Oops, Don't be Mad || Shadowmask 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Oops, Don't be Mad || Shadowmask

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

22

CAT'S PROFILE
Age: Kitten
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Cinderkit|
BerichtOnderwerp: Oops, Don't be Mad || Shadowmask   vr 16 dec 2016 - 13:34
Dit keer had de jonge kitten wel toestemming gekregen van haar moeder om zich buiten de Den te begeven, dat was namelijk ook nog wel is anders. Het jonge grijze poesje was namelijk niet bang zich is tegen de regels in te keren. Kleine Cinder trippelde dan ook op al haar gemak het kamp door. Want joh, wie deed haar nou wat? Wat zou ze eingelijk is gaan doen? Voor de Nursey zaten een groepje andere kittens te spelen. Zou ze meedoen? Nee, daar ging ze haar tijd niet aan "verspillen". Opeens botste ze tegen een grotere gedaante op. Ze wankelde even wat, maar had binnen enkele tellen haar evenwicht weer terug gevonden. Ehehe, oeps... Misschien had ze iets beter moeten opletten. Maar goed wat gebeurd was, was gebeurd. En trouwens, had de andere ook niet een beetje kunnen opletten? Nu ze de tijd nam de andere aan te kijken, zag ze hat het een Warrior was. Achja, zij had er ook niks aan kunnen doen toch? Haar gele oogjes keken de ander strak aan. Wie was de deze Warrior? Als hij nou maar niet boos zou worden. Ugh, nee, daar zat ze echt niet op te wachten.

First Post || Shadowmask

Setje door Kip, Routpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oops, Don't be Mad || Shadowmask
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: