〉〉 sometimes◆ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 〉〉 sometimes◆

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tornado
Member

Empress H
893
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tornado
BerichtOnderwerp: 〉〉 sometimes◆   wo 16 nov 2016 - 19:08

Tornado x Vitani kittensearch

A warning to the people, the good and the evil. We could change the crazy chemistry between us.
i never said i was right.

Ja, mensjes. Goed gelezen. Het is dus tijd dat er wat verandert aan de BloodClan.
Na een lange termijn heeft Tornado het geaccepteerd en is hij eenmaal leren omgegaan met Vitani. Soms kwamen er ups en downs. Maar echter weten de twee katten al dat ze niet veel meer kans hebben om de rest te overtuigen en wijsmaken dat ze geen gevoelens voor elkaar hebben.
Er was maar één nacht, dat dus een uitzondering was.
Vlak na de dood van Zira kwam Tornado eindelijk weer terug van zijn plotselinge verdwijning. En soms had je iemand op zulke tijden nodig. Waardoor ze beiden van de situatie misbruik maakten,
En wat waren de gevolgen? Dit dus.
Het zal niet lang geduurd hebben voordat Vitani zelf het zal merken, en eventueel zou Tornado het ook moeten weten. Zoals meesten al hadden verwacht zou dit een enorme klap zijn voor de kater. Vooral na zijn ongeluk is hij zeker niet in staat om het de eerste weken te beseffen. En dat geld ook voor Vitani.THE PARENTS
THE MOTHER
Vitani is een lichtbruine kattin met donkerrode/bruine strepen. Ze is slank gebouwd en heeft rode ogen. Haar personaliteit is zeer pittig en ook wat koppig ertussendoor gemengd. Echter kan ze ook vaak bezorgd zijn om haar dierbaren en zal zo alles op alles zetten om ook haar doel te bereiken.
Zoals je al makkelijk aan haar ogen en vacht kan zien is de kattin de dochter van Zira en een onbekende ThunderClankater. Haar bloedlijn is daardoor dus nogal ingewikkeld, bovendien was ze hiervoor ook al in de ThunderClan geboren. Toch is het makkelijk te weten dat ze veel meer ThunderClanbloed heeft dan BloodClan.
Haar halfsiblings zijn Nyra, Ophelia, Muta en Pyre. Verder is haar grootmoeder Eternity, haar tante is Brat waardoor dus ook nog een groep neefjes en nichtjes ontstaan zijn waaronder Sniper, Nightshroud, Nuke, Ruki, Beserk, Alex en Runa, die echter uit het jongste nestje komt.THE FATHER
Tornado is een bruine kater met wat donkere strepen en een lichtbruine onderbuik. Hij heeft ijsblauwe ogen en een wat lange staart.
De kater is bekend om zijn valse en snauwerige personaliteit. Met vreemden is hij erg kortaf en gemeen. Toch is hij met zijn vrienden en familie een tikkie minder arrogant en zeker behulpzaam. Wat hij maar steeds niet wilt toegeven.
Zijn vader is Hurricane, wat makkelijk te raden is dankzij de kleur van hun ogen dat Tornado geërfd heeft. Zijn moeder is Wolverine. Een rode tabby met groene ogen. Dat maakt hem dus half half. Hij is half BloodClan en half Rogue. Iedereen kent Hurricane, de flirterige, schaamteloze kater die niet kort nadat Tornado Member geworden was, in een rivier gesprongen had. Wat je wel zeker kan zeggen is dat er niet veel van hem gemist wordt. Vier poezen had hij slechts rond zijn vingers gehad. Waardoor de eerste Wolverine werd. En dus kreeg ze Ore en Tornado. Zo kwamen er steeds meer halfsiblings; Sniper, Nightshroud, Cordelia, Taryen, Silentpaw, Rosepaw en ook heeft zijn moeder al eerder lol gehad. Waardoor Abyss ontstaan was.
Ook zoals Vitani heeft de kater een aparte stamboom, waaronder Jinx, zijn oom, en ook Panthergrowl.

De Bloedlijnen van beide ouders gemengd maakt de kittens dus 25% BloodClan, 25% Rogue en 50% ThunderClanEND
Helaas, konden we het niet laten. Heh.
Ik en Marlie hadden dit al eerder gesproken. Normaal zou de aanmelding rond kerstmis komen. Toch hebben we het wat geschoven totdat het op deze datum viel.
Wij zelf konden niet wachten om jullie even een schok te geven. Zodat een paar van jullie misschien met een horde boze mensen met harken en fakkels ons achterna gaan zitten.
Wij zijn niet zulke kieskeurige mensen. Een aanmelding met een veelbelovende kitten en een motiverend einde zal voldoende voor ons zijn.
Toegestaande vachtkleuren: bruin, lichtbruin, donkerbruin, rood, lichtrood, zwart
Toegestaande oogkleuren: rood, ijsblauw, blauw, groen, donkergroen, bruin
Of een van ons ook al een kitten zullen bespelen is echter nog niet bekend.
De deadline ook nog niet. Maar we hebben al wel afgesproken dat het rond December zal gebeuren, dit keer wel.
Hierbij sluiten we dit schokkend nieuws af en wensen we jullie veel geluk.

Hannah & Marlie♥
The moral objections to something so profane

But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3685
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Brat
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   wo 16 nov 2016 - 19:25

Hier komt iets <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
1036
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   wo 16 nov 2016 - 19:40

[Naam] War // Brutus // Troop // Trench // Battalion // Typhoon
[Geslacht] Mannelijk
[Leeftijd] 0 manen
[Clan] Bloodclan
[Bloedlijn] 25% BloodClan, 25% Rogue en 50% ThunderClan

[Uiterlijk] Hij is een zeer donkerbruine kater, hij lijkt bijna zwart te zijn. Hij is groot en zal later duidelijk gespierd worden. Hij heeft scherpe klauwen en scherpe tanden en een hele lange staart. Zijn ogen zijn amber-achtig maar lijken zeer hard naar rood te neigen. Al bij al verandert zijn hele uiterlijk afhankelijk van het licht - van bruin met amberen ogen naar zwart met rode ogen.

[Innerlijk] Net als zijn uiterlijk verandert ook zijn karakter geweldig snel. Bij de ene kat kan hij vriendelijk en galant zijn, bij de andere word hij gezien als een moordmachine en een monster. Als kitten is hij vaak vrolijk maar ook zeer onaangepast. Hij gebruikt zijn grote gestalte om kleinere katten te intimideren. Door zijn vriendin word hij gezien als een sterke kater, een leider misschien zelfs, maar hij is ook een enorme pestkop. Hij is enorm achterbaks en zal er niet bij stil staan om gewoon iemand te laten vallen als hem dat zo uitkomt. Hij is egoïstisch maar hij weet het zelf niet echt. Zijn vrienden aanbidden hem, en hij begint zichzelf ook zo te zien. Hij voelt zich beter wanneer hij anderen de grond in boort en hij vind het geweldig om als Young One te jagen en te leren hoe hij moet moorden. Als volwassen kat kijkt hij nog op naar zijn ouders, maar ergens kijkt hij ook wat meer neer op hen - ze zijn oud, ze zijn niet meer zo goed als ze misschien ooit geweest zijn. Hij is in de fleur van zijn leven, hij is een moordmachine. Iedereen die op goede voet staat met hem zal het zich misschien niet realiseren, maar hij is in staat tot vreselijke dingen als dat hem een voordeel oplevert.

[Motivatie] Ik wil al heel lang een Bloodclan kitten! Dit nestje komt dan ook als geroepen, hihi. Ik volg het op het moment niet echt wat er gebeurt, maar ik wil echt graag nog eens een Bloodclan kat. Daarom is een kitten perfect - een kitten weet immers ook niet echt wat er gebeurd is voor zijn geboorte als niemand hem dat verteld. Hoewel ik het dus niet echt volg, vind ik Tornado en Vitani wel leuke karakters, afgaand op hun karakterbeschrijvingen dan -fluitfluit-. Ik hoop dan ook dat ik deze kitten mag aanmaken ^^. Zoals je ziet heb ik ook verschillende namen, dat is omdat ik niet kon kiezen dus mogen jullie lekker kiezen xD Het kan zijn dat er meer namen bijkomen :') Ik wil iedereen dan ook veel succes wensen ^^

-Bun uit ja ik maak aanmeldingen in recordtijd shhh
"She's a storm in beautiful flesh, looking to be felt and understood in a world that loves sunny days."


Laatst aangepast door Amberpaw" op vr 6 jan 2017 - 20:00; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

Nynke
2343
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   wo 16 nov 2016 - 20:21

ik wist het!!
er komt hier waarschijnlijk geen aanmelding, maar ik ga dit zeker stalken <3
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member

hannah
1478
Actief
You say "We gotta look on the bright side"
But boy, you ain't ever seen my mind

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   do 17 nov 2016 - 11:32

solace

i'm losing touch with my reality


ABOUT◆


NAME: solace
MEANING: bemoediging, troost
GENDER: tom-cat
AGE: 0 moons
BLOODLINE: 25% BloodClan, 25% Rogue, 50% ThunderClan

FAMILY◆


MOTHER: vitani
FATHER: tornado
AUNTS: ore, ophelia, nyra, muta
UNCLES: pyre
GRANDPARENTS: zira (vitani's side), hurricane x wolverine (tornado's side)
OTHER FAMILY: eternity, cyber, brat, etc.


PERSONALITY◆


KEYWORDS:
quiet|hard-worker|calm|honest|intelligent|fierce

Solace zal als kitten weinig merken van wat er rondom hem gebeurd. Hij zal alles meestal zien als een spelletje en dingen sirieusnemen kan hij bijna niet.
Maar op den duur, zodra de manen voorbij paseren, zou de kater steeds meer ontwikkelen. Hij zal kortaf, maar echter toch behulpzaam en bezorgd zijn. Hij zal zijn best doen om zijn siblings te beschermen.
Hoe ouder hij wordt, hoe meer gefocust hij raakt op zijn doelen. Solace zal echter een hele harde werker worden om te krijgen wat hij wilt. Zijn geduld is een grote grens. Waardoor hij zeker niet snel boos wordt. Zijn kalme karakter is vaak gezien als kil en koelbloedig. Ondanks het feit dat hij helemaal niemand pijn wil doen.
Verstandig is de kat zeker, hij zal snel van zijn fouten leren, en denkt altijd na voordat hij iets zegt of doet. Een echte prater is hij toch al nooit geweest.


APPEARANCE◆


FUR LENGTH: short
FUR COLOUR: black
TYPE OF BODY: broad, agile, muscular
EYE COLOUR: iceblue
TAIL: long
PAWS: strong
EARS: pointy
NOSE&PAWPADS: a darker shade of black
LEGS: long
CLAWS: as a kitten they're unpointy, but soon they'll grow sharper
TEETH: same with the claws

Zoals je al hebt gemerkt is het uiterlijk van Solace zeer gebaseerd op Hurricane. Hij heeft dezelfde ogen en vacht. Maar zijn personaliteit heeft hij echter van zijn vader geërfd. Hetzelfde als hij zijn bouw van zijn moeder geërfd heeft.


THE PLAYER◆NAME: hannah =^^=
RP EXPERIENCE: 2 tot 3 jaar
Ikzelf vind het koppel Tornado en Vitani leuk, vooral met het drama dat ertussendoor gespeeld was.
Dus, helaas. Ik kon het niet laten. Geef me een leuke naam, een leuke kittensearch en ik ben eenmaal niet meer tegen te houden. Dus sorry daarvoor.
Deze kitten is nog niet officieel uitgekozen. Vandaar dat we dus nog wachten op jullie aanmeldingen.
Ik weet het nog niet, maar zelfs als Solace niet gekozen wordt, zal ik hem waarschijnlijk wel aanmaken. Kitten of niet.
Veel succes, allemaal. :3
THANKS

Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↣ 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Cinnamonkit.
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   do 17 nov 2016 - 19:07


Ik ben Aeev. Elke kat kan zeggen ik ben anders. Iedereen is uniek. Met beleefdheid zeg ik dat ik mooier ben en dat is waar. Mijn lichaam is lang en slank. Dat zag je al toen ik geboren werd, mijn moeder zei dat ik net een slang was. Dit werd alleen maar bevestigd toen mijn ogen kleur kregen. Het leek bijna zilver zo groen werd het. Van katers en sommige poezen krijg ik te horen dat ze altijd twinkelen.

Mijn gestroomlijnde lichaam is handig. Niet alleen voor de katers, maar ook voor het jagen. Ik ben de veruit de beste jaagster. De vacht die ik draag is ook erg uniek. Ik heb lichtere plekken in mijn vacht en ook donkere vlekken. Het heeft een naam denk ik, maar ik noem het gewoon chocolade bruin met hier en daar een donkere toets. Klinkt toch mooi niet?

Mijn oren zijn ook heel groot, groter dan de rest. Het bevorderd me nog eens bij het jagen. Alles aan mij is eigenlijk groot behalve mijn ogen. Die zijn amandelvormig. Maar goed, ondertussen weten jullie al hoe mooi mijn ogen zijn. Ik was bezig over de grootte van alles. Mijn tanden zijn groot, mijn klauwen, mijn staart is lang en ik ben ook lang. Niet alleen slank dus, maar ook groot. Hoog op de poten noemen ze dat. Het bevalt me wel, want dan kan ik neerkijken op iedereen.

Nog iets wat ik graag doe. Neerkijken op iedereen. Ik ben graag dominant en dat komt omdat ik het natuurlijk beter kan. Ik geef toe dat ik ijdel ben en dat ik een groot ego heeft, maar tsja als je zoals mij bent kun je niet anders. Het is ook vermoeiend hoor, dat mooi zijn. Daarom snauw ik soms wat kittens af, gewoon omdat ze niets terug zeggen. Ik ben hardnekkig, dat zegt Tornado altijd. Een hardnekkig stuk vuil.

Goed dan doen we het op zijn manier. Ik zal eens wat woorden spuwen over zijn o zo lieve pootjes. Eén, mama had nooit met zo een lafbek moeten gaan als jouw. Twee, je bent niet bepaald een vader voor mij. Hoe hard je ook je best doet of niet, het wordt niks. Drie, ik ben heel erg gelukkig dat ik niet op jouw lijk. Zo een lelijke mier, daar wil je niet op lijken. Mama daarentegen is heel mooi en ze stamt ook van een goede, eerlijke familie af.

Aeev

ps. ik ben de ijskoude koningin, ik deins niet terug van wat darmen aan mijn nagels


____________________________________________________
c r o w n ≛


Laatst aangepast door Aeev op vr 18 nov 2016 - 20:43; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3685
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Brat
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 18 nov 2016 - 15:33Name: Jason
Gender: Male
Age: Unborn
Parents: Vitani&Tornado
Siblings: UnknownOutside

Fur patern: Tabby
Fur color: Donker bruin met bijna zwarte strepen.
Fur lenght: Short
Eye color: Red
Build: Een grote gespierde kater met lange nagels en scherpe tanden die bijna als slagtanden zichbaar zijn.
Scars: None (yet)


Inside
Jason is een kille en stille kater, hij praat alleen als het moed. De meningen van anderen doet hem niks en hij luistert alleen naar zijn eigen logica, wat anderen zeggen of doen deert hem zeer weinig. Jason is een loner, hij is nooit graag in de buurt van anderen en lieven gewoon lekker op zich zelf. Het is moeilijk om zijn vertrouwen te winnen-zegmaar bijna niet. Jason heeft bindingsproblemen en heeft moeite om een relatie met andere katten op te bouwen, en doet dat dan ook liever niet. Want hij is bang dat katten zijn hart zullen breken, want die heeft hij wel.
Jason zou van jongs af aan leergierig zijn, en leert graag altijd van alles. Daarom onthoudt en let hij ook goed op alles wat tegen hem gezegd-of om hem heen gebeurt, want wie weet misshien kan het in de toekomst nog van pas komen. Jason zou ook erg veel interesse tonen in zijn moeder, en veel van haar te weten willen komen. Net als nog een ander ding- de clans Jason heeft er een grote fascinatie voor de clans, waarom leven hun op de manier dat ze doen? waarom geloven ze in doden katten? dood is toch dood? Dit en nog veel meer vragen spoken door het hoofd van Jason door, en hij moed en zal het weten-alles.Family and clan

Vitani: ...
Tornado: I suppose you will have to do.
Claw:I will be like you one day, mark my words.


Motivatie
Vitani en Tornado zijn gewoon een super leuk koppel <3 ik heb altijd al van ze gehouden en zo op dit moment gewacht! Ik zat al langer met Jason in mijn hoofd en dit komt echt als geroepen! Ik wil ook al voor een lange tijd een kater bespelen aangezien ik dat ook al een lange tijd niet meer gedaan heb, en het me gewoon leuk lijkt. Voor met Jason, ik ben een fan van de films dus ik wilde ook eens mijn eigen Jason. En ik wil ook weer gewoon een andere bloodclanner dan Brat<3
Name: San 
Age: 14
RPG ervaring: Al een tijdje (2jaar)
Laatst aangepast door Brat op vr 18 nov 2016 - 20:17; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ouija
Member

11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •30 moons•
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ouija
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 18 nov 2016 - 20:06

-houdt Yandere tegen-
HIER KOMT WAT! : D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↣ 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Cinnamonkit.
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 18 nov 2016 - 20:32

Mijn aanmelding is af denk ik Smile


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1357
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 18 nov 2016 - 23:30

Wow! Bedankt allemaal <3 had niet verwacht dat er nu al zo veel animo voor zou zijn c:

Aeev is cute umg mamas kindje gheghe
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Astralkit~
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 25 nov 2016 - 18:35

Hier komt een aanmelding!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member

Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Predator
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   zo 11 dec 2016 - 13:54

Weten jullie al wanneer de deadline is? c:
also subtiele bump


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Secret
Member

Kaiden
125
Actief
Secrets are for losers like me

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Secret
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   zo 11 dec 2016 - 19:23

Nu ik dit topic zie wil ik me eigenlijk aanmelden :3

Kan dat nog?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ra
Member

Loïs
618
Actief
Unravel me
Unravel my soul
Unravel G H O U L

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ra
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   zo 11 dec 2016 - 20:09

Ik wil nog even zeggen hehe.
Vitani is de dochter van Zira en Claw (NPC), die heeft ook nog kort in de BC gezeten. Claw was 100% TC, Zira 50% BC 50% TC. Zij hebben Vitani toen achtergelaten in de TC toen zij die verlieten, maar die heeft dus haar weg teruggevonden naar mams (had ik toch met jou besproken in de PM? Of was dat nog met degene die Vitani eerder had? Idk c': ). Maar in ieder geval, dat is d'r Bloodline, voor het geval je het vergeten was!


i'm breakable, unbreakable

im shakeable, unshakeable
and finally it drives me mad

:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1357
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   zo 11 dec 2016 - 23:17

@Bunny; Deadline staat -nog- niet vast zou binnenkort overleggen wanneer deze zal zijn :3
@Kai; Ja zeker! Je kunt je nog gewoon aanmelden hoor c:

@Loïs; Haha jaa dat was ik :3 bedankt!
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↣ 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Cinnamonkit.
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   wo 14 dec 2016 - 19:05

Succes iedereen c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

fernetje
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 m o o n s ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Vanillakit
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 23 dec 2016 - 17:23

Ik denk dat ik Aeev ga afmelden sorry


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member

Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Draco
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   vr 23 dec 2016 - 22:53

///


•Draco Malfoy•


Laatst aangepast door Draco op ma 16 jan 2017 - 17:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member

Bunny
146
Actief
"This little girl is capable of murder - if you hurt her"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ara
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   za 7 jan 2017 - 17:30

Duss.. December is voorbij, Vitani is al zwanger, weten jullie nu al wanneer de deadline is? (a)
heus niet stalkerig/ongeduldig ofzoo x3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member

M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: 〉〉 sometimes◆   zo 8 jan 2017 - 10:56

Omdat ikzelf niet precies weet wat ik wil met Vitani -omdat er een verhaallijn voor haar loopt- dat ze of een miskraam krijgt of toch de kittens. Ik zal jullie updates geven hoe en wat maar voor nu als het door gaat tho staat de deadline ergens in Januari c:
:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
〉〉 sometimes◆
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: