New things 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 New things

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: New things   vr 16 dec 2016 - 22:49


Ze had rustig toegekeken naar de andere kittens. Het was vreemd, ja, maar niet compleet raar. Ze moest er zelf soms eens haar kopje van kantelen en bovenal even verbaasd knipperend keken naar Oceanbreeze. Het was vreemd voor de jonge rosse kitten om dit te zien, maar ze vond het niet erg. Uiteindelijk was het dan zo ver... Woorden verstond ze, zinnen nog niet zo goed... En dus had ze het maar gewaagd. Met haar onhandige klauterwerk was ze het nest uit gekomen -natuurlijk met het nodige vallen- en zo kroop ze langzaam wat naar voren, haar kopje steeg wat en even keek ze op... Om nieuwsgierig, maar toch redelijk behoedzaam een paar kits aan te kijken... heh?

-Blossomkit first


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Blossomkit'
BerichtOnderwerp: Re: New things   di 27 dec 2016 - 22:25

Voor een redelijke tijd had ze zich afgezonderd van de rest van de kittens, lichtelijk bang voor wat ze van haar zouden vinden, hoe ze op haar zouden reageren. Ze bleef voornamelijk bij haar jongere zusje, Lightkit. Een zachte kattin van wie ze wist dat ze haar onder de duim kon houden. Het was makkelijk wanneer je invloed op iemand uit kon oefenen, dan hoefde je niet bang te zijn dat ze dat bij jou deden. Toch had ze uiteindelijk haar ouderlijk nest verlaten om andere dingen te gaan doen, en had uiteindelijk de conclusie getrokken dat er in de Nursery niet eens zoveel te doen was. Hier en daar speelde ze met wat mos, deed ze een dutje of dronk ze wat, maar daar bleef het vaak bij. Veruit het interessantste was de aanwezigheid van andere katten. Hier en daar pikte ze er één uit om mee te praten, maar dat was niet vaak. Totdat ze de blik ving van een kitten, die haar aan leek te kijken. Ze vernauwde haar ogen, lichtelijk bang voor wat er nu gebeurde. "Wat?" bracht ze er norser uit dan ze zou willen. Alles wat ze zei, kwam er om één of andere reden altijd zo bot uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: New things   wo 28 dec 2016 - 19:49


Een van de kittens, met een bruine toon in haar sneeuwwitte pels, had oogcontact met haar gemaakt. Het jong knipperde kalm en tilde haar kopje wat hoger dan eerst om een betere indruk te maken op de ander. Niet dat ze daar besef bij had, maar haar kop onderdanig laag houden was geen goed plan en dat wist de jonge Burbur ergens wel. Er klonk een 'wat' op een toon die een vraag betekende. Ze knipperde even en stapte naar voren om voor de ander te gaan zitten. Even schraapte ze haar keel, tijd om te kijken of praten al wat meer voor haar was. "Swibwing!" spijtig dat er weinig betekenis zat in haar... Woorden... Ah tja, ze probeerde.


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Blossomkit'
BerichtOnderwerp: Re: New things   do 29 dec 2016 - 0:22

De oren van Blossomkit draaiden meteen richting de jongere kitten toen deze haar kop hoger leek te heffen. Iedere keer als iemand een stap hoger deed, wilde Blossomkit die vermenigvuldigen, en ze wist niet precies waarom. Als iemand deed alsof ze beter waren dan zij, voelde ze zich zo slecht dat ze zich meteen twee keer zo arrogant opzette. Blossomkit keek de kitten strak aan terwijl deze dichterbij kwam, maar haar hart racete in haar borstkas. Waarom was ze zo nerveus rondom anderen? "Swibwing!" gooide de kitten er ineens uit, waarop Blossomkit haar stomverbaasd aankeek. Wat? Wie bedoelde ze? Wat bedoelde ze? Blossom keek even om zich heen, zoekend naar hulp. "Uh..." stamelde ze even vol met ongemak. Waar was Lightkit als je haar nodig had? "Hoe heet jij?" vroeg ze maar, bij gebrek aan beter. Haar sociale vaardigheden waren nou eenmaal niet zo geweldig, al deed ze graag alsof.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New things
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: