Troublemaker 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Troublemaker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nynkee
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kittypet
avatar
BerichtOnderwerp: Troublemaker   zo 4 dec 2016 - 15:41


Wat verveeld struinde de dikke kittypet door de straten. Het was een verwaand beest, en werd heel erg verwend. Zowel door zijn ouders, als zijn twolegs. Dudley verveeld zich een beetje. Zijn ouders waren aan het slapen, en aangezien hij al zijn speeltjes alweer kapot had gesmeten was hij op zoek naar afleiding. Met zijn kleine priemende oogjes keek hij rond. Was er misschien een andere kittypet die hij kon pesten?
spt + open c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Draco
Member

Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Troublemaker   zo 4 dec 2016 - 16:34

Vol energie ging hij door de Twoleg place, iedere Twoleg zorgvuldig ontwijkend. Zijn oren stonden gespitst om alle geluiden op te kunnen vangen. Sinds zijn ontvoering had hij een ongelofelijke hekel aan deze plaats. Draco was hier alleen omdat hij een nieuw halsband wou. Bij de sterke geur van Kittypet stopte hij meteen. Met samengeknepen ogen keek hij om zich heen.


•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member

Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Troublemaker   ma 5 dec 2016 - 11:50

Met een tevreden blik keek Zuko naar de kras die overduidelijk tekenen van genezing toonden. Met een paar krachtige likken zorgde hij ervoor dat de vacht rond zijn voorpoot de wond wat bedekte. Daarna besloot hij om richting de Twolegplace te gaan. Eens zien of hij daar nog eens iemand tegen zou komen of dat Cliff toevallig in de buurt was. Hij had de kittypet al een tijdje niet meer gezien, maar hij was natuurlijk ook niet elke dag naar daar gegaan. Misschien was Cliff wel in de dagen dat hij in het rogue territory was gebleven naar buiten gekomen. De tabby tom liep op zijn gemakje door de Twolegplace toen hij verderop een jonge, dikke kittypet zag wandelen. Vergeleken hem zag Cliff er nog mager uit. Zuko hield zijn vooroordelen echter voor zichzelf en keek met een neutraal gezicht in de richting van de kittypet. Hij wilde hem net gaan begroeten toen hij een BloodClanner de kittypet zag naderen. De BloodClanner was net iets jonger dan hem zo te zien en liep overduidelijk in de richting van de kittypet. Om vrienden te maken, om hem te pesten of om hem te vermoorden? Zuko bleef even staan en vroeg zich af of hij er wel naartoe moest gaan. Hij kende de kittypet niet eens, maar aan de andere kant… Niemand verdiende het om voor geen reden vermoord te worden. En dus trippelde hij in de richting van de BloodClanner en de kittypet. Misschien zou zijn aanwezigheid de BloodClanner twee keer laten nadenken voordat hij iets ging doen. ‘Hé,’ sprak hij zowel begroetend tegen de kittypet als tegen de BloodClanner.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Troublemaker
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: