Ceremonie 12-12-'16



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Ceremonie 12-12-'16

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Butterstar
River Queen
Ceremonie 12-12-'16 XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 10:28


Haar blauwe ogen stonden strak en krachtig terwijl ze haar rots op sprong. Het was tijd voor nieuwe beginnen. Ze hadden een aantal nieuwe warriors en een nieuwe apprentice. Daarnaast ook een aantal apprentices die een nieuwe mentor nodig hadden. Ze wou het kort en bondig houden zodat de trainingen zo snel mogelijk verder konden gaan.

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!"

Het duurde niet lang voor iedereen zich verzameld had en rustig ging Butterstar zitten om haar clan aan te kijken. "Als eerste is het tijd om een jonge kitten die de leeftijd heeft behaald om apprentice te worden toe te laten treden. Wolfkit." Ze draaide haar hoofd bij naar de kitten en glimlachte zachtjes. "Vanaf vandaag mag jij jezelf officieel apprentice noemen. Wolfpaw. Sagefeather zal jou trainen tot volwaardig warrior!" Trots glom even in haar ogen kijkend naar de jonge kitten die nog een heel leven voor zich had..

"Dan hebben we een aantal apprentices die hun training voltooid hebben. Bearpaw, Warpaw en Galepaw kom naar voren. Het is eindelijk jullie tijd." Iet wat geamuseerd keek ze naar de drie en duwde stuk voor stuk haar neus tegen hun schouderblad beginnende bij Galepaw. "Vanaf vandaag tot het eind der tijden zal jij bekend staan als Galebird. Mag je Riverclan en Starclan voor altijd dienen." Zachtjes gaf ze de kat een lik en draaide haar kop bij naar Bearpaw. "Creamyfrost heeft jou een uitstekende training gegeven Bearpaw. Ik hoop dat Starclan met goedkeuring neerkijkt op jou vanavond en voor alle komende avonden.Beartooth. Jij hebt jezelf bewezen tijdens het gevecht met Windclan, jouw clan en onze geloven met klauw en tand te verdedigen. Ik ben trots op je." Warm duwde ze haar neus in de pluizige vacht voor haar ogen naar de laatste apprentice gleden. "Warpaw. Ook jij hebt lang op jouw naam moeten wachten. Langer dan vele anderen van ons. MAar vandaag ben jij er eindelijk klaar voor om deze te ontvangen. Starclan, en ook ik, zijn trots op jou. Warhound. Een sterke naam. Voor een krachtige kater. Draag hem met rots. En bescherm Riverclan voor vele manen die komen." In stilte nam ze een stap achteruit de drie gloed nieuwe warriors aankijkend. "Vanavond zullen jullie in stilte waken over het kamp. Morgen mogen jullie een plek uitkiezen in de warriorden. Behalve jij Warhound." Een grijns begon te spelen op haar lippen terwijl ze zich naar de rest van de clan richtte.

"We hebben een aantal apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Ravenpaw, Shadowpaw, Honeypaw, Aspenpaw en Stonepaw kom naar voren." Rustig keek ze naar de jonge apprentices voor haar kop zich terug draaide naar de kersverse Warhound. "Samen met Ashbrook zal jij Honeypaw gaan trainen. Ik verwacht grootse dingen te zien." Ze kon het niet laten om hem even aan te tikken met haar staart voor ze op een serieuze toon verder ging. "Ravenpaw, jouw nieuwe mentor zal Roseburn, mijn dochter, zijn. Na jouw klachten over je vorige mentor weet ik zeker dat zij jou genoeg zal kunnen helpen." Ze knikte de twee toe en draaide haar kop weer bij. "Shadowpaw. Jouw nieuwe mentor zal Butterpact zijn. Butterpact. Dit is ook jouw eerste apprentice. Maar ik heb alle vertrouwen in dat jij dit aankan. Wees niet bang om om hulp te vragen mocht het nodig zijn." Iet wat vermakelijk keek ze de warrior aan die haar prefix ook droeg en draaide zich opnieuw bij. Aspenpaw, Bitterball zal helaas jouw training niet meer kunnen voortzetten. Honeyspots en Larksong zullen deze overnemen."[/b] Zachtjes glimlachte ze en draaide zich naar de laatste. "Stonepaw. Jouw nieuwe mentoren zullen Sagebite en Bramblepatch zijn. Naar verzoek van Bramblepatch." Zacht grinnikte ze en rekte zichzelf even uit. "Daarmee is de ceremonie afgesloten!" Ze sprong soepel van haar rots af en stapte naar de katten die elkaar aan het feliciteren waren met een glimlach.

lijstje:
 


Ceremonie 12-12-'16 Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member
Ceremonie 12-12-'16 LZ9ajdK
Wolf
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 13:22



i give you my trust

can you give me your word?

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Net op tijd liep Stonepaw het kamp binnen om de oproep nog te horen. Voor hij bij de andere apprentices ging zitten, legde hij een redelijk kleine maar dikke vis neer op de daarvoor bestemde hoop. Vervolgens luisterde hij naar de woorden van Butterstar, voelde een oprechte blijheid toen een aantal apprentices hun warrior naam kregen. "We hebben een aantal apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Ravenpaw, Shadowpaw, Honeypaw, Aspenpaw en Stonepaw kom naar voren." Klonk het toen. Braafjes deed hij wat hem was opgedragen, ging naast Shadowpaw staan en vestigde zijn bruine ogen vervolgens nieuwsgierig op Butterstar.

Het leek alsof ze hem extra in spanning wilde houden, want pas helemaal op het einde kreeg hij te horen wie zijn mentor ging zijn. Of beter zelfs, mentoren. "Stonepaw. Jouw nieuwe mentoren zullen Sagebite en Bramblepatch zijn. Naar verzoek van Bramblepatch." Klonk het met een geamuseerde grinnik. Enthousiast liet hij zijn blik over de verzamelde warriors gaan, vond al snel Sagebite en iets verderop Bramblepatch. Met een grijnsje liep hij op hen af, raakte even met zijn neusje die van hen aan. ”Ik had het kunnen weten, dat jij zoiets zou doen”, Mauwde hij toen naar Bramble, ergens toch wel blij dat de warrior dit had weten te regelen.

Tag: Sagebite & Bramblepatch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 12-12-'16 5Uoa583
Demi
419
Afwezig
"You never understood me,
you never really tried."

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 26 Moons ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sagefeather
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 14:35


"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!"

De grijze tabby spitste haar oren bij het horen van de bekende woorden. Het was weer tijd voor een nieuwe ceremonie, en het was meer dan waarschijnlijk dat ze deze maan een Apprentice zou krijgen. Natuurlijk was ze benieuwd naar wie het was, het was immers haar allereerste leerling. Ze wierp haar blauwe ogen op de rots waar Butterstar de ceremonie vanaf verkondigde. De flamepoint poes begon met het benoemen van een nieuwe Apprentice. Wolfkit zou vanaf vandaag Wolfpaw zijn, en tevens zou de jonge kat getraind worden door haar. Sagefeather knikte, liet Butterstar haar zegje doen en stapte na de ceremonie op haar nieuwe leerling af. Het leek haar wel zo makkelijk om meteen te beginnen met trainen. "Gefeliciteerd, Wolfpaw," miauwde ze op een vriendelijke toon. "Ik wil vandaag graag beginnen met je eerste training." Ze keek hem afwachtend aan. Natuurlijk zou hij eerst een nest willen claimen in de nieuwe Den, maar daarna wilde ze wel zo snel mogelijk beginnen.

Tag; Wolfpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beartooth
Member
Ceremonie 12-12-'16 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 15:04

Bearpaw stond naast zijn mentor Creamyfrost. Zijn witte, pluizige vacht stond overeind. Hij had vele keren door zijn vacht gegaan om het mooi en glad te strijken, maar het wilde niet lukken. Zijn oren bewogen nieuwsgierig heen en weer. "Dan hebben we een aantal apprentices die hun training voltooid hebben. Bearpaw, Warpaw en Galepaw kom naar voren. Het is eindelijk jullie tijd." Zoveel spanning sidderde over zijn lichaam. Hij keek met grote ogen naar zijn mentor. Met trillerige passen stapte hij naar voren. "Creamyfrost heeft jou een uitstekende training gegeven Bearpaw. Ik hoop dat Starclan met goedkeuring neerkijkt op jou vanavond en voor alle komende avonden. Beartooth, jij hebt jezelf bewezen tijdens het gevecht met Windclan, jouw clan en onze geloven met klauw en tand te verdedigen. Ik ben trots op je." Bij het horen van zijn naam hield hij zijn adem in. Beartooth. Bij haar uitleg ademde hij uit. Een beetje verwonderd knipperde hij met zijn ogen. Hij gaf Butterstar een lik over haar kop toen ze haar neus in zijn vacht drukte. Dankjewel! Beartooth draaide zich om en keek verbaasd naar Creamyfrost. Toen de ceremonie afgelopen was stormde hij op de warrior af. "Ik ben warrior wieehieeuw!

Tag: (Butterstar), Creamyfrost


flower flower ❋
do we meet in the great lands with grass that reaches the skies?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larksong
Member
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
Cynthia
147
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 15:28

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Larksongs aandacht werd getrokken door de oproep van Butterstar. Hij stond op van de plek waar hij was en stapte naar voren toe om te luisteren waar het over zou gaan. Al snel werd hem duidelijk dat het om een ceremonie ging en hij luisterde naar hoe er een kitten apprentice werd en een aantal apprentices warrior. Er waren echter ook nog apprentices die mentoren nodig hadden en hij luisterde aandachtig of zijn naam werd genoemd om een mentor te worden. Toen zijn naam genoemd werd bij Aspenpaw, werd deze samen met die van Honeyspots genoemd. Hij vond het zeker niet erg om een apprentice te moeten delen, zo zou Aspenpaw de kans krijgen om van twee warriors te leren en daarbij dan ook verschillende manieren als optie zou krijgen. Hij stapte dan ook naar voren toe naar waar Aspenpaw was en raakte de neus van de kater aan. Voor nu wachtte hij echter nog tot Honeyspots er ook bij zou zijn, zodat ze zouden kunnen gaan beslissen wat ze eerst zouden gaan doen.


Ceremonie 12-12-'16 4S3LcMU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 12-12-'16 07QQwBn
|-/annah
168
Actief
Discontent follows ambition like a shadow

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shadowfray
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 16:14

we have fallen in love
With the shadows inside us

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!"

Het kon geen minuut geleden geweest zijn en de kattin zou het kamp uitgewandeld zijn. Ze spitste haar oren bij het horen van de bekende stem van Butterstar en trippelde uiteindelijk richting de rots. Zich achter de menige mengend en kalmpjes naast een paar warriors en queens zitten. De apprentices en kittens vooraan leek haar ietsjes te druk voor haar doen en de oudere katten waren altijd veel rustiger. Ze krulde haar staart rond haar voorpoten en keek rustig toe hoe kittens werden benoemd tot Apprentices, Apprentices tot Warrior, etcetera. Haar gouden ogen waren nogsteeds gericht op haar leider. Ze zou haar nieuwe mentor ontvangen. En zeker meer haar best doen.
"We hebben een aantal apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Ravenpaw, Shadowpaw, Honeypaw, Aspenpaw en Stonepaw kom naar voren." Bij het horen van haar naam begon ze haar volledige aandacht te richten op wat er voor haar afspeelde. Een beetje twijfelend stapte ze naar voren waardoor ze naast Stonepaw terechtkwam. Ze schonk hem een kleine glimlach voordat ze zich weer focuste op Butterstar. "Shadowpaw. Jouw nieuwe mentor zal Butterpact zijn. Butterpact. Dit is ook jouw eerste apprentice. Maar ik heb alle vertrouwen in dat jij dit aankan. Wees niet bang om om hulp te vragen mocht het nodig zijn." Shadowpaw tilde haar kop op. Op zoek naar haar nieuwe mentor. Butterpact. Zelf kende ze de kater niet. Maar zo te horen was hij nog niet echt geskild met het trainen van Apprentices. Dus besloot de tux maar te noteren dat ze hem zelf ook wat moest helpen. Ze kon dus niet zo oeilijk gaan doen bij een training.

+ tagButterpact (I guess :p)

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyspots
StarClan
Ceremonie 12-12-'16 RMyJq5TR_o
Lianne
1590
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 18:47

Blijkbaar was het weer tijd voor een ceremonie. Butterstar sprong op de rots en rustig kwam Honeyspots overeind. Ze ging bij de andere katten zitten en wachtte af hoe de ceremonie ging verlopen. Ze riep de nieuwe namen mee met de rest, zoals het hoorde. Haar snorharen trilden lichtjes toen haar naam genoemd werd. Ze zou Aspenpaw trainen samen met Larksong. Ze was geen teamplayer, maar in patrouilles wist ze zich ook prima te redden. Ze kwamen er wel uit. Ze had geen hekel aan de kater, maar ze was graag op zichzelf. Toch zouden ze dit samen moeten doen en ze zou zich aanpassen. Ze was echt de beroerdste niet. Dus liep ze naar Aspenpaw en Larksong toe en drukte ook haar neus zachtjes tegen die van de jonge kat. Voordat ze een stap achteruit deed en naast Larksong ging zitten. "Misschien kun jij beter de jacht en vistrainingen op je nemen Larksong." Miauwde ze toen. Haar interesse lag daar niet en ze was er ook niet goed in. Ze had er geen geduld voor, maar ze wist hoe ze zichzelf moest verdedigen. "En als je het daar mee eens bent dan kan ik de vechttrainingen wel doen." Haar blik gleed naar de andere senior warrior.


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnCeremonie 12-12-'16 Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 12-12-'16 WJ0Kslz
✦ Beer
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Bramblepatch
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 21:19

Bramblepatch had iets goed geregeld. Hij zat met een zelfgenoegzame grijns te kijken naar de ceremonie. De enthousiaste kater scandeerde elke naam mee. "We hebben een aantal apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Ravenpaw, Shadowpaw, Honeypaw, Aspenpaw en Stonepaw kom naar voren." Hij krulde zijn staart en een grinnik kwam van zijn lippen. Ooh Butterstar was gemeen. Ze liet hem en zijn nieuwe apprentice wachten tot het laatste moment. Ja daar kwam hij! Trots stapte hij naar voren tot er plots een naam bij gegeven werd. Sagebite. Wie, wat, waar? Hij drukte zijn roze neus tegen die van steentje. Daarna bleef hij een beetje staren naar Sagebite. Hij was klunzig, een mietje en kinderachtig. Daarom bleef hij ook gewoon maar met open mond staren naar de poes. ”Ik had het kunnen weten, dat jij zoiets zou doen” Bramblepatch knipperde en keek naar Stonepaw. Hij legde zijn oren in zijn nek en sprong op zijn apprentice af. Hij rolde over de bruine tabby en haakte in zodat die meedogenloos mee zo rollen. "Altijd voor mijn steentje," lachte hij. Nope hij was niet volwassen geworden.


Ceremonie 12-12-'16 XZxBjLD
.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Ceremonie 12-12-'16 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimema 12 dec 2016 - 21:48

Hij moest en zou bij de ceremonie aanwezig zijn. Hij had zijn lichtblauwe ogen dicht terwijl hij moed verzamelde om overeind te komen. Zelfs de kleinste beweging deed hem zeer, laat staan wat hij nou van plan was om te gaan doen. Waarschijnlijk zou het hem ook afgeraden worden. Zijn schouder genas maar langzaam, omdat die helemaal terug op zijn plek gezet had moeten worden. Maar vooral de scheurtjes in zijn spieren en pezen bezorgd hem de meeste pijn. Dan was er ook nog zijn verslaving die weer terug was gekomen en hem nachtmerries bezorgde. Toch moest en zou hij echt overeind komen en zichzelf naar de opening van de Medicine cat's den krijgen. Het leek wel een gewoonte te worden dat wanneer zijn apprentices warrior werden dat hij dan hier lag. Een sis verliet zijn bek toen hij zijn ogen open deed en zichzelf overeind hees. Een ondraaglijke pijn schoot door zijn blik terwijl hij hijgend naar de opening van de den kroop. Daar zakte hij weer door zijn poten, maar hij had het gered. Ook één van zijn peetkids zou zijn warrior naam krijgen, twee belangrijke katten in zijn leven. Dat kon hij echt niet missen. Hij glimlachte toen Bearpaw naast hem kwam staan. Hij gaf de kater een bemoedigend knikje, hij was er echt klaar voor. Ondanks alle pijn gleed er trots door zijn blik toen eerst Galebird zijn naam kreeg en niet veel later Beartooth ook. Hij probeerde de blik van zijn peetzoon te vangen, maar toen kwam zijn voormalig apprentice ook alweer op hem afgestormd. Hij lachte zachtjes wat een volgende pijnscheut door zijn schouder veroorzaakte. "Ik ben trots op je." En die woorden kwamen recht uit zijn hart.

Tag: Beartooth (Galebird)



I'm hunting with StarClan
Ceremonie 12-12-'16 R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aspenpaw
Member
Ceremonie 12-12-'16 MDNpxS2
Renske
650
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”



CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aspenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 16:41


Geïnteresseerd wiebelden Aspenpaws heen en weer toen hij Butterstar door het kamp hoorde roepen voor een ceremonie. Hij sloot bij de rest aan en bleef ergens achteraan hangen met een vriendelijke blik door het kamp werpend. Hij schreeuwde de namen met de rest van RiverClan mee toen Wolkfkit, Wolfpaw werd en Bearpaw, Galepaw en Warpaw, Beartooth, Galebird en Warhound werden.
Hoewel opeens hij opkeek toen ook zíjn naam weer werd genoemd. Kreeg hij een nieuwe mentor? Zenuwachtig keek hij in het rond op zoek naar Bitterball. Hij had de kater gemogen en zijn trainingen met hem waren altijd soepel gegaan. Butterstar zei dat hij zijn training niet meer zou kunnen voortzetten, maar hij probeerde de blik van de rosse kater te vinden en gaf hem een vriendelijke knik. "Bedankt" vormde zijn lippen, zonder het woord echt hardop te zeggen. Hopelijk begreep zijn oude mentor het. Maar hij schuifelde naar voren toen hij wel twee nieuwe mentoren kreeg. Larksong en Honeyspots zouden zijn trainingen nu gaan verzorgen. Betekende dat dat hij nu ook twee keer zo hard zou moeten werken? Het voelde wel een beetje vreemd, maar hij raakte één voor één de neuzen van hun nieuwe mentoren aan en keek ze nieuwsgierig aan. Hij zou zijn best voor beiden doen, maar meer dan dat kon hij niet beloven. Beide katten waren ervaren, seniore Warriors. Maar hij was stiekem ook opgelucht dat hij Butterpact niet als mentor had. Hij had nu al medelijden met Shadowpaw. Zijn aandacht werd weer naar zijn nieuwe mentoren gericht toen Honeyspots meteen met Larksong begon te overleggen hoe ze zijn training zouden verdelen. Was ze er zo op gebrand om hem te leren vechten? Dat beloofde veel goeds. Aspenpaw hield zijn kaken op elkaar en wachtte af hoe Larksong zou reageren.

Tag: Larksong & Honeyspots


Those who dream by night, in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity...  
Ceremonie 12-12-'16 XCYEFTC
But the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dream with open eyes, to make it possible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
~E~
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Orangewild
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 16:52

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Hoorde Orangewild haar leader roepen. De poes liep snel haar den uit. Ze luisterde gespannen naar Butterstar, maar Orangewild hoorde haar naam niet. Ze had geen apprentice gekregen. Was ze echt zo slecht? Was ze er nog niet klaar voor? Wat Orangewild logisch vond. Ze was een moon langer apprentice, omdat ze zich zelf had verwaarloost. Teleurgesteld liep de poes weg, schouders hingen omlaag. Misschien moest ze nog gewoon een moon wachten. Orangewild ging een beetje achteraan zitten. De poes ging liggen en legde haar kopje op haar voorpoten. "Ben ik zo slecht?" Orangewild schok een beetje toen ze het hardop gezegd had. Snel keek ze op. Niemand had het gehoord toch. Weer legde de poes haar kop op haar voorpoten.
Tag: Open


Ceremonie 12-12-'16 2nhqk60
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 17:38

Butterpact keek op toen hij de bekende kreet van Butterstar hoorde die aantoonde dat er een ceremony ging beginnen. De grijze tom wandelde snel naar voren en richtte zijn blik op zijn leader. Nog geen drie ceremonies geleden was hij benoemd tot warrior, maar hij hoopte dat dit de ceremony zou zijn wanneer hij eindelijk een apprentice toegewezen zou krijgen. Oké, hij wist dat hij niet bepaald een goede attitude had om ook maar iemand te mogen trainen, maar hij wist van zichzelf dat hij ze prima kon trainen als hij zijn best maar deed. En dus keek de grijze tom toe hoe een paar apprentices tot warriors benoemd werden. Er zat niet echt iemand bij die hij echt goed kende of waarmee hij een band had en dus gaf Butterpact hun enkel een goedkeurend knikje, maar maakte geen mental note dat hij achteraf naar hun toe moest gaan. Als ze zijn aandacht wilden hebben, kwamen ze zelf maar naar hem toe. Maar toen ging Butterstar over op de apprentices die een nieuwe mentor moesten krijgen en Butterpact kon zijn grijns niet verbergen toen hij merkte dat Aspenpaw één van hun was. De tom had immers gesproken over Bitterball alsof het een super mentor was geweest, maar deze kon hem dus niet meer helpen. Jammer. Nu moest Aspenpaw weer iemand anders vinden om over op te scheppen. Zijn blik gleed naar Butterstar toen deze zijn naam noemde en hij voelde zijn hart sneller kloppen dan normaal, maar probeerde zijn blik een neutrale uitdrukking te geven. Ze mocht niet weten hoe belangrijk dit voor hem was en hoe ongeduldig hij wel niet gewacht had op dit moment. Hij keek langs de apprentices toen ze Shadowpaw aanduidde als zijn nieuwe apprentice en maakte een mental note dat hij haar na de ceremony zou opzoeken. Maar niet nadat hij Butterstar een vette grijns terug had gegeven. Ja, hij had de vermakelijke blik in haar ogen heus wel opgemerkt, hoor. Maar hij zou aan haar en aan heel RiverClan bewijzen dat hij best een apprentice aankon. Toen Butterstar de ceremony afsloot, draaide Butterpact zich al naar Shadowpaw om. Goedkeuring was in zijn blik te vinden toen hij merkte dat de apprentice hem zelf al zocht, maar hem niet bepaald vond. En dus trippelde hij op haar af en boog zich zodat hij zijn neusje tegen de hare kon duwen. Heel zachtjes dan, hè. ‘Morgenvroeg gaan we gelijk met je training beginnen,’ sprak hij tegen de apprentice. ‘Ik ontmoet je bij de camp uitgang. Wees op tijd.’ En met een zwiep van zijn staart en een formeel knikje liep hij door naar de fresh-kill pile om daar voor zichzelf iets te gaan pakken.


Tag: Shadowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagebite
Member
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
✿ Angelica
64
Actief
"✿ So I'm the oldest and the wittiest and the gossip in New York city is insidious"

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Sagebite
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 19:00

De kattin stapte naar voren toen Butterstar de Clan bij elkaar riep. Ze was al ingelicht dat ze een apprentice zou krijgen, en was nieuwsgierig naar wie dit worden zou. Ze grijnsde vrolijk omhoog naar de leader, al was die waarschijnlijk te druk bezig met nou ja, ceremoniën, om haar op te merken. Ah well, het was een leuk gebaar, right? Het duurde een tijd voordat de apprentices opgenoemd werden, en nog wat langer tot zij genoemd werd, maar ze was blij met de apprentice die ze toegenwezen kreeg. Ze was wel verbaasd op een bepaald fenomeen dat blijkbaar opgetreden was; ze moest haar apprentice delen! Niet dat ze er teleurgesteld om was, ze vond het wel gezellig zo. Toen de ceremonie afgesloten werd, trippelde ze richting het tweetal dat elkaar al gevonden had. Ze raakte de schouder van Bramblepatch aan met haar schouder. "Speciale aanvraag, hm?" vroeg ze en trok plagend haar wenkbrauw naar hem op. Hierna richtte ze zich tot Stonepaw. "Hey, ik ben Sagebite, noem me maar gerust Sage, is sneller." ze grijnsde richting de apprentice.


Ceremonie 12-12-'16 2ivo7zl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larksong
Member
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
Cynthia
147
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 20:21

Honeyspots was er al snel bijgekomen en kwam ook meteen met het voorstel dat hij de jaagtrainingen zou kunnen geven en dat zij dan de vechttrainingen zou gaan doen. Hij had er zelf niet echt een voorkeur voor, dus knikte hij dan ook. "Is voor mij goed." Met die woorden richtte hij zijn blik op Aspenpaw. "Dat is natuurlijk als jij het er ook mee eens bent." Als de apprentice liever had dat ze allemaal tegelijk trainingen zouden gaan doen, dan was dat misschien beter om te doen, ook al zou er op deze manier wel een makkelijk onderscheid komen en zouden hij en Honeyspots beide ook nog tijd hebben om andere taken te doen naast het trainen van een apprentice. Het was wat hem betrof een goed idee om het op te delen.


Ceremonie 12-12-'16 4S3LcMU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member
Ceremonie 12-12-'16 LZ9ajdK
Wolf
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 23:08



i give you my trust

can you give me your word?

Twee mentoren, hij wist nog steeds niet wat hij er van moest denken. Het was nu niet bepaald dat hij zich heel erg misdroeg dat hij extra controle nodig had, of wel? Veel tijd om er over na te denken, had hij echter niet. Eerst maar eens die mentoren begroeten, zoals ’t hoorde. "Speciale aanvraag, hm?" Vroeg de she-cat aan Bramble. Iets waar hij naadloos op inpikte. Hij had het misschien niet verwacht, maar eigenlijk was het wel iets typisch voor de tom. "Hey, ik ben Sagebite, noem me maar gerust Sage, is sneller." Richtte Sagebite zich toen tot hem. "Fijn, aangenaam S-", Veel verder kwam hij niet, aangezien een nogal heel enthousiaste Bramble hem omver sprong. "Altijd voor mijn steentje," Zei die onder het rollen door. Stonepaw grinnikte even, sloeg toen zijn poten om zijn maatje heen en bleef toen boven hem staan. ”Als je denkt dat ik je ga sparen omdat je m’n mentor bent, heb je ’t mis hoor”, Snorde hij geamuseerd, zwiepend met zijn staart. Het beloofde wat, zeker voor Sagebite, die waarschijnlijk het speelse gedrag van haar mede-mentor nog niet gewend was.

Tag: Sagebite & Bramblepatch


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
Kiek
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 13:51

Stormwind zat rustig te luisteren terwijl Butterstar de ceremonie uitvoerde. Er waren een hoop nieuwe apprentices en warriors. Maar blijkbaar meer van het laatste, want niet iedereen die graag een apprentice wou hebben kreeg er ook eentje toegewezen. Dat merkte hij ook al snel, want Orangewild trok haar smoel open. "Ben ik zo slecht?" klonk er vanuit de poes. Meteen draaide Stormwind zich tot de poes. "Alleen al door die opmerking heb je zelf al bewezen hoe kinderachtig je nog bent. Je bent nog helemaal niet klaar voor een apprentice. Een paar moons geleden was je er zelf nog een!" reageerde de kater met zware, kalme stem. "Je krijgt een apprentice als je er klaar voor bent. Betekend niet dat je slecht bent, betekend dat je geduld moet hebben, Orangewild." Daarmee had Stormwind ook gezegd wat hij wou zeggen.


Ceremonie 12-12-'16 6Dup2Io
Step out of the shadows and into my life
Silence the voices that haunt you inside
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honeyspots
StarClan
Ceremonie 12-12-'16 RMyJq5TR_o
Lianne
1590
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimedo 15 dec 2016 - 16:11

Larksong stemde er mee in, met haar voorstel. En vroeg vervolgens aan Aspenpaw of hij het er ook mee eens was. “Dan kunnen we daarna wel een keer een training met zijn drieën doen.” Vervolgde ze toen. Eerst vond ze het wel prettig om het apart te doen. Als ze dan een beetje wisten wat Aspenpaw al kon, konden ze dan wel een keer met zijn allen gaan. Dan wisten ze ook hoe ze die training op konden bouwen. Ze ging rustig zitten, met haar staart netjes rond haar poten. “Doe jij de eerste training?” Vroeg ze aan Larksong. Voordat haar blik weer naar Aspenpaw gleed. Er was wat commotie tussen de katten in het kamp, maar dat probeerde ze te negeren. Er waren al anderen die het oplosten.

Tag: Larksong & Aspenpaw


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnCeremonie 12-12-'16 Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 12-12-'16 DPKsfdL
Freedje
550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 15:06

Butterpact’s oorspronkelijke plan was eigenlijk om iets van de fresh-kill pile te pakken en daarna naar de warriors’ den te gaan zodat hij daar wat kon relaxen, maar zijn blik gleed naar Orangewild toen hij de woorden in zijn hoofd herhaalde die hij vaag gehoord had, maar nog niet op had gereageerd. Hij kon zich herinneren dat hij vorige ceremony ook met een vervelend gevoel had gezeten omdat hij geen mentor was geworden. En dan was hij nog ouder dan haar ook. Deed Butterstar dit expres of waren er gewoon te weinig nieuwe apprentices geweest om haar ook als mentor te benoemen? Toch had ze iets meer ervaring dan hijzelf. Hij zou het ook verschrikkelijk vinden als iemand jonger dan hem mentor mocht worden van een apprentice en hijzelf nog altijd met niks zat. En net toen hij dus wilde reageren op haar, werd er al door iemand anders gereageerd. Maar niet bepaald op de manier die hij wilde horen en hoe hij zelf gereageerd zou hebben. Met een ruk draaide hij zich om naar de tom die gesproken had. Stormwind. Die dacht ook veel van zichzelf. Hij ontblootte zijn tanden en zijn klauwen schoten uit hun hulzen, maar hij probeerde zichzelf te kalmeren. Vooral het gedeelte over dat ze een paar moons terug zelf nog maar een warrior gemaakt was stak hem. ‘Ze is helemaal niet kinderachtig bezig, Stormwind,’ zei hij terwijl hij dichter naar de twee katten stapte. ‘Ze heeft zelfs het recht om zich af te vragen waarom zij niet benoemd wordt als mentor terwijl jongere katten dan haar wél een apprentice krijgen. Ik zou me daar persoonlijk ook slecht over voelen.’ Hij kneep zijn ogen samen naar de tom. ‘En je moet al helemaal zwijgen over het feit dat ze een paar moons geleden zelf nog maar een warrior werd, want ik ben ook nog niet heel lang geleden een warrior gemaakt en ik heb net een apprentice gekregen van Butterstar.’ Hij wierp een verontschuldigende blik op Orangewild. ‘Ik ben het met je eens dat ze geduld moet hebben, maar ze mag gerust haar onzekerheid over zichzelf tonen. Daar hoeft ze niet genadeloos voor afgestraft te worden. Ik vind het nergens op slaan dat ze in jouw ogen daardoor ‘kinderachtig’ is. Ik vind het zelfs karakter hebben dat ze haar kwetsbaarheid durft te tonen. Denk de volgende keer iets beter na voordat je wat zegt.’ Toegegeven: als het warrior-gedeelte hem niet zo had gestoken dan had hij zich niets aangetrokken van dit alles, maar dat hoefden zij niet te weten. Plus Stormwind, een oudere warrior, op zijn plaats zetten was ook best wel leuk.


Tag: Orangewild & Stormwind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Member
Ceremonie 12-12-'16 Tumblr_n9dkbqql6I1qmew7go3_250
Loïs ❁
223
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 16:02

"A million voices inside my dreams"
Een slanke poes had een zilveren vis in haar mond. De rivier stond lager dan normaal, maar er was nog genoeg vis om de clan te voeden. Van alle clans hadden zij het minste last van de droogte. Naar haar schatting zou Windclan het meeste last hebben. De winderige heide zou helemaal verdrogen en konijnen zouden vluchten. Hun enige drinkpoel zou verlagen en modderig zijn. Ze verwachte ook dat minstens een van de clans zou vragen of ze mochten drinken van onze rivier. Haar staart was hoog in de lucht gestoken en ze legde de vis op de prooistapel. De stem van haar moeder klonk in haar oren. Een ceremonie. Roseburn trippelde naar het warrior gedeelte en ging zitten. Half en half verwachtte ze een apprentice, maar ze mocht niet te veel hopen. Er waren weinig tot geen kittens die apprentice werden. Weer een nadeel voor haar clan. Niet echt tot haar verassing werd ze toegewezen door een apprentice. Het kindje van Phantergrowl en Silvercloud als ze zich niet vergiste. De kattin was getraind door Criedwolves, een verrader, maar ook een sterk warrior. Ze drukte haar zwarte neusje tegen Ravenpaws neus. Toen de ceremonie geëindigd was ging ze op hem af. "Vertel mij eens wat de klachten waren van de vorige mentor?"
"but don't you know we're stronger now"


Ceremonie 12-12-'16 16m7rjl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
StarClan
Ceremonie 12-12-'16 1TVoVdB
Nath
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons~
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 12-12-'16   Ceremonie 12-12-'16 Icon_minitimeza 17 dec 2016 - 23:22

Een ceremonie. Vandaag was de dag dat Ravenpaw een nieuwe mentor kreeg. De exacte redenen wist hij niet, maar er was een reden voor en dat zou Ravenpaw begrijpen. Liever een mentor die hem eerlijk afstond, dan een mentor die dat niet deed en het te kostte zou gaan van zijn trainingen. Het doel van Ravenpaw was om met zijn elf moons al warrior te worden. Hij had er nog zeker vier te gaan en in die vier moons moest hij zo veel mogelijk gaan leren! De ceremonie begon en Ravenpaw kreeg Roseburn, de dochter van Butterstar, toegewezen als mentor. Dat leek hem een prima keuze, ook al was ze een poes. Ravenpaw stond op en liep naar de knappe, gevlekte kattin om vervolgens haar neus aan te raken. Bij haar vraag lachte Ravenpaw. "Klachten? Daar heb ik nog nooit van gehoord," zei hij eerlijk en komisch. "Maar ik kan je wel vertellen waar ik al goed in ben? Of misschien wat ik wil verbeteren?" Het was maar niet wat Roseburn het belangrijkste vond.


Ceremonie 12-12-'16 Crow-on-a-branch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 12-12-'16
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: