vele zouden zegen; zwak onstabiel vatbaar. Maar niks is minder waar; iets war vooral duidelijk word als Snowy haar Apprentice leeftijd bereikt; ze word steeds en steeds groter en groter, tot ze net zo groot is als een warrior. Nou zou Snowy na haar groeispurt zou de witte kattin niet veel meer groeien; wel ene beetje maar ze zou iets groter worden dan de gemiddelde kat en daar blijft het bij. Hoe dan ook is Snowy een mooie kat om aan te zien, ze mag wel wat aan de grote kant zijn toch heeft ze wel een sierlijke bouw die beschermt word door een dikke lange zachte witte vacht waar onder ook veel spieren te vinden zijn waardoor Snowy ook over veel kracht beschikt. Snowy heeft wel een ding dat bij haar erg opvalt; haar poten die zijn namelijk groter dan die van andere katten. Waardoor haar nagels ook wat langer en dikker zijn. Dit heeft ook een beetje te maken met haar achtervoegsel; Step. Omdat ze dankzij haar grote poten (en lange benen) grote stappen kan zetten. Snowy lijkt niet veel op haar moeder op een ding na; haar ogen. Net als haar moeder heeft Snowy ook Geel-groene ogen. Snowy heeft veder geen speciale kenmerken.  

Snowy als kit;:
 

Snowy als apprentice;:
 

Snowy als warrior:
 

Setje&Ava:
 

I N S I D E
Snowy is koud en afstandelijk ingesteld; ze is veel liever alleen dan met andere katten. Simpel weg omdat ze graag rust heeft en dingen op haar eigen manier wilt doen en vindt dat ze daar geen ander iemand voor nodig heeft. Dankzij haar afstandelijkheid is het moeilijk om Snowy's vertrouwen te winnen, maar als ze je eenmaal vertrouwt en lief heb dan zou ze echt door het vuur gaan. Of tja dat probeert ze; als ze vindt dat je echt iets verkeerds heb gedaan of iets anders heb gedaan om haar vertrouwen te breken zou ze je zo kunnen laten vallen. Snowy is een kat die niet met haar hart of gevoelens denkt; alleen met logica. Daarom is zij niet de beste kat om met je problemen aan te komen; of als je zelf in de knoop zit. Snowy zou niet de beste band met haar moeder hebben, ze wil al snel zelfstandig zijn en vindt dat ze haar moeder niet nodig heeft. Daarom zou ze niet veel moeite doen om een goede band met haar moeder optebouwen;. Er is maar een ding die ze meer waard vindt dan haar zelf; haar clan. Ze is loyaal tegen over haar clan toe en zou het nooit in haar hoofd halen om haar een regel te breken. Ze zou ok hard en vel reageren die de passie voor haar clan niet delen en ze als verraders zien. En als Snowy te horen krijgt dat haar vader uit een andere clan komt zou ze dit zo veel mogelijk geheim proberen te houden; en contact met haar moeder helemaal verbreken. Snowy is een erg slimme poes en houdt er van om problemen op te lossen, nieuwe strategie bedenken met nieuwe ideeën komen. Die witte poes doet dit alles met liefde. Snowy zou van jongs af aan al de drang hebben om van alles te weten te kunnen komen; ze is erg leergierig en wilt alles leren. Van wie of wat dan ook; informatie is voor haar belangrijk en maar haar goede geheugen en vergeet bijna nooit iets. Haar goede geheugen zou ze ook kunnen gebruiken om andere te blackmailen als ze daar een goede reden voor heeft. Want hoe dan ook is Snowy geen slechte poes; diep in haar hart.

M E
Name: San
Age 14
Motivation: Nou ik val gelijk met de deur in huis en ik zou gewoon heel graag weer een keer een kitten uit een nestje willen spelen. Het is voor mij wel een tijdje geleden iets wat ik erg jammer vindt want er is niks beters dan een account van kitten op te bouwen <3 Kitten zijn's ook altijd heel erg leuk te bespelen en het lijkt mij gewoon leuk om in plaats van een speelse en lieve kitten een koud en afstandelijke kitten te bespelen. Eigenlijk lijkt me het gewoon leuk om zoon kat als Snowy te bespelen; niet alleen haar kitten tijd. Het is wel iets anders voor mij aangezien ik zo in het echte leven totaal niet zo ben. Ook lijkt Snowy mij echt een soort opdracht voor Fallowpaw(song) aangezien ze geen makkelijk karkater heeft. Plus ik heb nooit een witte kat gehad ook al vindt ik het wel een erg mooie kleur xD ik heb al een paar jaar ervaring en wil die graag uitbreiden met karkaters zoals dit. Plus vind ik het concept ook gewoon geweldig <3 En voor mij is het ook veel makkelijker om een kat actief te houden als ze een actief te houden En ik wil leren werken meer karakters actief houden te gelijk ^^ Hoedan ben ik er zeker van dat dit een super leuk nestje word en ik blijf dit zeker stalken <3Heavy is the cost
By Kíli


Laatst aangepast door Brat op di 15 nov 2016 - 15:50; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewisp
Founder

Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 20:42

Bedankt voor de aanmelding! <3
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 20:42

---
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c


Laatst aangepast door Snowdance op di 20 dec 2016 - 17:43; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewisp
Founder

Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 13 nov 2016 - 22:19

De kittens worden trouwens half-clan, één van de kits (waars katertje) gaat naar de Clan van de vader. Die voor nu nog onbekend is!
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   ma 14 nov 2016 - 23:15

MIJN AANMELDING IS AF!!!!

Succes iedereen <3333


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   di 15 nov 2016 - 16:08

Mijn aanmelding is btw ook af! Very Happy
Waarschijnlijk worden er nog wel wat kleine dingetjes veranderd en/of toegevoegd, en sowieso komt er nog mijn setje, maar ik wil er nu echt zo min mogelijk meer aankomen c':

Heeel veel succes Sanne en 'Hahieho'! <3
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   di 15 nov 2016 - 16:13

mijn aanmelding is ook af <3 veel suc6 iedereen ~!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bananamy (Amy)
633
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   di 15 nov 2016 - 18:29


GENERAL INFO
———————————————————

✯ Name(s): Acidkit » Acidpaw » Acidrain
✯ Age: Unborn
✯ Gender: Female
✯ Rank(s): Kit » Apprentice » Warrior » Elder » Med. Cat Apprentice? » Med. Cat? Deputy? » Leader?

✯ Clan: RiverClan
✯ Bloodline: 50% RC & 50% Unknow
✯ Sexuality: Heterosexual
✯ Season born:
✯ Place born: RiverClan?

Family
———————————————————

✯ Mommy »Fallowpaw/song, mommy i love you!
✯ Daddy »Unknow
✯ Brothers »I have one other sibling, my lovely brother!
✯ Sisters »I don’t have one, it’s my brother and i.
✯ Uncles »Unknow
✯ Aunts »Unknow

CLAN INFO
———————————————————

✯ Clan: RiverClan
✯ Leader: Butterstar ✯ A shiny star.
✯ Deputy: Futuresong ✯ A beautiful song of the future.
✯ Medicine cat: Nightstream ✯ Hero!
✯ Medicine cat apprentice: Chivypaw ✯ Good job!

APPEARANCE
———————————————————

✯ Build:Small and skinny
✯ Fur: Grey tabby, half long
✯ Eyes: One green and one blue
✯ Muzzle and pawpads:Pink
✯ Scars:None yet
✯ Extra:x
✯ Pictures:
Picture:
 


PERSONALITY
———————————————————

✯ Smart: Acid is een slimme dame, ze neemt snel dingen op en heeft snel iets onder de knie. Ze zal dan zo nu en dan ook eens slimme feitjes naar je hoofd gooien.
✯ Shy: ✯Acid is nogal verlegen, zeker naar katten toe die ze niet kent. Ze zal daarom niet snel zelf een gesprek beginnen en meestal zal ze, als ze met een onbekende kat moet praten nogal hard stotteren.
✯ Friendly: ✯Ze mag dan verlegen zijn, maar dat betekent niet dat ze niet aardig is. In tegendeel is ze een schatje, ze is altijd wel vriendelijk, als ze niet kwaad is natuurlijk. Ze zal ook nooit zomaar een kat van een andere Clan uitschelden of beschuldigen, zonder reden.
✯ Stubborn: ✯Acid is enorm koppig, wilt ze iets? Dan gaat ze er gegarandeerd voor. Ze heeft een eigen willetje en dramt dat nogal door. Als ze iets wilt, zal ze het ook krijgen. En daar mag je wel zeker van zijn.
✯ Sour: ✯Met momenten is ze nogal enorm zurig, dan is ze alles behalve positief en niet bepaald de gezelligste om mee om te gaan, want dan durft ze wel naar je te snauwen of sarcastisch te reageren. Maar meestal heeft ze dan een slechte dag of valt het haar wat tegen.
✯ Insecure: ✯Verder is ook erg onzeker, maar dat laat ze gewoonweg niet merken. Enkel diegene die haar echt kennen weten dat ze erg onzeker is, en als ze alleen is laat ze het masker van pure zekerheid dan ook vallen.
✯ Helpful: ✯Ze is erg hulpvaardig en zal altijd wel paraat staan om te helpen. Ongeacht wat. Ze weet ook wel wanneer katten er misbruik van wilt maken en ze zal dan ook sneller de katten waar ze om geeft helpen dan katten die ze niet mag of kent.
✯ Strong: ✯Last but not least, Acid is sterk, en dan vooral mentaal. Ze is geen opgever en heeft veel doorzettingsvermogen. Als haar iets tegenzit zal ze haarzelf steeds aanmoedigen om vol te houden en positief te blijven. Ongeacht wat er gebeurd is.


MYSELF
———————————————————

✯ Name: Amy of AA
✯ Age: 15 almost 16
✯ Best known account(s): Smokepaw. & Howlingpaw, en in de tijd toen ze nog leefde, Cinderfell.
✯ Experience: Ik heb denk ik een jaar of 8 rpg ervaring? Ik ben eerlijk gezegd de tel kwijt maar het zijn toch dik aantal jaren, en hier ongeveer een 5 of 6 jaar? Misschien iets meer of minder.
✯ Motivation: Het lijkt me super tof om een kitten uit dit nestje te spelen! Zeker omdat de vader nog geheim is en dat alles mysterieus en spannend maakt. Ik vind Fallowpaw/song ook echt een leuk karakter! En ik wil graag een kat hebben waarmee ik echt kan starten vanaf haar geboorte en die toch familie heeft en noem maar op. Bovendien lijkt RiverClan me een super toffe en actieve Clan en ik zou daar graag wel een actieve karakter in willen zien rondhuppelen haha :3 Ik wens verder iedereen al super veel succes! :3

Edit; Momenteel is mijn aanmelding af :3Shellshock - Nightshift - Cinderpaw - Howlingpaw
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewisp
Founder

Sanne (:
2454
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   wo 16 nov 2016 - 10:54

Bedankt voor alle aanmeldingen! Het is voor nu wachten op de RiverClan ceremonie. Ondertussen kunnen jullie doorraden wie paps is!
{ Bluewisp }{ Hige }{ Fallowpaw }Bluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   wo 16 nov 2016 - 15:52

Kunnen we ook raden via pms wie de vader is?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   wo 16 nov 2016 - 17:26

Ik ben benieuwd! c:
Kan je ook bv. vragen stellen of de vader uit lalaclan komt, of worden die niet beantwoord? :')
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan

The A Doc
3673
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   zo 27 nov 2016 - 11:50

Ik zal me toch niet aanmelden, maar ik wens de ouders alvast veel succes met kiezen! En de rest ofc ook ^^


Rip Augurkielurkie


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1051
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   za 3 dec 2016 - 11:30

cause my roots they run deep
No matter how you shake my core
Name: Arcanekit - Arcanepaw - Arcanerose
Gender: Female
Age: Not even born
Bloodline: RiverClan and unknown
Theme: Click
Voice: Click & Click
Rank: Kitten

Mother: Fallowsong
Father: unknown
Siblings: unknown
Other: unknown

Outside: Arcanekit heeft een redelijk lange, blauwgrijze vacht die je meteen doet denken aan die van een RiverClan kat. Het is namelijk heel erg zacht en glad, iets wat ervoor zorgt dat het de kou redelijk buiten weet te houden. Haar ogen hebben in een begin een wat blauwgroene kleur, maar later zullen ze volledig blauw worden. Haar neusje en pootkussentjes hebben beide een donkere kleur. Ze is redelijk stevig gebouwd, niet zoals haar moeder heel erg klein, maar toch heeft ze nog duidelijk iets vrouwelijks over zich heen hangen. Later zal ze waarschijnlijk wat littekens krijgen zo hier en daar, want een warrior is ze namelijk wel.

Inside: Haar naam heeft ze te danken aan het feit dat ze geboren is uit een ongelukje tussen twee katten van verschillende clans. Niemand mocht dat natuurlijk weten, dus daarom kreeg ze de naam Arcane. Later zal ze haar suffix te danken hebben aan de dappere warrior die ze is. Nu zal je misschien niet meteen de link leggen tussen een roos en het zijn van een warrior, maar naast de rode kleur van een roos en de rode kleur van bloed kan het ook nog symbool staan voor haar krachtige hart. Ze heeft haar naasten lief en stiekem maar zeker is het vinden van liefde haar andere main-goal naast het worden van een echte krijger. In het begin van haar leven zal ze vooral gezien worden als een echte female, maar als ze eenmaal apprentice wordt zal de strijder in haar zich gaan ontpoppen. Ze is niet bang, ze doet er alles aan om haar clan te beschermen en heeft een groot hart. Soms kan ze wel een beetje right to the point zijn, maar haar woorden zijn over het algemeen goed doordacht. Arcane zal nooit opgeven wanneer iets te moeilijk wordt, zou zelfs haar leven riskeren voor hen die haar echt dierbaar zijn en zal altijd een drang hebben om zichzelf te bewijzen. Een nadeel hiervan is dat ze niet weet wanneer ze op moet geven, wanneer ze iets verloren heeft, zoals een gevecht. Ze zal door blijven gaan tot iemand haar dwingt om te stoppen, omdat ze simpelweg niet toe wil geven aan anderen.

Naam: Daan
Motivatie: Ik heb mij aangemeld voor dit nest omdat ik graag een nieuwe start wil maken, met een nieuw leventje dan dus ook. Ik ben een aantal maanden weggeweest en ik kwam net tot de conclusie dat al mijn oudere accounts allemaal groot zijn geworden, en ik geen enkele kitten meer heb terwijl ik die vroeger altijd in overvloed had. Arcanekit is afgeleid van mijn eigen Arcanewish, één van mijn lievelingsaccounts die er helaas niet meer is. Dus ergens zal deze kitten ook een symbool aan haar zijn, en ik hoop met deze Arcane junior verder te komen dan ik met Arcanewish ben gekomen. Verder is haar persoonlijkheid afgeleid van Octavia Blake, een personage in de serie the 100. Ik wilde enorm graag zo'n sterk personage en daar is Arkje junior gewoon perfect voor. Ook ben ik enorm benieuwd wie de vader is, en het hele idee van een halfbloed is ook nog eens geniaal voor plotjes in de verre toekomst, mocht ze er ooit achter komen dat ze een halfbloed is.
kittenaanmelding❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: (KS) Dont fear the great fight   za 3 dec 2016 - 20:14

Well, aangezien ik niet helemaal tevreden ben met mn sheet ga ik m nog veranderen (':
Verder ben ik echt heel benieuwd wat jullie keuze zal worden! c:
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(KS) Dont fear the great fight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: