[GZ] Reismaatje 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [GZ] Reismaatje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Chi
3494
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: [GZ] Reismaatje   wo 7 dec 2016 - 21:44


Hee!

Zoals voor sommigen misschien al duidelijk is, heeft Littlestream de Clan verlaten.
Ze zal voor nu gewoon Littlestream blijven heten, maar misschien dat ik ze in de toekomst een rogue naam ga geven. Dat hangt van de rpg zelf af.
Daarom zoek ik ook een reismaatje voor haar. Mag van kater, tot kattin, tot whatever zijn die haar tegenkomt in het roguegebied en algauw opmerkt dat ze niet de geschikte kat is die op haar eigen kan overleven.

Mijn eisen zijn simpel.
❥ Je bent actief
❥ Je improviseert, zodat het topic spannend blijft.
❥ Je bent niet bang van een plottwist : D

Hopelijk is er iemand bereid!

x chiwi


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quailkit
Member

Bo2
15
Actief
And it's a long way forward, so trust in me. I'll give them shelter, like you've done for me. And I know, I'm not alone, you'll be watching over us.

Until you're gone

CAT'S PROFILE
Age: 3 M
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Quailkit
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Reismaatje   wo 7 dec 2016 - 21:57

Als Snowdrop uit de clan word gekatapulteerd lijkt me dit echt heel erg leuk...

Maar ik uh, weet dus niet hoe het met der zit nu... maar ik laat het je ff weten mocht je evt interesse hebben. Het lijkt me tbh een vrij leuke match up mocht Snow uiteindelijk de clan uitgezet worden door Silver ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member


Kip
300
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jackdaw
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Reismaatje   wo 7 dec 2016 - 22:05

Aye, ik heb Jinx eigenlijk wel?

Hij heeft dus niet zo lang geleden zijn partner verloren en is daardoor nogal in een zwart gat gekukeld :') Daarom zoekt hij eigenlijk heel erg steun bij iemand, of op z'n minst iets om zich bezig te houden. Hoewel hij een Bloodclanner is, is hij niet echt zozeer een echt slechte kat. Hij zou kunnen zien hoe moeilijk Littlestream het heeft en wat van zichzelf in haar herkennen, waarbij hij dan vaak genoeg het rogue gebied in gaat om haar te helpen etc.
Daarbij heb ik echt even een leuke draai voor hem nodig, dus ik sta volledig open voor plottwists of whatsoever"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abysskit~
Member

29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Abysskit~
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Reismaatje   do 8 dec 2016 - 9:58

♢General♢

Name: Nebby//Yuri
Gender: Female//Male
Age:
Nebby: 5-7 Moons
Yuri: 7-24 Moons
Clan: None
Former Ranks: Kitten
Rank: Apprentice
Parents: Unknown
Siblings: Unknown
Bloodline: Unknown

♢Outside♢

Fur pattren: Siamees//Tabby
Fur: Light brown and black//Brown white
Eyes: Yellow//Green-Yellow
Pictures:
 
Discription:
::Nebby::
Nebby is eigenlijk erg klein voor haar leeftijd, ze is namelijk toen ze heel jong was een groeistoornis opgelopen. Hierdoor zal ze wel altijd een erg kleine kattin zijn dus ook als krijger, dit zal haar kleiner maken als alle andere katten maar ook niet de kleinste. Ze heeft een wat lichtere vacht met een paar donkere plekken over haar lichaam verdeeld veder is alles bij haar wel middelmatig voor haar lengte, al zal ze haar lengte best in haar voordeel brengen als een rogue. Hiermee kan ze zich enorm goed verstoppen voor andere en vanuit de duisternis hun pakken, al zal het best in haar smaak vallen. Hierdoor valt ze minder goed op tussen al de andere rogues, al zullen haar zintuigen best scherp vanaf haar geboorten had ze al best een goed gevoel over haar zintuigen. Veder heeft ze alleen een lange staart die in haar voordeel is en een erg gladden vacht, haar staart zorgt ervoor dat ze goed in bomen kan beklimmen en haar gladden vacht zorgd voor haar gestroomd lijnde lichaam zodat ze zich makkelijker in het water kan voortbewegen, al zal haar evenwicht zwaar van pas komen bijvoorbeeld bij vluchten of juist zichzelf geluidloos te verstoppen. Veder is haar gladden huid en vacht goed om juist sneller zich voort te kunnen brengen en makkelijker zich voort te bewegen in het water al kan ze niet zwemmen.  

::Yuri::
Deze kat zou wat breder in bouw zijn, al zou hij kleiner zijn dan de normale katten zal deze kat wel wat spieren bevatten. Al valt zijn lengte niet in zijn voordeel, hij zal soms niet letterlijk worden genomen door anderen. Al zal de rest van zijn bouw wel meevallen, zijn oren en snoet vallen onder middelmatig en de tanden en klauwen zijn middelmatig-lang, hij is nog al massief gebouwd. Al door zijn lengte en zijn korte vacht zal je het bijna niet merken dat hij best veel spieren heeft, veder zal deze kater wat slank zijn en een beetje aan voedsel tekort komen. Hij zal eigenlijk niet weten het verschil is tussen vol en niet vol te zitten in zijn buik, dus eet hij eigenlijk te weinig. Al zal de kater een lange staart hebben, hiermee kan hij zijn evenwicht behouden best makkelijk. Hij zal een best goede boomklimmer zijn, al zal hij enorm bang zijn voor water.

♢Character discription♢
::Nebby::
Nebby is een jaaaaa... hoe moet ik haar noemen, ze is namelijk een erge meelevende kattin en wilt ook alles doen om die gene blij te maken. Ze wilt namelijk niet dat iemand alleen is of zich zo voelt, ze wilt namelijk dat iedereen zich naar hun zin heeft. Ze geloofd elke kat in alles wat ze zeggen, hierdoor lijkt ze  ook meer op een kitten dan een apprentice maar ze is zwaar verlegen. Nebby vlucht liever voor andere katten dan dat ze echt dichtbij komt maar als je eenmaal haar vertrouwen wint dan zal ze altijd bij je blijven,  veder kan deze kattin ineens uit haar schelp komen om haar echte mening te vertellen in plaats van dat ze in haar schelp blijft maar soms vind ze gewoon dat ze ook gehoord moet worden. Door dit kan ze best bitchy over komen, al is ze veder heel erg vriendelijk en heel gevoelig. Net als Littlestream heeft ze een taak een droom iets wat ze moet zoeken, hierbij kan je haar doorzettingsvermogen best hoog zitten al zet ze haar vrienden en familie op de eerste plek dan pas haar eigen gezondheid en ga er maar van uit dat het enorm slecht is. Ze raak vlug gewond en is vrij teer, al wordt ze ook snel vatbaar van ziektes. Al is Nebby een enorme goede jager en heeft haar eigen plekje in het Rogue gebied, veder woont ze dichtbij het water dus alles wat ze nodig hebben is er. Al is ze ook erg vrijgevig, ze geeft snel haar prooi weg en weet ook gelijk waar elke rogue woont wat de gevaarlijke plekken zijn en weet precies de weg als of ze een gps in haar hoofd heeft. Al is Nebby ook wel vrij koppig met veel pit al vind ze andere katten een beetje eng, eigenlijk de meesten wel..

::Yuri::
Hij is erg slim en weet altijd een manier wat handig is of juist op dat moment goed te gebruiken. Als kitten deed hij altijd zijn best om meer te leren en te leren, alles ging uiteindelijk gemakkelijker en gemakkelijker zijn hoofd in. Hij snapte steeds makkelijker dingen, hij snapte de dingen in leven. Hij wist dat het leven een optie had, jagen, vechten, slapen en eten. Toch nam hij een ding in zich, hij wilde wat anders dan het normale ritme wetend dat zijn leven elke dag hetzelfde zou zijn. Dit gaf hem diep van binnen een psychopathische glimlach en een gevoel wat hem dat gevoel op wekte, een gevoel dat het een nutteloos leven zou zijn. Dit gaf hem een steeds dezelfde visuele cirkel, steeds de zelfde gedachtes en gevoel bij dat onderwerp.
Deze kater vind het fijn om te horen als hij compliment krijgt en zegt het graag over zichzelf, helemaal vind hij het leuk om toe te geven dat hij knap en geweldig is. Al zal dit belemmerd worden door de angst die katten voor hem hebben, al houd hij van complimenten en geeft hij ze minder graag terug. De katten waar hij voor geeft, de diepe gevoelens die hij heeft voor hun en anderen. Al zal hij nooit laten merken dat het hem zoveel boeit voor familie en andere katten in zijn leven, al verbergt hij zijn gevoel en zal hij altijd het verbergen door een gevoel van egoïsme.
Nou hier komt zijn ding, hij is een enorme sadist. Hij vind het leuk om zichzelf en andere te pijnigen, hij krijgt dan een spanningsgevoel. Iets wat in hem opwekt dat hij het leuk vind, hij vind bloed lekker en houd ervan om gewoon andere te verscheuren en te zien hoe een harde pijn ze lijden. Dit is een gevoel van leed waar hij van houd, een gevoel wat hem door laat gaan met leven. Het gevoel van spanning, indruk en succes.

Deze kater is eigenlijk een enorme manipulator, wat natuurlijk lijkt of het mooi in de mond valt ter wel het heel anders is als de werkelijkheid. Hij heeft een zilveren tong en lijkt alles "lekkerder" te maken dan dat het is, hij probeert zijn tegenstanders af te leiden maar vaak aan een begin van een gevecht zal hij vaak weinig doen. Hij zal laten lijken dat hij aan het verliezen is, dat hij door de ander wordt over gehaald maar uiteindelijk zal hij hier het roofdier zijn. Al zal hij vele katten bij hun gevoel pakken, hun leven observeren en uiteindelijk hun overhalen door te spelen met hun gevoelens.. Yuri zal soms weleens dood lijken te zijn in zijn slaap, zijn adem is zo zacht dat zijn buikje amper op en neer beweegt. Zijn lichaam amper beweegt in zijn slaap, als of hij dood is. Al is eigenlijk deze kater gewoon zo rustig dat het soms lijkt dat hij heen is gegaan, al is het ook aan zijn reactie te horen. Als hij op een dood levend moment staat zal hij altijd rustig blijven en nooit stressen als er iets aan de hand is, hij zal altijd daarbij zichzelf bij elkaar te houden en natuurlijk ook andere katten om hem heen rustig te krijgen. Oké als deze kater eigenlijk vaak bezig is met zichzelf heeft hij ook een grote zelfvertrouwen, want ja hij zit vol met verrassingen. Hij geloofd altijd zijn pad, zijn doel waar hij op gericht is en weet 99% zeker dat het hem ook zou lukken ter wel het vaak voor andere het onmogelijk lijkt. Of het hem lukt, vogelen wel uit tijdens de RPG niet waar? Hier in is hij ook erg eigenwijs. Hij vertrouwd vooral zijn eigen gedachten en lijkt soms doof om naar andere te luisteren, hij zal soms weleens uit eigenwijsheid andere katten zomaar afwijzen omdat hij dit zelf wilt doen omdat hij er wel vertrouwen in heeft dat hij dit alles wel zelf kan. Maar is het ook zo?

Als een kitten maar ook later heeft hij altijd de nijging gehad om in elk spel, elk gevecht en uitdaging te winnen. Al zal deze kater niks anders willen dan spelen spelen spelen! Dit zal hem soms te diep in zijn kop springen en hiermee eigenlijk andere kittens//apprentices//warriors mee kunnen verwonden, hij zal niet meer weten dat dit pijn doet want hij haalt steeds de zelfde woorden in zijn kopje. Spelen en winnen, hij is er zo mee bezig is dat hij het niet meer weet. Hij is geboren met zijn klauwtjes uitgeklapt en heeft ze van zijn geboorten niet meer in kunnen klappen, door de groten en omdat hij er nooit aan gedacht had. Dit zal een angstige gedachten bij andere katten opwekken, zal dit spelen nog spelen zijn? Al heeft hij het goed bedoeld.. Gebeuren er toch dingen waardoor hij andere verwond. Nou sinds dat deze kater moeilijk met andere kan spelen zal dit oplopen tot iets anders, hij zal andere katten plagen. Uitlokken en gewoon kijken hoe ver ze kunnen, al vind hij het leuk om andere met hun gevoelens te pakken. Zal hij dat dus ook doen omdat hij het verschil niet meer weet tussen manipuleren, pijn doen en plagen. Hij zal denken dat hij zich nog steeds moet bewijzen, zal meerdere katten naar de grond dringen en het plagen wordt langzaam gewoon gevechten en angsten voor katten wat hem diep vanbinnen pijn doen al zou niemand dat weten.. Niemand... Door deze eenzame gevoelens zal hij denken dat hij alleen voor beslissingen staat waar hij nog zelf niet klaar voor is, hij zal elke kat als zijn vijand zien en zal eigenlijk niemand willen geloven. Zijn naïeve tijd als kitten is helemaal verdwenen door angst, net zoals zijn vriendelijkheid. Why, is he smiling all day? Waarom glimlacht hij als het regent, nou eigenlijk bekijkt hij vele dingen aan de positieve kant. Hij haat misschien wel regen maar dat hoeft niet te betekenen dat hij moet mopperen of juist verdrietig hoeft te zijn, toch? Want ja je bent toch al nat weet je, je gaat er gewoon door heen, je kan namelijk ook een uur later drogen. Zijn gedachtes zijn op dat soort punten makkelijk, waarom katten wegkijken? Zal waarschijnlijk liggen aan de geur van een prooi ofzo. Hij zal altijd glimlachen maar als kitten zal hij eerst erg optimistisch zijn tot hij een beetje gek wordt en dan zal hij gewoon altijd een grimas op zijn gezicht hebben, wat katten en ook vele andere dieren maar gek vinden. Altijd glimlachen? Hoe zou jij dat vinden? En helemaal op de crazy manier? Ach maar als kitten zal hij erg optimistisch naar de wereld kijken, tot hij erachter komt hoe koud de wereld is..

Deze jonge kater durft van zich af te bijten, om in een gevaarlijk gevecht te springen ter wel je al weet dat je zal verliezen. Dat is moed, en natuurlijk heet je geen roofdier om niks. Right? Hij zal eigenlijk alles durven op uitdagingen zegt hij geen 'nee', hij zal altijd 'ja' zeggen wat hem best in problemen zou kunnen brengen. Hij is namelijk best een problemen stoker, dus hopelijk zal het geen ramp worden...
Dit is het einde van zijn karakter geworden, zijn eerlijkheid. Hij liegt liever niet omdat hij het zelf wel haat, dus zal bijna altijd de waarheid spreken of er juist omheen praten als deze vragen hem niet bevallen. Al zal hij echt bijna op alles eerlijk zijn, al soms kan een leugentje om eigen best wil geen kwaad, al zal hij dat heel zelden doen maar juist andere vragen stellen of juist ineens complimenten geven om ergens onderuit te komen. Yuri zal eigenlijk na latere leeftijd het meeste krijgen, want elke kitten is vanaf het begin naïeve en speels maar ook vriendelijk, lief en onschuld.

What can she mean to Littlestream:
Nebby heeft een zoektocht naar haar eigen geboortenplek, ze weet zelf niet wie haar ouders zijn en waar ze geboren is. Dus ja veder weet ze goede plekjes en weet ze waar je, je moet verstoppen en weet ze waar de gevaarlijke plekken zijn en waar niet. Ze zal dus Littlestream kunnen begeleiden door het gebied en haar een slaapplaats kunnen gunnen, veder is Nebby een zwakke kitten dus zal ook Little op vele punten nodig hebben.

What can he mean to Littlestream:
Yuri kan eigenlijk als een beschermer voor haar betekenen, een voedsel zoeker en vooral voor leed vermaak. Hij kan naar katten die hij eenmaal vertrouwd wat meer reageren als zichzelf dan als een psychopaat, al kan deze kater haar best helpen op haar reis en haar bijstaan aan haar beslissingen die ze maakt al kan hij haar een goede slaapplek geven. Hierin wil ik wel zeggen dat Little in elk topic van Yuri welkom is zelfs als het voor een kat bedoeld is, hierin komen er wat meer conversatie tussen de twee xD

♢Motivatie♢
Nou eigenlijk, ik las dit. Ik wilde gelijk een aanmelding plaatsen al wist ik niet wat ik moest doen, uiteindelijk tadaaa een aanmelding. Einde motivatie xD Grapje, ik vind het gewoon cool wat er ondertussen met Little en Tall is gebeurd maar ook waarom Little de Clan verlaat en alles geeft wel echt zo'n plotwist drama gevoel. Ik vind het gewoon cool hoe je dit heb bedacht, haar hele story is bedacht met improviseren volgens mij. Ik vind het zoo mooi verhaal maar ook zo vet, ze is van kitten app een med kattin geworden en daarna plotwist is ze het niet meer. Dat gebeurt namelijk amper in de RPG of de gene wilt die rank niet meer maar vaak gaan ze dn ook niet veder met de RPG wat jij wel gedaan hebt! Ik vind dat gewoon enorm knap hoe je dit alles hebt aangepakt en gewoon door bent gegaan met Little's story, ik heb echt respect voor je van alles wat je hebt gedaan.
Ik zag dus dit staan en wilde zo graag een aanmelding maken, het heeft me een tijdje geduurd om dit alles uit te denken van Nebby want ik vind het helemaal geweldig om een lang karakter uit te schrijven maar toen dacht ik van dat je het liefst wilde dat het veder moest met de RPG dus heb ik voor mijn doen Nebby heel kort gehouden maar natuurlijk wel met een keuzen. Je kan ook voor Yuri kiezen namelijk een enorm uitgewerkt karakter maar alles kan met de RPG veranderen maar Yuri is hoe ik normaal mijn aanmeldingen maak die vaak ook zo blijven in de RPG. Nebby zal eigenlijk vooral aan de RPG liggen en de ander minder, want op deze manier heb je best keuze om te kiezen. Ik sta altijd open voor improvisatie en ben helemaal klaar voor plotwisten, ik heb namelijk Ripa (Vroeger Bonekit/paw/scrap) enorm lang gemaakt maar tientallen dingen waren er met hem gebeurd waardoor hij BCer is geworden wat ik eigenlijk niet van plan was. Dus ja, Plotwisten komen er zekers <3 I love those. Nog een reden waarom ik me aanmeld, want ja jij bent echt de plotwisten improvisatie queen dus ja ik wil graag deelnemen aan je verhaal om die reden. Ik vind het altijd heel erg cool <3 Sinds dat ik mijn hele nu wel af is wil ik je succes met kiezen geven, al is Yuri kwa karakter niet echt in te schatten hoe hij is... Nebby is wat makkelijker daarin want ja... Ik had erg veel moeite met zijn aanmelding sinds dat ik hem al vaker heb gemaakt en bedacht heb.... Al had ik enorm veel moeite met zijn karakter te bedenken, dus niet alles kan kloppen.... Uhuhuhuuuuuuuu xD Succes met kiezen! En succes wil ik wensen voor de mensen die echt een geweldige aanmelding hebben en voor de gene die zich nog willen aanmelden <33333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zealspark
Member

Christy
2672
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Reismaatje   zo 11 dec 2016 - 19:17

Ik ga kiezen voor Debby/Yuri!

Ik wil graag direct beginnen met posten, zodat Little terug actief wordt. ^^

Bedankt voor de interesse tho! Mss kunnen we met de rest eens een topic doen?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abysskit~
Member

29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Abysskit~
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Reismaatje   zo 11 dec 2016 - 20:10

Aah super bedankt!!!!! <3333333333333 ik zal me best doen om altijd actief te blijven!!! <3333 echt bedankt!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member

Kip
2250
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 6 years {72 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Reismaatje   di 13 dec 2016 - 21:16

Congratz Derpje<3

Maar een topic is mij prima! Zou jij hem dan willen maken? c:"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[GZ] Reismaatje
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: