A new begin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A new begin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetpaw
Member

Sean
1752
Afwezig
mijn naam is burnet en ik kom je steken

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: A new begin   za 17 dec 2016 - 16:54

Langzaam keek ze even op. Ze had het wel gemerkt hoor, dat deze poes andere bolletjes onder haar zorg had, maar ze had ze nog niet echt leren kennen. Dus daarom was ze nogal onzeker geweest. Burnet was nogal onzeker over dat soort dingen en het was vrij raar ja... Maar ze moest ooit eens contact met ze zoeken zeker? Het was nu al eventjes geweest en langzaam had ze zich tot de andere bolletjes gericht. Even had ze nogal twijfelachtig naar haar pootjes zitten staren... En wilde ze opkijken en eigenlijk er echt voor gaan... ja nu zou het wel lukken zeker. Ze zette een stap naar voren, maar stopte even en slikte... Wat moest ze zeggen? Ze wist dat deze bolletjes niet slecht waren... Ze moesten meer betekenen voor haar... Right? Waarom was ze dan zo... Bang?

-Open voor de kits Ocean x Never & Silverkit + Oceanbreeze (en evt Neverland & Cootsnarl)
Andere katten met toestemming graag c:


I'm uncontrollable, emotional, chaotically proportional

THEME I, II, III, IV, V, VI

Ik heb tijd nodig door omstandigheden, posts kunnen lang duren
thanks for understanding <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A new begin   za 17 dec 2016 - 19:23
Het jonge kater lag rustig in zijn nest tussen zijn ander siblings. Met zijn kopje tussen zijn pootjes hield hij zo de Nursey wat in de gaten. Alles over zijn sibling Rosekit was hem, door zijn jonge leeftijd, grotendeels ontgaan. Dat een andere kitten hun nest deelde was hem natuurlijk wel opgevallen. Nadat het rode poesjes wat naar beneden had zitten staren, leek ze iets dichter bij te komen maar ze zei nog niets. Ze leek wel wat bang te zijn merkte Narrowkit in zichzelf op. Het smalle katertje kwam rustig overeind. Als zij niet naar hun toen kwam, moest hij maar naar haar toch? Hij zette dan ook zijn passen richting de andere kitten. "Hey daar," miauwde hij rustig. Hij wou de ander niet doen schrikken.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A new begin   wo 21 dec 2016 - 7:25

Sinds ze kleine Burnetkit onder haar liefdevolle hoede had genomen, had de kitten zich naar haar pleegbroers en pleegzusjes afzijdig gehouden. Ze hield de jonge rosse kitten dan ook nauwlettend in de gaten, hopende op een klein wonder. Hopende dat de kitten uiteindelijk haar andere familieleden toe zou laten. Ze was ergens wel blij en opgelucht dat de kitten nieuwsgierig leek te zijn en haar leek te vertrouwen. Ontspannen had Oceanbreeze die dag bij haar kittens gelegen nadat ze een Patrol er op uit had gestuurd. De grootste delen van de dag had ze nog alle tijd voor de kittens, al moest ze zo af en toe een Patrol regelen of andere taken van het Deputh zijn op zich nemen. Twijfelachtig leek Burnetkit op de andere kittens af te willen gaan, met half toegeknepen ogen hield Oceanbreeze de kittens in de gaten, al leek het alsof ze sliep. Ze moedigde de kitten niet aan, dit was iets dat Burnetkit helemaal zelf moest doen. De rosse kitten zette een stapje naar voren en een kort moment sierde een glimlach op de Queen's gezicht. Narrowkit de jongste van haar zoons leek ook op te merken dat Burnetkit niet zelfverzekerd was en kwam rustig overeind. Een trots overwelmde Oceanbreeze toen ze de rustige en voorzichtige actie van Narrowkit zag. Ze wiebelde voorzichtig een oortje toen ze haar zoon hoorde spreken. "Hey daar," mauwde hij nadat hij voorzichtig enkele stappen dichterbij was gekomen. Oceanbreeze hoopte dat hij met die actie de laatste beschermende muur van de kitten had weg gehaald en dat Burnetkit hen nu iets meer toe zou laten en niet onzeker en bang bleef voor de onschuldige kittens.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A new begin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: