Comfort 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Comfort

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Secret
Member

Kaiden
125
Actief
Secrets are for losers like me

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Comfort   zo 27 nov 2016 - 22:20

X
Hij keek om zich heen, eerst naar een boom, een huis, terug naar de boom, geen verandering. Al een uur lag hij hier ontspannen in het laatste restje zonlicht. Zijn maag was goed gevuld en de zon scheen door de wolken heen. Hier boven op de verlaten picknick tafel voelde hij zich tevreden. Af en toe kwam er wat gebrom uit zijn keel wanneer wolken langs de zon heen gingen. Alleen zijn oren bleven actief ieder geluidje volgen. Vandaag had Secret gekozen voor rust.
Natuurlijk kun hij niet voor eeuwig hier in de stilte blijven liggen.. Zijn oren schoten omhoog, was dat de wind? Zijn ogen gingen weer open terwijl hij zich draaide tot hij recht op zat. Secret's snorharen trilde enthusiast terwijl ze elk klein geurtje opvingen in de hoop om uit te vinden wat zijn rust verstoorde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Comfort
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: