The sound of silence (Everstar) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The sound of silence (Everstar)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Abysskit~
Member

29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Abysskit~
BerichtOnderwerp: The sound of silence (Everstar)   wo 30 nov 2016 - 11:32

De jonge kitten lag rustig bij zijn moeder, sweetheart. Hij was nog wakker maar steeds zag je dat zijn oogleden steeds opnieuw sloten. Hij keek rond, hij wilde op zijn mama en South letten. South was sterk en stoer al was ze wel een veel slapende kitten. Waarom? Wist hij niet. Hij had er altijd wel vragen over, misschien moest hij het ergens vragen waarom kittens zoveel slapen. Want ja Sputh was niet de enige kitten. Hij kwam onhandig overeind en viel half om in zijn nest, langzaam zette hij zijn poot op de koude grond en je zag wel aan zijn gezicht dat hij dat niet zo fijn vond. Hij slikte kort, langzaam zette hij zijn andere poten buiten zijn nest. Het was erg koud, half slapend trippelde hij het nursery uit, zijn oogjes staarde heen en weer. Half had hij over dit een slecht gevoel, hij voelde de koude avond wind langs zich gaan. Hij trippelde half kruipend naar de uitgang toen hij daar eenmaal stond moest hij alleen nog een andere den in bewandelen. Hij besloot trots zijn kopje omhoog te steken en zijn neus fier in de lucht, hij voelde zich trots. Hij besloot langzaam aan de wandel te gaan en hier mee een onbekende den in te lopen die hij niet kenden. Hij slikte, en stapte de donkere den in. "H... H... Hallo i-is hier iemand?" piepte de kitten twijfelend. Hij raapte zijn moed bijeen en kroop het de den binnen, hij kon niet dit alles achter laten en ook niet alles. Al voelde hij toch iets warms daar binnen. Hij had het namelijk altijd wel koud dus hij zocht de warmte op, hij kroop richting de warmte toe, wel schuw keek hij rond. Tot hij tegen iets warms op botsten. Het was zacht, als automatime die hij had besloot hij er heel close tegen aan te liggen, zijn vachtje rilden en daar binnen dicht tegen de zachte warmte aan coelde hij zich wel fijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2563
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: The sound of silence (Everstar)   wo 7 dec 2016 - 20:10

Everstar schrok midden in de nacht wakker van een kittenstem en zag in het duister de gedaante van Abysskit in haar den. Wat deed hij hier nou weer? Eerst een modderige Lightkit, nu een paar dagen later een slaapwandelaar. Al sliep Abysskit zo te zien niet. Hij was wakker, zij het maar half, en had het nu blijkbaar in zijn hoofd gehaald dat hij wel bij de leader kon slapen. Hij had zelfs het lef om zonder iets te vragen tegen haar aan te kruipen. Sommige katten die gewoonlijk heel streng waren hadden eigenlijk een enorm zwak voor kittens. Everstar niet. Om eerlijk te zijn voelde ze zich altijd hoogst ongemakkelijk in de nabijheid van die kleine dingen en ze had maar weinig geduld met ze. "Abysskit, wat doe jij buiten de nursery? Op zo'n koude nacht nog wel", miauwde ze streng. "Je weet toch wat er met Rosekit gebeurd is?"


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sound of silence (Everstar)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: