Moonlight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Moonlight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Moonlight   za 17 dec 2016 - 13:25

Ze had niet zo heel goed geslapen, het was een vage droom geweest en dat had haar even wakker laten komen, waardoor ze uit het nest was gekropen. Ze had even opgekeken naar haar mommy en zuchtte zachtjes om vervolgens even rond te kijken. Maanlicht goot de den binnen en verlichte de hele ruimte in een spookachtig gloed. Waah. Ze rilde even en trippelde wel meteen naar de uitgang. Het was beter als ze daar was en meer zicht kon hebben. Met onhandige pasjes was ze er gekomen, kruipend en onhandig met het nodige vallen, maar ze was er gekomen. Stil en zo voorzichtig mogelijk stak ze haar kopje uit de den... Woah... Het kamp was echt zo mooi in de nacht. Stilletjes en met genegen hoofdje, alsof ze helemaal niet hier mocht zijn, kroop ze verder de open plek op. Toen ze echter iets hoorde drukte ze haar lichaam tegen de grond aan en keek ze alert op. Waaah! Nee sorry!

-Neverland first


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neverland
StarClan

Bunny
275
Actief
"Take this pencil and draw a circle, not a heart, because a heart can be broken but a circle never ends."

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Neverland
BerichtOnderwerp: Re: Moonlight   za 17 dec 2016 - 13:34

Neverland sliep de laatste tijd niet meer zo goed. Hij zat vaak 's nachts buiten de Nursery, als om de wacht te houden - als Oceanbreeze dat wist, zou ze waarschijnlijk boos zijn. Hij had gewoon het gevoel dat het zijn schuld was dat Rosekit was gestorven, dat als hij dit gedaan had toen zij naar buiten was geslopen had hij haar kunnen redden. De slanke kater legde zijn kopje op zijn poten. Zijn groene ogen vielen bijna toe, maar met moeite kon hij ze toch openhouden. Plotseling hoorde hij kleine pootstapjes. Meteen schoten zijn ogen weer open en hij sprong recht, op de rosse kitten afspringend. Nee! Dat was Burnetkit, of zoals hij eerder aan haar dacht - de nieuwe Rosekit. Hun tweede kans. De magere warrior gaf zachtjes een likje aan het ineengedoken poesje. Hij zei niets tegen haar, hij had al een hele tijd niets meer gezegd - hij betwijfelde zelfs hoe goed zijn stem nog zou werken.Bedankt Beer voor 't setje <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Moonlight   za 17 dec 2016 - 17:02

Toen ze langzaam opkeek kreeg ze plots een tong over haar kopje heen en slikte ze even. Ze rook de geur van iemand die vaag bekend voorkwam in de pels van de kattin die haar had gered... Ze knipperde even en keek op met grote blauwe ogen voordat een zacht gepiep uit haar mondje kwam... Het klonk trillerig omdat ze nogal was verschoten, maar het was ook gewoon zo dat ze nog steeds een beetje bang was van die droom... Zou hij haar kunnen helpen... Please? Ze stond wankel op en duwde zich tegen hem aan. Please... Ze was bang.


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Moonlight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: