OK, let's do this! [Training 1 Minnow] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 OK, let's do this! [Training 1 Minnow]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
OK, let's do this! [Training 1 Minnow] 2qmm555
Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Runningwolf
BerichtOnderwerp: OK, let's do this! [Training 1 Minnow]   OK, let's do this! [Training 1 Minnow] Icon_minitimedi 22 nov 2016 - 21:21

Het was nog geen dag geleden dat de gevlekte kater uit de apprentice den was verhuisd, en hij was nu alweer terug. Nee, hij had geen heimwee naar de plek, maar hij ging zijn kersverse apprentice eens het nest uitslepen. "Minnowpaw? Word wakker slaapkop, het is tijd voor je eerste training!" Mauwde Runningwolf geamuseerd toen hij zijn kopje de donkere den instak, zich herinnerend dat Tallshadow dit ook weleens bij hem had gedaan. Oh man, het was vreemd om te beseffen dat hij geen training meer had van Tall. Hij mocht zijn oude mentor extreem veel, wat was hij lucky zeg. De gevlekte kater nam zich dan ook voor om te proberen zich een beetje meer naar de Deputy te gedragen, zodat de trainingen ook meteen leuker zouden worden.

ooc: eerste trainingstopic voor Minnowpaw! Amy, jij mag hier ook gewoon mee invallen met Smokeghost (:


OK, let's do this! [Training 1 Minnow] 5lny52
h e ' s    s o    b a d    b u t    h e    d o e s    i t    s o    w e l l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
OK, let's do this! [Training 1 Minnow] DPKsfdL
Bananamy (Amy)
633
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Smokeghost
BerichtOnderwerp: Re: OK, let's do this! [Training 1 Minnow]   OK, let's do this! [Training 1 Minnow] Icon_minitimewo 23 nov 2016 - 21:09

De kattin opende haar blauwe ogen en keek om haar heen, warriors lagen nog te slapen of waren langzaam aan het wakker worden. Het was nog wennen dat ze niet langer meer bij de apprentices hoorde, maar ze zou geen moment willen dat ze hier nu niet was. En over tijd gesproken, had ze geen apprentice om te trainen? Ze was klaarwakker en snel sprong ze overeind. Ze schudde het overtollige mos uit haar vacht en glipte het hol uit. Ze blaasde opgelucht haar adem uit toen ze Runningwolf zag, met wie ze samen het mentorschap moest delen. Ze liep naar de kater toe en mauwde een korte groet. "Sorry dat ik wat te laat ben.",verontschuldigde ze zich oprecht terwijl ze geduldig wachtte op hun apprentice.


OK, let's do this! [Training 1 Minnow] Jshg1e
Shellshock - Nightshift - Cinderpaw - Howlingpaw
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
OK, let's do this! [Training 1 Minnow] DPKsfdL
Ava
17
Actief
People are not rain, or snow, or autumn leaves, they are not beautiful when they fall.

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Minnowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: OK, let's do this! [Training 1 Minnow]   OK, let's do this! [Training 1 Minnow] Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 23:01

Minnowpaw had zichzelf ondersteboven in haar nest gekeerd, haar poten naar boven stekend als een één of ander karkas. Veel zin om te trainen had ze niet op dit moment. De slaap riep haar en ze had een lange dag gehad gisteren, vol spanningen van het misschien geen mentor krijgen enzovoort. Maar al snel genoeg werd haar nieuwe naam door de den geroepen en kwam de poes geschrokken overeind, haar oren gespitst en haar ogen opengesperd. Maar het was nog zo vroeg! Diep gapend kwam de poes de den uit en keek ze naar haar mentor, oh nee wacht, naar beide mentoren. "Goedemorgen," zei ze. Ze trok haar wenkbrauwen eventjes kort op en keek van mentor naar mentor. Hopelijk hadden ze dit van tevoren al kortgesloten, voordat ze ruzieënde mentoren kreeg. "Dusss...?" besloot ze te vragen.

(Sorry voor de late reactie!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
OK, let's do this! [Training 1 Minnow] 2qmm555
Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Runningwolf
BerichtOnderwerp: Re: OK, let's do this! [Training 1 Minnow]   OK, let's do this! [Training 1 Minnow] Icon_minitimedo 8 dec 2016 - 21:31

Al snel kwam zijn 'collega' uit de den glippen, een verontschuldiging miauwend. De gevlekte kater grinnikte vriendelijk. "Je bent prima op tijd, dit is ook mijn eerste keer dat ik echt op tijd wakker ben." Miauwde hij, wijzend op het feit dat hij vooral toen hij nog apprentice was altijd bijna te laat kwam. Het was een vreemd gevoel dat hij nu ook iemand zou trainen, en niet meer werd getraind door Tall. Het voelde erg opluchtend, maar hij was toch wel wat nerveus dat hij er een zooitje van ging maken. Al snel kwam hun apprentice aanlopend, slaap duidelijk zichtbaar in haar ogen terwijl haar bekje wijd open was gesperd in een gaap; waardoor Running bijna de neiging kreeg om mee te gaan gapen. "Goedemorgen Minnowpaw!" Miauwde hij ook deze keer hartelijk, terwijl hij haar blik volgde. "Ehm, ik neem aan dat we vandaag gewoon de gebruikelijke traditie volgen door je een tour rond het territorium gaan geven." Sprak de kater, terwijl hij eventjes naar de twee poezen keek, voordat hij zijn slanke lichaam draaide en het kamp uitglipte en in een stevig maar goed tempo om bij te houden zijn weg maakte naar de Fourtrees, hopend dat de twee hem zouden volgen.


OK, let's do this! [Training 1 Minnow] 5lny52
h e ' s    s o    b a d    b u t    h e    d o e s    i t    s o    w e l l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
OK, let's do this! [Training 1 Minnow]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: