It's getting colder 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It's getting colder

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: It's getting colder   di 13 dec 2016 - 20:57

De zon begon de lucht langzamerhand dieprood te kleuren, zodra deze naar beneden begon te zakken. Sacredfire's spieren kraakte zodra ze deze strekte, voordat ze haar vis weer oppakte en het kamp binnen trippelde. De dagen begonnen weer een beetje korter te worden, merkte de grijze RiverClanner vaag op. Ze had de kortere dagen al een keer eerder meegemaakt, toen ze nog de naam Sacredpaw droeg. De korte dagen waren ijzig, donker en brachten soms zelfs een aparte vorm van neerslag met zich mee. Sneeuw. Alleen al aan het koude, witte goedje denken zorgde voor een zure uitdrukking op haar gezicht. Sneeuw leek als jonge kat enorm leuk, maar zodra je begon in te zien wat voor problemen het voor de Clan meebracht, werd het al gauw een stuk minder. Sacred had veel te weinig gegeten gedurende die periode, en het zat eraan te komen dat ze dat weer zou moeten doen, deze Leafbare.
Nadat Sacredfire de vis op de prooistapel had laten vallen, likte ze haar poot en haalde die over haar oor heen. Het leek erop dat, ondanks de roodgekleurde lucht, ze vroeg was. Er waren meer katten weg dan ze had verwacht. Ze schudde haar kop even voordat haar blik viel op een van de oudere Warriors, Honeyspots. Moeder van een paar katten rond haar leeftijd. De grijze poes stond op en trippelde naar de gevlekte Warrior toe. “Hey, Honeyspots.” begroette ze. “Zin om een maaltijd te delen? Ik zag volgens mij een konijn met een redelijke grootte op de prooistapel liggen.”

[ &&Honeyspots ]


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lianne
1560
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: It's getting colder   wo 14 dec 2016 - 13:14

Larksong had Aspenpaw vandaag meegenomen. Dus was zij een rondje langs de boundaries geweest, zoals ze wel vaker deed. Om de grenzen opnieuw te markeren en te controleren of er niets vreemds was. Er was haar niets opgevallen, niet iets wat meer aandacht nodig had. Natuurlijk was dat goed, maar het gaf ook wel ergens voldoening als er wel iets aan de poot was en ze dat kon oplossen. Zoals de BloodClanners laatst bij de grens, die ze terug naar hun eigen gebied hadden weten te sturen. Vooral als het om die bloedmonsters ging, was haar interesse gewekt. Ze vond het heerlijk als ze hen kon vernederen. Ze was op de terugweg naar het kamp en keek even omhoog naar de lucht die dieprood was gekleurd. Bijna net zo rood als bloed. Even gleed er een koude rilling over haar rug, maar ze herstelde zich snel weer en liep door. Toen ze het kamp binnenkwam, keek ze even om haar heen wie er allemaal waren. Ze was niet zo’n prater, maar als er een gesprek op gang kwam redde ze zichzelf wel. Ze ging zitten en likte haar gevlekte vacht toen Sacredfire op haar af kwam. Ze keek op en ontmoete de blik van de jonge kattin, die tegen haar begon te praten. “Hallo Sacredfire.” Groette ze terug. “Ja, is goed.” Stemde ze met het voorstel van de andere warrior in.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: It's getting colder   vr 16 dec 2016 - 15:29

Sacredfire's blauwe ogen ontmoetten die van Honeyspots, voordat de gevlekte poes haar terug begroette en ze instemde met het voorstel om het grote knaagdier te delen. De grijze poes knikte even, draaide zich toen om en trippelde naar de prooistapel toe. Even later kwam ze terug met een groot, bruin konijn bungelend uit haar mond. “Zuwwen we bwij de Wawwiows Den gaan zithen?” vroeg ze met haar mond vol bruine vacht, terwijl ze haar hoofd een beetje schuin hield. Al wist ze wel vrij zeker dat het geen probleem zou zijn, vroeg ze het alsnog even aan de oudere Warrior, puur uit een soort beleefdheid.


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Lianne
1560
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: It's getting colder   ma 19 dec 2016 - 14:51

Sacredfire haalde het konijn van de prooistapel. Met haar bek vol, vroeg ze iets aan haar. Ze kon eruit opmaken dat ze het voorstel deed om bij de warriors den te gaan zitten. Ze knikte daarom ook en kwam overeind. Om achter de andere kattin aan te kunnen lopen. Bij de warriors den ging ze weer zitten. “Hoe was je dag?” Vroeg ze. Om te proberen een gesprek op gang te brengen. Eigenlijk wist ze gewoon niets beters te zeggen. Het was vaak best lastig wanneer je niet zo’n prater was. Ze hield meer van stiltes, maar ze wist dat de meeste katten daar juist ongemakkelijk van werden. Dus probeerde ze altijd maar wat.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's getting colder
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: