It's time to teach you a lesson[Lionpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's time to teach you a lesson[Lionpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acorndust
Deputy
It's time to teach you a lesson[Lionpaw] DPKsfdL
Cynthia
1932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Acorndust
BerichtOnderwerp: It's time to teach you a lesson[Lionpaw]   It's time to teach you a lesson[Lionpaw] Icon_minitimeza 26 nov 2016 - 23:40

Nu hij deputy was had hij er taken bij gekregen en daarbij was hij ook nog mentor geworden van Lionpaw. De apprentice die langer apprentice moest blijven door wat hij in het verleden had gedaan. Hij had dan ook niet echt een idee van hoe hij de jongere kater zou in moeten schatten, maar hij zou in ieder geval duidelijk maken wat de warrior code was en dat doden iets was dat eigenlijk niet gebeurde als het op een gevecht aankwam. Vandaag was dan ook dat hij de eerste training zou hebben met de apprentice. Het was natuurlijk de vraag wat hij allemaal nog zou moeten leren, maar het belangrijkste was natuurlijk om te bepalen of hij klaar zou zijn om een warrior te worden en dan niet alleen om hoe goed hij zou zijn in jagen en vechten, maar ook hoe zijn gedrag was. Nu wachtte hij dan ook geduldig bij de Burnt Sycamore tot de apprentice zou op komen dagen voor de training.

[Lionpaw]


It's time to teach you a lesson[Lionpaw] A7wymb9

It's time to teach you a lesson[Lionpaw] 8qZ9elBw_o

It's time to teach you a lesson[Lionpaw] YYIjbbHY_oIt's time to teach you a lesson[Lionpaw] JGRI0baIt's time to teach you a lesson[Lionpaw] KD4co7iIt's time to teach you a lesson[Lionpaw] UK1ajoIIt's time to teach you a lesson[Lionpaw] IfBu3avIt's time to teach you a lesson[Lionpaw] KUbwnRUu_oIt's time to teach you a lesson[Lionpaw] G3K5gZvO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's time to teach you a lesson[Lionpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: