Why Worry? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Why Worry?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Eline
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Robinflight
BerichtOnderwerp: Why Worry?   zo 27 nov 2016 - 11:21

Met prooi tussen zijn kaken trippelde de rode kater weer richting het kamp. Hij had voor de tijd dat hij eropuit was geweest een goede vangst gemaakt. Het was nog geen zonhoog, wat hij wel al had verwacht. Bij het horen van de stroom besloot hij om even een tussenstop te maken. Die verdiende hij immers toch? Hij begroef de twee muizen onder een stapel bladeren en vestigde zich naast het kleine water. Er was niets heerlijker dat het geluid van kabbelend water. Hij merkte een zekere droogte op achterin zijn keel en boog zich naar voren om wat water op te likken. Plots hoorde hij geritsel in de struiken achter zich en draaide hij zich met een schok om. Toen er een verse geur van zijn eigen clan zijn neus binnen drong werkte dat erg geruststellend. ''Goedemorgen.'' Mauwde hij.

Eerste post Orangewild
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

~E~
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Orangewild
BerichtOnderwerp: Re: Why Worry?   ma 28 nov 2016 - 17:33

Orangewild zag hoe een ouder kat muizen onder een stapel bladeren verstopte. Ze dzag ook dt hij naar het water liep en wat dronk. Orangewild wilde weglopen, maar stapte op een paar bladeren die een geritsel geluid maakte. De kater draaide zich opeens heel snel om waardoor Orangewild even schrok. "Goedemorgen." Zei hij. "Uhm, ja. Goedemorgen." Zei Orangewild toen ze uit de bosjes stapte. Nu kon ze ook niet zomaar weg. Orangewild was naar de Stream gekomen om even te drinken. Kon ze ook bij de rivier, maar daar was het altijd drukker. "Ik, uhm, ga, eh, even wat drinken." Snel liep Orangewild naar het water toe en nam een kleine slonk water.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Eline
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Robinflight
BerichtOnderwerp: Re: Why Worry?   di 29 nov 2016 - 15:48

Robinflight verblufte zich even over het - naar zijn mening - ongepaste antwoord dat de jonge poes gaf. Het was wel duidelijk dat ze niets met hem te maken wilde hebben. Pardon? Hij was toevallig wel een van de clan zijn oudste en meest ervaren krijgers hoor! Hij liet zijn irritatie merken door haar even met tot spleetjes geknepen ogen aan te kijken. Toen probeerde hij het nog een keer. Waarschijnlijk moest de poes zich eerst even mentaal voorbereiden op een gesprek. ''Het is een goede dacht voor de jacht, niet?''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

~E~
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Orangewild
BerichtOnderwerp: Re: Why Worry?   wo 30 nov 2016 - 17:04

Orangewild zag dat de oranje kater haar aan keek met gespleten ogen. Ze werd er nog ongemakkelijker van. Orange wist dat het een oudere warrior was dan haar, maar ze was even zijn naam kwijt. Orangewild onthield niet echt goed namen. Behalve als ze er vaker tegen gesproken had, wat niet zo vaak voorkwam. ''Het is een goede dacht voor de jacht, niet?'' "Uh, ja." Stamelde Orangewild. Ze wilde de kater niet nog bozer of geïrriteerder maken. "Ik, uhm, wil best met U jagen als U dat wilt." Orangewild werd er een beetje verlegen van. Als zou dat niet bij haar naam horen. De poes hield er niet van om katten boos te hebben.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why Worry?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: