Paying a visit[Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Paying a visit[Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icecloud
StarClan

Cynthia
307
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Paying a visit[Open]   ma 14 nov 2016 - 19:28

Icecloud had besloten om een bezoek te brengen aan de nursery om haar kleinkinderen en haar dochter te zien. Het was nu allemaal best veel voor Oceanbreeze en dan ook vooral na het verlies van Rosekit en alle anderen. Nu was ze de enige queen en dat kon niet gemakkelijk zijn. Ze stapte de nursery binnen en liet haar ogen wennen voor een moment voor ze verder stapte en keek of ze Oceanbreeze kon vinden.

[Open]Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3296
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~33 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Paying a visit[Open]   di 15 nov 2016 - 16:22

Oceanbreeze genoot elk moment van haar kittens, immers was ze er nu op bewust dat elk moment een kitten kon verdwijnen of bij Starclan zou kunnen komen. Jagen met Starclan klonk dan wonderbaarlijk mooi, echter wou ze nog geen afscheid nemen van deze toch wel harde wereld en haar kittens. Rosekit was te vroeg overleden, te vroeg gaan jagen met Starclan. Ze zou nooit echt haar stemmetje horen, nooit haar zien opgroeien tot sterke kattin, dat alles was haar afgepakt, en waarom. Iets dat Oceanbreeze nog steeds niet begreep, er was simpelweg geen reden voor geweest. Haar blauwe ogen keken oplettend naar de bolletjes vacht die haar kittens waren. Een rode, een witte, twee grijze die op haar leken. Drie jongens en een meisje, kittens waar ze later hopelijk trots op zou kunnen zijn. Er was er maar eentje langharig zoals zijzelf was, de rest hadden duidelijk de genen van haar moeder of hun vader geërfd. Ze zuchtte even zodra ze een nieuw paar pootstappen waarnam, echter was ze niet snel afgeleid. Ze bleef haar aandacht op de vier dwarrelende kittens houden, totdat ze doorhad dat de pootstappen haar moeder toebehoorden. "Mam," mauwde ze waarna ze haar kop even de kant opdraaide waar haar moeder stond. De witte vacht was goed te onderscheiden in het halfduister van de den. Het was nog steeds wennen voor haar om in het halve donker te zitten en niet meer zoveel mee te krijgen van de zon. Toch gaf het ergens ook wel een vertrouwd gevoel. Immers had ze hier de helft van haar leven ook zo'n beetje door gebracht. Wel samen met haar moeder Icecloud natuurlijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Paying a visit[Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: