Where is the water? [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Where is the water? [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinkerpaw
Member
Where is the water? [OPEN] OQivzGZ
Yanthe
120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tinkerpaw
BerichtOnderwerp: Where is the water? [OPEN]   Where is the water? [OPEN] Icon_minitimedo 1 dec 2016 - 16:43

Tinkerkit was enthousiast de nursery uit gehuppeld, met het idee om in de waterplas achter de nursery te zwemmen en te spetteren. Maar ook om wat te drinken, want met deze droogte leek ze meer en meer water nodig te hebben, zeker nu ze geen melk meer dronk. Met dat ze bij de plek aankwam waar de waterplas zich bevond, verdween haar enthousiasme echter. Er was helemaal geen water meer te bespeuren. Met een pruillipje draaide ze zich terug. Wat moest ze nu doen om zich mee bezig te houden? Haar blik ging even naar de apprentice den. Haar vriend zat daar. Hij had geen tijd meer om met haar te spelen, hij had andere dingen te doen. Tinkerkit ging met een plof zitten en staarde nu naar de uitgang van het kamp. Ooit mocht zij daar ook naar buiten, dan kon ze de wijde wereld ontdekken en zou ze zich nooit vervelen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
StarClan
Where is the water? [OPEN] 1TVoVdB
Nath
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons~
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Where is the water? [OPEN]   Where is the water? [OPEN] Icon_minitimezo 4 dec 2016 - 14:48

Ravenpaw was nu al zeven moons apprentices en alles ging hem best goed af. Het warrior worden nam Ravenpaw enorm serieus en daarom deed hij ook alles wat er van hem gevraagd werd. Hij wilde zo graag in de picture vallen, complimenten krijgen en misschien zelfs nu al respect. Dat leek hem geweldig. Even dacht Ravenpaw na tijdens zijn terug wandeling met nat mos in zijn bek. Wat zou hij nog meer kunnen doen om écht in de picture te gaan vallen? Hij wist het niet, maar dit was een vraag waar hij zeker meer over na moest gaan denken. Toen de zwarte, slanke kater terug in het kamp was viel zijn blik op zijn vroegere beste vriendin. Of was ze nog steeds een vriendin van hem? Daar kwam hij snel genoeg achter nu hij toch nat mos had en de oudere kitten vast wel wat water zou willen. Als eerste bracht hij het meeste naar zijn zusje, Chivypaw, vervolgens ging hij door naar Tinkerkit. "Hé," miauwde hij, terwijl hij het natte mos liet vallen. "Hier wil je vast wel wat van hebben, of niet?" Miauwde hij en duwde het mos naar haar toe. "Hoe is het?"


Where is the water? [OPEN] Crow-on-a-branch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where is the water? [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: