➤ Shadowclan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ➤ Shadowclan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: ➤ Shadowclan   vr 2 dec 2016 - 16:12


Shadowclan
"Few are welcome here, in our world of secrets and darkness. We are a Clan of cunning and cleverness, a Clan well suited to the shadows of the cold north wind. No other Clan can walk the paths of night like we do. Other Clans may be faster or stronger, but we are the most dangerous warriors: fierce, proud, and independent. We are ruthlessly willing to do what it takes to protect our great Clan. There won't be any softhearted alliances here! ShadowClan will always be the dark heart of the forest."
Clan RelationsClan Resources
THUNDERCLAN: Neutral
RIVERCLAN: Neutral
WINDCLAN: Neutral
BLOODCLAN: At War
ROGUES: Cautious
KITTYPETS: Cautious  
FRESH-KILL PILE:60%
HERB STASH:30%
Important ThreadsTerritory Alerts
PATROLSFIREFLIES
High Ranks
Clanleader
Tallshadow ♂
Deputy
Acorndust ♂
Medicine cat
Acefray ♂
Medicine cat Apprentice
Bitterpaw ♀
Traininglist
MentorApprentice
Acorndust
Tallshadow
Thornfang
Otterdive
Emberspark
Smokeghost & Runningwolf
Amberhunt
Ironsoul
.Lionpaw
Airpaw
Harepaw
Heavepaw
Redpaw~, Charpaw, Acepaw, Thawpaw
Dandelionpaw
Fernpaw.
Minnowpaw
Volepaw
Blurrypaw, Soaringpaw
Queens
Puffincliff
Hairykit, Flurrykit, Warkit, Chickenkit, Sheepkit & Kindkit
Disgraced
Sanctioned
Fawnstep- - -
Captured
- - -- - -
RULES
➤ De kracht van Shadowclan ligt in het vertrouwen in de clan, de clanleden moeten op elkaar kunnen bouwen. Verraad is dan ook een van de ergste overtredingen die een kat kan begaan. Voorbeelden van verraad zijn informatie van de clan doorspelen aan katten buiten de clan, samenspannen met katten buiten de clan, oid. De straf is verbanning. Wat betekend dat de desbetreffende kat ten alle tijden aangevallen mag worden door andere katten, een verbannen kat behoort namelijk niet meer tot de clan en is dus een vijand van Shadowclan.
LET OP Praten met een verbannene, tenzij het in het belang van heel de clan is, is ook verboden.
Overtreding: Verraad
Straf: Verbanning

➤ Vertrouwen onderling betekend ook dat katten op elkaar moeten kunnen bouwen in een gevecht. Hieruit komt de regel dat een partner in een andere clan hebben ten strengste verboden is. Bij de eerste waarschuwing zal een kat het kamp niet meer alleen mogen verlaten, bij de tweede waarschuwing zal een kat het kamp helemaal niet meer mogen verlaten of hij of zij moet zijn loyaliteit bewijzen door een door de clanleader gekozen opdracht. Een derde waarschuwing zal er niet zijn. Als de kat dan nog steeds niets geleerd heeft, zal die uit de clan gezet worden. Mogelijke kittens uit het partnerschap worden niet geaccepteerd in Shadowclan, met uitzondering voor sommigen waar de clan belang bij heeft.
Overtreding: Partner in andere clan
Straf: Kamp niet meer alleen verlaten tot verbanning

➤ Om dezelfde redenen zijn vrienden in andere clans niet toegestaan als het Shadowclan in gevaar brengt. Als de kat zijn loyaliteit echter niet belemmert wordt, en het blijft bij goedbedoelde gesprekken tijdens een gathering schaadt het de clan niet. Als het echter bestaat uit ontmoetingen bij de grenzen betekend dit dat de kat niet meer honderd procent te vertrouwen is. Dus zal die niet meer alleen het kamp uit mogen en wordt extra ingedeeld bij de grenspatrouilles, in het bijzonder de grens waar de kat deze ontmoettingen had, om zijn of haar loyaliteit te blijven testen. Wanneer het echter door blijft gaan zullen de straffen verzwaren en kan dit zelfs uitlopen op verbanning.
Overtreding: Vrienden in andere clan
Straf: Kamp niet meer alleen verlaten tot verbanning


➤ Informatie achterhouden wordt ook niet op prijs gesteld. Wanneer de desbetreffende kat weet dat er een kat binnen de clan is met een partner buiten de clan, of vriendschappen buiten de clan, of dat de kat onder één hoedje speelt met de vijand, dan is deze kat bijna net zo strafbaar als de ander. Loyaliteit aan de clan staat bovenaan. Een consequentie kan zijn dat je een halve moon niet welkom bent in het kamp en mag leven als een verbannen kat. De clangenoten zullen je dan ook behandelen als een verbannen kat, al mag er alsnog geen bloed vloeien. Tijdens deze periode mag je kiezen; loyaliteit aan Shadowclan, of definitieve verbanning.
Overtreding: Achterhouden van belangrijke informatie betreft veiligheid van de clan
Straf: Halve moon leven buiten Shadowclan tot definitieve verbanning.

➤ Gevechten zijn echter niet de enige momenten waarop een kat op een ander moet kunnen vertrouwen. Het begint bij de kleinere zaken, zoals jagen voor elkaar. Dit houdt in dat een kat eerst voor de clan jaagt, en daarna pas zelf wat mag pakken. Als een kat de warrior code "niet eten bij het jagen" overtreed zal er een straf volgen. Apprentice taken uitvoeren zal dan een van de mogelijke straffen zijn, of een hele dag niet eten. Ligt eraan wat de clan leader op dat moment het beste acht. Als de regel echter vaker overtreden wordt, komt er een één op één gesprek met de leider of deputy van de clan. Wordt de kat tijdens de patrouille zelf na de eerste waarschuwing betrapt, mogen de patrouille leden deze kat hardhandig aanpakken. Er mag echter geen bloed vloeien.
Overtreding: Eten bij jagen
Straf: Apprentice taken tot grondig aanpakken door clangenoten

➤ Vertrouwen betekend ook dat je van elkaar weet wat er van de ander verwacht kan worden. Om deze reden zijn nachtelijke uitstapjes zonder toestemming niet toegestaan. Het kan een gevaar vormen voor de clan, of de illusie wekken dat een kat verdwaald, dood, of ontvoerd is. Een waarschuwing zal volgen waarbij een uitleg gegeven moet worden over waarom de kat besloot het uitstapje te maken. Bij meerdere overtredingen zal de kat in de gaten gehouden worden en apprentice taken moeten verrichten.
Overtreding: Nachtelijk uitstapje zonder toestemming
Straf: Waarschuwing tot apprentice taken

➤ Degene die het meest moeten kunnen vertrouwen op de warriors van de clan zijn de clanleader en diens deputy. Daarom zal het niet opvolgen van de instructies van de clan leiding resulteren in een erge straf. Dit kan bestaan uit een gedwongen duel waarbij duidelijk gemaakt wordt wie er de baas is. Als het vaker gebeurt zullen belangrijke taken en speciale bijeenkomsten niet meer weggelegd zijn voor de desbetreffende kat.
Overtreding: Ongehoorzaamheid
Straf: Gedwongen duel tot Onthouding van speciale bijeenkomsten

➤ Belangrijk is ook om vanaf jonge leeftijd vertrouwen op te bouwen. Een apprentice moet kunnen vertrouwen op diens mentor. Hierom mag een mentor of apprentice geen trainingen verzaken. De straf hiervoor is dat een mentor de apprentice verliest en een gesprek krijgt met de leider of deputy. Als een apprentice de trainingen verzaakt zal deze kat apprentice blijven tot is aangetoond dat het een waardige warrior is, die een aanwinst is voor Shadowclan. Dat is tenslotte de reden dat een apprentice benoemd wordt tot Warrior
Overtreding: Trainingen verzaken.
Straf: Mentor: Apprentice kwijtraken | Apprentice: Langer Apprentice blijven

➤ Vertrouwen begint zelfs nog eerder dan alleen het apprenticeschap. Ook kittens spelen een belangrijke rol, en dienen zich aan regels te houden, om zo te leren hun clan te vertrouwen. Dit betekend: kittens mogen het kamp niet verlaten. Als een kitten dit toch doet krijgt diegene nursery-arrest en als het blijft voorkomen zal de kitten vanaf zes moons trainingen binnen het kamp krijgen tot de kitten zijn of haar best doet om te beginnen aan de echte trainingen.
Overtreding: Kamp verlaten (Kittens)
Straf: Nursery-arrest tot vanaf de zesde moon trainingen binnen het kamp

➤ Als de katten elkaar dan vertrouwen door goede trainingen en vele bevestigingen van dat opgebouwde vertrouwen, is het belangrijk dit in stand te houden. Dit resulteert in de regel: jezelf of andere expres in een gevaarlijke situatie brengen is wordt niet toegestaan. Als een kat zichzelf in gevaar brengt krijgt deze kat een gesprek met de leider om te kijken wat er aan de hand is om vervolgens geholpen te worden. Bovendien zal deze kat onder toezicht staan van andere warriors. Een ander in gevaar brengen is een stuk erger, want de kat leeft in een clan en clangenoten moeten te vertrouwen kunnen zijn, een kat die dit doet vormt een gevaar voor de clan en deze overtreding kan leiden tot verbanning.
Overtreding: Jezelf of een ander expres in gevaar brengen
Straf: Gesprek tot verbanning

➤ Hierbij hoort ook dat een gevecht starten met een clangenoot niet toegestaan is, als hier geen toestemming voor is. De straf die hiervoor gegeven wordt ligt aan de aard van het gevecht, een gezamenlijk gesprek doet vaak wonderen en een uit de hand gelopen ruzie hoeft niet zwaar bestraft te worden. Wel bestaat de mogelijkheid dat beide katten weer apprentice worden voor onbepaalde tijd om aan te tonen hoe kinderachtig zij zich gedroegen. Een andere mogelijkheid, ligt aan de aard van het gevecht, is dat ze door moeten vechten tot ze er allebei bij neervallen. Niet stoppen, tot de leader of deputy dit aangeeft.
Een gevecht starten met een kat van een andere clan is in veel gevallen toegestaan, een gesprek zal volgen om te onderzoeken of de Shadowclanner gegronde redenen had, en in hoeverre er voorbereid moet worden voor een tegenaanval, maar zelden wordt er actie ondernomen tegen de dader. Dit verschilt echter wel per situatie.
Overtreding: Vechten met clangenoot
Straf: Waarschuwing tot gedwongen apprenticeschap of doorvechten.

➤ In het geval van een gevecht starten met een kat uit een andere clan is wel belangrijk hoever dat gevecht gegaan is. Doden bij gevechten is in principe niet toegestaan. Als er geen andere uitweg was zal de dader een milde straf of een gesprek met de leider krijgen, ook om de andere clans tevreden te houden. Als er echter moedwillige moord heeft plaatsgevonden zal er een ergere straf zijn en een onderzoek, omdat er gekeken moet worden of de desbetreffende kat een gevaar vormt voor zijn eigen clan. Doden is daarbij ook tegen de warrior code. Shadowclan streeft wel naar de warrior code. De kat die een moord gepleegd heeft zal de komende moon niet op grenspatrouille mogen en mag het kamp ook niet alleen verlaten, voorzowel de veiligheid van de clan als van de kat zelf.
Overtreding: Doden in een gevecht
Straf: Gesprek tot onderzoek, niet op grenspatrouilles en niet alleen het kamp uit

➤ Minder erg is het om te jagen op een ander grondgebied, al wordt dit ook niet op prijs gesteld. Er zal een gesprek volgen om duidelijk te maken dat het niet mag, en er zal de illusie van een straf gewekt worden om de clan van wie gestolen is tevreden te houden. Het mag echter niet vaker gebeuren, omdat deze actie dan wel een gevaar vormt voor de clan.
Overtreding: Jagen op ander grondgebied
Straf: Gesprek tot Illusie van straf


Shadowclan streeft het naleven van de Warrior Code. Deze breken heeft consequenties, al hangt het per situatie af.
➤De Warrior Code:
 
Dit zijn de regels van Shadowclan. Leef ernaar, bouw vertrouwen op, en maak de clan groot.
Deze regels kunnen per situatie anders toegepast worden.
Updates
Stuur een PB naar Tallshadow om updates toe te voegen!
➤ 27-05-17 Fawnstep is op een kitten gaan staan waardoor deze overleden is. Tall heeft haar de straf gegeven dat ze de kittens van Shadowclan moet mijden en geen apprentice meer zal mogen trainen.
KLIK

➤ 24-03-17 De modder heeft zijn tol geëist, de ingang naar het kamp is volledig geblokkeerd en de nursery is ingestort. Buiten het kamp bevindt zich een groepje katten, en ook in het kamp is de paniek losgebroken.
KLIK Buitensquad
KLIK Binnensquad

➤ 21-03-17 Modderpoelen overal! Plassen water en insecten vliegen rond. Het water is niet te drinken, en de prooi rent alle kanten op behalve in de poten van hen die het nodig hebben.. Daarnaast is de elders den ook nog eens overstroomd!
KLIK

➤ 23-02-17 Voor eenieder die het nog niet wist, de gathering heeft flink wat opschudding gekregen door Shadowclan, kom en vertegenwoordigt!
KLIK

➤ 22-02-17 Tijd voor de kittens om ook betrokken te worden! In een Event gaan Tall en Bitter aan de slag de koters wat kennis over kruiden bij te brengen.. Come and join!
KLIK

➤ 16-02-17 In de ceremonie heeft Tall opgeroepen om voorzichtigheid omtrent de plotse regenval, wat brengt deze wolkbreuk allemaal met zich meer?
KLIK

➤ 11-01-17 De Activity Check is gesloten, de lijst wordt zo snel mogelijk in dit topic gezet
KLIK

➤ 09-01-17 De patrouilles worden verdeeld door Acorndust, als je je hebt opgegeven voor een patrouille vergeet dan niet te posten!
KLIK

➤ 08-01-17 Een nieuwe ceremonie waarin het nieuws naar buiten is gebracht dat Tall zijn negen levens nog niet heeft kunnen halen, een teken van Starclan of stom toeval?
KLIK

➤ 21-11-16 De jonge warrior Amberhunt heeft een rogue het kamp in gebracht. Hij heeft een straf gekregen die inhoudt dat Swiftclaw hem buiten het kamp escorteert.
KLIK

➤ 21-11-16 De nieuwe deputy is benoemt. Acorndust zal Tallshadow helpen bij zijn taken.
KLIK

➤ 12-11-16 Innerstar's lichaam is gevonden in het moeras, er zitten onbekende wonden op haar lichaam en de clan rouwt.
KLIK

➤ 12-11-16 Acefray heeft een profetie ontvangen van Starclan, de High Ranks proberen uit te zoeken wat het betekent.
KLIK

➤ 29-10-16 Een gevecht met Windclan is verloren waardoor de Badgerset weer weggenomen is van Shadowclan. Bovendien is Innerstar vermist.
KLIK

➤ 8-10-16 Bitterpaw is de nieuwe medicine cat apprentice van Shadowclan.
KLIK hier daarvoorLaatst aangepast door Tallshadow op za 23 jun 2018 - 13:41; in totaal 21 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan   zo 4 jun 2017 - 17:24

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan   ma 3 jul 2017 - 15:47Resources Update
Herbs: 70% Fresh Kill: 50%
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan   ma 10 jul 2017 - 11:49

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ➤ Shadowclan   wo 10 jan 2018 - 18:24Resources Update
Herbs: 10% Fresh Kill: 30%
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
➤ Shadowclan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: ShadowClan-
Ga naar: