Don't send me back to the Nursery|| Sweetheart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Don't send me back to the Nursery|| Sweetheart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

22

CAT'S PROFILE
Age: Kitten
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Cinderkit|
BerichtOnderwerp: Don't send me back to the Nursery|| Sweetheart   vr 16 dec 2016 - 0:43
Ondanks dat haar duidelijk gezegt was in de Nursey te blijven, was de jonge kitten de den uitgeglipt tussen alle Queens door. Inmiddels lag ze uitgebreid aan de rand van het kamp. Ze lag op haar buikje, haar pootjes voor zich uit gevouwen, der kopje ruste op haar pootjes en haar staartje zwiepte verveeld heen en weer. Soms was er dan ook niks intressants gaande voor het grijze poesje. Als haar moeder of één of andere Queen er nou maar niet achter kwamen dat ze de Nursey uit was. Straks zou ze zeker ook nog weer terug gestuurd worden ook. Nee, daar had ze echt geen zin aan hoor. Lieten die Queens het maar even bekijken dan. Ze lag hier immers prima.

First post || Sweetheart
Setje door Kip, Routpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1355
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Don't send me back to the Nursery|| Sweetheart   vr 16 dec 2016 - 20:38
Met een klein muisje uit haar bek bundelend stapte de massieve kattin het kamp binnen. Ze had zojuist een kleine jachtpatrouille gelopen maar tevergeefs was dit echt het enige wat de poes kon vinden. Een beetje teleurgesteld gooide het stukje prooi op de magere stapel en likte haar lippen af. Ze was van plan om deze dag veder te benuttigen om wat water te gaan halen voor de rest en daarna nog een kleine grenspatrouille te lopen maar haar plan liep echter in de soep toen haar kille blik de grijzige vacht van Cinderkit oppikte. Met een frons stapte ze op het poesje af en keek haar met haar verschillend gekleurde ogen aan. Ze had beloofd om een oogje in de zeil te houden dus met een wat strenge blik in haar ogen opende ze haar mond. "Cinderkit. Mag ik vragen wat je hier buiten doet?" Mauwde ze kalmpjes terwijl de senior warrior ging zitten. Wachtend op de kittens antwoord.


:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't send me back to the Nursery|| Sweetheart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: