Know better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Know better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
Know better B4uocMP
James
540
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Know better   Know better Icon_minitimema 14 nov 2016 - 16:42

De lapjes kat liep rustig door het kamp heen, hij kon eindelijk zijn werk weer op gaan pakken. Afgelopen tijd had hij voor niks in de Medicine den gelegen om zijn gebroken poot te helen. Gelukkig was het een zuivere breuk geweest, waardoor hij geen blijvende schade had opgelopen aan zijn achterbeen. Dit scheelde, hij was al opvallend genoeg, kreupel hoefde hij er ook niet bij te hebben als het niet nodig was. Hoe dan ook, hij had toch weinig gemist in zijn absensie, voornamelijk omdat hij van zichzelf al vrij weinig deed. Hij was een luie kat als het om werken ging, enorm gedreven als het om de verkeerde dingen zou gaan. Lichtelijk grinnikend keek hij om zich heen naar een kat waar hij nu zijn tijd aan kon verdelen. Na niet lang zoeken viel zijn zilveren blik op Orbweaver, niet ver van hem vandaan. Zijn zelfverzekerde grijns kwam weer op zijn gelaat voor hij zijn route nonchalant naar die van de andere kat richtte. "Hey Orb~ How are you doing?" Het klonk op zijn standaard lichtelijk charmante toontje, maar dat was nu eenmaal standaard te vinden bij de calico.

{ Orbweaver first~


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orbweaver
Member
Know better Tumblr_o7sv7u5lD21skn1oxo1_250
Michelle
15
Actief
You can be king again

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Orbweaver
BerichtOnderwerp: Re: Know better   Know better Icon_minitimema 14 nov 2016 - 21:52

Nadat de witte kater zijn prooi op de stapel had gelegd kon hij niets anders doen dan zich even uitgebreid uitrekken en met een tevreden blik om zich heen kijken. Ondanks hun nederlaag rond sunningrocks en de schande van Riverclan leken ze het toch goed te doen. De prooistapel groeide wat meer gezien meer katten op land leerde te jagen en dankzij de droogte vertrokken de twolegs ook. Alleen maar beter. Misschien zou dit jaar toch niet alleen maar ongeluk brengen.
Een bekende stem liet een grijns rond zijn lippen opkomen en hij draaide zijn brede kop bij naar de lapjes kater kijkend. "'Ello War." Even hielt hij zich in om niet pesterig paw er achter aan te plaatsen puur om zijn vriend even op te fokken maar besloot dat het toch te leuk was. "-paw" Sprak hij daarom na een kleine stilte een pesterige grijns op zijn lippen terwijl zijn staart plezierig heen en weer gleed. Sure hij wou dat Butter zijn maatje snel warrior maakte maar het was toch wel grappig om een kater, die ouder was dan hij zelf, nog tussen de apprentices te zien slapen.


Know better Awc903
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Know better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: