Silence is pure. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Silence is pure.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bananamy (Amy)
633
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Smokeghost
BerichtOnderwerp: Silence is pure.   vr 09 dec 2016, 21:34


Smokeghost
Words: 137 Tag: Curdledmilk

De smalle tuxedo kattin was na een eenmanspatrouille en korte jacht het kamp weer ontvlucht. Iets wat ze tegenwoordig enorm veel deed als ze samen met Runningwolf hun apprentice niet aan het trainen was. En dat vond de kattin het prettigste moment van de dag, alleen zijn in een stille omgeving zonder te hoeven te praten tegen eender wie dan ook. Ze had zich onder een boom gezet, haar staartje over haar pootjes gekruld terwijl ze op haar gemakje haar zwart - witte vacht schoonmaakte. Zo nu en dan draaide ze haar oortjes alle kanten op om eens naar het geluid van haar omgeving te luisteren of liet ze haar blauwe kijkers over de plaats heen gaan. Na een tijdje stopte ze met haar vacht te poetsen en staarde ze verzonken in haar gedachtes voor zich uit.

+Curdledmilk
Shellshock - Nightshift - Cinderpaw - Howlingpaw
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Ez
172
Actief
give it up for the milk carton angel, soaked in vomit, tied up at the kitchen table

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Curdledmilk
BerichtOnderwerp: Re: Silence is pure.   za 10 dec 2016, 10:01

Ze wist nog niet dat ze het zelfde idee als Smokeghost gehad had, maar ze was ook vroeg vertrokken uit het kamp om als het ware als eenmanspatrouille op jacht te gaan. Zij deed het echter gewoon puur om de clan te voeden, omdat ze niet wou dat er anderen honger zouden hebben tijdens de koudste periode van het jaar. De beige poes wandelde rustig door het territorium heen, en hield af en toe halt om te ruiken of ze prooi rook. Curdledmilk was een beetje moe nog, dus liet ze een prooi lopen omdat geeuwen en zich uitstrekken prioriteit nummero één was op dat moment.
De poes wandelde verder, en merkte plots de aanwezigheid van een andere kat op. Een poes, geloofde ze. De jonge warrior keek rond en zag een zwart-witte vacht onder een boom zitten. "Goedemorgen", zei de poes tegen de ander, terwijl ze een eindje korter naar haar toe liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Silence is pure.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: